[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Сторінка 1 з 1 1
Форум » Інше » Про все на світі » Харизматичний рух. (Харизматичних рух - це прославлення чи хула на Св.Духа.)
Харизматичний рух.
benedikta Дата: П'ятниця, 25.09.2009, 19:27 | Повідомлення # 1
Група: Користувачі
Повідомлень: 121
Нагороди: 3
Статус: Офлайн
Різні погляди відстоюють католицька і православна Церкви щодо харизматичного руху. Дивлячись через YouTube відеозаписи про харизматиків, то поведінка їх нагадує сцену театру. Присутні у Церкві де проводяться харизматичні рухи - танцюють, трісуться, викрикують. Зі сторони їхня поведінка нагадує осіб, які опановані злим духом, які не здатні контролювати свої емоції, душевні болі. На образах, де відображено сходження Святого Духа на Апостолів, над їхніми головами є по одному язику у кожного. А у харизматиків появляються дари 6-7 язиків, і вони починають говорити й те, що самі не розуміють. Порівнюючи з Апостолами у кожного з них було по одному язику і всі розуміли про, що кожен говорить, а у харизматиків є особа, яка все перекладає, тобто тлумачить. Що ви знаєте про це зібрання. Водо добре для спасіння душі людини, чи небезпечне.

І як бажаєте, щоб вам люди чинили, чиніть їм і ви так само.
(Лк.6, 31)
 
Dmytro Дата: Понеділок, 05.04.2010, 17:27 | Повідомлення # 2
Група: Користувачі
Повідомлень: 17
Нагороди: 1
Статус: Офлайн
Важко відповісти на таке запитання. Наскільки мені відомо духовні дари мають не лише харизмати, а й п'ятидесятники, адвентисти. І чи дійсно їхні дари є від Бога, треба порівняти те, як вони користуються цими харизмами (духовними дарами) із такими віршами Святого Письма: І до коринтян 12 і 14 розділи.

Бо Божа благодать з'явилася спасенна всім людям і навчає нас, щоб ми, зрікшися нечестя і грішних бажань цього світу, жили тверезо, праведно і благочестиво в нинішньому віці. (Тит 2:11-12)
 
Форум » Інше » Про все на світі » Харизматичний рух. (Харизматичних рух - це прославлення чи хула на Св.Духа.)
Сторінка 1 з 1 1
Пошук:

Статистика форуму
Теми з новими дописами Популярні теми Найбільші писаки Нові користувачі