| Останній день |
| Андрійко:) | Дата: П'ятниця, 12.12.2008, 16:39 | Повідомлення # 1 |
Група: Радники
Нагороди: 5
Статус: Офлайн
| Як би ви прожили свій останній день перед смерттю?
In nomine Patris, et Filii, et Spiritus Sancti. Amen
|
| |
| |
|
| Дельфініус | Дата: Неділя, 14.12.2008, 23:21 | Повідомлення # 2 |
Адміністратор
Група: Адміністратори
Нагороди: 3
| То трохи страшно, знати, шо наприклад завтра помреш. Хоча не знати може і ше страшніше, треба постійно бути готовим до смерті, і то не завжди вдається . Я думаю, шо цілий останній день, я був би в церкві, висповідався, прийняв Причастя, і весь день провів би в роздумах над Св. Письмом, і в покаянні над вчиненими гріхами. Але треба розуміти, шо кожен день для нас може бути останнім, і потрібно завжди бути готовим гідно зустріти смерть!
Покажи своїм життям, що на землі не відпочивають)))
|
| |
| |
|
| Vova | Дата: Понеділок, 15.12.2008, 12:19 | Повідомлення # 3 |
Творець сайту
Група: Адміністратори
Нагороди: 4
| Колись мені на очі потрапили такі рядки: Ти - частка вічності, тобі дано любити, Тобі дано дивитися на небо. Тобі дано твій клаптик світу, Світлішим залишити після себе... Тому в останній день свого життя я б озирнувся і подумав: чи справді мій клаптик світу після мене лишається світлішим. Якщо раптом ні, то постарався б хоч щось зробити світле. Тоді подякував би всім своїм рідним, друзям за ті прекрасні миттєвості, які я провів поруч з ними, пішов би до сповіді, прийняв Святе Причастя, і спокійно б відійшов...
Сила і велич людини не в тому, що вона має, а в тому, ким вона є
|
| |
| |
|
| Андрійко:) | Дата: Понеділок, 15.12.2008, 20:23 | Повідомлення # 4 |
Нагороди: 5
| А я б причастився і пробув у храмі цілий день розмовляючи з Ісусом....Дуже жаль що я так не роблю кожного дня,ну можливо тільки не в церкві,а в буденному житті.
In nomine Patris, et Filii, et Spiritus Sancti. Amen
|
| |
| |
|
| Владик | Дата: Понеділок, 22.12.2008, 15:36 | Повідомлення # 5 |
| Сходив би до церкви,апричащався...Не знаю,напевно роздав би усе що маю.Але чесно кажучи навіть і так зразу не скажеш,що краще:чи знати годину,чи навіть хвилину,коли ти помреш,чи так як зараз-не знаєш? От візьмімо шатл "Каламбія",який згорів в атмосфері і всі люди загинули.Вони мали кілька хвилин,щоб прокрутити все своє життя і напевно попросити в Бога прощення за гріхи.Або другий приклад:хтось попав в автомобільну катастрофу.Він навіти не втиг щось і подумати...Ну,але то напевно всьо не так просто сталося...
Бо що роблю - не розумію... Я бо чиню не те, що хочу, але що ненавиджу те роблю...
|
| |
| |
|
| Наталька | Дата: П'ятниця, 23.01.2009, 19:09 | Повідомлення # 6 |
Група: Модератори
| Quote (Андрійко:)) А я б причастився і пробув у храмі цілий день розмовляючи з Ісусом.... Я впевнена, що більшість з нас, коли б дізналися, що це останній наш день - не виходили б з церкви і я в тому числі.
|
| |
| |
|
| DNatiM | Дата: П'ятниця, 23.01.2009, 21:48 | Повідомлення # 7 |
Група: Користувачі
Нагороди: 6
| Quote (Наталька) Я впевнена, що більшість з нас, коли б дізналися, що це останній наш день - не виходили б з церкви і я в тому числі. це так Але я б ще написала прощальні листи своїм найближчим людям яких я дуже люблю
Потрібно вірити в досконалість і мати відвагу бути недосконалим!
|
| |
| |
|
| Наталька | Дата: П'ятниця, 06.03.2009, 17:19 | Повідомлення # 8 |
Група: Модератори
| Quote (DNatiM) Але я б ще написала прощальні листи своїм найближчим людям яких я дуже люблю Я думаю, що на це не було б часу, принаймі я б так не робила. Хіба що просто попрощалася б з найлижчими "на живо" але листи... Сумніваюсь.
|
| |
| |
|
| kristik | Дата: Четвер, 04.06.2009, 20:50 | Повідомлення # 9 |
Нагороди: 12
| Tomy napevno Bog nam ne dav takogo znannia - kolu ostannii den nash nastane, bo vsi mu napusalu svoi dymku v spokiinomy stani, a naspravdi nixto ne moje znatu yak povedetisia v toi ostannii deni. Живи так, ніби цей день останній: завтра непевне, вчора тобі не належить і тільки сьогодні - твоє. Живи так, ніби маєш померти завтра,вчися так, ніби маєш жити вічно. tobto treba ( to ya prudymala sama ) jutu tak shob ne boyatusi statu pered Bogom v cy j muti, ne perejuvaychu, sho chogosi ne vstug zrobutu!!!
Віддай світові найкраще з себе, і, швидше всього, тебе ударять і відштовхнуть: не зважай, віддай найкраще з себе. Матір Тереза
|
| |
| |
|
| benedikta | Дата: Четвер, 04.06.2009, 22:47 | Повідомлення # 10 |
Нагороди: 11
| Кожен день варто жити так, як би він був останній. Ми не знаємо вік нашого життя і дату нашої смерті, а тому варто бути готовим до неї постійно.
І як бажаєте, щоб вам люди чинили, чиніть їм і ви так само. (Лк.6, 31)
|
| |
| |
|
| Ulya | Дата: П'ятниця, 05.06.2009, 18:37 | Повідомлення # 11 |
Нагороди: 2
| Я б пішла в гори з всіма своїми друзями. Неможливо? Так. Але, хто знає, може якби я сказала, що завтра помру і показала їм якийсь документ про то , то вони б погодились піти зі мною в похід.
Мірою любові є любов без міри (с) св. Франциск
Повідомлення відредагував Ulya - П'ятниця, 05.06.2009, 18:37 |
| |
| |
|
| falcon | Дата: Субота, 06.06.2009, 16:04 | Повідомлення # 12 |
Нагороди: 2
| Ну звичайно як і всі інші я б посповідався і запричащався,але хотілось би побачити і спробувати зробити те,чого ніколи не зробив(якійсь відчайдушні вчинки).Просидіти весь день в церкві?Мені здається це дуже добре,але свої погані вчинки,треба компенсувати хорошими, поза церквою є дуже багато людей,яким дійсно потрібна допомога,і це чудова нагода заробити добрі вчинки,допомігши тим людям.Тоді я б напевно я знав, що лишив щось добре після себе на цьому світі.
Живи так, ніби маєш померти завтра,вчися так, ніби маєш жити вічно.
|
| |
| |
|
| sella | Дата: Вівторок, 23.06.2009, 18:03 | Повідомлення # 13 |
| Я б поспішила сказати всім своїм близьким, рідним ,тим,хто був в моєму житті(при можливості),що я їх люблю...Попросила вибачення за все,чим я змогла якось їх образити,засмутити...А найбільше б просила не сумувати за мною,бо я так люблю їхні щасливі усмішки!) А тоді приступила б до Тайни Сповіді і Причастя...і з молитвою на устах"Помяни мене, Боже,(коли прийдеш) у Царстві Твоїм"хотіла б померти...
Завдяки молитві сходить сонце.
|
| |
| |