| Що ми шукали (шукаємо) у наших половинках? Якими їх бачимо? |
| DNatiM | Дата: П'ятниця, 28.11.2008, 22:30 | Повідомлення # 1 |
Група: Користувачі
Нагороди: 6
Статус: Офлайн
| Кожен з нас шукає свою дорогу в житті - це бути біля Бога самим чи з кимось долати цей шлях , що є спільне життя . Так що ми чекаємо від людини з якою хочемо прожити життя , яке нас приведе до Ісусика ?
Потрібно вірити в досконалість і мати відвагу бути недосконалим!
|
| |
| |
|
| Дельфініус | Дата: П'ятниця, 28.11.2008, 23:24 | Повідомлення # 2 |
Адміністратор
Група: Адміністратори
Нагороди: 3
| Від цієї людини я чекаю постійної підтримки у важку хвилину, поради. Хочу відчувати постійну її любов! І разом з нею весь час вдосконалюватися на дорозі до Бога.
Покажи своїм життям, що на землі не відпочивають)))
|
| |
| |
|
| DNatiM | Дата: Субота, 29.11.2008, 10:44 | Повідомлення # 3 |
| Дякую Дельфінус . А я шукаю у своїй майбутній половинці друга , з яким ми дивимось в одному напрямку до Бога
|
| |
| |
|
| Андрійко:) | Дата: Понеділок, 01.12.2008, 01:33 | Повідомлення # 4 |
Група: Радники
Нагороди: 5
| А я чесно кажучи і не задумувався над цим.Але мені здається що вона має бути такою,з якою я б ішов дорогою до Бога
In nomine Patris, et Filii, et Spiritus Sancti. Amen
|
| |
| |
|
| musia_79 | Дата: Середа, 03.12.2008, 03:17 | Повідомлення # 5 |
Група: Модератори
Нагороди: 10
| Я нічого не шукаю у своїй половинці, я просто насолоджуюсь ним таким, яким він є... І хоч моя половинка має недоліки, як і всі - я знаю, що він над ними працює і я завжди бачу поступ вперед... цим я також насолоджуюсь і дякую за це Богу
Приймай себе таким, яким ти є, але не забувай - яким маєш стати...
|
| |
| |
|
| Наталька | Дата: Неділя, 07.12.2008, 16:57 | Повідомлення # 6 |
Група: Модератори
Нагороди: 4
| Я думаю, що не варто чекати чогось. Хай друга половинка буде для мене трошки загадкою, постійним новим відкриттям. Головне, щоб в нас була єдина мета - створити сім'ю і спільно працювати для постійного духовного росту, щоб колись обоє осягнули небо...
|
| |
| |
|
| BANDERA | Дата: Понеділок, 19.01.2009, 13:24 | Повідомлення # 7 |
Нагороди: 0
| Quote (Дельфініус) Від цієї людини я чекаю постійної підтримки у важку хвилину, поради. Хочу відчувати постійну її любов! І разом з нею весь час вдосконалюватися на дорозі до Бога. ЧЕКАТИ ???? ти хочеш отримувати, а потрібно ще давати незабувай !!
|
| |
| |
|
| DNatiM | Дата: Понеділок, 19.01.2009, 13:47 | Повідомлення # 8 |
| Quote (BANDERA) ЧЕКАТИ ???? ти хочеш отримувати, а потрібно ще давати незабувай !! так чекати , кожен з нас чекає на ту чи на того . Але чи дочекаємось то на це тільки Божа воля і нам варто про це пам"ятати . Ми самі навіть заговорити до тої людини не зможемо якщо не буде волі Божої , так що чекаймо і надіймося
|
| |
| |
|
| Дельфініус | Дата: Середа, 21.01.2009, 10:13 | Повідомлення # 9 |
Адміністратор
Група: Адміністратори
Нагороди: 3
| Quote (BANDERA) ЧЕКАТИ ???? ти хочеш отримувати, а потрібно ще давати незабувай !! Згідний з тобою на 100%. Справді, важливішим є ДАВАТИ
Покажи своїм життям, що на землі не відпочивають)))
|
| |
| |
|
| BANDERA | Дата: Середа, 21.01.2009, 22:09 | Повідомлення # 10 |
| 2 - Дельфініус знаєш що до наших постів тут так потрібно давати любов і підтримку, але як написано " дай і вернеться тобі з вторицею " так ? . . . те що ми хочемо щоб нас підтримали у важку хвилину дали нам пораду це нормально, от в мене є одна хороша подруга яка мене підтримала у важку хвилину , недивлячись на те що ми давно не спілкувались. завдяки розмовам з нею я обрів в певній мірі душевний спокій
|
| |
| |
|
| DNatiM | Дата: Четвер, 22.01.2009, 22:04 | Повідомлення # 11 |
| BANDERA, а ну пиши що ти шукаєш а не те що краще чи гірше я хочу читати : те те і те
|
| |
| |
|
| BANDERA | Дата: Четвер, 22.01.2009, 22:18 | Повідомлення # 12 |
| 2 - DNatiM ок певне як і кожен розуміння в житті . щоб цінувала мене таким яким я є з моїми + і --
|
| |
| |
|
| Oksanka | Дата: Субота, 28.02.2009, 18:18 | Повідомлення # 13 |
| Від своєї половинки я чекаю розуміння, підтримки, щоб сприймав мене такою, як я є.
|
| |
| |
|
| Flower | Дата: Неділя, 01.03.2009, 23:15 | Повідомлення # 14 |
| Я чекаю шоб завжди мене розумыла моя друга половнка ! Щоб я завжи могла розраховувати на її підримку,щоб могла розказати їй все що в мене в душі,а саме головне що сприймала мене такою якою я є і шоб неказати тобі треба змінюватись просто БУТИ СОБОЮ
Люби ближнього свого як самого себе!
|
| |
| |
|
| kristik | Дата: Понеділок, 01.06.2009, 20:19 | Повідомлення # 15 |
Нагороди: 12
| Moia polovunka na to vona i moia, sho na 100% pidxoduti meni! "+" i "-" ne vajluvi kolu lybush. Tu lybush, tilku todi kolu ne xochesh zmiutu Iogo/Ii " na svii maner", a spruimaesh takum yak iogo/ ïï stvoruv Vsevushnii. V nelegkux obstavunax nashogo spivjuttia ( z polovunkoy ) osnovnumu e: [size=10]LYBOV, DOVIRA, VZAEMOROZYMINNIA. I same golovne, shob sim'ia byla pobydovana na Xrustuiansikux zasadax. Prosto charye oko duvutus na sim'ï, iaki juvyti (obudvoe) slyxaychu i vukonyychu Slovo Boje. Dymay Isysuk nikolu ne zalushuti taki sim'ï v chasi neporozymin i spokys. Zavjdu pidtrumae tux xto byde bydyvatu svoy " fortecy" vukorustovyychu Vichni Bydivelini Materialu, kotri byde cherpatu z nevusuxaychogo Djerela - Sviatogo Pusma!!!
Віддай світові найкраще з себе, і, швидше всього, тебе ударять і відштовхнуть: не зважай, віддай найкраще з себе. Матір Тереза
|
| |
| |