| Де це написано? :) |
| Endry | Дата: Понеділок, 19.01.2009, 11:56 | Повідомлення # 1 |
Група: Радники
Нагороди: 1
Статус: Офлайн
| Пропоную побавитись у гру, яка допоможе краще вивчити Святе Письмо . Гравець задає цитату з Євангеліє, і всі згадують, де вони це чули і вказують "адрес" тої цитати в Св. Письмі. Перший, що відповів правильно загадує свою цитату. Якщо ж довго ніхто не може відповісти , то той що загадував, "признається" звідки вона .
Пости, бо згрішив, і пости, щоб не згрішити.
Повідомлення відредагував Endry - Понеділок, 19.01.2009, 11:56 |
| |
| |
|
| Endry | Дата: Понеділок, 19.01.2009, 11:58 | Повідомлення # 2 |
| Почнем)) Звідки таке: "Прийдіть до мене всі втомлені і обтяжені, і Я облегшу вас."
|
| |
| |
|
| DNatiM | Дата: Понеділок, 19.01.2009, 14:14 | Повідомлення # 3 |
Група: Користувачі
Нагороди: 5
| Матвія 11 , 28 здається Я так як би маю наступна загадувати чи ні ? Я напишу але якщо ні то видалите " І погани надіятись будуть на Ймення Його ! "
Потрібно вірити в досконалість і мати відвагу бути недосконалим!
|
| |
| |
|
| DNatiM | Дата: Вівторок, 10.02.2009, 10:56 | Повідомлення # 4 |
| Quote (DNatiM) " І погани надіятись будуть на Ймення Його ! " Матвія 12 , 21
|
| |
| |
|
| Endry | Дата: Вівторок, 10.02.2009, 15:29 | Повідомлення # 5 |
| Знов з Матвія)) "Будьте досконалі, як Отець ваш небесний досконалий"
|
| |
| |
|
| benedikta | Дата: Неділя, 31.05.2009, 15:16 | Повідомлення # 6 |
Нагороди: 3
| Глава 5 вірш 48 від Матея (5:48). "Тож будьте досконалі, як Отець ваш небесний досконалий.”
І як бажаєте, щоб вам люди чинили, чиніть їм і ви так само. (Лк.6, 31)
|
| |
| |
|
| benedikta | Дата: Неділя, 31.05.2009, 15:26 | Повідомлення # 7 |
| Від євангелиста Марка... Тоді Ісус, поглянувши на нього, вподобав його і сказав йому: "Одного тобі бракує: піди, продай, що маєш, дай бідним, то й будеш мати скарб на небі. Тоді прийди і, взявши хрест, іди за мною."
|
| |
| |
|
| Olya | Дата: Понеділок, 01.06.2009, 16:59 | Повідомлення # 8 |
Нагороди: 2
| Матвія 10:21 Від євангелиста Івана. Я - Пастир Добрий. "Я - двері:коли через Мене хто ввійде, спасеться, і той ввійде та вийде, і пасовисько знайде."... "Я - Пастир Добрий! Пастир добрий кладе життя власне за вівці...."
Давайте будем добрішими
|
| |
| |
|
| benedikta | Дата: Понеділок, 01.06.2009, 23:20 | Повідомлення # 9 |
| Глава 10 від Івана 9. Я - двері. Хто ввійде крізь мене - спасеться. Увійде він, вийде -і знайде пасовисько! 10. Не приходить злодій, хіба щоб красти, вбивати, вигублювати. Я прийшов, щоб мали життя - щоб достоту мали. 11. Я - добрий пастир. Добрий пастир життя своє за овець покладе. Від Луки Поглянувши, побачив тих, що вкидали свої багаті дари в скарбницю. Помітив і одну бідну вдову, що вкидала туди дві лепти, і сказав: Щиру правду кажу вам, що ця бідна вдова більше від усіх укинула: бо всі ці з свого достатку вкидали в дар [Богові], а вона зі свого нестатку вкинула все, що мала на прожиття.
|
| |
| |
|
| benedikta | Дата: Понеділок, 08.06.2009, 23:22 | Повідомлення # 10 |
| Луки 21 : 1 - 4 1 Поглянувши, побачив тих, що вкидали свої багаті дари в скарбницю. 2 Помітив і одну бідну вдову, що вкидала туди дві лепти, 3 і сказав: Щиру правду кажу вам, що ця бідна вдова більше від усіх укинула: 4 бо всі ці з свого достатку вкидали в дар [Богові], а вона зі свого нестатку вкинула все, що мала на прожиття. Наступна цитата Євангеліє від Йоана Тож Йоан свідчив, промовляючи: «Бачив я Духа, що, мов той голуб, з неба сходив і перебував над ним. І не знав я його, але той, хто послав мене водою христити, сказав був мені: Над ким побачиш Духа, який сходить і над ним перебуває, - той і христить Святим Духом. І я бачив і засвідчив: Він - Син Божий.»
|
| |
| |
|
| benedikta | Дата: Середа, 17.06.2009, 19:04 | Повідомлення # 11 |
| Тож Йоан свідчив, промовляючи: «Бачив я Духа, що, мов той голуб, з неба сходив і перебував над ним. І не знав я його, але той, хто послав мене водою христити, сказав був мені: Над ким побачиш Духа, який сходить і над ним перебуває, - той і христить Святим Духом. І я бачив і засвідчив: Він -Син Божий.» Євангеліє від Йоана 1:32-34. Наступна цитата з Євангелія від Луки: А вам, що слухаєте, кажу: Любіть ворогів ваших, добро чиніте тим, які вас ненавидять, благословляйте тих, які вас проклинають, моліться за тих, що вас зневажають.
|
| |
| |
|
| Endry | Дата: Четвер, 18.06.2009, 23:37 | Повідомлення # 12 |
| Quote (benedikta) А вам, що слухаєте, кажу: Любіть ворогів ваших, добро чиніте тим, які вас ненавидять, благословляйте тих, які вас проклинають, моліться за тих, що вас зневажають. Це було від Лк. 6,27-28 А тепер Йоан: "...А Ісус їм:"Істинно, істинно говорю вам: Якщо не споживатимете тіло Чоловічого Сина й не питимете його кров, не атиме життя в собі. Хто тіло моє їсть і кров мою п'є, той живе життям вічним, і я воскрешу його останнього дня. Бо тіло моє -- їжа правдива, і кров моя -- правдивий напій. Хто споживає тіло моє і кров мою п'є, той у мені перебуває, а я -- в ньому."
|
| |
| |
|
| benedikta | Дата: Понеділок, 03.08.2009, 10:53 | Повідомлення # 13 |
| Це написано в Євангеліє від Йоана (6:53-56), Глава 6 53. А Ісус їм: «Істинно, істинно говорю вам: Якщо не споживатимете тіло Чоловічого Сина й не питимете його кров, не матимете життя в собі. 54. Хто тіло моє їсть і кров мою п'є, той живе життям вічним, і я воскрешу його останнього дня. 55. Бо тіло моє - їжа правдива, і кров моя - правдивий напій. 56. Хто споживає тіло моє і кров мою п'є, той у мені перебуває, а я - в ньому. Наступна цитата Євангеліє від М а т е я А я кажу вам не клястися зовсім: ні небом, бо це престол Бога; ні землею, бо це підніжок стіп його; ні Єрусалимом, бо це місто великого царя. Та й головою твоєю теж не клянися, бо не можеш ані одного волоска зробити білим або чорним. Хай буде ваше слово: Так, так; Ні, ні, – а що більше цього, те від лихого
|
| |
| |
|
| benedikta | Дата: П'ятниця, 05.02.2010, 13:35 | Повідомлення # 14 |
| Це написано в Євангеліє від Матея (5:34-37), Глава 5 Наступна цитата від Матея Сказав Господь: Не беріть ні золота, ні срібла, ні дрібних грошей у череси ваші, ні торби на дорогу, ні двох одежин, ні взуття, ні палиці, бо робітник вартий утримання свого. Як зайдете в яке місто чи село, спитайте, хто в ньому достойний, і там пробувайте, поки не вийдете. Входячи у дім, вітайте його, кажучи: Мир дому цьому! І як той дім достойний, нехай ваш мир зійде на нього; а як недостойний, нехай ваш мир до вас вернеться. Як хто вас не прийме і не послухає ваших слів, то ви, виходячи з дому чи з міста, обтрусіть порох із ніг ваших. Істинно кажу вам: Легше буде судного дня землі содомській і гоморській, ніж місту тому.
|
| |
| |
|
| DNatiM | Дата: Субота, 27.02.2010, 15:15 | Повідомлення # 15 |
| Матвія 10, 9-15 "Хто більш, як Мене, любитьбатька чи матір, той Мене недостойний. І хто більш, як Мене, любить сина чи дочку, той Мене недостойний. І хто не візьме свого хреста, і не піде за Мною слідом, той Мене недостойний." Від Матвія.
|
| |
| |