Мням-мням-мням!!!
|
Дельфініус
|
Дата: Четвер, 30.10.2008, 13:54 | Повідомлення # 1
|
Адміністратор
Група: Адміністратори
Нагороди: 3
Статус: Офлайн
|
Чим вам найбільше подобається смакувати ?
Пиріжки, бублики, пельмені, квашені огірки...???
Покажи своїм життям, що на землі не відпочивають)))
|
|
|
|
|
Дельфініус
|
Дата: Неділя, 09.11.2008, 14:10 | Повідомлення # 2
|
Адміністратор
|
Шось ви нарід дуже мовчазні ! Спробую я розпечатати цю тему . Люблю я смакувати свіжою молодою картоплею з свіженьким салатиком з свіженької капусти, огірочків чи помідорчиків(мням). А ще люблю зупу, але теж зі свіженьких овочів(жаль, шо то тільки влітку таке можна з'їсти). Ну і на десерт, полуниці з цукром і сметанкою (смакота).
|
|
|
|
|
musia_79
|
Дата: Четвер, 13.11.2008, 01:13 | Повідомлення # 3
|
Група: Модератори
Нагороди: 10
|
Прямо аж слинки потекли. Дельфініус, ну хіба ж так можна?..
Я теж спробую, тримайтеся всі
Люблю картопельку-пюре з підливкою із свіжозібраних білих грибочків в сметані... (мням!!!)
Люблю теплі м'ягенькі пампушки з маком або вишнями, обов'язково щоб присипані цукром-пудрою і з тепленьким смачним чайочком... (мням!!!)
Люблю щавлевий борщик (і щоб обов'язково варених яєць побільше)... (мням!!!)
Люблю олів'є і шубу: зимові салатики, можна ними ласувати зараз досхочу... (мням!!!)
А на десерт фрукти, Рафаелло...
Приймай себе таким, яким ти є, але не забувай - яким маєш стати...
|
|
|
|
|
Vova
|
Дата: Четвер, 13.11.2008, 14:35 | Повідомлення # 4
|
Творець сайту
Нагороди: 4
|
Тепер моя черга. Ковтайте слинки
Люблю картоплю фрі (таку гарно присмажену, шось типу як в Макдональдсі) з квашеним огірочком
Люблю справжній борщ (з фасолькою і м'ясом)
Морепродукти і гриби - в будь-якому вигляді
Quote (musia_79)
Люблю картопельку-пюре з підливкою із свіжозібраних білих грибочків в сметані...
І це теж дуже люблю!
Відносно десерту - фруктовий салат власного виробництва (береш всі фрукти, які є, нарізаєш і гарно все вимішуєш)
Ось так
Сила і велич людини не в тому, що вона має, а в тому, ким вона є
|
|
|
|
|
musia_79
|
Дата: Четвер, 13.11.2008, 14:40 | Повідомлення # 5
|
|
Quote (Vova)
Відносно десерту - фруктовий салат власного виробництва (береш всі фрукти, які є, нарізаєш і гарно все вимішуєш) Ось так
А ще це все полити йогуртом або гарячим шоколадом, або просто додати морозива
|
|
|
|
|
Endry
|
Дата: Четвер, 13.11.2008, 18:04 | Повідомлення # 6
|
Група: Радники
Нагороди: 2
|
Гм.. Смакує мені картопелька-пюре, з салатиком з капусти і відбивними.. Ах! Десерт: Дуже люблю морозиво, чеколяду(чорну, як негр), і сочок))
А тепер чомусь дуже смакує люба їжа з моєї їдальні після 3-х пар і довжелезної черги!
Пости, бо згрішив, і пости, щоб не згрішити.
|
|
|
|
|
musia_79
|
Дата: П'ятниця, 14.11.2008, 10:51 | Повідомлення # 7
|
|
А я ще люблю тепленькі свіженьки деруни з тертої картоплі, щоб обов'язково хрустіли і з густою домашньою сметанкою.
Ще пам'ятаю, коли я була мала і мама або бабуся пекли щось на кухні, то завжди давали мені облизувати в'юнчик від міксера, після того, як взбивали креми - для мене це була вершина блаженства...
|
|
|
|
|
|
|
Nafanja
|
Дата: Понеділок, 17.11.2008, 23:05 | Повідомлення # 9
|
|
Народ, ви шо здуріли таке пишете!!!!! Я поки це все прочитала, то НАЇЛАСЬ всяких смакотульок. Незнаю навіть, шо тут писати.... Ше ніхто вроді про морозиво не писав. От його я люблю гамкати в будь-яку пору року
Тільки тому, що хтось не любить тебе так, як тобі хочеться, не означає, що він не любить тебе всією душею
|
|
|
|
|
Дельфініус
|
Дата: Понеділок, 17.11.2008, 23:20 | Повідомлення # 10
|
Адміністратор
|
Quote (Nafanja)
Народ, ви шо здуріли таке пишете!!!!! Я поки це все прочитала, то НАЇЛАСЬ всяких смакотульок. Незнаю навіть, шо тут писати.... Ше ніхто вроді про морозиво не писав. От його я люблю гамкати в будь-яку пору року
А крім морозива???
Напиши шось таке, шо ше ніхто не писав, шо ти любиш погамцяти, шоб і нам слинки потекли
|
|
|
|
|
Nafanja
|
Дата: Вівторок, 25.11.2008, 15:00 | Повідомлення # 11
|
|
Тільки для тебе Бодінька, ну пускай слинку... Я люблю цибульку (ням-ням), звичайно заїдаю часничком, а ше хрінчик, морську капусточку, зверху посолити, додати цукру, полити рибячим жиром, перець до смаку і то всьо заправити оцтом. Смакота... ммммм ням, нямочки
Тільки тому, що хтось не любить тебе так, як тобі хочеться, не означає, що він не любить тебе всією душею
|
|
|
|
|
musia_79
|
Дата: Вівторок, 25.11.2008, 15:10 | Повідомлення # 12
|
|
Quote (Nafanja)
Тільки для тебе Бодінька, ну пускай слинку... Я люблю цибульку (ням-ням), звичайно заїдаю часничком, а ше хрінчик, морську капусточку, зверху посолити, додати цукру, полити рибячим жиром, перець до смаку і то всьо заправити оцтом. Смакота... ммммм ням, нямочки
Ото придумала
|
|
|
|
|
Vova
|
Дата: Середа, 26.11.2008, 12:18 | Повідомлення # 13
|
Творець сайту
Нагороди: 4
|
Nafanja, Дельфініус, прошу писати повідомлення по темі!!!
Сила і велич людини не в тому, що вона має, а в тому, ким вона є
|
|
|
|
|
Stiopik
|
Дата: Середа, 26.11.2008, 23:24 | Повідомлення # 14
|
Група: Користувачі
Нагороди: 1
|
Народ люблю попоїсти все... травички (свіжої зеленої), огірка (св. зеленого), ну і все свіже зелене. Люблю мед (тільки вкрадений в літаючих) Люблю свіжої риби ( особливо таранку), люблю салати (з свіжих зелених овочів), Люблю курку(щойно вбиту). Якщо серйоно люблю: все що плаває, літає, повзає, ховається, втікає, ходть, стрибає. |
|
|
|
|
Nafanja
|
Дата: Четвер, 27.11.2008, 15:53 | Повідомлення # 15
|
|
Сорі, Вовчик. То всьо Дельфінчик :)))
Мене сьогодні пробило на таке... не смійтесь тільки. Я зараз сижу за комп''ютером і гамаю: квашений огірочок :haha: і згущене молоко, вже приблизно 1 годину таке смакую. А ше жую мандаринки, мама купила, такі добрі... Мене час від часу на таке пробиває. Чесно кажучи вже нудить, але мені ше хочеться :lol: :lol: :lol: :haha:
|
|
|
|