[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Сторінка 1 з 2 1 2 »
Форум » Духовність » Церква і суспільство » Ворожіння і знахарство!
Ворожіння і знахарство!
Дельфініус Дата: Вівторок, 04.11.2008, 23:43 | Повідомлення # 1
Адміністратор
Група: Адміністратори
Повідомлень: 415
Нагороди: 3
Статус: Офлайн
В наш час є ціла купа "Олен, Ілхамів, різних новітніх Кашпіровських", не рахуючи різних бабульок по селах, які займаються "лікуванням" людей, зняттям порчі, різними примовляннями... Хотів би почути, тобто прочитати ваші думки з цього приводу. Що це на вашу думку, добро, чи зло, поміч людям, чи заробіток грошей?

Покажи своїм життям, що на землі не відпочивають)))
 
Vova Дата: П'ятниця, 07.11.2008, 16:32 | Повідомлення # 2
Творець сайту
Група: Адміністратори
Повідомлень: 253
Нагороди: 4
Статус: Офлайн
Єдиний лікарем душ і тіл є Бог. І тільки з його допомогою ми можемо бути здоровими. Все, що решта - від диявола. Та проблема в тому, що диявол дуже часто видає себе за Бога. Бо чи не кожен з тих знахарів тримає на руці вервичку, і обкладає себе образами. А насправді - це просто спосіб заробити гроші на тому, що для людей є важливим і дорогим, а саме на людському щасті. Бо та людина, яка справді має дар лікування інших ніколи не буде встановлювати "таксу" на свої послуги. Тому як підсумок: це зло і спосіб заробити гроші.

Сила і велич людини не в тому, що вона має, а в тому, ким вона є
 
musia_79 Дата: Субота, 15.11.2008, 01:43 | Повідомлення # 3
Група: Модератори
Повідомлень: 289
Нагороди: 10
Статус: Офлайн
Один монах-екзорцист розповідав таку історію:
ДО ОДНІЄЇ БАБКИ ПРИЇХАЛА ЖІНКА З ДИТИНОЮ, БО ЦЕ БУЛА ЇХНЯ ОСТАННЯ НАДІЯ НА ОЗДОРОВЛЕННЯ, ОСКІЛЬКИ ХОДІННЯ ПО РІЗНИХ ЛІКАРЯХ НЕ ДАВАЛО НІЯКОГО РЕЗУЛЬТАТУ. ЗАЙШЛИ ДО НЕЇ В ХАТУ, А ТАМ ОБРАЗИ, ВСЯКЕ ЗІЛЛЯ. НУ БАБКА ЗВІСНО ЩОСЬ ТАМ ПОШЕПТАЛА-ПОШЕПТАЛА, ПОЧЕПИЛА ДИТИНІ НА ШИЮ ЯКИЙСЬ ОБЕРІГ І ВОНИ ПОЇХАЛИ ДОДОМУ. ДИТИНА СТАЛА ЗДОРОВОЮ. ПРОЙШЛО КІЛЬКА РОКІВ, І ЯКОСЬ МАМА ЗАХОТІЛА ПОДИВИТИСЯ ЩО ТО ЗА ОБЕРІГ НОСИТЬ ЇЇ ДИТИНА. ЗНЯЛА ЙОГО, І ДОБРЕ ПРИДИВИВШИСЬ ЗІ ЗВОРОТНЬОГО БОКУ ПОБАЧИЛА, ВИКАРБУВАНИЙ МАЛЕСЕНЬКИМИ БУКВАМИ ТЕКСТ: "ЗЦІЛИ ЙОГО ЗАРАЗ, ЩОБИ ПОТІМ ВІН БУВ МОЇМ НАВІКИ!" devil

Це наявний приклад того, якою силою вони зціляють і звідки вони її черпають. Я категорично проти ворожбитів, екстрасенсів і іншої подібної нечисті, це явні слуги диявола, які видають себе за побожних християн ("вовки в овечих шкурах"). Ті, що до них ходять, тяжко грішать.


Приймай себе таким, яким ти є, але не забувай - яким маєш стати...
 
Андрійко:) Дата: Вівторок, 02.12.2008, 15:20 | Повідомлення # 4
Група: Радники
Повідомлень: 458
Нагороди: 5
Статус: Офлайн
Це безперечно зло,адже люди обманом заробляють собі гроші.Єдиною допомогою є тільки Бог smile якому не потрібно нічого кріім віри та любові.

In nomine Patris, et Filii, et Spiritus Sancti. Amen
 
Наталька Дата: Вівторок, 02.12.2008, 16:10 | Повідомлення # 5
Група: Модератори
Повідомлень: 241
Нагороди: 4
Статус: Офлайн
Страшна історія, що її розказала Муся. Це просто жах!!! Людина навіть не знає що робить і під чим ставить свій "підпис".
 
kristik Дата: Понеділок, 21.09.2009, 19:01 | Повідомлення # 6
Група: Користувачі
Повідомлень: 179
Нагороди: 11
Статус: Офлайн
Саме найгірше, що люди свято вірять в те, що їм допоможуть, не усвідомлючи всього зла, яке приносить таке "лікування".

Віддай світові найкраще з себе, і, швидше всього, тебе ударять і відштовхнуть:
не зважай, віддай найкраще з себе.
Матір Тереза
 
benedikta Дата: Четвер, 24.09.2009, 13:03 | Повідомлення # 7
Група: Користувачі
Повідомлень: 121
Нагороди: 3
Статус: Офлайн
1-ша Заповідб Божа: «Я є Господь Бог твій. Не будеш мати інших Богів, крім мене». Цими словами «Я є Господь Бог твій» виражається абсолютна вищість Бога над людьми і дається зрозуміти, що усе й усі залежить від Бога. Каже Катихизм Католицької Церкви (надалі ККЦ, 2084): «Перший заклик та справедлива вимога полягає в тому, щоб людина прийняла Його і Йому віддала найвищу шану».
Отже, про ворожіння.
Інформацію використано з сайта: http://svitanok.te.ua/topics.php?id=57
Як віра в забобони, так і ворожіння є гріхом першої Божої заповіді. Ворожіння полягає в тому, що хтось з допомогою невідповідних засобів, хоче пізнати речі таємні або майбутні, відомі тільки одному Богові. Маємо різні роди і способи ворожіння. Сюди належать:
Астрологія – ворожіння з укладу чи руху зір з надією, що вони мають вплив на справи ї життя людей.
Хіромантія – ворожіння з укладу ліній на долоні руки.
Кристалоскопія – ворожіння з допомогою кришталевої посудини у виді земної кулі.
Ворожіння на картах – це коли хтось з різного укладання карт робить висновки передусім про майбутнє життя людини.
Виливання воску. Коли хтось розтоплений віск виливає на холодну воду і зі створених фігур ворожить про різні справи людей.
Замовляння. Замовлянням грішать ті, що з допомогою якихось магічних слів чи формул хочуть відвернути від когось якесь лихо, хворобу чи нещастя.
Спіритизм – це викликування духів померлих. Церква всякі спіритичні сеанси строго осуджує і забороняє. В цій справі її наука зрозуміла: без волі Божої немає жодного спілкування з померлими.
Що сказано про забобони, те треба сказати і про ворожіння. Всякі справи нашого життя чи нашого майбутнього відомі тільки єдиному Господові. Немає людини на землі, яка без волі Божої мала б ключ до таємниць чи майбутності нашого життя. По карах якими Бог наказував людей, найкраще пізнати, як Він гидує всякими забобонами чи ворожінням.
У Св. Письмі Старого Завіту читаємо: « Хто звернеться до заклиначів мерців і знахарів, щоб слідом за ними блудувати, я звернуся проти нього й викоріню його з-поміж його люду… Чоловік або жінка, що будуть викликати мертвих або відьмувати, мусять бути скарані на смерть; камінням нехай поб’ють їх; кров їхня упаде на них» (Лев. 20, 6 і 27).
Ізраїльський цар Ахазія важко занедужав. Він бажав довідатися про своє майбутнє, тому послав посланців до екронського бога Ваал-Зевува запитати, чи видужає зі своєї недуги. Та Господь Бог послав до нього пророка Іллю йому сказати: «Ти не встанеш з ліжка, на яке ліг, ти мусиш вмерти» (2Цар. 1, 2-4).
Про самогубство царя Саула написано: «Так помер Саул… за те, що питав у чарівниці поради та за те, що не питав її у Господа. Тим Він і погубив його» (1Хрон. 10, 13-14). В Діяннях апостолів читаємо, що ворожбит Елімас виступав проти науки апостола Павла і Варнави, тоді апостол Павло під впливом Святого Духа візвав до нього Божу кару словами: «Чиж не перестанеш перекручувати прості дороги Господні? Оце тепер на тобі рука Господня, ти станеш сліпим і дочасу не бачитимеш сонця». І зараз же впала на нього темрява й морок, і він, обертаючись на всі боки, шукав, хто б його повів за руку» (13, 10-11).
Таким чином, коли ми звертаємося до різного роду ворожбитів, тим самим ми берем участь у цьому процесі, а отже стаємо співучасниками такого дійства.
Навіть, якщо звертаємось до бабок, які зливають віск чи олово з метою, щоб нам відробили надіслані чари чи порчу, тим самим вважається, що ми поробляємо. У осіб, які звертаються до таких знахарок за допомогою - у такий спосіб віддіють себе під дію, силу і владу злого духа, а гірше, коли й не одного. В короткому часі відбуваються у осіб депресії, виникають думки про самогубство.
Тіло людське є храмом Святого Духа. Через плоди і дари Святого Духа ми оживаємо, оновлюємось, освячуємось. У Господі наш порятунок. Як правильно сказав Vova, все, що решта - від диявола.

І як бажаєте, щоб вам люди чинили, чиніть їм і ви так само.
(Лк.6, 31)
 
benedikta Дата: Понеділок, 28.09.2009, 11:49 | Повідомлення # 8
Група: Користувачі
Повідомлень: 121
Нагороди: 3
Статус: Офлайн
Екстрасенси, народні цілителі, баби шептухи, відьми…
« Нехай не знайдеться між тобою такий, хто переводить свого сина чи дочку свою через огонь, хто ворожить ворожбу, хто ворожить по хмарах, і хто ворожить по птахах, і хто чарівник, і хто чорнокнижник, і хто викликає духа померлого та духа віщого, і хто питає померлих.
Бо гидота для Господа кожен, хто чинить таке…» (Повт.18:10-13)
Протягом двох останніх десятиліть, в нашій країні спостерігається неймовірний ріст окультизму. Популярності набули провидці та екстрасенси різного ґатунку: від столичних знаменитостей до провінційних відьом, які викачують яйцями. Спостерігається черговий сплеск захоплення спіритизмом, хіромантією, астрологією, різного роду заклинаннями, екстрасенсорними явищами наприклад паракінезом. На повну силу зараз в Україні, особливо в сільській місцевості, процвітає ворожбитство.
«Дипломовані» нетрадиційні лікарі практикують лікування гіпнозом, кодуванням, корекцією енергетичних полів, заганяючи хвороби вглиб. Нині вони вже мають гучну назву – народні цілителі. Майже всі, котрі займаються подібною практикою, запевняють, що роблять це з добрими намірами, застосовують при цьому навіть християнську атрибутику, шепочуть якісь молитви, показово ходять до церкви вводячи таким чином легковірних в оману. Вони спонукують людей йти до храму, хреститись, молитись, причащатись і можуть теж обкладатися іконами, та це все лише диявольські витівки... Це чітко сформований стиль поведінки екстрасенсів: так вони хочуть здобути довір’я в тих, що до них вдаються.
Якщо ми поглянемо на духовну історію України, то бачимо, що віщування, магія і різні забобони практично ніколи не були викорінені. Вони як темна хмара, як злий паразит і як смертельна епідемія, постійно нищили живу віру християн в Україні. Якщо б ми відкрили духовні корені, дізнаємося, що більшість воєн і терпінь в минулому, включно з голодомором, де загинуло близько 10 000 000 українців, пов’язані з прокляттям, якому християни відкрилися через віщунів та ворожок, магію і пов’язані з цим забобони. Людям у світі може видатися ця констатація перебільшеною, але хто до тонкощів знає підставу духовної боротьби і дійсно знає суть Божого слова та зберігає її, – розуміє, що окультизм є найважчим гріхом. Чому? Бо розум, воля і душевні сили потрапляють під вплив духу брехні і духу смерті, який призводить до винищення і смерті фізичної та вічної!
Сьогодні церква повинна рішуче сказати своє чітке і зобов’язуюче слово проти окультизму. Погляньмо на св.Павла. В Ефесі мало не йшлося про його життя, бо ідолопоклонники підбурили проти нього цілий натовп за те, що проголошував в повноті Христа і Його Євангеліє. Тут він також дав спалити окультні книги ціною 60 000 динаріїв. Окультизм і в часи Павла був пов’язаний з грошима і владою. З окультизмом пов’язана корупція і мафія. Без навернення представників держави до Христа, не може прийти благословення для України!
Інформацію використано із сайта: http://www.foru.ru/slovo.19148.5.html

І як бажаєте, щоб вам люди чинили, чиніть їм і ви так само.
(Лк.6, 31)
 
benedikta Дата: Понеділок, 28.09.2009, 11:50 | Повідомлення # 9
Група: Користувачі
Повідомлень: 121
Нагороди: 3
Статус: Офлайн
Окультизм вносить розлад до душі кожної людини, яка відкриється цьому впливу. На жаль, його плоди проявляються повільно, так що багато хто навіть не усвідомить собі, що є дійсним коренем їхніх хвороб і душевних криз, які нищать їх, їхні родини і цілий народ.
Святе Письмо вказує нам цілу проблематику окультизму і пов’язаного з ним прокляття на прикладі історії ізраїльського народу. Завжди, коли представники політичної влади – царі – відкрилися віщуванню і магії, приходило прокляття, війни і великі терпіння на народ. Якщо народ всеж відвертався від цих лжепророків, то приходило благословення. У Святому Письмі керівники народу оцінюються лише за одним критерієм – чи відкрили своє серце Господу чи окультизму! ( 2Цар. 17,1-23
Скільки пекла і терпінь приносять ці слуги диявола в життя суспільства і окремих людей! Це є професійні брехуни. Вони вносять прокляття на цілу націю. На жаль, до них звертаються і впливові особи, митці, політики і, навіть, віруючі християни. Згадаймо,що Св. Василій у 65-му правилі встановив покуту за віщування і магію, яке є рівнозначним карі за вбивство! (20 років на хлібі і воді).
Адольф Гітлер прихильно ставився до окультизму. Мав чотирьох тибетських віщунів і без їх поради не робив жодних кроків. Вони радили йому і спочатку приходили “чудесні” перемоги, але який був його кінець німецького фюрера? Самогубство і вина за смерть 40-ка мільйонів людей, а до того ж сплюндрована війною уся Європа. У гаслі “Gott mit uns” слово “gott” не означало Господа Бога, але бога з малої літери, тобто демона.
Також я хочу порадити молодим хлопцям та дівчатам, які вважають, що ворожка допоможе їм знайти друга життя, що така майбутня сім’я в майбутньому ніколи не буде щасливою. Також нагадую тим батькам, які звертаються до віщунів, щоб вирішити сімейні проблеми або вплинути на долю своїх дітей ( звести з кимось або розвести) ви не вирішите ваші проблеми, а навпаки, в десятки разів їх ускладните, бо свідомо наводите прокляття на свій рід, на своє насліддя. Якщо все ж хтось твердить, що вони допомагають, то я скажу, що така допомога дуже дорого вартує. Частіше всього за це розплачуватись доведеться власним життям або здоров’ям. Згубні наслідки окультної практики очевидні: від душевних розладів, депресії, різних хворобливих форм страхів аж до психічних порушень і самогубств.
Бог говорить, що це мерзота, через яку в життя людей приходить прокляття, це приносить смерть.
“…Звернення до гороскопів, астрології, хіромантії, тлумачення віщувань і долі, явища ясновидіння, вдавання до медіумів містять у собі прагнення панування над часом, над історією і, зрештою, над людьми, як і бажання увійти в спілку з окультними силами. Вони вступають у суперечність із вшануванням і повагою, що їх ми зобов’язані віддавати єдиному Богові”, – повчає Катехизм Католицької Церкви.
Інформацію використано із сайта: http://www.foru.ru/slovo.19148.5.html

І як бажаєте, щоб вам люди чинили, чиніть їм і ви так само.
(Лк.6, 31)
 
зайченятко Дата: Понеділок, 30.11.2009, 18:59 | Повідомлення # 10
Група: Користувачі
Повідомлень: 22
Нагороди: 0
Статус: Офлайн
я вірила ,а швидше знала що таке є.Доки мене не зачепило.Сімї.коли в один момент все стало поганоюОдна жінка для нашої сімї погано зробила.А потім ,не вдаюсь в подробиці, коли я зустріла її дочку за цікавих обставин і склалась розмова і мені стало погано....зїздиоа вперше до знахарки ,ворожки чи як там їх.сказала що погано....
зілляли віск .не памятаю чи стало лекше.більше не їжджу.Боюсь.Надіюсь до Бога і чекаю поїздки в Колодіївку)Не їздіть до знахарок.

Любов довготерпить і ніколи неперестає.
 
benedikta Дата: Вівторок, 01.12.2009, 10:38 | Повідомлення # 11
Група: Користувачі
Повідомлень: 121
Нагороди: 3
Статус: Офлайн
У Колодіївці напевно є отець Григорій Планчак, який читає молитви екзорцизму - вигнання злих духів. Так, ми нашкодимо собі, через цікавість, через гріховний стан, шукаємо допомоги поза Церквою, у бабок знахарок, а потім звертаємось за допомогою до правдивих лікарів наших душ - священиків. Через будь-які види ворожіння, зливання воску, олива - особі, над якою роблять цю процедуру, бабки підганяють злого духа, після чого він має владу над своєю жертвою. Через гріх ми втрачаємо благодать Св.Духа. Сповідь. Велику допомогу і силу Божу отримує людина через визнання у сповіді священику про те, що зверталась до інших богів, тобто до ворожок і т.п. Важливо постановити у майбутньому цього не повторювати. Після сповіді священик дає розрішення і цим позбавляє диявола влади над особою, яка розкаялась. Після прийняття Святого Причастя у людині відновлюється благодать Святого Духа. А надалі щоденно добре споживати рано і перед сном свячену воду (Йорданську, з святих місць), по можливості щоденне прийняття участі у службі Божій, прийняття Св.Причастя і в подальшому життя наше має бути побожне, святе, безгрішне з допомогою Божою.
Щоб душа отримала Божий мир, важливо пробачити всіх ворогів, бо їх однаково як і нас любить Господь. Винні у наших нещастях ми самі, через гріх ми надали дияволу над нами силу і владу, а він використав людей, щоб нашкодити нам. Ті яких ми вважали ворогами, вони стали жертвою у руках диявола. Вони ще більш нещасні ніж ми, бо зло, до якого спонукає їх диявол, позбавляє їх душевного миру, совісті, сорому, тверезого мислення. Диявол їх ненавидить великою люттю, і тішиться коли вони підчиняються йому, а Ісус ще більше страждає, бо за них віддав своє життя.

І як бажаєте, щоб вам люди чинили, чиніть їм і ви так само.
(Лк.6, 31)
 
benedikta Дата: П'ятниця, 11.12.2009, 15:06 | Повідомлення # 12
Група: Користувачі
Повідомлень: 121
Нагороди: 3
Статус: Офлайн
Молитва до Святого Духа.
Царю небесний, утішителю, Душе істини, що всюди є і все наповняєш, скарбе добра і життя подателю, прийди і вселися в нас, і очисти нас від усякої скверни, і спаси, благий, душі наші.
По можливості добре придбати збірник молитов на різні потреби, релігійні книжки про життя святих, є книжка "Вражена блискавкою", або "Я стояла біля воріт неба і пекла" Глорія Поло (коштує біля 10 грн. 40-80 сторінок). Жінка мала клінічну смерть, і описує все, що відбувається після смерті - дуже цікава і повчальна книжка, Вам сподобається. Хай Вам допомагає Господь.
Є сайт Google - даєте будь-який запит. Наприклад: Книжка Глорія Поло Вражена блискавкою, Молитва до святого... і т.д. І знайдете відповідь на все.

І як бажаєте, щоб вам люди чинили, чиніть їм і ви так само.
(Лк.6, 31)
 
Deus Дата: Четвер, 24.12.2009, 04:32 | Повідомлення # 13
Група: Користувачі
Повідомлень: 3
Нагороди: 0
Статус: Офлайн
Ворожба - це диявольська поміч пізнавати таємні речі: минулі, теперішні і приблизно на 70% майбутні.

"Коли ми кажемо, що гріха не маємо, то ми самих себе обманіємо, і правди в нас немає."
 
M-mMajor Дата: Вівторок, 16.02.2010, 12:58 | Повідомлення # 14
Група: Користувачі
Повідомлень: 1
Нагороди: 0
Статус: Офлайн
Я начала записывать цикл интервью с экзорцистом - священником о. Яном Билецким пока разместила здесь http://madammajor.rutube.ru/ . По комментариям будет продолжение.

красивая веревка не всегда самая крепкая
 
benedikta Дата: П'ятниця, 19.02.2010, 13:56 | Повідомлення # 15
Група: Користувачі
Повідомлень: 121
Нагороди: 3
Статус: Офлайн
Вражена блискавкою та іншу гарну релігійну літературу знайшла на сайті: http://ave-maria.comyr.com/lib.htm
Раджу всім бажаючим переглянути, багато корисних повчальних релігійних книг є на цьому сайті.
Щодо тематики про гріх ворожіння, то на сайті: http://ave-maria.comyr.com/lib.htm
є такі книги:
ГЛОРІЯ ПОЛО - ВРАЖЕНА БЛИСКАВКОЮ
ОТЕЦЬ ЮЛІАН КАТРІЙ - БОЖІ ЗАПОВІДІ
Фулля Горак - ПОТОЙБІЧЧЯ
ОТЕЦЬ ДЕ СЕГЮР - ПЕКЛО

І як бажаєте, щоб вам люди чинили, чиніть їм і ви так само.
(Лк.6, 31)
 
Форум » Духовність » Церква і суспільство » Ворожіння і знахарство!
Сторінка 1 з 2 1 2 »
Пошук:

Статистика форуму
Теми з новими дописами Популярні теми Найбільші писаки Нові користувачі