Єдина церква!
|
Дельфініус
|
Дата: Понеділок, 01.12.2008, 22:51 | Повідомлення # 1
|
Адміністратор
Група: Адміністратори
Нагороди: 3
Статус: Офлайн
|
Чи хотіли б Ви об'єднання греко-католицької церкви і православної? І що б змінилося на Вашу думку, якби церкви об'єдналися?
Покажи своїм життям, що на землі не відпочивають)))
|
|
|
|
|
Андрійко:)
|
Дата: Понеділок, 01.12.2008, 23:28 | Повідомлення # 2
|
Група: Радники
Нагороди: 5
|
Я б хотів,але як казав наш отець Володимир:"Що це практично неможливо,бо люди не пргнуть до святості".Я теж так вважаю,адже є дуже важко перейти такій великій кількості населенню на інший обряд
In nomine Patris, et Filii, et Spiritus Sancti. Amen
|
|
|
|
|
Наталька
|
Дата: Вівторок, 02.12.2008, 16:16 | Повідомлення # 3
|
Нагороди: 4
|
Хотілося б, щоб була одна єдина церква, дуже хотілося б. Але я також думаю, що зараз це не можливо. А люди ж просто роблять із цього ще одну причину для сварки. І навіть тут диявол попрацював, страшно... |
|
|
|
|
Nafanja
|
Дата: Вівторок, 02.12.2008, 16:23 | Повідомлення # 4
|
Нагороди: 2
|
Звичайно хочеться. Все в Божих руках.... Для цього потрібна наша щоденна молитва
Тільки тому, що хтось не любить тебе так, як тобі хочеться, не означає, що він не любить тебе всією душею
|
|
|
|
|
Vova
|
Дата: Четвер, 04.12.2008, 10:19 | Повідомлення # 5
|
Творець сайту
Група: Адміністратори
Нагороди: 3
|
Так, дуже хочеться цього. Але для того потрібно докласти ще дуже багато зусиль з боку провідників всіх конфесій. Ну і звичайно, що потрібно дуже багато молитись в цьому намірі, і тоді Бог вислухає наші молитви і зрушить з місця цю проблему.
Сила і велич людини не в тому, що вона має, а в тому, ким вона є
|
|
|
|
|
soldy
|
Дата: Неділя, 04.01.2009, 00:30 | Повідомлення # 6
|
Група: Користувачі
Нагороди: 4
|
Та навіть протестанти і сектанти вірять шо буде єдина церква, адже так написано в Св. Письмі, наша частка в екуменічному поступі може хіба бути вкладеною у вигляді молитви за єдність, а також варто бути в житті братом чи то православному (і не забувати шо ми також православні), чи то не православному протестанту, чи сектанту, хоч я їх страшно не долюблюю, бо вони відкидають всі істори чні факти а Св. Письмо трактують однобічно і нелогічно. |
|
|
|
|
kristik
|
Дата: Понеділок, 21.09.2009, 19:11 | Повідомлення # 7
|
Група: Користувачі
Нагороди: 11
|
Мені б хотілось, щоб об'єднались не тільки Греко-Католицька і Православна, а й щоб взагалі ніяких релігій більше не існувало. Бо ж Бог Один, то як можна ділити релігію? Нажаль вірувань зараз стільки, що люди й самі не знають в кого чи в що вірять!!!
Віддай світові найкраще з себе, і, швидше всього, тебе ударять і відштовхнуть:
не зважай, віддай найкраще з себе.
Матір Тереза
|
|
|
|