Секти і сектанти! - Духовне життя - Духовність - Форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Сторінка 1 з 1 1
Форум » Духовність » Духовне життя » Секти і сектанти!
Секти і сектанти!
Дельфініус Дата: Четвер, 27.11.2008, 09:44 | Повідомлення # 1
Адміністратор
Група: Адміністратори
Повідомлень: 415
Нагороди: 3
Статус: Офлайн
Зараз в світі розмножилося безліч різних релігійних об'єднань-спільнот, так званих сект, які на свій лад, так як їм зручно, перекручують Св. Писання, або взагалі не визнають його, а мають якісь свої статути і правила. Вони ходять поміж людей, забивають їм баки, обдурюють, і зводять з правильної християнської дороги. Розпізнати їх досить легко, вони переважно ходять по двоє, з сумками, книжками чи журналами, і просто на дорозі можуть вступати в розмову з людьми. З ними краще взагалі не починати розмову, тільки відкланятися і йти собі далі, бо хто глибше не обізнаний з Св. Письмом, той може легко стати їхньою здобиччю. А як Ви відноситеся до "свідків", як поводите себе при зустрічі з ними?

Покажи своїм життям, що на землі не відпочивають)))
 
Андрійко:) Дата: Неділя, 30.11.2008, 00:10 | Повідомлення # 2
Група: Радники
Повідомлень: 458
Нагороди: 5
Статус: Офлайн
Я чесно кажучи якби почав говорити з "свідками",я би розказав про те, як "маленьке звірятко загортає шоколад у фульгу" lol Тому що і так їх не переконаєш.Хотілось би подивитись на їхню реакцію)))) А якщо серйозно,то чому вони нав'явзують свої переконання іншим людям?Священники ж цього не роблять,бо розуміють,що людина має свобідну волю і не треба їй нічого нав'язувати.

In nomine Patris, et Filii, et Spiritus Sancti. Amen
 
Nafanja Дата: Вівторок, 02.12.2008, 15:13 | Повідомлення # 3
Група: Радники
Повідомлень: 67
Нагороди: 2
Статус: Офлайн
Цієї неділі бачила десь 4 пари "свідків". Розплодилось їх тут, по Сихову, як.... biggrin Про них можу сказати одне - це зазомбовані нещасні люди. при зустрічі стараюсь не спілкувати, а якшо доводиться, то посміхаюсь, беру якомога більше їхньої літератури і "чухаю" подалі.Краще я візьму ту брошурку чи книжечку і викину, а ніж вони "навернуть" якусь людину. tongue Доречі в групі в мене є дівчинка - свідок єгови. Вона часто мені приносить почитати "послання Бога до людини" і це все російською мовою. Шкода мені її... таким людям можна допогти лише нашою молитвою. Во!!!! tongue tongue tongue

Тільки тому, що хтось не любить тебе так, як тобі хочеться, не означає, що він не любить тебе всією душею
 
Наталька Дата: Вівторок, 02.12.2008, 15:26 | Повідомлення # 4
Група: Модератори
Повідомлень: 241
Нагороди: 4
Статус: Офлайн
Цілком погоджуюся з Андрійком про нав'язування свідками своїх переконань, в той час як жоден священик цього не робить. Просто в них, тобто сектантів, немає іншого вибору. Як ще вони можуть зазомбовувати людей. Адже просто так, ні з того ні з сього людина сама ніколи не піде в той їхній дім молитви, чи як воно там. Про те, що їх не переконаєш це також чиста правда. Я особисто також притримуюсь думки, що вступати з ними у дискусію не варто, адже це не дає ніяких результатів. Одного разу, свідки зайшли до мене додому і були такі настирливі, що я просто не могла їх позбутися. Вони завели бесіду про те, чи не хотіла б я прочитати їхні ті книжечки. Я відповіла, що не хочу. Вони відповідно "а чому?". Я спитала, хто для них є Ісус і чи вони вважають його Богом. Вони сказали "ну Він Син Божий, а про те що Він Бог нігде в Святому Письмі не сказано". Найдивніше те, що саме в той момент я не змогла згадати жодної цитати про божество Ісуса... sad Я якимись дивами їх спровадила і перше, що я зробила бігом пішла шукати якісь цитати. Бо, чесно кажучи, в душі зародився на якусь долю секудни сумнів... А їм тільки того і треба. Якби я їх не вигнала, то хто знає що ще вони б мені наговорили... Ми всі такі впевнені в собі, але не варто нестися вгору, бо Святе Письмо ми знаємо дуже мало і нас дуже легко похитнути у вірі. Така моя думка.
 
Андрійко:) Дата: Четвер, 04.12.2008, 13:58 | Повідомлення # 5
Група: Радники
Повідомлень: 458
Нагороди: 5
Статус: Офлайн
Quote (Наталька)
Найдивніше те, що саме в той момент я не змогла згадати жодної цитати про божество Ісуса...

Після того як я прочитав твій коментар,того ж дня я знайшов дуже вдалі слова з Святого Письма про Божество Ісуса.Це послання апостола Павла до Филип’ян 2,6-11.

In nomine Patris, et Filii, et Spiritus Sancti. Amen
 
musia_79 Дата: Четвер, 04.12.2008, 15:38 | Повідомлення # 6
Група: Модератори
Повідомлень: 289
Нагороди: 10
Статус: Офлайн
У розділі "Варто почитати" ми додали матеріал про різні закиди сектантів і про те, що їм відповісти на кожен з них (на основі Святого Письма).

Приймай себе таким, яким ти є, але не забувай - яким маєш стати...
 
Наталька Дата: Понеділок, 08.12.2008, 11:18 | Повідомлення # 7
Група: Модератори
Повідомлень: 241
Нагороди: 4
Статус: Офлайн
Quote (Андрійко:))
знайшов дуже вдалі слова з Святого Письма про Божество Ісуса.Це послання апостола Павла до Филип’ян 2,6-11.

Таких цитат є багато, але саме в той момент мене просто "переклинило". Не могла нічого згадати, а вони так вміло тим скористалися, що я була в шоці. Тому не варто вступати з ними в дискусію, не маючи твердого підгрунтя - доброго знання Святого Письма. А ми всі ще так мало знаємо Боже слово... sad
 
Dmytro Дата: Понеділок, 05.04.2010, 15:33 | Повідомлення # 8
Група: Користувачі
Повідомлень: 18
Нагороди: 1
Статус: Офлайн
Я вже не один раз мав зустрічі із Свідками Єгови і можу сказати про них тільке одне, що вони мені нагадують більше заблуканих овець. Адже як можна проповідувати Боже Слово, перечуючи йому на кожному кроці. Щодо Божественості Ісуса Христа я наводив їм багато віршів, особливо з Євангелії від Івана 1:1-4,14 - Споконвіку було Слово, і з Богом було Слово, і Слово було Бог. З Богом було воно споконвіку... І Слово стало тілом, і оселилося між нами, і ми славу його бачили - славу Єдинородного від Отця, благодаттю та істиною сповненого.
Щодо існування пекла, мій брат дав їм прочитати притчу про багатого і Лазаря (Луки 16:19-31). Таке враження, що ''дослідники Біблії'' її вперше читають.
Чомусь для них всі ці вірші не мають важливого значення, для них на першому місці є Вартова Башта, проповіді своїх пастирів, яких вони залюбки слухають.

Бо Божа благодать з'явилася спасенна всім людям і навчає нас, щоб ми, зрікшися нечестя і грішних бажань цього світу, жили тверезо, праведно і благочестиво в нинішньому віці. (Тит 2:11-12)
 
kristik Дата: Понеділок, 05.04.2010, 21:11 | Повідомлення # 9
Група: Користувачі
Повідомлень: 185
Нагороди: 12
Статус: Офлайн
Сектанти то є хворі душевно люди. Їх є безліч і по всьому світі цих слуг нечистого. Я не знаю чому, але до мене хтось з них як підходить або приходить до дому, то дуже швидко в них пропадає бажання мене в чомусь переконувати. Напевно мій тон і вираз обличчя переконує їх, що нав'язувати мені їхні безглузді думки не принесе ніякої користі. А взагалі в обличчя знаю кілька таких "проповідників", то завжди коли їх зустрічаю десь по дорозі, то мені чомусь їх аж шкода стає - в них якісь такі сумні, жорстокі і злі вирази лиць, що здається дуже важко було б нам (віруючим християнам) довести їм, що вони живуть в постійній омані і навернути. Але в Бога не має нічого не можливого!!! Постійні молитви за навернення грішників, то єдине лікарство, яке їм може допомогти.

Віддай світові найкраще з себе, і, швидше всього, тебе ударять і відштовхнуть:
не зважай, віддай найкраще з себе.
Матір Тереза
 
Romawka Дата: Понеділок, 05.04.2010, 21:25 | Повідомлення # 10
Група: Користувачі
Повідомлень: 1
Нагороди: 0
Статус: Офлайн
З свідками єговими зрозуміло, вони дійсно перекручують слово Боже.А як же бути з євангелістами(п'ятидесятники), вони нібито, якщо їх послухати живуть згідно Святого Письма, визнають, що Ісусик це є Бог. Що ви думаєте з цього приводу?
 
Dmytro Дата: Вівторок, 06.04.2010, 12:17 | Повідомлення # 11
Група: Користувачі
Повідомлень: 18
Нагороди: 1
Статус: Офлайн
Romawka,
[З свідками єговими зрозуміло, вони дійсно перекручують слово Боже.А як же бути з євангелістами(п'ятидесятники), вони нібито, якщо їх послухати живуть згідно Святого Письма, визнають, що Ісусик це є Бог. Що ви думаєте з цього приводу?]

А щодо пятидесятників - це вже окрема тема. У них дійсно майже все по Біблії. Майже все, але не все. Під час зустрічі з одним пятидесятником я дізнався про нього і про них багато цікавого. Так от, що найцікавіше, це те що він має дар від Святого Духа - вміє молитися на різних мовах. Мені чомусь у це важко повірити, бо я йому дав кілька запитань по Новому Завіту на які він не міг мені відповісти. І щоб мені відповісти, він телефонував до своїх старших братів і аж після цього давав мені відповідь. Но згідно по Біблії, ті хто має дар Святого Духа не потребуватимуть, щоб їх хтось навчав (Івана 14:26).
Ще одне, що мені в них не подобається, це те, що вони не вірять у зцілення через мощі святих. Проте у ІІ книзі Царів 13:20-21 є написано як один померлий чоловік торкнувся об кості Єлисея, ожив і знявсь на ноги. А пятидесятник каже, що це в Старому Завіті написано, у Новому Завіті цього нема написано. Та яка різниця чи це в Старому чи в Новому Завіті написано? Новий Завіт є доповненням до Старого, але аж ніяк не касує його (Старого Завіту).
Якщо глибше проникнути в Біблію, то таких їхніх недоліків можна багато знайти. Тому з цими усіма сектами треба бути обережним, а щоб краще знати, що їм відповісти, давайте краще вивчати Святе Письмо.


Бо Божа благодать з'явилася спасенна всім людям і навчає нас, щоб ми, зрікшися нечестя і грішних бажань цього світу, жили тверезо, праведно і благочестиво в нинішньому віці. (Тит 2:11-12)
 
Anarchy Дата: Вівторок, 17.05.2011, 16:14 | Повідомлення # 12
Група: Користувачі
Повідомлень: 76
Нагороди: 2
Статус: Офлайн
священники не навязують свою віру.....хах смішно,а як щодо вас ви ж тільки те і робите що -піди помолися бог поможе тобі,прийди до бога і тому подібне,в моєму місті навіть на бігбордах такі собі агітаційні виклики суть яких прийди до нас або згориш у пеклі.
до мене чомусь священники додому приходять тільки з однією метою -пожертвуйте грошей на ікону,на будівництво храму і т.д.(притому що потім монашки розїзджають на мерседесах,а священник на джипі)ось куди насправді ідуть всі пожертви!!!

Все єдине ціле.
 
benedikta Дата: Вівторок, 17.05.2011, 19:49 | Повідомлення # 13
Група: Користувачі
Повідомлень: 325
Нагороди: 11
Статус: Офлайн
Молитва - це є розмова з Богом. Господь є нашим батьком, Він нас створив. Господь дав нам душу (образ Божий), а батьки земні дали тіло.
Ми з нашими батьками розмовляємо, коли маємо якусь потребу, то просимо, і вони по можливості задовільняють її, ми їм дякуємо за турботу про нас. Подібним чином ми спілкуємось і з Богом: молимось, просимо і дякуємо.

Існування Раю і пекла є реальне, і це не залякування, а правда від котрої ніхто не втече після смерті.

Щодо розїжджання монахинь і священиків на іномарках, тут нічого дивного немає. Ідуть до Богопосвяченого життя особи, яких на приклад, рідні є матеріально забезпечені, вони і допомагають дітям. До монастиря йдуть не бомжі чи якісь неповноцінні особи, туди йдуть ті, котрі мають покликання і бажання жити досконалим і святим життям, служити Господу і ближнім.
Чи Ви собі бажаєте бачити, як духовні особи їздять на конях чи бричках. Час іде вперед і вони також. Вони живуть у нормальних будинках, не в печерах, не в підвалах.
А щодо пожертв, ніколи рука жертводавця не бідніє. Кожен парафіянин повинен жертвувати десятину на Храм, наприклад у сектах це є обов'язковим.


І як бажаєте, щоб вам люди чинили, чиніть їм і ви так само.
(Лк.6, 31)


Повідомлення відредагував benedikta - Вівторок, 17.05.2011, 19:54
 
Anarchy Дата: Середа, 18.05.2011, 14:06 | Повідомлення # 14
Група: Користувачі
Повідомлень: 76
Нагороди: 2
Статус: Офлайн
Я не знаю як там у сектах і навіть знати нехочу.
А як на рахунок розцінок в церквах,да да якось воно повинно оплачуватись,але ж не так.
Щоб побудувати Храм Хреста Спасителя було вкладено в будівництво 200 000 000 $,щоб вилікувати рак у дитини на лікування йде 50 000 $,ті гроші які були викинуті на храм могли б врятувати 4000 дітей.
Я не кажу що церковники мали б їздити на конях і возах,але ж Ісус проповідував скромність якої якраз там я не бачу.
Да десь люди мають збиратися щоб молитися,хоча чесно якшо розмова з богом це молитва то чому не можна помолитися вдома,яка різниця де з ним спілкуватися,але де ж та скромність?
Додатки: 9520374.jpg(42Kb)


Все єдине ціле.
 
benedikta Дата: Субота, 10.09.2011, 14:55 | Повідомлення # 15
Група: Користувачі
Повідомлень: 325
Нагороди: 11
Статус: Офлайн
Раджу переглянути в YouTube цікаву інформацію про свідків Єгови, а саме про вміст різних уродів у картинах журналів "Сторожова башта".

http://www.youtube.com/watch?v=PrSVRJOS0Ic&feature=related
Правда о Свидетелях Иеговы.flv Тривалість 10:27

http://www.youtube.com/watch?v=VpZ6hnCjUpQ&feature=related
Как грамотно разговаривать со свидетелями Иегова (1-2) Тривалість 24:04

http://www.youtube.com/watch?v=1OBsEYHwsvA&feature=related
Как правильно разговаривать со свидетелями Иеговы (2-2) Тривалість 33:43

http://www.youtube.com/watch?v=fDId7SL3PZU&feature=watch_response
Kak Pravilno Razgovarivat so Svidetelyami Iegova. Тривалість 57:44

І як бажаєте, щоб вам люди чинили, чиніть їм і ви так само.
(Лк.6, 31)
 
Форум » Духовність » Духовне життя » Секти і сектанти!
Сторінка 1 з 1 1
Пошук:

Статистика форуму
Теми з новими дописами Популярні теми Найбільші писаки Нові користувачі