Надлюдські можливості - Про все на світі - Інше - Форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Сторінка 1 з 3 1 2 3 »
Форум » Інше » Про все на світі » Надлюдські можливості
Надлюдські можливості
falcon Дата: Середа, 17.06.2009, 11:35 | Повідомлення # 1
Група: Користувачі
Повідомлень: 91
Нагороди: 2
Статус: Офлайн
Що ви думаєте про екстрасенсів,медіумів,людей які стверджують що володіють телепатією і телекінезом,чи вірите ви в їх надприродні здібності і від кого вони в них?

Живи так, ніби маєш померти завтра,вчися так, ніби маєш жити вічно.
 
benedikta Дата: Середа, 17.06.2009, 19:46 | Повідомлення # 2
Група: Користувачі
Повідомлень: 211
Нагороди: 7
Статус: Офлайн
Напевно ці здібності є від злих духів. 1. Щодо екстрасенсів, то вони виліковують хворий орган, забираючи енергію від здорового органу.
2. Медіуми здійснюють контакти не з померлими душами, а зі злими духами. Коли помирає людина, душа її йде за призначенням, чи то до Неба, чистилища, чи пекла. Та й інше не від Бога.
Тільки є деяка категорія монахів, священиків, які мають дар читання серця і душі людей. Цей дар від Бога у них, для того, щоб допомогти людину поєднати з Богом, через покаяння - сповідь. Наприклад отець Піо, і багато святих володіли таким даром від Бога.

І як бажаєте, щоб вам люди чинили, чиніть їм і ви так само.
(Лк.6, 31)
 
Андрійко:) Дата: Середа, 17.06.2009, 22:29 | Повідомлення # 3
Група: Радники
Повідомлень: 458
Нагороди: 5
Статус: Офлайн
Quote (benedikta)
Напевно ці здібності є від злих духів.

Цілком згідний з тобою.Вони мабуть просто обдурюють людей dry


In nomine Patris, et Filii, et Spiritus Sancti. Amen
 
falcon Дата: Середа, 17.06.2009, 23:22 | Повідомлення # 4
Група: Користувачі
Повідомлень: 91
Нагороди: 2
Статус: Офлайн
А як щодо програми "битва екстрасенсів"?

Живи так, ніби маєш померти завтра,вчися так, ніби маєш жити вічно.
 
Дельфініус Дата: Четвер, 18.06.2009, 11:45 | Повідомлення # 5
Адміністратор
Група: Адміністратори
Повідомлень: 415
Нагороди: 3
Статус: Офлайн
Quote (falcon)
А як щодо програми "битва екстрасенсів"?

Це на мою думку є відверта реклама цих диявольських чар. І це не є добре. Люди ведуться на то, шо екстрасенси все можуть, і це їх може спонукати в випадку якоїсь проблеми звертатися до всяких цілителів і знахарів sad , замість того, щоб звернутися до Бога!

Покажи своїм життям, що на землі не відпочивають)))
 
falcon Дата: Четвер, 18.06.2009, 21:00 | Повідомлення # 6
Група: Користувачі
Повідомлень: 91
Нагороди: 2
Статус: Офлайн
Але ж були випадки коли екстрасенси допомагали людям знаходити родичів,які безслідно зникали,тобто це в принципі вже добрий вчинок

Живи так, ніби маєш померти завтра,вчися так, ніби маєш жити вічно.
 
Дельфініус Дата: П'ятниця, 19.06.2009, 16:14 | Повідомлення # 7
Адміністратор
Група: Адміністратори
Повідомлень: 415
Нагороди: 3
Статус: Офлайн
Цілком можливо, диявол є дуже могутній і може навіть і допомогти людині, тим самим заманюючи її в свої сіті. Я вважаю, що займатися всякими зціленнями можна хіба тільки з дозволу Церкви.

Покажи своїм життям, що на землі не відпочивають)))
 
benedikta Дата: П'ятниця, 19.06.2009, 20:29 | Повідомлення # 8
Група: Користувачі
Повідомлень: 211
Нагороди: 7
Статус: Офлайн
Екстрасенси є підвладні дияволу і швидше всього вони не усвідомлюють, що ті речі, які вони чинять не приносять людям жодної користі, бо тільки зцілити душу і тіло людини може Господь. Щодо того, що вони допомагають віднайти зниклих людей, то відповіддю може бути те, що коли щось чи хтось зникає - участь у цих ситуаціях бере диявол. Наприклад та ворожка чи ворожбит каже, так я знаю де та особа, ви підете таким то маршрутом і знайдете її, але вона мертва. Людина йде за тою адресою, що сказав ворожбит і знаходить людину мертвою, так як він і сказав. Але коли людину вбили, чи вона себе довела до стану самогубства і наступила смерть - тож диявол і брав у цьому участь, а ворожбит, який служить дияволу - тому це все знав, бо диявол йому це дав знати. Якщо у нас щось вкрали і ми за допомогою бабки-ворожки дізнаємось - хто вкрав і де воно знаходиться. Ми думаємо, а звідки ворожка дізналась. А дізналась по тій причині, що диявол їй відкрив свої потаємні речі, він ж брав участь у крадіжці, коли людину спонукав красти, він же і давав думку куди сховати, щоб ніхто не знайшов. Диявол дуже хитрий, він людину спонукає чинити якесь зло навіть потаємне, а потім його розкриває, щоб обсміяти ту людину, яку схилив до злив вчинків. Є слова в Біблії «все, що таємне стане явним».

І як бажаєте, щоб вам люди чинили, чиніть їм і ви так само.
(Лк.6, 31)
 
kristik Дата: П'ятниця, 19.06.2009, 21:22 | Повідомлення # 9
Група: Користувачі
Повідомлень: 185
Нагороди: 12
Статус: Офлайн
Може то звучатиме жорстоко, але то є слабі люди, котрі своєю слабістю хочуть заразити інших при чому за не малу винагороду. А то, що ті люди не від Бога, то однозначно!!!!!

Віддай світові найкраще з себе, і, швидше всього, тебе ударять і відштовхнуть:
не зважай, віддай найкраще з себе.
Матір Тереза
 
benedikta Дата: Понеділок, 22.06.2009, 20:36 | Повідомлення # 10
Група: Користувачі
Повідомлень: 211
Нагороди: 7
Статус: Офлайн
Кожна людина створена по образу Божому, а диявол маючи велику ненависть до людини, різними способами намагається спотворити образ Божий у ній. Диявол ненавидить і екстрасенсів, і чарівників, і злодіїв, і вбивць, і перелюбників і добрих, і Богопосвячених осіб - всіх він ненавидить. І єдиним ключем до замка дверей нашого життя є гріх, до якого диявол людину спокушає, щоб потім володарювати її життям. Диявол знає минуле, і дає ці знання тим екстрасенсам і чарівникам, але не знає він майбутнього. Диявол був осоромлений, особливо тоді, коли думав, що Ісус, після смерті помре і все скінчиться. Він не знав Божого задуму, що Христос піде в ад і звільнить праведників. Диявол завжди програє, він має велику перемогу у багатьох речах, але тимчасову. Перемагає завжди добро. Велика кількість чарівників, які силою дияволською робили чуда, навернулись до християнської віри пізнавши силу Божу, особливо силу розп'ятого Ісуса на хресті. Вони відкинувши цю демонську науку попалили книжки по чарівництву і прийшли до правдивої віри в Господа, провадивши побожне і праведне життя стали святими, серед яких є Кипріян, Бенедикт.
Тобто диявол використовує екстрасенсів та різних знахарів, щоб людину заманити до себе, і не допомогти, а нашкодити їй.


І як бажаєте, щоб вам люди чинили, чиніть їм і ви так само.
(Лк.6, 31)
 
benedikta Дата: П'ятниця, 05.03.2010, 21:52 | Повідомлення # 11
Група: Користувачі
Повідомлень: 211
Нагороди: 7
Статус: Офлайн
Ієромонах Николай Куць - автор книги "Зі страхом і трепетом здійснюйте ваше спасіння"
У цій книзі докладно подано про чародіїв, ворожбитів, а також про небезпеку після читання книг, про які йтиметься мова.
Про цих людей написано в старовинній книзі «Великий Требник». Колись їх називали чародіями, ворожбитами, провісниками, восколіями, оловоліями, а тепер їх називають «зцілителями» і «екстрасенсами». Вони можуть читати Псалтир і Євангеліє, засвічувати свічки, ставити ікони, закликати в молитвах Пресвяту Тройцю, св. Божих Угодників і Мучеників, але роблять вони це для того, щоб обдурити довірливих людей, щоб ті люди не йшли до Церкви каятися за свої гріхи, а просили допомоги в них.
Методів, якими користуються люди, щоб навести порчу, є дуже багато. На жаль, їх тепер публікують в різних виданнях і вільно продають. Нерідко можна побачити таку літературу в книжкових лотках, міських вулицях і будь-хто, зацікавившись, листає і читає Чорну і Білу Магію. А там описуються методи як знищити людину, як приворожити чужого чоловіка, як перетворитися в птаха чи тварину, щоб комусь нашкодити. Колись такі книги суворо забороняли, за їх розповсюдження карали. Та вороги Христової Церкви, нашої держави і народу, скориставшись безпорядком, безперешкодно роблять зло.
Тепер з’явилися ще книги про Червону і Жовту магію й інші шкідливі підручники, тому і сатаністів стає щораз більше.
Деякі, після таких дій, починають чути різні голоси, бачити кошмари, мимовільно щось вигукують. Якщо потерпілого від чародійства відвезуть до лікарів, то там ставлять діагноз – психічне відхилення. А насправді – це вплив демонських сил на душу людини. І звичайно, жодні лікарі не можуть допомогти такій людині, потрібно лише йти до Церкви і просити зцілення у Бога.
Душевні недуги з’являються після читання книжок: Малахова, Брега, Березовського, Аксьонова, Блаватської, академіка Ситіна, Наталії Іванівни, Александрова, Лазарева (« Діагностика карми»). Не можна читати гороскопи, сонники. Не можна займатися гіпнозом, парапсихологією, агнійогою, телепатією, астрологією (особливо астрологія Глоби). Не можна займатися по системі Порфирія Іванова, нетрадиційною медициною, гомеопатією, безконтактним масажем – все це призводить до глибокого спілкування з духами злоби. Рано чи пізно за це доведеться розплачуватися. Буває так, що вся сім’я – батько, мати і діти стають душевно хворими тому, що займались якою-небудь «оздоровчою системою», або начитались книг, які в хаті і тримати не можна, тому що вони приманюють темні сили. Ці книжки обов’язково треба спалити.

І як бажаєте, щоб вам люди чинили, чиніть їм і ви так само.
(Лк.6, 31)
 
benedikta Дата: П'ятниця, 05.03.2010, 21:59 | Повідомлення # 12
Група: Користувачі
Повідомлень: 211
Нагороди: 7
Статус: Офлайн
Потрібно ще сказати про шкідливість «кодування», яким сьогодні багато-хто захоплюється. Хочуть позбутися самі чи допомогти позбутися своїм чоловікам, батькам, братам пристрасті до вживання алкоголю чи тютюнопаління. Одна жінка розповідала таке: «Я так молилася, щоб Бог допоміг мені умовити чоловіка закодуватися». « Ну і що, він став тепер кращий?». «Так, пити перестав». Але коли вона почала розповідати про свої життєві проблеми: мати померла з прокляттям на устах, сестру паралізувало, брат сидить у тюрмі – все це за короткий час після так званого «лікування»– було видно, що ця жінка близька до відчаю... Всім потрібно знати, що «кодування» не від Бога, про це не треба молитися. А найголовніше те, що ще не було такого випадку, аби після «кодування» люди почувалися щасливими. Диявол не дає щастя. Він може тільки обдурити ілюзією, тому що він – злий. І його прислужники, що займаються «кодуванням», поповнюють зло, коли відвертають хворих від покаяння, яке здійснюється в Церкві. Тільки через покаяння можна повністю визволитися від пристрасті до пияцтва і куріння.
Поради, як визволитися потерпаючому від біснування з-під насильства диявола.
1.Потрібно віднайти причину – гріх, через який злий дух зміг увійти в людину. Наприклад, людина зверталася до екстрасенсів, біоенерготерапевтів, чарівників, бабусь-знахарок, до тих, що відливають віск, лікують порчу і т.п. Користувалася нехристиянськими «оздоровчими» системами – йогою, східною боротьбою і т.п. Кодувалася від алкоголю і тютюнокуріння, читала священичі молитви, читала «замовляючі» молитви, переписані від руки або видані в цілительських газетах, встромляла в кути хати ножі, голки, користувалася гороскопами, сонниками, займалася всякими ворожіннями – на кавовій гущі, на картах, відкриванням Біблії, ходила до ворожок, читала книжки Брега, Малахова, Лазарєва і інших лжевчителів.
За такі і подібні до цих гріхи слід покаятися і одержати розрішення в Тайні Сповіді. Сповідатися і причащатися потрібно часто.
Починаючи боротьбу з сатанинським впливом, пам’ятайте, що демон буде спочатку боронитися. Коли він чинить опір, самопочуття людини погіршується. Але якщо твердо стояти на своєму, тоді він слабне і відступає, і врешті відступає повністю. Після цього не можна вертатись до старого грішного життя, потрібно жити побожно, зберігати Божі Заповіді і служити Богу.
Істинний християнин – це той, який навіть з тілесними немочами радіє у Господі, вірить в своє спасіння і здійснює його.

І як бажаєте, щоб вам люди чинили, чиніть їм і ви так само.
(Лк.6, 31)
 
benedikta Дата: П'ятниця, 12.03.2010, 21:25 | Повідомлення # 13
Група: Користувачі
Повідомлень: 211
Нагороди: 7
Статус: Офлайн
З 14 березня цього року напевно щонеділі на каналі 1+1 будуть показувати серії фільму "Вольф Мессінг", про людину, яка відома в історії, з надприродніми здібностями. Напевно варто цей фільм переглянути. Якщо хтось щось знає про знаного в історії Мессінга, поділіться інформацією.

І як бажаєте, щоб вам люди чинили, чиніть їм і ви так само.
(Лк.6, 31)
 
benedikta Дата: Понеділок, 02.08.2010, 22:01 | Повідомлення # 14
Група: Користувачі
Повідомлень: 211
Нагороди: 7
Статус: Офлайн
http://video.mail.ru/mail/osanbay/52/194.html

На вказаному сайті а також у вконтакте.ру є дуже цікаве відео ("Думал что исцеляю")
"Я служил сатане (свидетельство бывшего экстрасенса)" У цьому відео бувший екстрасенс, Сергій Бобровський, відкриває правду про колдунів, екстрасенсів, медіумів, розмовляючих з мертвими, біоенергетиків і т.д. Правда про те, що відбувається з людьми під час і після сеансів цілителів.
Сергій Бобровський говорить: «Я служил сатане, медитировал, выходил из тела, мог бывать в духовных мирах. Был и проводник, я верил, что он от Бога и называл его «высший», о сатане речи не было… Делались, вроде бы, добрые дела. Тренировал группу, которая в состоянии медитации достигала высоких результатов в каратэ»…
Раджу всім при можливості продивитись це відео, багато повчального для себе дізнаєтесь.

І як бажаєте, щоб вам люди чинили, чиніть їм і ви так само.
(Лк.6, 31)


Повідомлення відредагував benedikta - Понеділок, 02.08.2010, 22:03
 
_Елл_ Дата: Неділя, 05.09.2010, 01:21 | Повідомлення # 15
Група: Користувачі
Повідомлень: 12
Нагороди: 1
Статус: Офлайн
benedikta, я знав що ти невисокої думки про екстрасенсів і прихольників езотеричного вчення, но не очікував що ти полюбляєш церковні методи, я про спалення книг. Релігія завжди мішала розвитку науки, бо втрачала прихильників. Я як протестант, невважаю правдивою твою думку про те що прощення гріхів потрідно просити в церкві. Церква окультна будівля і небільше. Віруюча людина може звернутися до Бога в любому місці, так як Бог в нас. Неділи світ на чорне і біле, він має багато кольорів. Екстрасенсорика якщо ти незнаєш це загострене відчуття, це просто кажучи, звичайно поняття обширне, бо відчувати можна в різних проекціях. Людина це не грішне і недовершене тіло, людина може розвиватися, про що говорять тисячі років еволюції. Ти віриш в те що тобі каже церква. Ти кажеш що цілителями можуть бути тільки священники, це неправда, бо є люди цілителі які лікують різними методами і темними, і світлими, і природніми, і зарахунок власної енергії. Це незалежить від віросповідання і духовності. Медіуми спілкуются зі всіма духами, навіть з ангелами і навіть з демонами. І повірь люди які займаются таким професійно, знають що вони роблять. Гіпноз- це вплив на підсвідомість людини, цьому може навчитись любий і так нема ніякого сатанізму. Як ти можеш говорити що медитація це зло? Буддизм це тоже зло? Який гріх в медитації?? Ти хоть знаєш що це таке? Чи ти думаеш що Будда це Сатана? Зніми окуляри. Ти ніколи недумала про то що ти сама зазомбована.
П.С.: Вибач якщо чимось обідив але це правда.

Иисус сказал: Пусть тот, кто ищет, не перестает искать до тех пор, пока не найдет, и, когда он найдет, он будет потрясен, и, если он потрясен, он будет удивлен, и он будет царствовать над всем.
 
Форум » Інше » Про все на світі » Надлюдські можливості
Сторінка 1 з 3 1 2 3 »
Пошук:

Статистика форуму
Теми з новими дописами Популярні теми Найбільші писаки Нові користувачі