Наркоманія, алкоголізм, куріння! - Форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Сторінка 1 з 11
Форум » Духовність » Церква і суспільство » Наркоманія, алкоголізм, куріння!
Наркоманія, алкоголізм, куріння!
ДельфініусДата: Субота, 29.11.2008, 23:46 | Повідомлення # 1
Адміністратор
Група: Адміністратори
Нагороди: 3
Статус: Офлайн
На Україні, та й по цілому світі є багато залежних людей від цієї гидоти. Та це і не дивно, адже на кожному кроці продається алкоголь, сигарети, і що найгірше, їх може придбати навіть школяр, бо продавців цікавить лише грошова виручка, а не здоров'я покупців, і те, що вони діти. І скільки говориться про шкідливість куріння, алкоголю, наркотиків, та це як то кажуть "горохом об стінку". Люди і далі добровільно отруюють своє здоров'я, вкорочують свій вік...
А як Ви відноситеся до цієї проблеми, що можете порадити залежним людям, щоб вони покинули свої звички, і не засмічували себе?

Покажи своїм життям, що на землі не відпочивають)))

DNatiMДата: Неділя, 30.11.2008, 11:57 | Повідомлення # 2
Група: Користувачі
Нагороди: 6
Порадити навіть незнаю , можу сказати що я дуже борюся з близьким до мене людьми які мають такі погані звички , а також молюся за них . Я знаю напевне якщо вони сильно захочуть кинути курити чи ще щось то зможуть . Мені мій дідусь колись розказував , що дуже багато курив так , що в ночі міг стати курити . Але коли він захворів і лікар йому сказав якщо ви хочете виздоровіти остаточно то повинні кинути курити . І мій дідусь його послухав , знайшов в собі силу волі і переборов це погане бажання , а потім як нагорода за це і виздоровів smile
Так ось потрібно дуже дуже сильно цього захотіти і точно все получиться , я в це сильно вірю wink

Потрібно вірити в досконалість і мати відвагу бути недосконалим!

Андрійко:)Дата: Понеділок, 01.12.2008, 00:48 | Повідомлення # 3
Група: Радники
Нагороди: 5
Алкоголь,як і сигарети та наркотики знищують не тільки наше тіло,яке є храмом Божим,але й душу.Адже людина під впливом цих "гадостей" втрачає тверезу думку.А на рахунок того що можна порадити залежним людям, щоб вони покинули свої звички, і не засмічували себе, мені здається,що все залежить тільки від самої людини та її волі.Хоч звичайно підтримка збоку близьких людей також потрібна.Свобідне продавання алкоголю стало якоюсь звичкою.Деякі люди на цьому тільки заробляють гроші. sad

In nomine Patris, et Filii, et Spiritus Sancti. Amen

НаталькаДата: Понеділок, 08.12.2008, 11:23 | Повідомлення # 4
Група: Модератори
Нагороди: 4
Тяжко таким людям щось порадити... Дійсно, людина сама повинна зрозуміти що це погано. Ми можемо повпливати тільки на якусь близьку людину, для якої ми є хоч трошки авторитетом. А зовсім чужа людина все-одно буде робити так, як сама хоче. Найбільше чим ми можемо допомогти - це щирою молитвою.

Андрійко:)Дата: Субота, 27.12.2008, 13:07 | Повідомлення # 5
Група: Радники
Нагороди: 5
Але саме гірше,шо вже навіть діти почали вживати це.То шо нам говорити про старше покоління sad

In nomine Patris, et Filii, et Spiritus Sancti. Amen

kristikДата: П'ятниця, 22.05.2009, 00:21 | Повідомлення # 6
Нагороди: 12
В мене така проблема: майже 4 роки тому познайомилась з хлопцем. Закохалась "по самі вуха" і з першого погляду. І добрий він, і подобається мені в ньому все ... крім його потягу до чарки devil Протягом всього того часу молилася і продовжую молитись. І часом здається ну... ну...вже перемогла з Божою допомогою, і знову він зривається, і знову заглядає туди в ту безодню. Мені багато хто каже, щоб не тратила сил і не марнувала свого життя, а знайшла людину, яка буде цінити те, що роблю, що відчуваю.
Але не можу я так... люблю я його... і знаю, що він слабохарактерний ( одного разу зламало його життя і ніяк не може він того перемогти, не бачить сенсу ні в чому). І що то за любов? Гріш мені ціна, якщо так легко здамся.
Я вірю в те, що переможу тих нечистих, що його спокушають, намовляють до гріха, але так як я також не безгрішна, часом втрачаю терпіння, потім знову віднаходжу сили для подальшої боротьби loony . Багато хто махнув на нього рукою, а я не можу, бо пропаде він alco
ДОПОМОЖІТЬ БУДЬ-ЛАСКА umnik Хто чим може!!!! Хто добрим словом, хто порадою, молитвою...
ЩИРО ДЯКУЮ ВСІМ ХТО НЕ БУДЕ БАЙДУЖИМ!!!!!!!

Віддай світові найкраще з себе, і, швидше всього, тебе ударять і відштовхнуть:
не зважай, віддай найкраще з себе.
Матір Тереза

soldyДата: П'ятниця, 22.05.2009, 01:00 | Повідомлення # 7
Нагороди: 4
Хм, в мене також була дівчина, дуже хороша, симпатична з класним спокійним характером, правда молодша від мене на чотири роки і курила разом з своїм рідним і двоєрідним братом. Я з нею в таборі познайомився і дізнався шо вона курить, але дуже мені сподобалась і я собі придумав, що відівчу її від цієї звички. Ше на першому побаченні я зачепив легенько тему про куріння, вона одразу зізналась що курить... Пізніше я читав їй лекці, толкував, раз захотіла закурити, я сказав: "доре, кури собі, а я пішов додому" Звичайно вона не закурила і пообіцяла, що при мені не буде курити.. Пізніше я не знайшов іншого виходу як поставити їй ультиматум: або я, або сигарети, вибирай хто, чи що тобі дорожче...Вона трохи була шокована, але їй таки довелося вибрати. Хоч і казала, що не можна вибирати між дружбою з хлопцем і сигаретами, але від останніх вона не відмовилась... Я розумів це ще перед тим як почав з нею зустрічатися, хоч надіявся її відівчити, але все ж основною метою ставив собі просто показати їй, що в житті є не лише сигарети, блатні друзі, а є інший варіант - церква, класна компанія марійців і т.д. Я не мав бути її основним кінцевим пунктом, а лище другою стороною медалі...
Наші історії різні, бо я не любив свою дівчину по-справжньому, це була просто симпатія...
Думаю жертовність і любов твоя до хлопця є запорукою успіху!!! Не потрібні тобі чиїсь поради!!! Прийде час і хлопець зрозуміє що ти для нього цінніша за чарку, і що ти його любиш, а чарка - губить!!! Хай тобі Матінка Божа допоможе smile

kristikДата: П'ятниця, 22.05.2009, 14:52 | Повідомлення # 8
Дякую soldy! Може й не треба мені порад, але підтримка, дуже треба, щоб не зламатись, бо чесно деколи стою вже на грані closedeyes

Матір Тереза

маряшкаДата: П'ятниця, 12.06.2009, 16:06 | Повідомлення # 9
Нагороди: 2
Я також стикаюся з цією проблемою, але в мене зовсім інша ситуація- алкоголь досить часто вживає мій тато. Боротьба з цим ведеться скільки я себе памятаю, було пролито багато сліз, вмовлянь, але все вертається на круги своя...... cry cry . Мені здається, що головне в даній ситуації не опускати руки і молитися, Бог добрий, допоможе.

Радість, що плине від давання, сильніша за життя. Справжнім бідняком є той, хто ніколи її непережив.

kristikДата: П'ятниця, 12.06.2009, 17:36 | Повідомлення # 10
Золоті слова маряшка!!! Тільки тим і живу, що вірю в Боже Милосердя і допомогу! З Богом і чистим серцем можливо все!!!!

Матір Тереза

falconДата: Субота, 13.06.2009, 22:11 | Повідомлення # 11
Нагороди: 2
Quote (DNatiM)
ені мій дідусь колись розказував , що дуже багато курив так , що в ночі міг стати курити

З моїм татом таке саме зараз,в нього дві пачки сигарет на день це норма,останнім часом казав шо кидає(ви б чули,як кашляє зранку)але суттєвих результатів не бачу,тільки продовжую молитися.
А щодо проблеми з алкоголем то зараз,навіть від 7 класу випивають,я вже не говорю про сигарети....Мав нагоду поспілкуватися з такими людьми і вони мене дуже вразили,в них зовсім інший склад розуму,наприклад я запитав,нащо ти п"єш куриш,яка тобі з того користь?він відповідає:ніяка просто в кайф.
-Але ж ти себе вбиваєш!
-Та то фігня во мій тато скільки пив і нічо,то ми так само скидаємся і йдем бухати
-І по скільки ви скидаєтеся
-разом десь до штуки(!)
-і Шо вам то дає відняти стільки грошей з гаманця батьків і пару років зі свого життя?
-нічо,зато буде шо згадати.
Такому народу має бути привід щоб зробити шось добре,загалом вони роблять те що "модно",тобто якшо багато народу гуляє з пляшкою пива в руках,і сигаретою в зубах,то то так модно.Я запитав а чого тоді до церкви не ходиш?
-Ну бо курю п"ю а шо мені там робити?
Я постарався виправити його але мені здається що я говорив ніби до стіни.Тобто тут має великий вплив компанія в якій знаходяться люди,якщо вони будуть з такими компаніями,як Марійська спільнота,то мені здається що вони зможуть виправитися,і навіть змінити інших,таких як вони,але нам для цього треба докласти значних зусиль,навіть в деякій мірі це наш обов"язок

Живи так, ніби маєш померти завтра,вчися так, ніби маєш жити вічно.

kristikДата: Неділя, 14.06.2009, 11:37 | Повідомлення # 12
Quote (falcon)
Я постарався виправити його але мені здається що я говорив ніби до стіни.Тобто тут має великий вплив компанія в якій знаходяться люди,якщо вони будуть з такими компаніями,як Марійська спільнота,то мені здається що вони зможуть виправитися,і навіть змінити інших,таких як вони,але нам для цього треба докласти значних зусиль,навіть в деякій мірі це наш обов"язок

Істинно так!!!! Треба молитись за таких людей - багато і щиро!!!!!! Сильно та нечиста сила "розгулялась" між людьми спокушаючи і затягуючи в свої тенета!!!! Жаль превеликий жаль!!!!!

Матір Тереза

AnarchyДата: Четвер, 19.05.2011, 14:16 | Повідомлення # 13
Нагороди: 3
Я курю з 14 років,тобто вже 4 роки,десь в 15-16 був період коли так само збиралися компанією скидалися ну звичайно з набагато меншими сумами купляли пиво,вино,водку вообщем побажанню.І нічого гіпер страшного в цьому нема вже 2 роки не пю,суто принципово.Просто люди хочуть час від часу розслабитись,відпочити,хоча б ненадовго забути про буденні проблеми,інша річ алкоголіки які здатні на все щоб дістати ще трохи горілки,в декого в сімях якесь горе,біль і так вони намагаються його заглушити.На рахунок куріння я знаю що це шкідливо,передивилась кучу лекцій,фільмів присвяченій цій темі,знаю з чого складається сигарета,і як вона діє на мій організм.Я цілком свідомо це усвідомлюю,але мені подобається курити,я живу одним днем,я знаю що для мене це не є проблемою тому що для більшості це залежність,а для мене задоволення,я не курила і тижнями і місяцями,в 17 років навіть 7 місяців не курила (що для звичайного курця є неможливим)і не було в мене ніяких ломок,і не хотілось мені курити.А скорочує життя навіть сучасна екологія,та харчування що вже там казати.

Все єдине ціле.

Форум » Духовність » Церква і суспільство » Наркоманія, алкоголізм, куріння!
Сторінка 1 з 11
Пошук:

Статистика форуму
Теми з новими дописами Популярні теми Найбільші писаки Нові користувачі
  • Ґендер і ювенальна юстиція в школах
  • Вигнання злих духів (екзорцизм)!
  • Надлюдські можливості
  • Гороскопи, талісмани, прекмети.
  • Гороскопи!
  • Аборт - вбивство невинних. А Ви що думаєте про це?
  • Духовна музика
  • Релігійні та науково-документальні фільми.
  • Злі казки
  • Вплив важкої музики на людей!
  • Милостиня
  • Обмін кнопками
  • Пекло і чистилище
  • Яку книжку варто прочитати ?
  • Що можна, а що ні?
  • Бомжі.
  • Антихрист сьогодні у світі
  • Аборт! Хто за, хто проти?
  • Вегетаріанство - це повага до життя тварин.
  • Страхи
  • Релігійні та науково-документальні фільми. (339)
  • Плюс і мінус (165)
  • Наша казка (93)
  • Література :-) (67)
  • Вплив важкої музики на людей! (55)
  • Пекло і чистилище (50)
  • Історії-притчі! (46)
  • Електронна бібліотека (45)
  • Уривок з пісень (44)
  • Роздуми над Святим Письмом (44)
  • Цитати про любов (42)
  • Цитати про життя (40)
  • Духовна музика (40)
  • Жартуємо!!! (40)
  • Мням-мням-мням!!! (39)
  • Торгівля тілом... (39)
  • Страхи (37)
  • Ваші таланти (36)
  • Аборт - вбивство невинних. А Ви що думаєте про це? (34)
  • Міні-гра: карнавальний костюм (34)
  • Андрійко:)  (458)
  • Дельфініус  (415)
  • benedikta  (395)
  • vuspetro  (378)
  • musia_79  (289)
  • DNatiM  (287)
  • Vova  (255)
  • Наталька  (241)
  • kristik  (185)
  • Владик  (166)
  • soldy  (101)