[ Головна · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Сторінка 1 з 1 1
Форум » Інше » Про все на світі » мультики =)
мультики =)
DNatiM Дата: Четвер, 25.06.2009, 09:26 | Повідомлення # 1
Група: Користувачі
Повідомлень: 270
Нагороди: 5
Статус: Офлайн
Одне повідомлення мене наштовхнуло на цю тему . Коли я була маленька то дуже любила мультики та що казали люблю і до тепер . Мультики з собою несуть дуже багато всього доброго (ну принаймі в моєму дитинстві) . Давайте в цій темі обговорювати мультики , а також згадувати свої улюблені , повчальні і те за що ми їх любимо smile

Потрібно вірити в досконалість і мати відвагу бути недосконалим!
 
sella Дата: Четвер, 25.06.2009, 10:31 | Повідомлення # 2
Група: Користувачі
Повідомлень: 17
Нагороди: 3
Статус: Офлайн
Мені дуже подобався український мультик про те,як пропали всі котики,бо так захотіли мишки. І всі засумували:собачки,які більше не мали за ким ганятися, господині,які не мали кого доглядати,вівці,які не мали чим харчуватися,так як миші погризли їхню траву і самі мишки засумували...В кінці мультика всі тваринки співають пісеньку:"Всі,всі,всі,хто є на землі нам дуже потрібні великі й малі! Всі,всі,всі на кім тримається світ-про це забувати нікому не слід..." І котики повертаються! smile

Завдяки молитві сходить сонце.
 
Vova Дата: Четвер, 25.06.2009, 15:19 | Повідомлення # 3
Творець сайту
Група: Адміністратори
Повідомлень: 244
Нагороди: 3
Статус: Офлайн
В першу чергу згадались такі мультики мого дитинства: "Жив був пес", "Про козаків", "Енеїда", "Капітошка" )) Скільки в них позитивних емоцій - просто словами не передати )))

Сила і велич людини не в тому, що вона має, а в тому, ким вона є
 
musia_79 Дата: Четвер, 25.06.2009, 16:07 | Повідомлення # 4
Група: Модератори
Повідомлень: 288
Нагороди: 10
Статус: Офлайн
Мої улюблені мультики - це Король Лев (обидві серії) і Льодяниковий період (також обидві серії). Як на мене, дуже повчальні, ніби вирвані з життя - різні типи людей, постійна боротьба добра і зла, і добро, як завжди, перемагає smile

Приймай себе таким, яким ти є, але не забувай - яким маєш стати...
 
soldy Дата: Четвер, 25.06.2009, 16:16 | Повідомлення # 5
Група: Користувачі
Повідомлень: 97
Нагороди: 4
Статус: Офлайн
Радянські і українські мульти класні, але я ше дуже любив "трансформери". Хоч я не любитель фантастики, але цей мультсеріал мені дуже подобався:))
 
musia_79 Дата: Четвер, 25.06.2009, 16:28 | Повідомлення # 6
Група: Модератори
Повідомлень: 288
Нагороди: 10
Статус: Офлайн
Quote (soldy)
але я ше дуже любив "трансформери"

Я теж biggrin І ще Нінзі черепашки дуже любила, а зараз не уявляю, як я таке могла дивитися biggrin


Приймай себе таким, яким ти є, але не забувай - яким маєш стати...
 
kristik Дата: Четвер, 25.06.2009, 17:37 | Повідомлення # 7
Група: Користувачі
Повідомлень: 160
Нагороди: 11
Статус: Офлайн
Quote (DNatiM)
Одне повідомлення мене наштовхнуло на цю тему

То напевно було мое повiдомлення smile ти мене випередила з темою! Мультики i казки обожнюю. Але тi з мого дитинства senile Теперiшнi я не розумiю i тим бiльше мало доброго я в них бачу!!!


Віддай світові найкраще з себе, і, швидше всього, тебе ударять і відштовхнуть:
не зважай, віддай найкраще з себе.
Матір Тереза
 
DNatiM Дата: П'ятниця, 26.06.2009, 08:59 | Повідомлення # 8
Група: Користувачі
Повідомлень: 270
Нагороди: 5
Статус: Офлайн
Так kristik - це було твоє повідомлення , але коли з"явилась тема про фільми я подумала про мультики але незнала як правильно її сформувати , а ти твоє повідомлення допомогло в цьому дуже . Дякую kristik і вибач , що випередила тебе , я не навмисне .
Ось я мультики обожнюю , але ті які з мого дитинства , сучасні мені не подобаються . Одні з моїх улюблених - це "Простоквашини" всі серії , "Про Петю П"яточкіна" , "Ну погоди!" серед сучасних - це "Астерікс і Обелікс" всі серії , а також як Vova написав "Про козаків", "Енеїда", "Капітошка" і багато інших .
Є обин мультик , який я дуже рідко бачила , але він так мені запав в серце . Зміст його такий : "Жив хлопчик зі своєю мамою , але одного разу хлопчик пішов в ліс і загубився . Натрапив він в лісі на стару жінку , яка його запросила до себе . Ця жінка володіла даром зціляти хворих людей . Жінка вирішила того хлопчика навчити цього , бо хлопчик їй дуже сподобався і ось коли хлопець освоїв науку цієї старшої жінки він повернувся додому і почав лікувати людей . І ось минали роки , а він все більше і більше рятував людей від смерті . Одного разу появилась йому ця жінка і попросила його більше людей не оздоровлювати , но він не послухався її . Вона йому ще пару раз появлялась при тих людех яких він рятував . Після одного з таких випадків вона його забрала до себе . Жінка привела його до темної кімнати де стояли рядами свічки , які горіли і серед них була одна свічка , яка загасала . Жінка сказала : "Ці свічки , які горять - це життя людей , коли свічка загасає , то людина , які належить ця свічка помирає . Ось ця що зараз загасає є твоєю свічкою . Я тобі дозволяю взяти вогя від любої з тих свічок , що тут є , бо ти цих всіх людей рятував від їхніх смертей." На це хлопеці відповів так : "Якщо моє життя підходить до кінця то хай так буде." Тоді жінка відповіла : "Ходи за мною , адже я і є смерть.""
Ось така чудова як на мою думку казка smile шкода що я за своє життя бачила її тільки 2 чи 3 рази .

Потрібно вірити в досконалість і мати відвагу бути недосконалим!
 
kristik Дата: П'ятниця, 26.06.2009, 17:52 | Повідомлення # 9
Група: Користувачі
Повідомлень: 160
Нагороди: 11
Статус: Офлайн
На рахунок мультиків DNatiM, ми з тобою однодумці ( і думаю, що не тільки ) friends А ще люблю Карлсона, Бюро Находок, Том і Джері, Вініпуха......... всіх не перерахую, бо й не пам'ятаю. А самий улюблений то Кузя
А ще дуже люблю казки вони також дуже повчальні - жаль тільки, що їх тепер по телевізору не транслюють і наші дітки не мають можливості того побачити і навчитись sad

Віддай світові найкраще з себе, і, швидше всього, тебе ударять і відштовхнуть:
не зважай, віддай найкраще з себе.
Матір Тереза
 
benedikta Дата: П'ятниця, 26.06.2009, 23:46 | Повідомлення # 10
Група: Користувачі
Повідомлень: 76
Нагороди: 2
Статус: Офлайн
Мої улюблені мультфільми: 12 місяців, Золушка, Білосніжка і семеро гномів, Леопольд, Ну постривай, Цветик-семицветик, Снігова королева, Моряк Папай, Качині історії, Привид Каспер і багато інших.

І як бажаєте, щоб вам люди чинили, чиніть їм і ви так само.
(Лк.6, 31)
 
benedikta Дата: П'ятниця, 26.06.2009, 23:49 | Повідомлення # 11
Група: Користувачі
Повідомлень: 76
Нагороди: 2
Статус: Офлайн
Серед релігійних мультфільмів дуже гарні: Літаючий будинок, Притчі Усуса, Квіти Святого Франциска, 10 Божих заповідей.

І як бажаєте, щоб вам люди чинили, чиніть їм і ви так само.
(Лк.6, 31)
 
benedikta Дата: Понеділок, 21.09.2009, 16:49 | Повідомлення # 12
Група: Користувачі
Повідомлень: 76
Нагороди: 2
Статус: Офлайн
Щодо перегляду мультфільмів, наприклад американських. Їх вплив на підсвідомість дітей є дуже негативним. Діти після перегляду таких мультфільмів як: "Бетмен", "Шрек", "Том і джері", "Алладін", "Вінкс", "Пакемони" стають агресивнішими, неадекватними. Через YouTube на сайтах:
1) http://www.youtube.com/watch?v=K7pR74KHIAw - "Покупая и продавая души наших детей",
2) http://www.youtube.com/watch?v=3XzEoOaZ2mc - "Влияние Мультфильмов на Детей чaсть-2".
Важливо знати, що дітям може нашкодити перегляд мультфільмів, про які на вказаних 2-х сайтах подано інформацію.
Тому, найкращими мультфільмами для дітей є релігійні, вони точно не нашкодять, а тільки допоможуть дітям бути добрими, милосердними, лагідними, слухняними.

І як бажаєте, щоб вам люди чинили, чиніть їм і ви так само.
(Лк.6, 31)
 
benedikta Дата: Понеділок, 28.09.2009, 11:52 | Повідомлення # 13
Група: Користувачі
Повідомлень: 76
Нагороди: 2
Статус: Офлайн
Покемони, дракони, людина павук, черепашка Ніндзя, Гаррі Потер …
Сьогодні на полицях магазинів, поряд з дитячими іграшками, спокійнісінько лежать колоди гадальних карт, ігри в кості, комікси з демонськими персонажами, одяг та предмети повсякденного вжитку із зображеннями так званих покемонів, драконів і різних магічних знаків. Багато хто вважає це безневинними сучасними забавками. І навіть коли на подив батьків, у їх дітей раптом з’являються безпричинні страхи, безсоння, дратівливість, потяг до насильства, різні хвороби, нетипові реакції й орієнтації, вони не завжди своєчасно розпізнають справжні причини цих порушень у своїх улюбленців. А між тим, невинна дитяча свідомість, дедалі частіше стає мішенню для демонічних сих усіх мастей, котрі в різний спосіб намагаються заволодіти нею.
Хочете конкретних доказів? Наведу декілька. Мультфільм про покемонів існує вже понад десять років. Але мало хто з європейців знає, що по-японськи слово «покемон» означає: «нема Бога на землі». Прихований зміст відкривається, коли це ймення читати ззаду наперед: NOMEKOP. NO –це номер, МЕ – мене, а КОР в нумерології друїдів означає 666 ( число звіра або антихриста). Все разом взяти: « познач мене номером 666». Не дивно, що в 1997 році, в період прокату згаданого мультика, 685 японських дітей потрапили до психлікарні з припадками епілепсії. Цей мультисеріал не тільки шкідливо, але й небезпечно дивитися. Хтозна скільки батьків перебувають в розпачі від того, що в їх дітей виникли якісь проблеми, пов’язані з такими от забавами.
Неможливо не згадати й про сучасного « супергероя» Гаррі Потера. Це не просто персонаж казки. Багато моментів з біографії Потера не вигадані, а запозичені з життєпису Алістера Кроулі – одного з засновників «Церкви сатани». Цей ідеолог сатанізму мріяв, аби для кожної дитини магія була звичним явищем, як, скажімо сніданок чи вечеря. Ще одна характерна деталь. Гаррі носить на чолі знак у вигляді літери S. Цей знак символізує руйнівну силу. Сатаністи й досі застосовують його для окультного впливу на людей. Такий же дещо видозмінений знак у вигляді двох літер SS використовувався нацистами. Але діти, які читають книги про Потера, намагаються наслідувати його, і також малюють на собі згаданий символ. Не треба цьому потурати. . Мало що може сподобатися дітям: наркотики чи вибухівка. В дитини, котра перебуває на стадії активного пізнання світу, ще відсутня так звана оцінювальна шкала. Коли малюк дивиться на мухомор, то простягає до нього свою ручку, не знаючи, що це отрута? Чомусь ніхто з батьків не вагається коли потрібно заборонити дитині ставати на край відкритого вікна, або гратися ліками. А стосовно моментів, про які йде мова в нашій бесіді, вони проявляють недопустиму легковажність. Не потрібно кривити душею: тут справа в системі цінностей самих дорослих. Поки батьки зайняті роботою та своїми справами, вихованням їхніх дітей часто займається хтось інший. Але втрачений час для батьківської опіки незабаром дасть про себе знати. Нажаль, тоді вже може бути пізно. Сльози, переживання а можливо і зневага – ось така плата.
Батьки, звертайте увагу на те, які речі ваші діти приносять до дому, які фільми дивляться, які книги читають, які ігри грають, і чим захоплюються. Якщо чогось не знаєте - запитуйте в інших. Звичайно, всього ви не проконтролюєте, але від багато дечого зможете своїх дітей вберегти. Наголошую, що сатана через прокляття хоче згубити вашу сім’ю, а заволодівши вашими дітьми – позбавити вас спадкоємців. Тож зачиніть двері для прокляття. Ніхто не виховає ваших дітей для вас так, як ви самі. Створіть для них свій захист. Прищеплюйте їм віру в Бога, щоб вони могли навчитися відрізняти нечисту силу від Божої. Тоді ваші діти самі будуть благословенними і для вас стануть благословенням.
http://www.foru.ru/slovo.19148.5.html

І як бажаєте, щоб вам люди чинили, чиніть їм і ви так само.
(Лк.6, 31)
 
Владик Дата: Вівторок, 20.10.2009, 10:13 | Повідомлення # 14
Група: Радники
Повідомлень: 166
Нагороди: 3
Статус: Офлайн
Самі найкращі мультфільми - то АНІМЕШКИ! То самі реальні мультфільми, тільки чомусь багато до них ставиться негативно... Мої улюблені аніме: Dragon Ball Z, Naruto, Bleach, Elfen Lied, Death Note і ше є багато- багато, яких я ше не подивився tongue Маленьким дітям краще ті мультікі не дивитися, але я вже не маленький, то мені можна biggrin

Бо що роблю - не розумію... Я бо чиню не те, що хочу, але що ненавиджу те роблю...
 
Андрійко:) Дата: Субота, 24.10.2009, 23:58 | Повідомлення # 15
Група: Радники
Повідомлень: 458
Нагороди: 5
Статус: Офлайн
Я також дуже люблю аніме,там багато цікавого і захоплюючого

In nomine Patris, et Filii, et Spiritus Sancti. Amen
 
Форум » Інше » Про все на світі » мультики =)
Сторінка 1 з 1 1
Пошук:

Статистика форуму
Теми з новими дописами Популярні теми Найбільші писаки Нові користувачі