| Вітаємо Вову з народженням сина! |
| Мартин | Дата: Понеділок, 12.01.2009, 10:36 | Повідомлення # 1 |
Група: Користувачі
Нагороди: 0
Статус: Офлайн
| В нашого адміна Вови 8 січня народився синочок!!! Вітаємо молодого батька! Бажаємо, щоб маленьке Ангелятко, яке прийшло у світ вслід за маленьким Ісусиком росло здоровеньким на радість і потіху батькам, а їм самим бажаємо терпіння, наснаги та Божого благословення!
Коли шукатимеш Господа, ти знайдеш Його. Але маєш шукати Його всім серцем і душею. (Повторення закону 4:29) Бог є любов, і хто перебуває в любові, той перебуває в Бозі, і Бог перебуває в ньому. (1 Ів. 4, 16)
|
| |
| |
|
| Дельфініус | Дата: Понеділок, 12.01.2009, 11:11 | Повідомлення # 2 |
Адміністратор
Група: Адміністратори
Нагороди: 3
| Я приєднуюся до вітань Мартина, і від себе хочу побажати маленькому Володимировичу здоров'я і постійної дитячої радості. А новоспеченому таткові бажаю ВЕЛИЧЕЗНОЇ витримки, бо дітки це велика радість, але водночас і великі труднощі і проблеми. Але нехай ці проблемки і терпіння будуть зовсім-зовсім малесенькими, і ховаються за радістю, яку дає дитина, і її проста, дитяча любов
Покажи своїм життям, що на землі не відпочивають)))
|
| |
| |
|
| Nafanja | Дата: Понеділок, 12.01.2009, 11:15 | Повідомлення # 3 |
Група: Радники
Нагороди: 2
| Радію за Вас, мої файнющі. Головне здоров'ячка Вам і малюку, а все решту Бозя зробить. РОСТІТЬ, ВИРОСТАЙТЕ і ДОБРА НАЖИВАЙТЕ!! Чмокаю Вас і любаю сильно, сильно ;)))
Тільки тому, що хтось не любить тебе так, як тобі хочеться, не означає, що він не любить тебе всією душею
|
| |
| |
|
| DNatiM | Дата: Понеділок, 12.01.2009, 14:39 | Повідомлення # 4 |
Група: Користувачі
Нагороди: 6
| Приєднуюсь до всіх привітань . Дитинка - це маленьке чудо і велике щастя , яке би міг нам дати тільки Бог
Потрібно вірити в досконалість і мати відвагу бути недосконалим!
|
| |
| |
|
| Sj@f@ | Дата: Понеділок, 12.01.2009, 21:45 | Повідомлення # 5 |
Нагороди: 1
| Дуже сильно вітаю молодих батьків!!!!!Бог є нашим отцем,а ми його дітьми,і в цій великій родині появилась іще одна людинка,яку він дуже любить=)бажаю вам лише щасливих днів,в яких є лише суцільна біла полоска=))))))))
Тільки даючи,можна одержати=)))))
|
| |
| |
|
| Владик | Дата: Субота, 17.01.2009, 15:06 | Повідомлення # 6 |
Нагороди: 3
| І ось ще одне поповнення в сім'ї Бокла - маленьке Бокленятко Бажаю Вам найкращого подружнього життя, яке тільки може бути!
Бо що роблю - не розумію... Я бо чиню не те, що хочу, але що ненавиджу те роблю...
|
| |
| |
|
| Андрійко:) | Дата: Понеділок, 19.01.2009, 20:28 | Повідомлення # 7 |
Нагороди: 5
| Дуже файно,що дитина народилась під час таких великих свят.Нехай Свята Родина-Йосиф,Марія та Ісус помагають вам у всьому і оберігають від бід
In nomine Patris, et Filii, et Spiritus Sancti. Amen
|
| |
| |
|
| Наталька | Дата: П'ятниця, 23.01.2009, 19:55 | Повідомлення # 8 |
Група: Модератори
Нагороди: 4
| ВІТАЮ ВІТАЮ ВІТАЮ ВІТАЮ ВІТАЮ ВІТАЮ і ще раз ВІТАЮ!!!!!!!! Ростіть і зростайте разом із синочком, бажаю Юрчикові міцного здоров'ячка і хай постійно приносить лише втіху батькам і хай росте на Божу славу!!! А Вові з Наталюською бажаю мудрості і терпеливості у вихованні дитинки. Будьте щасливі і завжди веселі усі разом!!!!!!
|
| |
| |