Anarchy
|
Дата: Четвер, 19.01.2012, 16:16 | Повідомлення # 31
|
Група: Користувачі
Нагороди: 3
Статус: Офлайн
|
ну-ну
до слова я ніколи не виступала і не буду виступати за заборону абортів, бо добре усвідомлюю, до чого то може привести. Я агітую за контрацепцію, високу свідомість і недопускання до таких патологічних ситуацій.Заберіть право на аборт і будемо знаходити мертвих дітей по смітниках значно частіше.Колись мати Гітлера хотіла зробити аборт,але потім її переконали залишити дитину ,ціною його життя врятувалися б мільйони нівчому невинних людей.
Якби Сталін не народився не було б голодомору і відповідно демографічного дефіцит у 10-14 мільйонів людей.В Україні тоді від голоду вмирало 17 людей щохвилини, 1000 - щогодини, майже 25 тисяч - щодня...Втрати українців в частині ненароджених, що за даними слідства СБУ становлять 6 мільйонів 122 тисячі осіб.за приблизними підрахунками, голодомор забрав життя 14 мільйонів людей.
Причиною голодомору стала ПОЛІТИКА, політика сталінського режиму щодо українців, як нації.
Чи виправданий був би аборт таких особистостей?
Все єдине ціле.
|
|
|
|
benedikta
|
Дата: Четвер, 19.01.2012, 22:56 | Повідомлення # 32
|
Нагороди: 11
|
Господь дає життя і Він вправі його забирати. Людина повинна брати на себе відповідальність тоді коли вступає у близькі стосунки. Адже кожен розуміє, що дітей находять не в капусті й їх не приносять журавлі. Після запліднення народжуються діти. А думати головою трепа перед тим, а не після того.
І як бажаєте, щоб вам люди чинили, чиніть їм і ви так само.
(Лк.6, 31)
|
|
|
|
Anarchy
|
Дата: Субота, 25.02.2012, 02:38 | Повідомлення # 33
|
Нагороди: 3
|
так я саме про це і говорю-"Я агітую за контрацепцію, високу свідомість і недопускання до таких патологічних ситуацій."
Все єдине ціле.
|
|
|
|
benedikta
|
Дата: Неділя, 13.05.2012, 23:36 | Повідомлення # 34
|
|
Інтерв’ю з дивовижним католицьким священиком Яном Білецьким із Севастополя – одним із небагатьох в світі священнослужителів, які виганяють бісів і вимолюють людям щастя.
- А похрещена людина може стати одержимою?
- Звичайно. До мене одна жінка приходила вся в сльозах. Каже, що в неї на пару з братом в житті все розвалюється з цілком незрозумілих причин. Я почав молитися, потім кажу: «Хтось з твого роду пролив багато невинної крові».
Жінка весь тиждень з'ясовувала найдрібніші подробиці життя свого роду. І потім старенька бабуся їй зізналася, що одного разу її батько знищив цілий циганський табір...
Був випадок, коли до мене привезли зовсім крихітну дівчинку, яка страждає на епілепсію. Подивився я на малечу і кажу її мамі: «Ви багато абортів, напевно, зробили». Вона обурилася: «Що Ви! Ніколи в житті!»
Пояснюю: «Значить, їх робили інші жінки з вашого роду». Через пару днів вона плачучи прийшла знову. Дізналася, що її мама зробила тринадцять абортів, а свекруха ... сімнадцять!
Потім якось мене попросили допомогти іншій жінці: вона кілька місяців поспіль не могла впоратися з риданнями після того, як отримала звістку про те, що її єдиний улюблений син загинув на війні в Чечні.
«Аборт - це вбивство дитини. Страшний гріх, за який треба відповідати»
Я нахилився до неї і зрозумів: цей син був її другою дитиною. А першу дитину, яку їй послав Бог, вона вирішила вбити ще до появи на світ. Тоді страшний біль через її вчинок відчув сам Господь, тепер настала її черга зрозуміти, що відчуває Бог, коли людина вбиває Його створіння ...
Ми часто думаємо: чому з нами відбуваються ці пригоди, за що ми отримуємо удари долі? Причини завжди є. І відповіді обов'язково даються через якийсь час. Аборт - це вбивство дитини. Страшний гріх, за який треба відповідати.
Інформацію використано із сайта: http://www.credo-ua.org/2011/08/49771
(Лк.6, 31)
|
|
|
|
benedikta
|
Дата: Неділя, 13.05.2012, 23:39 | Повідомлення # 35
|
|
Продовження інтерв’ю з дивовижним католицьким священиком Яном Білецьким із Севастополя
Як відмолити гріх аборту?
- Що, згідно з вченням Церкви, треба робити жінкам, які через незнання або в силу якихось інших причин робили аборти?
- По-перше, треба читати молитви «Отче наш», до Пресвятої Богородиці і «Вірую».
По-друге, розповісти про свій гріх на Сповіді і попросити у Бога прощення.
По-третє, треба мінімум один раз і максимум п'ять разів прийняти Причастя за спасіння душі своєї ненародженої дитини, вимовляючи про себе такі молитовні слова: «Через заступництво Пресвятої Богородиці Діви Марії прошу тебе, Отець і Дух Святий, прости мені гріхи. Діти мої, вибачте мене. І як винагороду, Господи, прийми від мене жертву,- Причастя за спасіння душі абортованої дитини.»
Треба розуміти, що душі убитих в утробі матері малюків продовжують відчувати муки, оскільки переходять в інший світ з первородним гріхом. А коли ми приймаємо за них Причастя, то звільняємо їх від цього гріха.
Я до сих пір пам'ятаю, з яким розчуленням одна жінка мені розповідала, як після прийняття причастя за свою ненароджену дитину їй вночі наснився дивний сон. Крихітна дівчинка танцювала у неї на долоні, сміялася і говорила: «Дякую».
- Ви згодні з тим, що аборти стали гострою проблемою саме нашого сучасного світу, адже, ще сто років тому люди елементарно не вміли їх толком робити, боялися ...
- Ця проблема існує з дня убивства невинних немовлят в Ізраїлі та Єгипті.
(Лк.6, 31)
|
|
|
|