Андрійко:)
|
Дата: Понеділок, 01.12.2008, 19:41 | Повідомлення # 1
|
Група: Радники
Нагороди: 5
Статус: Офлайн
|
Дорогі дівчата! Який чин або згромадження вам найбільше симпатизує? і чому?
In nomine Patris, et Filii, et Spiritus Sancti. Amen
Повідомлення відредагував Андрійко:) - Понеділок, 01.12.2008, 20:00
|
|
|
|
Nafanja
|
Дата: Вівторок, 02.12.2008, 15:01 | Повідомлення # 2
|
Група: Радники
Нагороди: 2
|
Ооооо, класне питання. Визначитись важко, бо кожне згромадження по своєму цікаве мені. Проголосую, напевно, за сестер-Редемптористок. СУПЕРОВІ СЕСТРИЧКИ!!! Веселі, енергійні, співочі, обличчя випромінюють незвичайну любов до Бога і ближнього. Сподобалось мені ще у: сестер-Студиток, я раніше їздила, навіть, по неділях до них на службу; сестер-Василіанок, запам'яталась мені сестра Лукія, яка розповідала про їхнє життя у монастирі дуже цікаво і емоційно; сестер-Селезіанок, їх всього 5 в Україні (якшо не помиляюсь) разом з настоятельницею, ми співали пісні, жваво розмовляли... добре так було!!!!!
Тільки тому, що хтось не любить тебе так, як тобі хочеться, не означає, що він не любить тебе всією душею
|
|
|
|
musia_79
|
Дата: Вівторок, 09.12.2008, 01:43 | Повідомлення # 3
|
Група: Модератори
Нагороди: 10
|
Мені найбільше до душі згромадження сестер милосердя, хоча і студиток також дуже люблю. Просто з сетрами милосердя підтримую тісні дружні відносини, якийсь час жила у них в монастирі, допомагала їм. Мені подобається те, що вони роблять - дбають про тих, кому найбільше потрібна допомога. В монастирі на стіні у них є один дуже гарний малюнок, який запав мені колись глибоко в душу; всього лише одне зображення, а показує основу життя монахині:
Приймай себе таким, яким ти є, але не забувай - яким маєш стати...
Повідомлення відредагував musia_79 - Вівторок, 09.12.2008, 01:44
|
|
|
|
марія
|
Дата: Середа, 19.05.2010, 19:48 | Повідомлення # 4
|
Група: Користувачі
Нагороди: 0
|
Слава Ісусу Христу!!! Це дуже важке питання! Я найближче знайома з сс. Служебницями, сс.Редемптористками, сс.Милосердя св.Вінкентія і сс. Йосафатками. Вони всі чудові і справді глибоко живуть з Богом!
А я зараз стою перед життєвим вибором... цього літа збираюсь поступати в монастир... раніше думала, що знаю до якого Згромадження мене кличе Бог, навіть вже говорила з настоятелькою цього монастиря про мій вступ, а тепер зовсім розгубилася... всі Згромадження, які я назвала, є мені ДУЖЕ рідними... не хочу керуватися емоціями у своєму виборі, тому також прошу про молитву;) |
|
|
|