| Не ням-ням-ням))) |
| Андрійко:) | Дата: Понеділок, 22.12.2008, 22:55 | Повідомлення # 1 |
Група: Радники
Нагороди: 5
Статус: Офлайн
| Від чого вас просто верне? Яку їжу ви не можите їсти,що ви не любите споживати ?
In nomine Patris, et Filii, et Spiritus Sancti. Amen
|
| |
| |
|
| Vova | Дата: Вівторок, 05.05.2009, 16:21 | Повідомлення # 16 |
Творець сайту
Група: Адміністратори
Нагороди: 4
| Я не дуже перебірливий в їжі, але є пару "блюд", він яких не дуже добре мені: - варене сало; - смажена цибуля (і то тільки тоді, коли нарізана великими шматками); - варену шкіру птиці Хм, ніби небагато
Сила і велич людини не в тому, що вона має, а в тому, ким вона є
|
| |
| |
|
| falcon | Дата: Вівторок, 05.05.2009, 17:39 | Повідомлення # 17 |
Група: Користувачі
Нагороди: 2
| В їжі я дуже перебірливий,не їм те чого потрібно їсти,мало вживаю вітамінів,та й багато чого корисного я просто не сприймаю: -сир(голландський здається,такий жовтий в пакетиках) -масло(навіть не знаю чого ,просто якось не йде) -чорносливи -варену,чи смажену шкіру птиці -сире яйце -буряк -гриби -і сало.
Живи так, ніби маєш померти завтра,вчися так, ніби маєш жити вічно.
|
| |
| |
|
| kristik | Дата: Середа, 01.07.2009, 20:03 | Повідомлення # 18 |
Нагороди: 12
| Quote (Дельфініус) Quote (Андрійко:)) і дерунів І я не люблю дерунів, тобто пляцків з тертої бульби, як ми їх називаємо. I я не люблю дерунiв - а моя мама каже, що тi пляцки люблять всi i дорослi i малi!!! А от i не всi- ура. А що до решти то все гамаю, ну хiба ще не люблю помiдоровоï зупи i динi А якщо чесно то грiх харчами перебирати (то також моя мама каже), бо е люди, що з голоду вмирають, а ми носом крутим. Як то кажуть: голод не тiтка - як притисне до будем наминати все нелюбиме аж за вухами буде трiщати
Віддай світові найкраще з себе, і, швидше всього, тебе ударять і відштовхнуть: не зважай, віддай найкраще з себе. Матір Тереза
|
| |
| |
|
| Татіка | Дата: П'ятниця, 18.09.2009, 10:03 | Повідомлення # 19 |
Нагороди: 2
| Яйця в будь - якому вигляді (відрау токсикоз )
|
| |
| |
|
| Anarchy | Дата: Четвер, 09.06.2011, 17:29 | Повідомлення # 20 |
Нагороди: 3
| не їм любого мяса,рибу,молоко,мед,яйця,оливки,маслини,деруни і кабачки жарені-гидота яка,сало,горох,чорнослив здається все,але точно шось забула!
Все єдине ціле.
|
| |
| |
|
| benedikta | Дата: Четвер, 09.06.2011, 19:21 | Повідомлення # 21 |
Нагороди: 11
| Anarchy, На рахунок молока, яйців і меду - ці продукти ми отримуємо від тварин, але ми не позбавляємо їх життя. Те, що Ви споживаєте тільки їжу рослинного походження, це дуже схвально, думаю не кожен здатний на такий великий подвиг. До гріхопадіння люди не знали зла, харчувалися тільки рослинною їжею і навіть спілкувалися з тваринами, знаємо про це з Біблії, на підставі того факту, що змій спокушаючи Єву, розмовляв з нею: Цитати з Старого Завіту, Книга Буття, 3:1-5 1. З усіх же польових звірів, що їх сотворив Господь Бог, найхитріший був змій. Він і сказав до жінки: "Чи справді Господь Бог велів вам не їсти ні з якого дерева, що в саді?" 2. Жінка відповіла змієві: "Нам дозволено їсти плоди з дерев, що в саді. 3. Тільки плід з дерева, що посеред саду, Бог наказав нам: "не їжте його, ані не доторкайтесь, а то помрете"." 4. І сказав змій до жінки: "Ні, напевно не помрете! 5. Бо знає Бог, що коли скуштуєте його, то відкриються у вас очі, і ви станете, як Бог, що знає добро й зло."
І як бажаєте, щоб вам люди чинили, чиніть їм і ви так само. (Лк.6, 31)
Повідомлення відредагував benedikta - Четвер, 09.06.2011, 20:04 |
| |
| |
|
| Anarchy | Дата: Четвер, 09.06.2011, 20:58 | Повідомлення # 22 |
| Молоко,яйця та мед я не їм принципово через те що виробництво будь-якої продукції тваринного походження пов'язане з вбивством і експлуатацією тварин,і це не подвиг я дуже довго але впевнено до цього йшла і повністю переключившись на новий образ життя мені стало набагато краще.
Все єдине ціле.
|
| |
| |
|
| VladLena | Дата: Вівторок, 14.06.2011, 00:59 | Повідомлення # 23 |
Нагороди: 4
| Ой, якшо чесно то зараз люди такого вибагають... Раніше люди обідали хлібом, а тепер богатокалорійна, малокалорійна, молочне, немолочне ... Моя бабуся жила в багатодітній сім'ї, вона з 6 років засаджувала ліси і мріяла вечором з'їсти кусок хліба ... Зараз більша поливана людей не цінить шо має, люди просто ще не знають що таке голод !!!
Моя дорога - Христос
Повідомлення відредагував VladLena - Вівторок, 14.06.2011, 21:26 |
| |
| |
|
| Anarchy | Дата: Середа, 15.06.2011, 14:28 | Повідомлення # 24 |
| Кожний день в світі помирає 40 000 людей тільки від голоду.
Все єдине ціле.
|
| |
| |