Середа, 23.09.2009

Меню сайту

Наше опитування

Як часто ви буваєте в церкві?
Всього відповідей: 33

Цитата

Май чисту совість і Бог оборонить тебе.
(Т.Кемпійський)

Пошук

Друзі сайту

Українська Греко-Католицька Церква Львівська Архиєпрахія УГКЦ
Духовні Роздуми УГКЦ Блаженного Миколая Чарнецького
Рух Чистих Сердець Наші дітки
Релігійний пісенник

Статистика



Український рейтинг TOP.TOPUA.NET

каталог сайтів

Онлайн всього: 0
Гостей: 0
Користувачів: 0
Головна » 2009 » Вересень » 15 » ПЕРЕМОГА!!!
ПЕРЕМОГА!!!
21:11


Вітаємо футбольну команду нашої парафії з перемогою в молодіжному футбольному турнірі присвяченому 20-ій річниці виходу УГКЦ з підпілля!

Подаємо невеликий звіт про цей турнір.

Турнір відбувся на футбольному полі СШ №70 по вул. Дорога Кривчицька, 1 (біля Молодіжного Навчального Центру ім. І.Боско). В турнірі взяли участь 6 команд:

  1. Команда Львівської духовної семінарії Святого Духа
  2. Команда Українського католицького Університету
  3. Команда парафії Архистратига Михаїла (Львів-Сихів)
  4. Команда парафії Пресвятої Богородиці Володарки України
  5. Команда парафії Пресвятого Онуфрія
  6. Команда організації «Посвіт»

Все дійство розпочалось з вступного слова отця Тараса Миляна, який є головою молодіжної комісії Львівської Архиєпархії, потім відбувся молебень, після якого було проведено жеребкування. До групи «А» увійшли команди парафій Архистратига Михаїла (Львів-Сихів), Пресвятої Богородиці Володарки України та Пресвятого Онуфрія. Відповідно в групі «В» були команди Львівської духовної семінарії Святого Духа, Українського католицького Університету та Організації «Посвіт».

Команди повинні були зіграти кожна з кожною в своїх групах, а потім команди, які зайняли в своїх групах перші місця розігрували перше місце в турнірі, а команди які зайняли в групах другі місця – розігрували третє місце.

Подаємо результати матчів в групах:

Група А

парафія Арх. Михаїла – парафія Пр. Богородиці 5:1 (автори голів: Кушка І. – 1, Іляш В. – 4)

парафія Пр. Богородиці – парафія Пр. Онуфрія 3:3

парафія Арх. Михаїла – парафія Пр. Онуфрія 5:1 (автори голів: Іляш В. – 1, Бокла Я. – 4)

Група В

Духовна семінарія – «Посвіт» 0:2

Укр. катол. Університет – Духовна семінарія 1:3

«Посвіт» – Укр. катол. Університет 8:1

В матчі за третє місце боролись команди Львівської Духовної семінарії Святого Духа та парафії Пресвятої Богородиці Володарки України, де перемогу з рахунком 3:1 здобули гравці парафії Пресвятої Богородиці Володарки України.

А в фінальному матчі зійшлись стовідсотково найсильніші команди цього турніру – команда парафії Архистратига Михаїла (Львів-Сихів) та команда організації «Посвіт». І, як годиться справжньому фіналу, основний час не виявив переможця, і довелось здобувати звання найкращої команди в серії післяматчевих пенальті. І тут, мабуть, таки не фортуна, як кажуть завжди, а саме Бог допоміг команді нашої парафії здобути таку важку перемогу. Завдяки нашому воротареві Богдану Кушніру, який відбив 2 одинадцятиметрові удари і завдяки пенальтистам, які чітко реалізували всі свої підходи до відмітки, перемога прийшла на нашу парафію. А далі – приємні моменти: нагородження кожного гравця медаллю, отримання звання кращого воротаря турніру Богданом Кушніром і такий омріяний кубок в руках капітана.

Слід також відзначити, що перемогу нашій команді допомагав здобувати і так званий “дванадцятий” гравець, тобто вболівальники, які приїхали разом з футболістами. Без їхніх криків, переживань, молитов ми б не змогли здобути цю перемогу. Дуже-дуже всім їм дякуємо за це, а саме Петришин Орисі, Дерев'янко Віці, Грущинській Ярині, Кушці Андрію (який за сумісництвом був відеоператором), Корді Славіку, Кушніру Тарасові, Стасюнику Олегу і всім-всім, хто вболівав за нас.

На турнірі також був присутній парох нашої парафії о. Володимир Білоцький, який вболівав і молився за нашу команду, а також давав поради гравцям.

Фінал

Парафія Арх. Михаїла - «Посвіт»

осн. час 1:1

(автор голу – Пташник А.)

пенальті 4:2

(пенальті реалізували: Іляш В., Пташник А., Васильків В., Бокла В.)

Склад нашої команди на турнірі: Кушнір Богдан, Бокла Володимир (к), Бокла Ярослав, Пташник Андрій, Васильків Володимир, Васильків Андрій, Кушка Іван, Іляш Володимир, Краєвський Ігор, Краєвський Андрій, Огородник Михайло, Огородник Назар, Труш Ігор.




Категорія: Новини парафії | Переглядів: 51 | Додав: Vova
Всього коментарів: 10
15.09.2009
1. Mуся (musia_79)
Молодці!!! Вітаю!!! Ви - найкращі victory

17.09.2009
2. Орисічка (Nafanja)
А чого про вболівальниць нічого не написали? Ми ж там також були і вболівали за вас

17.09.2009
3. Богдан (Дельфініус)
Орисюля дорогенька, таж в статті написано, шо на турнірі були присутні вболівальники!!! Чи ти хочеш шоб персонально написати про кожну вболівальницю? tongue

17.09.2009
4. Андрій (Андрійко:))
Мені саме більше сподобались слова з цієї статті:"такий омріяний кубок в руках капітана." biggrin biggrin biggrin

17.09.2009
5. Vova (Vova)
Ех, Андрійко, знав би ти наскільки той кубок вимріяний, очікуваний і жаданий. Скільки таких кубків було віддано суперникам або в фінальному матчі, або в серії пенальті. В нас би шафа з тими кубками поламалась, якшо б ми всі фінали вигравали. А так - це перший і найдорожчий wink

17.09.2009
6. Андрій (Андрійко:))
Ну може і так.Мене просто тоді ще не було,тому я не знаю.До речі на тій першій фотографії в мене нога,як в якогось негра))))) happy

17.09.2009
7. Орисічка (Nafanja)
Ну, нормально, членів команди перерахували, а вболівальників шо не треба????? Звичайно хочу, щоб про кожну вболівальницю ПЕРСОНАЛЬНО написали і фотку виставили))))))

17.09.2009
8. Орисічка (Nafanja)
ооооо....так вже краще!)))))

17.09.2009
9. Vova (Vova)
Хух, нарешті задовільнив керівника фан-групи biggrin

18.09.2009
10. Володимир (Владик)
В котре переконуюся, шо на все - Воля Божа! smile
Той кубок шо ми виграли шось мені нагадує "Шахтар", який виграв останній кубок УЕФА smile Вони - останній, ми - перший (хоч і не УЕФА) tongue

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]