Як ви потрапили в Марійську спільноту?
|
Vova
|
Дата: Середа, 29.10.2008, 16:27 | Повідомлення # 1
|
Творець сайту
Група: Адміністратори
Нагороди: 3
Статус: Офлайн
|
Якщо хтось з дописувачів цього форуму є членом якогось з Марійських товариств, то напишіть, яким чином ви потрапили в спільноту...
Сила і велич людини не в тому, що вона має, а в тому, ким вона є
|
|
|
|
|
Дельфініус
|
Дата: Неділя, 09.11.2008, 14:37 | Повідомлення # 2
|
Адміністратор
|
Ой, було це вже давненько :)(то був вже трохи далекий 1999 рік, здається). До того я собі просто ходив в церкву по неділях з бабою. А було діло перед Паскою, точніше вже на сам Великдень. Отець вкінці служби оголосив, що після обіду на подвір'ї церкви будуть гаївки для дітей. Чесно кажучи, я собі того близько до серця не взяв, а от баба наполягла, щоб я пішов на ті гаївки(за що я їй дуже вдячний). І я пішов . І це можна сказати стало початком. Там я познайомився з багатьма людьми, дізнався, що на парафії діє Марійська Спільнота, і вирішив для себе вступити до неї. Признаюся, що спочатку головнішим для мене було не духовність, а те, що там можна побачити когось, побалакати... Тільки пізніше я вже трохи зрозумів, що не це головне. І зараз я є членом Марійської Спільноти, і аніскілечки не жалію, що пішов тоді на ті гаївки , що прив'язало мене більше до церкви
Покажи своїм життям, що на землі не відпочивають)))
|
|
|
|
|
Ваньчик
|
Дата: Вівторок, 25.11.2008, 10:21 | Повідомлення # 3
|
Група: Користувачі
Нагороди: 0
|
Quote (Vova)
Якщо хтось з дописувачів цього форуму є членом якогось з Марійських товариств
А якщо вже не марієць?
|
|
|
|
|
Vova
|
Дата: Вівторок, 25.11.2008, 10:28 | Повідомлення # 4
|
Творець сайту
|
Quote (Ваньчик)
А якщо вже не марієць?
То теж пиши
Сила і велич людини не в тому, що вона має, а в тому, ким вона є
|
|
|
|
|
Nafanja
|
Дата: Вівторок, 25.11.2008, 15:13 | Повідомлення # 5
|
Група: Радники
Нагороди: 2
|
Про Марійську спільноту я дізналась від своєї однокланиці. Перший раз на зібрання прийшла просто з цікавості. Я була тоді у 7 класі, здається це було осінню 1999 року. З роками я відчула своє покликання до цієї спільноти. Ось так!!! І ше, я знайшла тут справжніх друзів, яких дуже, дуже любцяю.
Тільки тому, що хтось не любить тебе так, як тобі хочеться, не означає, що він не любить тебе всією душею
|
|
|
|
|
Дельфініус
|
Дата: Вівторок, 25.11.2008, 18:24 | Повідомлення # 6
|
Адміністратор
|
Nafanja, а якшо не секрет, шо то за однокласниця?
Покажи своїм життям, що на землі не відпочивають)))
|
|
|
|
|
Nafanja
|
Дата: Вівторок, 25.11.2008, 18:54 | Повідомлення # 7
|
Нагороди: 2
|
Ні, не секрет ;0) - Наталя Гойдик
Тільки тому, що хтось не любить тебе так, як тобі хочеться, не означає, що він не любить тебе всією душею
|
|
|
|
|
Андрійко:)
|
Дата: Середа, 26.11.2008, 22:37 | Повідомлення # 8
|
Нагороди: 5
|
А мене можна сказати брат привів.Памятаю він їздив в Колодіївку і сказав мені шоб я тоже їхав,якшо хочу.Але при одній умові-відвідувати церкву хоча б місяць перед поїздкою.Отак я і почав ходити до церкви і це зауважили деякі члени Марійської спільноти.Невдовзі я отримав запрошення приєднатись до спільноти в якій я вже біля 2-ох років і не жалкую,бо там я краще пізнав Бога і маю тепер багато вірних друзів Ось так)
In nomine Patris, et Filii, et Spiritus Sancti. Amen
|
|
|
|
|
Владик
|
Дата: Четвер, 27.11.2008, 15:39 | Повідомлення # 9
|
|
Моя черга Якогось листопадового дня (числа десь так 15-17 2006 р.Б) зателефонував до мене мій колєга Микола і запропонував зіграти на гітарах в церкві (я троха тисну на гітарі ) Я не відмовився.Зближалося свято Михайла...Я і не знав що це храмове свято і марійська спільнота у ньому готує нічні чування.Я був сильно вражений побаченим,всіх переживань і неопишеш...я начебто побачив другий світ:без образ,вульгарних жартів,недружнього ставлення.Я прожив на Сихові 20 з гаком років і навіть не підозрював,що тут,поруч,на Старому Сихові мешкають такі ГАРНІ люди,які у важкий момент не тільки порадою,але й добрим ділом тобі допоможуть... Ше наше "тріо" включає в себе Ігорка Труша(Ципа),нажаль,з певних обставин він трохи віддалився від нас...Нам навіть толком і не сказали що ми є у спільноті,просто якось так само вийшло,чим я дуже задоволений
Ось така історія...
Бо що роблю - не розумію... Я бо чиню не те, що хочу, але що ненавиджу те роблю...
Повідомлення відредагував Владик - Четвер, 27.11.2008, 15:43
|
|
|
|
|
Наталька
|
Дата: Вівторок, 02.12.2008, 17:05 | Повідомлення # 10
|
Нагороди: 4
|
А мене одного разу взяла з собою на Марійську Орися. Вона сама тоді тільки почала ходити і запросила мене із собою. Отак-от все почалося. А тепер Спільнота - це все моє життя. Не уявляю себе без друзів і досвіду, яких я тут набула. Та що тут казати Люблю Спільноту Дуже-дуже:) |
|
|
|
|
Endry
|
Дата: Вівторок, 02.12.2008, 21:14 | Повідомлення # 11
|
Нагороди: 1
|
Ну а в мене якось все набагато простіше)) Старший брат ходив, я за ним тянувся, от і втянувся Бо тут насправді класно, я не уявляю, шоб я робив якби тут не був. Це дійсно так, Марійська спільнота для мене це частиня життя, без якої пропаду
Пости, бо згрішив, і пости, щоб не згрішити.
|
|
|
|
|
soldy
|
Дата: П'ятниця, 02.01.2009, 21:47 | Повідомлення # 12
|
Нагороди: 4
|
О, а в мене сестра ходила, а я пішов на катехитичку, пізніше і в Марійську, але я патріот катехитички:) правда ЦРПБ (храму Різдва Пресв. Богородиці). |
|
|
|
|
DNatiM
|
Дата: Середа, 14.01.2009, 00:19 | Повідомлення # 13
|
Нагороди: 5
|
Я теж колись давно ходила на марійську спільноту , а запропонувала мені туди прийти Марічка Козак (правда вже не Козак)
Потрібно вірити в досконалість і мати відвагу бути недосконалим!
|
|
|
|
|
Sj@f@
|
Дата: П'ятниця, 06.03.2009, 12:58 | Повідомлення # 14
|
Нагороди: 1
|
я ходила на травневий молебень 2005 року , одного разу підійшла до мене Орися і попросила взяти з ними фани=)потім по п"ятницях я чула,як вони шуміли на хорах,зрозуміла,що це активна молодь парафії,і мені захотілось до них приєднатись...=)))))зарвз я тут і дуже задоволена своїм рішенням!!!Люблю нашу спільноту=))))))
Тільки даючи,можна одержати=)))))
|
|
|
|