[ Головна · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Сторінка 1 з 1 1
Форум » Інше » Про все на світі » Світова криза
Світова криза
Андрійко:) Дата: П'ятниця, 02.01.2009, 16:57 | Повідомлення # 1
Група: Радники
Повідомлень: 457
Нагороди: 5
Статус: Офлайн
От всі говорять,що в світі зараз криза. sad А вас вона торкнулася?Чи відчули ви якісь зміни і які?

In nomine Patris, et Filii, et Spiritus Sancti. Amen
 
soldy Дата: Субота, 03.01.2009, 23:58 | Повідомлення # 2
Група: Користувачі
Повідомлень: 97
Нагороди: 4
Статус: Офлайн
криза - походить від грецького krino, шо означає шось вроді справедливий суд, відплата, тобто, колись люди розуміли, шо криза - це плата за гріхи, за своє погане життя!
Оскільки ми говоримо про економічну кризу, то Львівщину вона таки заторкнула, але не більше, а прогнозувалось щось схоже на велику дипресію у міжвоєнний період, коли Рузвельт рятував США. Оскільки ріст доллара досяг піку, тепер відбуватиметься його падіння, раджу не боятися гривні, думаю нацбанк таки почне шось путнє робити шоб вернути гривні її попередні позиції, криза виникла через завищення спекулянтами цін на біржі цінних паперів, а також через рейдерські атаки, спрямовані на крупні банки!
Можете не переживати, інфляція сприяє розвитку безробіття, це природньо, але все швидко стане на свої місця, з'являться перспективи в молоді влаштуватись на гарну роботу, треба лише трохи зачекати, і надіятись на вдалу монетарну політику, нац банк знає шо робити, думаю на цьому всьому просто хтось хоче файно заробити, хтось скупить дешеву нерухомість, збанкрутілі підприємства і буде чекати часу коли все вгамується, от тоді отримає шалений прибуток, короче - криза не страшна, найгірше це криза духовності!
 
Андрійко:) Дата: Неділя, 04.01.2009, 01:51 | Повідомлення # 3
Група: Радники
Повідомлень: 457
Нагороди: 5
Статус: Офлайн
А я от відчув трохи,бо ціни практично на всьо зросли і все подорожчало sad Треба тепер трохи економити грошей більше smile Ну шо зробиш,якось треба перебути,а то нам за добре стало жити,як казав один отець.

In nomine Patris, et Filii, et Spiritus Sancti. Amen
 
Дельфініус Дата: Неділя, 04.01.2009, 07:45 | Повідомлення # 4
Адміністратор
Група: Адміністратори
Повідомлень: 415
Нагороди: 3
Статус: Офлайн
Quote (soldy)
криза - це плата за гріхи, за своє погане життя!

Шось в тому є. Мабуть Бог кризою випробовує людей, в якомусь розумінні, чи вони почнуть нарікати більше на важке життя, чи прийматимуть все в покорі без злості. smile

Покажи своїм життям, що на землі не відпочивають)))
 
Sj@f@ Дата: Понеділок, 12.01.2009, 22:33 | Повідомлення # 5
Група: Радники
Повідомлень: 34
Нагороди: 1
Статус: Офлайн
Мене торкнулась,оскільки я цього року поступаю і у мене є репетитори ,а розраховуватись тре долярами.а їх катастрофічно не вистарчає....можливо-це покарання за те,що добре не сприймала матеріал тоді,коли його подавали....долар продовжує рости і на початковий рівень він не опуститься(ефект храповика)...........але з посмішкою на обличчі і вірою в серці- ми це подолаєм=)))))) cool

Тільки даючи,можна одержати=)))))
 
Наталька Дата: Неділя, 25.01.2009, 20:35 | Повідомлення # 6
Група: Радники
Повідомлень: 240
Нагороди: 4
Статус: Офлайн
Звичайно криза торкнулася і я думаю, що всіх нас. Вона не то що торкнулася, вона нам всім такого копняка під ....... дала, що ого-го!!! Це видно з курсу доллара, євро. Ціни на все піднялися просто скажено! І на собі це я відчула дуже конкретно!!!
 
Андрійко:) Дата: П'ятниця, 30.01.2009, 10:54 | Повідомлення # 7
Група: Радники
Повідомлень: 457
Нагороди: 5
Статус: Офлайн
Quote (Наталька)
І на собі це я відчула дуже конкретно!!!

Ага я теж тепер відчув((Бачу буду тепер кукати без грошей взагалі sad В інший європейських країна мабуть подібне щось,але в них зарплати більші і тому мабуть їх це менше стосується.

In nomine Patris, et Filii, et Spiritus Sancti. Amen
 
Дельфініус Дата: Субота, 31.01.2009, 08:27 | Повідомлення # 8
Адміністратор
Група: Адміністратори
Повідомлень: 415
Нагороди: 3
Статус: Офлайн
Quote (Андрійко:))
В інший європейських країна мабуть подібне щось,але в них зарплати більші і тому мабуть їх це менше стосується.

Це точно, рівень їхніх зарплат та пенсій і наших, це небо і земля. Там напевно би вже почався бунт, якшо б людей заставляли жити на тих нещасних 500-600 грн. в місяць, за які пенсіонери в нас умудряються якось виживати sad

Покажи своїм життям, що на землі не відпочивають)))
 
benedikta Дата: Понеділок, 28.09.2009, 13:15 | Повідомлення # 9
Група: Користувачі
Повідомлень: 75
Нагороди: 2
Статус: Офлайн
Причиною економічної кризи в світі - є наше прив'язання до світу цього і його речей. Люди останніми роками дуже матеріалізувались, відкладаючи справи Божі на потім, пізніше. А того "потім, пізніше" може і не бути. Люди женуться за грошими, витрачають свій час на те, щоб догодити тілу, а про спасіння душі своєї не дбають. А смерть прийде, і на той світ з собою нічого людина не забере. Написано в Біблії: "Шукайте найперше Царства Небесного, а решта додасться" (Мт. 6.33). Люди відкидають Бога зі свого життя, мотивуючи тим, що не мають часу, своє життя марнують на розваги, а коли за гріхи їхні приходять біди - нарікають. Тільки через праведне життя, життя з Господом, яке виявлятиметься у добрих вчинках до ближніх, Господь буде дарувати Своє Благословення.

І як бажаєте, щоб вам люди чинили, чиніть їм і ви так само.
(Лк.6, 31)
 
Форум » Інше » Про все на світі » Світова криза
Сторінка 1 з 1 1
Пошук:

Статистика форуму
Теми з новими дописами Популярні теми Найбільші писаки Нові користувачі