Play for free   [ Hellbreed is an exciting browser game with sinister Hack and Slash action and fantastic graphics - no download necessary! ]
Вплив важкої музики на людей! (4) - Церква і суспільство - Духовність - Форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Сторінка 4 з 4 « 1 2 3 4
Форум » Духовність » Церква і суспільство » Вплив важкої музики на людей!
Вплив важкої музики на людей!
Дельфініус Дата: Вівторок, 04.11.2008, 23:35 | Повідомлення # 1
Адміністратор
Група: Адміністратори
Повідомлень: 415
Нагороди: 3
Статус: Офлайн
Я оце трохи досліджував цю тему. Результати шокуючі. Найгіршою в цьому плані є музика стилю "Хеві метал", яка зародилася в кінці 60-х і яскравими представниками цього стилю є групи "Блек саббат", "Ролінг стоунз", "АС/DC"... Ці групи і не тільки ці, в своїх текстах оспівують зло, сатану, війни, насилля. І що цікаво, що в багатьох піснях є так звані приховані повідомлення, зі злим змістом, які людське вухо не чує, а вловлює підсвідомість, і це так би мовити зомбує людей. Також на людину дуже впливають спалахи світла на концертах. Досліджено, що при більше 25 спалахів за секунду, людина втрачає здатність до концентрації уваги і перебуває ніби в сомнамбулічному стані, і в цьому стані її підсвідомістю можна керувати, нав'язувати свою думку, тобто зомбувати. Відомі випадки, коли підлітки, наслухавшись важкої музики, чинили жахливі вчинки. Отже що ви думаєте стосовно важкої музики і її впливу на людей?

Покажи своїм життям, що на землі не відпочивають)))
 
lived_daed Дата: Вівторок, 12.04.2011, 22:54 | Повідомлення # 46
Група: Користувачі
Повідомлень: 5
Нагороди: 0
Статус: Офлайн
Вельмишановна ВenediСta, мені ДУЖЕ подобається музика Ф.Ліста, Ф.Шопена, С.Рахманінова, Б.Лятошинського і багато інших... "Важку" музику я слухав років з 4 тому. "Я суджу по обкладинці, прочитавши книжку!". Мені не був цікавий текст, а музика! Це "новаторство", яке спонтанно виходить від молодих сучасних мас.
Добро і зло.......... Бородьба...... Боротьба буде вічно іти! Поки обидві сторони не зрозуміють, що вони є взаємопов'язані!
 
lived_daed Дата: Вівторок, 12.04.2011, 22:55 | Повідомлення # 47
Група: Користувачі
Повідомлень: 5
Нагороди: 0
Статус: Офлайн
Дякую, Дельфініус, я вже це читав!
 
Anarchy Дата: Четвер, 19.05.2011, 13:52 | Повідомлення # 48
Група: Користувачі
Повідомлень: 86
Нагороди: 3
Статус: Офлайн
з 10 років слухаю і металл і різні напрямки року,особливо багато панку і гранжу і чогось нічого мене не зазомбувало і тим більше не діяло якось погано ні на мою психіку ні на здоровя.

Все єдине ціле.
 
VladLena Дата: Неділя, 19.06.2011, 19:33 | Повідомлення # 49
Група: Користувачі
Повідомлень: 40
Нагороди: 4
Статус: Офлайн
Навіть якби воно діяло на Вас негативно ви б того не відчували !!!
В напрямку Року в піснях дуже багато підтекстів !!!
Тому я б не радила вам слухати вашкий Рок !!!

Моя дорога - Христос
 
Anarchy Дата: Понеділок, 20.06.2011, 17:24 | Повідомлення # 50
Група: Користувачі
Повідомлень: 86
Нагороди: 3
Статус: Офлайн
Так само можна сказати і про музику любих інших стилів.
Я з дитинства слухаю і важкий рок і метал і панк і гранж.Мій тато в молодості був металістом,старший брат панк і по нині,ще двоє братів рокери,і це не заважає їм бути чудовими чуйними і щирими людьми.Просто така музика мені більше подобається.Просто можна потратити хоча б годинку і перечитиати тексти пісень тих груп які слухаєш,хоча це і не обовязково,але я принаймні знаю про шо вони співають.
а от тексти деяких пісень відомих реперів і аренбі виконавців справді мають деякий ледь замітний підтекст-Jay-Z в одній із своїх пісень викрикує Убийте Ісуса,-і так багато-багато раз.Ще одним великим мінусом є те що виконавці не вибирають тих пісень які співають,це їхня плата за популярність,їм просто кажуть що потрібно робити.

Все єдине ціле.
 
benedikta Дата: П'ятниця, 19.08.2011, 15:30 | Повідомлення # 51
Група: Користувачі
Повідомлень: 383
Нагороди: 11
Статус: Офлайн
Jesus_Fucker, мені шкода, що Ви така деградована людина, опанова залежністю від прослуховування важкої музики. Ви обожнюєте те, що є дияволським, Ви служите сатані, а самі цього навіть не усвідомлюєте.

Наведу Вам перелік музикантів рок, важкої музики, яких ви обожнюєте, котрі закінчили життя самогубством. Подумайте з кого Ви берете приклад і чи не знаходитеся Ви у власному самодурстві.

Отже розглянемо випадки, які трапились з музикантами, які були жертвою диявола.
...але й самі рок-зірки страждали від розтлінного впливу своєї агресивної бунтівної, активно-авторитарної, статево-нестриманої музики, що призводила до розкладу та розпаду особистості. Вони терпіли від наслідків, які приводили їх врешті-решт до смерті. Про це може свідчити будь-який, навіть найбільш блискучий шлях до слави, позаяк життя та кар'єру можна правильно оцінити, оцінивши їхній фінал.

Б.Шлінк у творі "Рок-музика: звідкіля і куди?" пише: "Оскільки я чув про страхітливу кончину деяких рок-зірок, мені спало на думку переглянути подальші біографії - страшний, потрясаючий баланс:
Брайен Джоун ("Роллінг Стоунз") утопився у власному плавальному басейні, будучи у наркотичному сп'янінні;
Джіммі Хендрікс, після прийняття алкоголю та снодійних ліків, задихнувся у власному блювотинні;
Дженіс Джоплін ("Цариця рок-музики") померла від занадто великої дози героїну;
Рон Маккернан ("Грейфул Дед") - повільне алкогольне отруєння;
Іарк Болан, гітарист та автор пісень групи "Т-Рекс", який пояснював свій успіх чорною магією, загинув у таємничій автокатастрофі;
Елвіс Преслі помер від надмірного вживання наркотиків та обжерливості;
Кім Мун, ("The Who"), покінчив життя самогубством; Сід Вішес ("Секс Пістолз") зарізав подругу і прийняв смертельну дозу героїну;
Джон Бонхем ("Led Zeppelin") - після сорока чарок горілки задихнувся у власному блювотинні;
Бон Скотт ("AC/DC"), був солістом пісні "Автострада у пекло" - після нічної пиятики задихнувся у блювотинні;
Фреді Меркюрі, соліст групи "Queen", був сексуальним збоченцем, помер від СНІДу.
Піт Фандорн, ("Претенденти") - знайдений мертвим у ванні, шприц з героїном ще стирчав у руці;
Мервін Гей, знаменитий виконавець, після сварки зі своїм батьком, вистрелив у себе і помер;
Джоні Хортон, музикант (ударні інструменти), скочив з 17-го поверху нью-йоркського готелю;
Джейзо Пасторіус, джаз- і рок-басист, побитий, помер від ран;
Рой Бухенем, один з кращих у світі блюз- і рок-гітаристів, повісився у стані алкогольного сп'яніння.
Цей список можна легко продовжити десятками інших молодих рок-гітаристів, які стали жертвами своєї пристрасті до наркотиків. А це були найбільш відомі. Ці фатальні події наочно засвідчують, що відплата за гріх - смерть (Рим. 6, 23).
Багато може бути пригнічених наведеними вище фактами про силу та розмах дій темних сил, які збили з правильної дороги, у першу чергу, молодь. Можливо, ворог наших душ представляє нам деякі проблеми занадто великими, щоб позбавити декого надії і відібрати мужність стати Божою рукою у рятувальних діях. На цьому похмурому тлі особливо ясно світить Божа любов, яка sбажає врятувати молоде покоління, яке прямує до загибелі.

Дуже цікаву інформацію про вплив шкідливої музики можна прочитати на сайті: http://www.banderivets.org.ua/index.php?page=pages/zmistc/zmistc49
Музика. "Мода" на сатанізм була також прийнята естрадою. Виникли "важкі" різновиди року: black і heavi-metal, які "створювали музичні твори, що
прославляли "Господа Темноти". Чимало рок-музикантів вживають наркотики і знищили собі життя (Elvis Presley, Jimi Hendrix, Epstein, Bon Scott, Brian Jojes). Деякі з них пропагували у своїх піснях уживання наркотиків (наприклад, у пісні гурту "Queen" - "Ще один гризе землю" такі слова: "Паління марихуани - це забава"). Для досягнення більшого успіху та результату від впливу та дії музикантів на поведінку своїх молодих слухачів використовуються спеціальні маніпуляційні техніки. Однією з таких технік є т. зв. прихований запис, який полягає у тому, що деякі слова "замасковуються" і їх можна тільки тоді почути, коли касета або платівка крутиться назад. При нормальному, звичайному слуханні тих слів не чути і вони нашою свідомістю не фіксуються, проте вони дивовижним способом нагромаджуються і детально реєструються нашою "підсвідомістю". ...такі приховані речення переходять із лівої, "логічної", півкулі до правої, "творчої", яка перекладає повідомлення на зрозумілі і свідомі речення та синтезує їх. Психологічні експерименти, здійснені науковцями, свідчать про незаперечний вплив цієї техніки на поведінку слухачів. Таку техніку також використовують для прихованої реклами (наприклад, у пісні гурту "The Beatles" під заголовком "Paperback writes" ("Брошурний письменник") є такі приховані слова: "Спраглий, вип'ю пиво"), а для поширення ідеології сатанізму (наприклад, гурт "Led Zeppelin" у пісні "Сходи до неба" приховує слова: "Це для мого солодкого сатани"). У США, в спеціальному списку музичних творів, до якого входять підозрілі музичні твори, що мають сатанинський зміст, звернений до підсвідомості слухачів, знаходяться, між іншим, пісні Мікка Джеггера, Брюса Спрінгcтена, "Black Sabbath", "Devo", "Dead Kennedys", "Frankse Goes to Hollywood", "Jefferson airplane", "The Cue", Van Morrisson, а також Мадонни ("Laki a Plaer") і Майкла Джексона ("Triller"). Багато гуртів агресивно, але завуальовано пропагують сатанізм. ...назва гурту "КІSS" походить від слів "Kids in Satan Service" ("Діти на службі сатани"). Група "АСDС" поєднує свою назву із символом стріли, яка має пригадувати сатану, що падає з неба як блискавка (пор.: Лк. 10, 18), подібно дає назву свого гурту група "КІSS". Вlаск Sabbath перед концертом складає жертву сатані на вівтарі, окропленому кров'ю півня.
"Рок-музика, яка потрапляє на податливий ґрунт, може легко стати стимулом для вчинення злочину, самогубства, вбивства іншої людини".
Професор музикології в університеті Левел у Квебеку, Урбан Бленшет, уже на початку вісімдесятих років застерігав: "Рок-музика спричиняє духовне знищення людської істоти". На численних платівках знаходяться послання, закодовані технікою "backword making", котрі часто посилаються на культ сатани і демонів. "Ті послання, - говорить Бланшет, - запихають у голови молодим, а вони про це нічого не знають".
Колишній керівник гурту "Black Sabbath" Оззі Озборн стверджував: "Наша аудиторія під впливом пекельної могутності і це, по суті, пояснює наш успіх".
Деякі ідоли молодіжної музики пропагують також ідею самогубства, як єдиної розв'язки життєвих проблем. У пісні "Самогубство як розв'язка" Оззі Озборна є такі слова: "Ти не можеш утекти від смерті, коли ти бавишся із сатаною".
Відомі трагічні випадки зазіхання на власне життя з боку молодих людей під впливом наслідування фільмових сцен, коли їхні ідоли виконують улюблені пісні. Один із них у залишеному заповіті написав так про музику з альбому гурту "Judas Priest": "Ця музика мене загіпнотизувала. Я ні про що не можу думати. Я вже нічого не чую. Мушу це зробити!".
Метод гри платівок у зворотному напрямку, який користується поганою славою, є способом передавання таємничих послань окультного та сатанинського змісту. Зашифровані цим методом послання можна зустріти у всіх видах музичного жанру - від софт-поп до блек-металу. Ось декілька прикладів. Бітлз: "Убий мене, мрець!" - мається на увазі Ісус Христос. Алпчавілле: "Зло, майстре Божий, володіє тобою". Брюс Спрінгстен: "О Христос, ти бруд і нечистота!" Мотлі Крю: "Небо - це пекло!" ЕЛО: "Він огидний, проклятий Христос!" (Queen: "До пекла Біблію! Усе, що я бажаю, - це магія!" Блек Оун Арканзас: "Диявол, диявол, диявол, він - мій бог, він - бог!" "КІSS": "Диявол сам - бог".
Численні рок-музиканти не роблять зі своїх намірів ніякої таємниці: Мік Джеггер, соліст "Роллінг Стоунз": "Я з наміром виставляю себе як втілення диявола". Під час прем'єри пісні "Симпатії до диявола" він роздер на своїх грудях футболку, демонструючи величезне огидне татуювання, яке зображало диявола.

Раджу Вам переглнути наступне відео:
1. "Влияние музыки на организм и психику человека" (тривалість 3:27 хв.) на сайті - http://www.youtube.com/watch?v=rJWZcFNYRHQ&feature=related
2. "Воздействие музыки на человека" (тривалість 6:19 хв.) на сайті - http://www.youtube.com/watch?v=t5A-tWU55Qk&feature=related
У кожного своя думка, точка зору на різні речі, але важливо, щоб вона була правильна.

Зокрема, вчені, дослідники, доктори, професори медичних наук різних країн світу провели експерименти і досліди впливу (прослуховування) музики на структуру води.
А саме: "Воздействие Музыки На Структуру Воды!!!" на сайті: http://www.youtube.com/watch?v=VvIb8VvfESo&feature=related

І як бажаєте, щоб вам люди чинили, чиніть їм і ви так само.
(Лк.6, 31)
 
Anarchy Дата: Понеділок, 22.08.2011, 12:37 | Повідомлення # 52
Група: Користувачі
Повідомлень: 86
Нагороди: 3
Статус: Офлайн
Ти не забувай більшість із вищеперечислених випадків були в 60-80 а це не наш час і не треба судити їх сучасними мірками,нехочу переходити на особистості але я принаймні висловлюю свою думку,а не копіюю і вставляю текст.
Вони померли через наркотики і алкоголь а не через музику,навіть зараз невже ти думаєш шо сучасні музиканти не вживають наркотиків та алкоголю в значній кількості,бред.Дженіс Джоплін да вона вживала героїн а хто тоді не вживав тоді були часи хіппі,вільної любові,наркотиків,музики,і медитацій.Да є ті хто тоді померли на піку слави як Дженіс,більшість людей переросло свій рух зараз їм уже за 50 вони живуть нормальним життям так як і всі ми мають сімю дітей і внуків і з посмішкою згадують часи коли були молодими.Дженіс співала блюз-рок і в своїх піснях вона ввідкривала себе така проста,щира і справжня.Попри те що вона вживала наркотики ніодна людина не скаже про неї що вона була поганою,чи ще якоюсь.Вона була живим уособленням того часу,і її любили всі.
Знаєш є такий вислів чи щось таке-"Про мертвих або добре або взагалі ніяк"
Ким би вони не були ти їх не знала,я знаю що багатьом виконавцям тих часів приносили тексти їхніх пісень а вони мали їх виконувати це була просто їхня робота,не залежно від того подобалось їм це чи ні.

Ти правильно написала :У кожного своя думка, точка зору на різні речі, але важливо, щоб вона була правильна.-Але що таке правильна?Правильна тобто твоя.
Навряд.В кожного з нас свої ідеали і не треба ставити всіх під одну ланку говорячи це правильно а це ні бо я так сказала.Для тебе мета життя служіння богу,а для мене вдосконалення світу,який зараз є,і кожний з нас іде своєю дорогою,і та і та правильна бо вона наша.

Все єдине ціле.
 
xarizmat Дата: Четвер, 27.10.2011, 12:15 | Повідомлення # 53
Група: Користувачі
Повідомлень: 43
Нагороди: 1
Статус: Офлайн
Думаю справжній християний ( не той, який навертається три рази в рік, і не той який ще на ступенці " вічного каянильника") просто не має часу слухати іншу музику крім релігійної.

Ну а людей спочатку треба навернути до Христа.

Повідомлення відредагував xarizmat - Четвер, 27.10.2011, 12:16
 
Anarchy Дата: Середа, 18.01.2012, 23:56 | Повідомлення # 54
Група: Користувачі
Повідомлень: 86
Нагороди: 3
Статус: Офлайн
навернути?
я знаю значення цього слова,але звучить це ніби навернути в якусь секту, жахливо і грязно.

Все єдине ціле.
 
benedikta Дата: Четвер, 19.01.2012, 01:02 | Повідомлення # 55
Група: Користувачі
Повідомлень: 383
Нагороди: 11
Статус: Офлайн
Навернути - це означає привести до Господа, навчити і дати пізнати людині Божу науку, яка вчить жити святим життям. Це наука, яку залишив Христос. Христос зійшов з Неба на землю і став людиною для того, щоб людині допомогти уподібнитись до Бога, відтворити і відновити образ Божий у ній.

І як бажаєте, щоб вам люди чинили, чиніть їм і ви так само.
(Лк.6, 31)
 
Anarchy Дата: Субота, 25.02.2012, 02:43 | Повідомлення # 56
Група: Користувачі
Повідомлень: 86
Нагороди: 3
Статус: Офлайн
читай уважніше я ж написала Я ЗНАЮ ЗНАЧЕННЯ ЦЬОГО СЛОВА,просто це особливості мого сприйняття.

xarizmat--
--ну а якщо мені не подобається церковна музика,ну не моє це тоді як слухати через силу?

Все єдине ціле.
 
Форум » Духовність » Церква і суспільство » Вплив важкої музики на людей!
Сторінка 4 з 4 « 1 2 3 4
Пошук:

Статистика форуму
Теми з новими дописами Популярні теми Найбільші писаки Нові користувачі