New progressive Site Creator   [ build your own site with powerful CMS for FREE... ]
Вигнання злих духів (екзорцизм)! - Церква і суспільство - Духовність - Форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Сторінка 1 з 2 1 2 »
Форум » Духовність » Церква і суспільство » Вигнання злих духів (екзорцизм)!
Вигнання злих духів (екзорцизм)!
Дельфініус Дата: П'ятниця, 14.11.2008, 14:43 | Повідомлення # 1
Адміністратор
Група: Адміністратори
Повідомлень: 415
Нагороди: 3
Статус: Офлайн
Багато хто напевно бачив у фільмах, як виганяють злих духів, чи читав у біблії, і можливо думає що це видумки сценариста, чи думає, що воно було колись давно, за часів Ісуса, і зараз не актуально. Але це не вигадки, злі духи мордували людей як 2000 років тому, так і сьогодні, а можливо навіть і більше. В селі Колодіївці(на Тернопільщині) є монаша обитель, де монахи мають силу виганяти злих духів. Я був там і бачив все на власні очі, це просто волосся дибом, і стає шкода тих одержимих людей. Що ви думаєте стосовно цього, і чи варто людям їхати туди?

Покажи своїм життям, що на землі не відпочивають)))
 
Андрійко:) Дата: П'ятниця, 28.11.2008, 22:31 | Повідомлення # 2
Група: Радники
Повідомлень: 458
Нагороди: 5
Статус: Офлайн
Те що ти підмітив що злі духи були 2000 років тому і є тепер, є правильно.Я сам знаю випадок,як отець Василь Вороновський виганяв демона який мав ім'я Легіон.Так само як і у Євангеліє.Мені здається що до Колодіївки треба їхати,тому що там панує той дух молитви.Там по-справжньому відчуваєш Божу силу,яка випромінюється через монахів.Також є ще один невід'ємний факт поїздки.Це нагадати собі,що потойбіччя існує і воно поруч біля нас,що є якісь духовні створіння поміж нами.

In nomine Patris, et Filii, et Spiritus Sancti. Amen
 
Владик Дата: Субота, 29.11.2008, 21:14 | Повідомлення # 3
Група: Радники
Повідомлень: 166
Нагороди: 3
Статус: Офлайн
Я багато раз був у Колодіївці і ось моя вам порада:Хочете їдьте-хочете-ні
Аргументи "за":
По перше:там дуже-дуже сильна молитва.(реально відчуваєш її дію)
По-друге:багато монахів(брат Дмитро),отців(отець Никон),з якими можна поговорити про свої проблеми.
По-третє:дуже глибокі проповіді Григорія Планчака.
По-четверте:святе джерело.
По п'яте:цілий день ти молишся(приблизно з 08:00-20:00)
По-шосте:наприкінці відчуваєш таку радість і таку любов,шо віддав би власну хату,якшо би хтось попросив biggrin

Я багатьох людей питався про Колодіївку і одні казали шо варто їхати-другі-ні,інші говорили шо такого не може бути...і.т.д
Мене переконав вислів Григорія Планчака,сказаний мені братом Дмитром про Колодіївку,коли я його запитав чи вартує сюди їздити кожного місяця:
-Наш монастир ще молодий,немає сильного авторитету і як говорять,коли віз стоїть собака мовчить,коли віз починає котитися,то собака починає гавкати"... напевно всі зрозуміли про шо йде мова...

Я би радив поїхати туди,якшо випадає така нагода,повірте,зміцнення у вірі вам гарантоване!


Бо що роблю - не розумію... Я бо чиню не те, що хочу, але що ненавиджу те роблю...
 
benedikta Дата: Середа, 13.07.2011, 21:50 | Повідомлення # 4
Група: Користувачі
Повідомлень: 383
Нагороди: 11
Статус: Офлайн
Поради практикуючого екзорциста

Олексiй Николишин з Озерної на Тернопiллi уже чотири роки займається екзорцизмом -- iменем Iсуса виганяє з людей злих духiв. Зрештою, дар зцiлювати бiснуватих людей має кожен священик, але не кожен хоче його використовувати, бо це -- великий ризик...
-- Як поводиться людина, коли в неї вселився нечистий?
-- Є рiзнi ступенi опанування людини злим духом, -- розповідає "Експресу" панотець. Дехто спокiйно живе i не знає, що хворий, але в нього кардинально змiнюється спосiб мислення, життя...
Та дiяння злого духа вiдчутнi майже у всiх сферах людського життя. Це проявляється в думках про самогубство, хворобах, фiнансових негараздах. Якщо людина довго ходить до лiкаря i нiщо не допомагає, або всi аналiзи нормальнi, а людина помирає на очах, то це можуть бути прояви нечистого.
-- Хто найчастiша стає жертвою?
-- Жiнки. Адже вони часто звертаються до ворожок i цiлителiв -- служникiв нечистого, i таким чином вiдкриваються для злого духа... А ще досить часто потерпає молодь.
-- А дiти?
-- Їх до мене приводять дуже часто. Дiти страждають переважно через "пороблення", або терплять за родовi грiхи. Якщо хтось iз дорослих звертався до ворожок, щоб заподiяти комусь зло, то покуту несуть чотири наступнi поколiння. Покута накладається на той рiд, який зможе її вiдмолити.
-- А як довго триває процес очищення?
-- Це залежить вiд людини. Священик вiдiграє при цьому невелику роль. Для звiльнення потрiбне каяття i навернення. Людина мусить сама стати до праведного життя. Якщо вона своїми дiлами не хоче звiльнитись вiд нечистого, ми не в змозi їй допомогти.
-- Чи може людина сама себе вiдмолити?
-- Я знаю один такий випадок. У Почаєвi жив один бiснуватий чоловiк. У той час у церквi не правилося. Вiн цiлий рiк читав псалтир i сам себе вiдмолив вiд нечистого.
Чи вдасться таке людинi, залежить вiд того, як сильно злий дух заволодiв нею, i наскiльки твердо вiрить вона в Бога i у власне одужання.
-- Чи бували випадки повторного вселення нечистого в людину?
-- Один такий випадок у моїй практицi був. Це сталося тому, що людина злегковажила зцiленням, не взяла цього близько до серця, не почала жити праведним життям. От зло i притягнуло назад нечистого.
-- Чи є мiсця, яких треба остерiгатися християнину?
-- Це бари, нiчнi клуби... Особливо не можна вiдвiдувати гучнi забави пiд час посту. Одна дiвчина в пiст танцювала, а коли прийшла додому -- не могла промовити жодного слова. В неї вселився нiмий дух. Священик, який її вiдмолював, не був готовий до такого, тож дух переселився в нього. Вийшов аж другого дня, коли отець запричастився.
-- До зцiлення священику треба готуватись?
-- Священик мусить готуватися духовно -- молитвами, i фiзично -- постом. Коли не готується -- це ризиковано, бо нечистий може дуже нашкодити йому. Але часто священики виганяють нечистого, не готуючись, якщо цього вимагають обставини.
-- А вам хтось погрожував?
-- Часто говорять, погрожують i навiть приходять, щоб помститися. Вигукують рiзнi слова, щоб я переплутав або забув слова молитви. Часом тi ворожки, якi поробили, приходять до церкви i хочуть щось заподiяти менi за те, що зцiлив людей, яким вони бажали зла. Щоб уберегтися вiд них, треба бути щирим перед Богом i надiятися на його захист.
-- Як почуваєтесь пiсля того, як переможете нечистого?
-- Вiдчуваю фiзичне i духовне виснаження. Одного разу я тиждень мусив вiдмолюватись, менi було дуже погано i фiзично, i духовно.
Було й таке, що три днi не мiг встати з лiжка. Коли менi стає недобре, їду до старця-монаха в Почаїв чи Зарваницю i там молюсь. А iнодi навпаки буває пiднесення.
-- Порадьте нашим читачам, як вберегтися вiд злого духа...
-- Найважливiший оберег -- щира вiра. А тодi вже вiд вiри набирають сили рiзнi iконки i хрестики.

Інформацію використала із сайта: http://uniat.ucoz.com/load....-0-1211

І як бажаєте, щоб вам люди чинили, чиніть їм і ви так само.
(Лк.6, 31)
 
benedikta Дата: Середа, 13.07.2011, 21:54 | Повідомлення # 5
Група: Користувачі
Повідомлень: 383
Нагороди: 11
Статус: Офлайн
Воски і інша нечисть

Стережіться впливу злого духа!
Останнім часом навіть побожні християни прибігають до диявола за допомогою: коли, наприклад, дитина має страх, то йдуть зливати віск, знаходяться в депресії - звертаються до екстрасенсів, захворіли - поспішають до народних цілителів, потерпіли від великої кражі, то просять ворожку виявити кривдника, і т.п.
Хто лиш одного разу звернувся до слуг сатани за допомогою, той відкриває двері своєї душі для всіх демонів, які бродять по світі і які в будь-який час, навіть через десятки літ, входять в людину і чинять її одержимою (біснуватою).
Навіть коли пеленки чи одежу немовлят несуть до ворожки, щоб злила віск, відкривають душу дитини для демонів і можуть скалічити її долю на все життя. Пізніше така дитина буде мліти в церкві, матиме відразу до святих речей, їй буде тяжко молитися, демони не допускатимуть її до сповіді, Святого Причастя, шлюбу, її переслідуватимуть тяжкі депресії, спокуси до самогубства і т.п. Якби батьки і бабусі знали, якої страшної шкоди на душі і тілі спричиняють своїм дітям і внукам!
Кожна ворожка, народний цілитель чи бабка, що зливає віск дає своїм клієнтам якісь речі, фотографії, зілля, образки, воду, і т.п. До цих предметів чіпляються дияволи. Будь-яка річ, яка використовується для прославлення і служіння сатані, стає місцем перебування демонів. Іншими словами дияволи мають право причепитися і використовувати такі речі. Ось що говорить про це Святе Письмо: «Бовванів їхніх богів попалите в огні, - не будеш жадати срібла та золота, що на них, і не візьмеш його собі, щоб тим не впасти до пастки, бо то огида для Господа, Бога твого. І не внесеш цієї огиди до дому свого, і не станеш закляттям, як вона. Конче зогидиш її, і конче будеш бридитися нею, бо закляття вона.» (Второзаконня, 7: 25,26). З цього випливає, що ідоли представляють демонів. Всі речі такого роду, які використовувалися для служіння сатані, являються мерзотою для Господа, навіть їхнє золото і срібло не можна використовувати, а слід знищити. Ці «заряджені демонами» речі принесені додому в подальшому погано впливають на людей. Бог попереджує, що такі речі є прокляті і несуть горе домові і людям. Це можна віднести і до тих речей, які заряджають Чумаки, Кашпіровські, і їм подібні.
Прочитайте у сьомому розділі з книги Ісуса Навина історію Ахана. Бог заборонив ізраїльтянам брати будь-яку здобич з міста Єрихону, бо увесь Єрихон був втягнутий в поклоніння і служіння сатані. Але Ахан все ж таки взяв деякі дорогоцінності, в результаті чого вся ізраїльська армія зазнала в наступній битві поразку. Це попередження для нас - треба очистити наші будинки, квартири, доми, бо інакше при кожній спробі боротися з сатаною будемо зазнавати поразки.

І як бажаєте, щоб вам люди чинили, чиніть їм і ви так само.
(Лк.6, 31)
 
benedikta Дата: Середа, 13.07.2011, 21:55 | Повідомлення # 6
Група: Користувачі
Повідомлень: 383
Нагороди: 11
Статус: Офлайн
Найбільш поширений спосіб, яким диявол входить і живе в помешканнях людей - це будь-який предмет, до якого людина, що має злого духа, прикріпила викликаних демонів і потім дала цей предмет кому-небуть у вигляді подарунку, направляючи таким чином демонів просто в доми, в яких люди не підозрівають що відбувається. Нераз при цьому кажуть: «бери зо всім», тобто, бери річ з усім, тобто з дияволом. Ціль цих демонів - вчинити сильний сатанинський вплив на людей, результатом якого є розводи, сварки, роздори,бійки між членами сім`ї, хвороби, депресії, труднощі у молитві, самогубства, і т.п. Такі предмети обов’язково треба знищити (спалити, а попіл закопати в землю).
Християни повинні бути дуже уважними, приймаючи подарунки від тих, кого вони недостатньо добре знають.
Кожна ворожка чи та, що зливає віск, має свого демона, з яким близько спілкується. Ці духи використовуються як шпигуни для збирання інформації. Люди дивуються звідки ворожка, циганка, екстрасенс знає їх ім’я, стан сім’ї, місце роботи і багато іншого, про що навіть близькі не знають. Цей демон все, що бачив, чув та довідався від інших демонів про дану людину, повідомляє своїй слузі - ворожці -, а вона цією інформацією викликає повну довіру у людини.
Нераз навіть сама ворожка духом, коли її душа і тіло вдома, може переміщатися туди, де зможе все докладно довідатися про незнайомих людей. Відьма може ввійти в домашню тварину (кота, особливо білого, собаку, попугая, і т.п. і використовувати очі цих тварин як відеокамери, а вуха як мікрофони, щоб бачити і чути все, що робиться в хаті. Тоді такий одержимий кіт (чи інша тварина), який до цього був тихим і спокійним, перемінюється: слідкує за людиною, пильно дивиться в очі тому, хто говорить, і т.п. Сатана так само не має права на тварин, як і на людей, тому одержима тварина є дуже велика рідкість, однак і вони є під прокляттям гріха. Святе Письмо чітко про це говорить: «Знаємо, що все творіння разом зітхає і мучиться донині» (Рим., 8: 22)
Відьми не можуть спілкуватися з душами в чистилищі, Небі чи пеклі. Всі спіритичні сеанси, на яких ніби-то викликають і спілкуються з душами померлих, є цілковита брехня. В дійсності використовують демонів, які видають себе за душу мертвої людини. Сатана може убити людину фізично, але після смерті не має доступу до душі померлого.

І як бажаєте, щоб вам люди чинили, чиніть їм і ви так само.
(Лк.6, 31)
 
benedikta Дата: Середа, 13.07.2011, 21:56 | Повідомлення # 7
Група: Користувачі
Повідомлень: 383
Нагороди: 11
Статус: Офлайн
Чари, заговори, вроки, прокляття виконуються з однією метою: викликати диявола чи демонів, щоб вони виконали бажання ворожки. Це може передаватися з покоління в покоління. Ці ритуали, як праило, промоляються голос, бо демони не можуть читати людських думок. Термін «навести чари, вроки чи прокляття на когось» означає викликати демона, який здійснює на певну людину задуманий вплив (викликає ненависть, любов, страх, відразу) або нищить її (хвороби, смерть, нещасні випадки, і т.п.). Всі чари, вроки, і т.п. виконуються демонами, навіть так звані «добрі чари»: привороження любові, повернення, і т.п.
Термін «зачарований» означає, що хтось знаходиться під впливом і керівництвом демонів, посланих відьмою.
Дуже сильні відьми не користуються заговорами, вони просто спілкуються з демонами і посилають їх куди хочуть.
Відьма викликає сильного демона і запрошує його жити в ній для того, щоб володіти всіма видами окультної майстерності і мати силу глибше спілкуватися з іншими демонами. Він керує всім її життям і наділяє її особливими здібностями. Наприклад, йоги п’ють сірчану кислоту, яка за лічені секунди роз’їдає залізо, ковтають скло, виделки, і т.п., зупиняють своє серце, годинами перебувають під водою без повітря, тягнуть вагон з вугіллям зубами, проколюють собі черево мечем, і тому подібні «чуда» роблять тільки завдяки дияволу.
Талісмани, амулети - це предмети, які носять біля себе або чіпляють при вході в оселю, щоб вони «захищали» та приносили удачу господарю. Амулети часто роблять для захисту від конкретного ворога, такого наприклад, як інша відьма. В таких випадках що-небудь, що належить ворогу (зазвичай волосся), прикріплюють до амулета. Вони мають різні варіанти і композиції, але джерело сили всіх однакове - диявол!
Часто підкидають під двері ворога якісь кістки, голки, нитки, і т.п., щоб той, хто торкнувся до них, зазнав вливу демонів, які спричиняють різні нещастя.
Мітки - це різні речі, по яких демони пізнають потрібну людину. Коли відьма хоче послати демона до людини, то найшвидший і найефективніший спосіб - представити демону
певні впізнавальні предмети або мітки, такі як волосся, обрізані нігті, одежа, пеленки, і т.п. Ці речі служать демонам для впізнання людини так, як відбитки пальців.
При допомозі ворожби відбирають молоко у корів, вбивають тварин, насилають на них хвороби. Відьма часто обрізає вуса з однієї сторони тварини або відстригає трохи шерсті, і це є мітка для демонів якій тварині слід шкодити.
Дуже розповсюджені каміння відьми у вигляді онікса або виготовлені з іншого скла чи дорогоцінного каменю. Ціль каменю - спілкування. Їх часто носять як прикраси. Тручи камінь об камінь над ними промовляють спеціальні заклинання, тим самим викликаючи відповідних демонів для спілкування з іншою людиною. Часто демон заставляє камінь сіяти, як признак його присутності.
Ворожіння нераз цілком калічить долю людини, особливо тієї, яка живе без Божої ласки у тяжкому грісі. Демони мають силу знищити таку людину, вбити її з допомогою різних нещасних випадків. І Бог нераз допускає таку свободу силі сатани, як кару за гріхи людини, навіть до третього-четвертого покоління на дітей. Потім ці діти ходять божевільні, ними сатана гонить по вокзалах, містах і селах, кидає їх у вогонь і воду, щоб погубити і забрати душу до пекла.
Не всі хвороби і не завжди смерть є від Господа Бога. Інколи не Його воля, щоб хворіла і вмирала людина, але це результат атаки групи дуже сильних ворожбитів. На таку людину посилаються демонські сили. Однак, при цьому завжди мусить бути контакт з яким-небуть ворожбитом, екстрасенсом, злим чоловіком. Треба дуже молитися, щоб блокувати силу тих ворожбитів.
В таких випадках лікар не знаходить причини захворювання, але людина вмирає повільною болючою смертю, хоч інколи лікар думає, що хворий симулює хворобу. Особливо це проявляється сильними болями в грудях і голові, які не підтверджуються аналізами, і лікар після обстеження стверджує, що все в нормі і людина абсолютно здорова. Ці хвороби від сатани і небезбечно загрожують наглою смертю. Спасіння є тільки у Бога через Святу Церкву і Святе Причастя.
Людям гріха сатана об’являється нераз не тільки в образі жахливої потвори, але дуже красивим молодим чоловіком. Надзвичайної краси чорне волосся, обличчя і костюм, очі гіпнотизують і опустошують людину, роблячи її безвільною. Хто бачить віч-у-вічі сатану, зробить все, що той наказує, навіть самогубство чи вбивство іншого. Тоді з красивого чоловіка сатана перемінюється у мерзенно-жахливу потвору з відкритим ротом, з якого стирчать жовто-брудні ікла, червоними очима, щетиною як у свині, страшними рогами і хвостом. Вистачить один раз зустрітися з дияволом у зримому образі, щоб уже ніколи до кінця життя не знати радості і спокою.
Коли квартира посвячена (священник ставить з 4-ьох сторін на стінах хрестики з Святим Єлеєм) ангели, тримаючись за руки, стоять так близько, що їх плечі торкаються і оточують колом квартиру, і ніяка ворожка чи її чари, ні один демон не може прорватися до помешкання. Сім’я, яка веде побожний спосіб життя, є під охороною і Божим благословенством, тому є недоступна для ворожіння і впливу злих людей.

І як бажаєте, щоб вам люди чинили, чиніть їм і ви так само.
(Лк.6, 31)
 
benedikta Дата: Середа, 13.07.2011, 22:00 | Повідомлення # 8
Група: Користувачі
Повідомлень: 383
Нагороди: 11
Статус: Офлайн
Одержимість може статися через прокляття, вроки, які одна людина посилає на іншу. Навіть побожні християни можуть сильно постраждати через прокляття, направлене на них. Вони хворіють, калічаться, страждають, не знаючи, що зла людина посилає на них прокляття шляхом ворожбитства.
Демони і демонське рабство передається по наслідству: ворожка не може вмерти, поки не передасть комусь свого демона. Якщо ж ні, то вмирає страшною смертю, диявол в ній реве страшними голосами, поки не вмре.
Кожен гріх, не змитий Кров’ю Ісуса Христа у Святій Сповіді, готує місце для диявола, і передається від батьків до дітей по наслідству: «...бо Я - Господь, Бог твій, Бог заздрісний, що карає за провину батьків на синах, на третіх і на четвертих поколіннях тих, хто ненавидить Мене,» (Вихід, 20:5); «...бо карає провину батьків на дітях, і на дітях дітей, і на третіх, і на четвертих поколіннях» (Вихід, 34:7); «...а карає провину батьків на третіх і на четвертих поколіннях» (Числа, 14:18); «Не вклоняйся їм і не служи їм, бо Я - Господь, Бог твій, Бог заздрісний, що карає провину батьків на синах, на третіх і на четвертих поколіннях тих, хто ненавидить Мене» (Второзаконня, 5:9). Гріхи наших предків мають величезний вплив на наше життя. Тільки молитва і Свята Сповідь закриває двері для демонів.
Деякі комп’ютерні ігри - гра з дияволом. Пристрасть і потяг до них (як і до телевізора) є вже ознакою певної одержимості.
Спокуси і спроби самогубства - це вже сильна одержимість сатаною. Тут вже не допоможе тільки Свята Сповідь і Святе Причастя, а потрібна ще й молитва екзорциста, щоб вигнати того злого духа. Кожна людина, яка має спокуси до самогубства, мала в житті випадок, коли демон увійшов у неї. Про це треба знати, щоб урятувати її, щоб закрити ту шпаринку, через яку диявол вліз у душу.
Коли ви живете в квартирі разом з одержимою людиною, то треба:
1. Повикидати всі речі, присвячені сатані: парнографію, книги про магію, екстрасенсів, рок-альбоми, журнали єговістів, і т.п.
2. Ви повинні розуміти, що ті, кого ви любите, зв’язані і осліплені сатаною. Вони не розуміють Божої науки, диявол в їх голову не допускає правду і істину, найпростіші очевидні поняття для них незрозумілі. Хоч би вони повторювали за вами слово в слово, що їм треба навернутися до Бога, просити прощення у Ісуса Христа, каятися, молитися, вони не беруть це до уваги і дії. Так само і свідки Єгови.
Їх воля, подібно до розуму, також опанована дияволом, зв’язана ним так, що вони, хоч би й зрозуміли свою потребу в Ісусі Христі і спасінні, то не можуть наважитися просити Господа стати їх Спасителем.
Якщо ви живете з одержимою людиною в одній квартирі, то кожен день голосно протистаньте демонам, які знаходяться в ній. Ви можете робити це в іншій кімнаті, де одержимий вас не почує. Не бійтеся і не забувайте, що у демонів чудовий слух. Говоріть, приміром, так: «Ви, прокляті Богом демони, я беру над вами владу в Ім’я Ісуса Христа, мого Господа. Я зв’язую вас в Ім’я Ісуса і не дозволяю вам впливати на мене сьогодні. Мій дім посвячений Господеві, це Його свята земля. Ви переступили границю, я не дозволяю вам діяти тут. Я зв’язую вас і приказую в Ім’я Ісуса Христа: утікайте геть, я скидаю вас стрім голов до пекла на віки вічні. Амінь.»
Ця війна буде щоденна, ніхто не знає як довго вона буде тривати. Будьте уважні, так як демони часто можуть говорити через інших людей, зневажаючи та ображаючи тебе, лиш би ти залишив їх у спокою. Іноді можна в цей час прямо заборонити демону говорити через цього чоловіка і приказати мовчати. Господь направить і допоможе тобі.

Стаття із сайта: http://uniat.ucoz.com/load....1-0-124

І як бажаєте, щоб вам люди чинили, чиніть їм і ви так само.
(Лк.6, 31)
 
benedikta Дата: П'ятниця, 12.08.2011, 15:18 | Повідомлення # 9
Група: Користувачі
Повідомлень: 383
Нагороди: 11
Статус: Офлайн
Найефективнішим методом звільнення людини від впливу злих духів - це є генеральна сповідь у священика, тобто сповідь з усього життя, починаючи від 7 річного віку, після сповіді відмолити покуту, яку дає священик, а після того, якщо священик дасть розрішення, то прийняти Святе Причастя. Якщо особа соромиться прийти до сповіді у церкві, яку вона відвідує, то краще це зробити у сусідньому чи дальшому селі або місті. Важливо всі гріхи собі нагадати не приховуючи і не соромлячись визнати їх у сповіді, легше коли всі гріхи особа випише на аркуш паперу і в сповіді їх прочитає священику, крім сповіді повинна особа розбудити у собі щирий жаль за всі здійсненні гріхи.
Після сповіді і Святого Причастя особа повинна провадити при максимальній можливості життя практикуючого християнина, щонеділі бути на Службі Божій і приймати Святе Причастя, часто молитися, робити добрі вчинки, кривдників прощати, у зазначений період посту - постити, в п'ятницю також постити незалежно чи є піст чи ні.
Після того, як особа очистилась від гріхів через сповідь і Святе Причастя добре читати псалми (Давида), Акафіст до Кипріяна, молитви захисту від злого духа.

І як бажаєте, щоб вам люди чинили, чиніть їм і ви так само.
(Лк.6, 31)


Повідомлення відредагував benedikta - П'ятниця, 12.08.2011, 16:05
 
benedikta Дата: П'ятниця, 12.08.2011, 15:53 | Повідомлення # 10
Група: Користувачі
Повідомлень: 383
Нагороди: 11
Статус: Офлайн
На сайті: http://uniat.ucoz.com/load....-0-2888
У книзі о.Габріель Аморт "Нове визнання екзорциста" є чудова молитва, для ознайомлення раджу переглянути:

Молитви звільнення від злого духа

Молитва проти чарів (з грецького ритуалу)

Киріє елейсон. Господи, наш Боже, Володарю віків, Всемогутній і Вседержителю, Ти усе створив і усе перемінюєш своєю волею. Ти у Вавилоні змінив в росу вогонь печі у сім разів сильніше розпаленої, ніж звичайно; захоронив і врятував своїх трьох святих юнаків. Ти - вчитель і лікар душ наших. Ти - Спаситель для тих, хто до Тебе прибігає. Тебе призиваємо і просимо, знешкодь і прожени всяку силу злого духа, усяку присутність і затії сатани; усякий шкідливий вплив; всі чари і вроки злих і лукавих людей, що шкодили Твоєму слузі (ім'я). Учини, щоб замість заздрощів і почарування отримав багатство дібр, сили, успіхів у житті і любові. Ти, Господи, Чоловіколюбче, простягни Свою всесильну правицю і прийди на поміч і відвідай цей Твій образ, зішли йому ангела миру, непереможного опікуна душі і тіла, щоби віддаляв і проганяв усяку ворожу силу, всяку отруту і чари людей підступних і заздрісних. Так, щоби захоронений Твоїм покровом Твій молільник заспівав Тобі: "Господь є моїм охоронцем, що може вчинити мені людина". Не боятимусь зла, бо Ти зі мною, Ти - мій Бог, моя сила, мій могутній Господь, Господь миру, Отець майбутнього віку.
Просимо Тебе, Господи, наш Боже, змилуйся над Твоїм образом і визволи Твого слугу від усякої шкоди чи загрози, що походять від чарів, підтримай його і охорони від усякого зла. Через заступництво Преблагословенної і Славної Владичеці нашої Богородиці, Вседіви Марії, осяйних Архангелів і всіх Твоїх святих. Амінь.

Душе Христова
Душе Христова, освяти мене. Тіло Христове, спаси мене. Крове Христова, напій мене.
Водо з боку Христового, обмий мене. Страсті Христові, скріпіть мене.
О добрий Ісусе, вислухай мене. В ранах своїх укрий мене.
Не допусти, щоб я віддалився від Тебе. Від ворога душевного хорони мене.
У годині смерті приклич мене. І накажи мені прийти до Тебе,
Щоб зі святими Твоїми славити Тебе На віки вічні. Амінь.

Молитва проти усякого зла
Душе Господній, Душе Божий, Отче, Сину і Святий Духу, Пресвята Трійце, Непорочна Діво, Ангели, Архангели і Святі з неба, зійдіть на мене.
Утверди мене, Господи, переміни мене, наповни мене собою, послуговуйся мною. Віддали від мене всі сили зла, знищи їх і вчини мене здоровим і здатним творити добро.
Прожени від мене чари, відьмування, чорну магію, чорні служби, зачаровані предмети, замовляння, прокляття, вроки, напади злого духа, диявольські опанування, диявольське напастування, усяке зло, гріх, заздрість, лицемірство, фізичну, психічну, моральну, духовну і всяку хворобу, спричинену дияволом.
Спали ці всі види зла у вогні пекельному, щоб уже ніколи більше не діткнули мене, ані жодного іншого створіння на цьому світі.
Наказую силою Всемогутнього Бога, в ім'я Ісуса Христа Спасителя, через заступництво Непорочної Діви Марії, усім нечистим духам, усім духам, що мене непокоять, щоб залишили мене негайно і назавжди, і щоб пішли до вічного пекла, зв'язані св. Михаїлом-Архангелом, св. Гавриїлом, св. Рафаїлом, нашими Ангелами-Хоронителями, розчавлені п'ятою Пресвятої Непорочної Діви Марії.

Молитва про внутрішнє оздоровлення
Господи Ісусе, Ти прийшов, щоб оздоровити серця зранені і страждаючі, прошу Тебе оздоровити зранення, що спричиняють неспокій у моєму серці.
Прошу Тебе особливо оздоровити тих, які є причиною гріха.
Прошу Тебе увійти у моє життя і оздоровити мене від психічних травм, які діткнули мене в дитинстві, і від тих ран, яких мені завдано протягом цілого життя.
* * *
Господи Ісусе, Ти знаєш мої клопоти, складаю їх усіх у Твоєму Серці Доброго Пастиря. Прошу Тебе, в ім'я рани Твого Святого Серця, вилікуй малі рани мого серця. Вилікуй рани моїх споминів, щоби ніщо з того, що зі мною трапилося, не збільшувало моїх терпінь, турбот, неспокою.
* * *
Вилікуй, Господи, усі ці рани, які у моєму житті стали причиною гріха. Прагну пробачити усім особам, які мене скривдили. Поглянь на ті мої душевні рани, які роблять мене нездатним пробачити. Ти, Який прийшов вилікувати серця зранені, вилікуй моє серце.
* * *
Вилікуй, Господи Ісусе, мої душевні рани, які є причиною фізичних хворіб.
Віддаю Тобі моє серце. Прийми його, Господи, і очисти.
Наповни мене почуттями Твого Божественного Серця. Допоможи мені бути покірним і тихим.
* * *
Вилікуй мене, Господи, з болю, який мене гнітить з приводу смерті дорогих мені осіб.
Учини, щоб міг віднайти мир і радість завдяки вірі, що Ти є Воскресінням і Життям.
Вчини мене правдивим свідком Твого Воскресіння, Твоєї перемоги над гріхом і смертю, Твоєї присутності як Живого серед нас. Амінь.

Молитва звільнення
Господи, Ти - великий, Ти - Бог, Ти - Отець.
Тебе просимо через заступництво і поміч Архангелів Михаїла, Рафаїла і Гавриїла, щоби я слуга Божий (ім’я) був звільнений від злого духа, який зробив мене невільником. Усі святі, прийдіть нам на поміч.
Від неспокою, смутку, обсесії, Ми Тебе просимо, визволи нас, Господи.
Від ненависті, розпусти, заздрості, Ми Тебе просимо, визволи нас, Господи.
Від думок гнівливих, ревнивих, про смерть, Ми Тебе просимо, визволи нас, Господи.
Від усілякої думки про самогубство і аборт, Ми Тебе просимо, визволи нас, Господи.
Від усяких нечистих гріхів, Ми Тебе просимо, визволи нас, Господи.
Від розбиття сім'ї, від усякої злої приязні, Ми Тебе просимо, визволи нас, Господи.
Від усяких чарів, пороблень, відьмувань і від усякого укритого зла, Ми Тебе просимо, визволи нас, Господи.
О Господи, Ти, що сказав "мир залишаю вам, мир мій даю вам", через заступництво Пречистої Діви Марії звільни нас від усілякого прокляття і учини, щоб ми раділи завжди Твоїм миром. Через Христа, нашого Господа. Амінь.


І як бажаєте, щоб вам люди чинили, чиніть їм і ви так само.
(Лк.6, 31)
 
benedikta Дата: П'ятниця, 19.08.2011, 17:54 | Повідомлення # 11
Група: Користувачі
Повідомлень: 383
Нагороди: 11
Статус: Офлайн
Молитва до Хреста Животворящого

Нехай воскресне Бог, і розбіжаться вороги Його, і нехай тікають від лиця Його ті, що ненавидять Його. Як щезає дим, нехай вони щезнуть; як тане віск від лиця вогню, так нехай згинуть біси від лиця тих, що люблять Бога і що осіняють себе знаком Хреста і в радості проказують: радуйся, Пречесний і Оживляючий Хресте Господній! Ти прогнав бісів силою на Тобі розп’ятого Господа нашого Ісуса Христа, що в ад зійшов і диявольську силу потоптав, і подарував нам Тебе, Хрест Свій Чесний, на прогнання всякого супротивника. О Пречесний і Животворний Хресте Господній! Помагай мені з пресвятою Дівою Богородицею, і з усіма Святими навіки!
Амінь.

І як бажаєте, щоб вам люди чинили, чиніть їм і ви так само.
(Лк.6, 31)
 
benedikta Дата: Середа, 19.10.2011, 15:31 | Повідомлення # 12
Група: Користувачі
Повідомлень: 383
Нагороди: 11
Статус: Офлайн
Багато цікавих і сильних речей почерпнула при читанні книг6 "Екзорцизм, міф чи реальність», «Нове визнання екзорциста», «… але визволи від лукавого», «Той, хто розриває кайдани» - описані методи боротьби з силами зла.
Дивилась чудові фільми на тематику екзорцизму: "Вигнання диявола", "Благослови дитя", "Стигмата", "Острів".

І як бажаєте, щоб вам люди чинили, чиніть їм і ви так само.
(Лк.6, 31)
 
Abecedarium Дата: Неділя, 13.11.2011, 20:38 | Повідомлення # 13
Група: Користувачі
Повідомлень: 3
Нагороди: 1
Статус: Офлайн
А хіба Ісус не вчить нас любит ближнього свого, а не шукати у кожній людській особі одержимого дияволом. А чи не зашкодять такі пошуки психічному здоровю людини. Особистий вибір кожного бути у всіх життєвих обставинах людиною.

Повідомлення відредагував Abecedarium - Неділя, 13.11.2011, 21:14
 
benedikta Дата: Понеділок, 14.11.2011, 14:05 | Повідомлення # 14
Група: Користувачі
Повідомлень: 383
Нагороди: 11
Статус: Офлайн
Ісус нас вчить любити всіх людей, оскільки кожна людина створена на образ і подобу Божу.

Біблія, Старий Завіт, Книга Буття, Глава 1:26-27
26. Тож сказав Бог: "Сотворімо людину на наш образ і на нашу подобу, і нехай вона панує над рибою морською, над птаством небесним, над скотиною, над усіма дикими звірями й над усіма плазунами, що повзають на землі."
27. І сотворив Бог людину на свій образ; на Божий образ сотворив її; чоловіком і жінкою сотворив їх.

Але є спільний ворог для всіх християн - це диявол, сатана і всі нечисті, злі духи. На сьогоднішній день через масові гріхи, багато людей піддаються зовнішній атаці або внутрішній дії нечистих духів, і в такий спосіб стають біснуватими, або опанованими, тобто одержими злими духами.

Послання до Ефесян, Глава 6, 10:12

10. Нарешті кріпіться в Господі та в могутності його сили.
11. Одягніться в повну зброю Божу, щоб ви могли дати відсіч хитрощам диявольським.
12. Нам бо треба боротися не проти тіла й крови, а проти начал, проти властей, проти правителів цього світу темряви, проти духів злоби в піднебесних просторах.

2 послання до Коринтян, Глава 6:14-16

14. Не спрягайтеся з невірними в чуже ярмо! Яка бо спільність праведности з беззаконням? Що спільного між світлом та темрявою? 15. Яка згода між Христом і Веліялом? Яка участь вірного з невірним? 16. Які взаємини між храмом Божим та ідолами? Ми бо храм Бога живого, як сам Бог сказав був: «Я поселюся в них, і (посеред них) буду ходити. Буду їхнім Богом, вони ж будуть моїм народом.

Диявол ненавидить всіх людей, як добрих так і поганих. І ми не можемо нічого спільного мати з дияволом. Ми повинні бути Воїнами Христа і боротись, захищатись від диявола і всього, що від нього походить. А зброя проти диявола - це слово Боже, молитви, праведне, святе життя, таке, яке запропонував нам наш Спаситель Ісус Христос.

І як бажаєте, щоб вам люди чинили, чиніть їм і ви так само.
(Лк.6, 31)


Повідомлення відредагував benedikta - Понеділок, 14.11.2011, 16:44
 
benedikta Дата: Середа, 04.01.2012, 18:11 | Повідомлення # 15
Група: Користувачі
Повідомлень: 383
Нагороди: 11
Статус: Офлайн
(Фільм Екзорцизм або) Обряд / The Rite
Дата выхода: 05.05.2011
Жанр: Драма, Триллер, Ужасы
Продолжительность: 1:33
Режиссёр: Микаэль Хафстрем
В ролях: Арианна Веронези, Алиси Брага, Киаран Хиндс, Андре Каллиджари, Энтони Хопкинс, Колин О’Донохью, Марта Гастини, Тоби Джонс, Мария Грация Кучинотта, Рутгер Хауэр
Фильм основан на реальных событиях. Американский студент-семинарист против своей воли отправляется в Ватикан в школу экзорцистов. В Риме он знакомится со священником, который открывает ему глаза на темную сторону его веры. О дальнейшей его судьбе стоит только догадываться...
Размер: 701.5 МБ
Досить гарний фільм, побудований на реальних подіях, але страшний, адже це фільм про вигнання диявола з людей.

Скачати його можна: http://www.good-torrent.net/films/uzhasy/200504-7-1-0-504.html
Дивитись його можна: http://kinobomba.net/news/obrjad_the_rite_2011_hdrip_l/2011-07-06-5233



І як бажаєте, щоб вам люди чинили, чиніть їм і ви так само.
(Лк.6, 31)
 
Форум » Духовність » Церква і суспільство » Вигнання злих духів (екзорцизм)!
Сторінка 1 з 2 1 2 »
Пошук:

Статистика форуму
Теми з новими дописами Популярні теми Найбільші писаки Нові користувачі