| Маленькі дітки - то така велика радість!!! |
| Наталька | Дата: Середа, 03.12.2008, 19:56 | Повідомлення # 1 |
Група: Модератори
Нагороди: 4
Статус: Офлайн
| І справді, ті маленькі дітки приносять в наше життя стільки радості і посмішок!!! Серед нас тут вже є батьки (мамусі) з досвідом, інші от-от почнуть набувати того досвіду. А загалом багато з нас (це вже як Бог дасть) колись стануть татусями і мамусями. Давайте побалакаємо про це. Розкажіть про ваших діток, про сусідських, про тих, яких не знаєте, але вони такі лапусічки Як ви ставитеся до діток, а дітки до вас. Поділіться роздумами над тим, як правильно їх виховувати. Словом, все, що хочете. Думаю це буде цікаво
|
| |
| |
|
| Наталька | Дата: Середа, 17.12.2008, 10:27 | Повідомлення # 16 |
| Quote (Андрійко:)) Ага,а ти з своїми трьома близнятами зі мною по сихові вишивати будеш Нема питань, як Бог дасть то з радістю. Ну але ти вже тоді не ходи гуляти без мене, будемо разом!!! А взгалі я погоджуюсь із Владиком, що справді, коли в тебе дітки вже з'являються, то ти починаєш до них відноситися зовсім інакше, бо то ж твоє рідне, твоя кровинка і частина тебе самого. Хіба можна таке мале чудо не любити?!
|
| |
| |
|
| Sjava | Дата: Субота, 20.12.2008, 14:02 | Повідомлення # 17 |
Група: Користувачі
Нагороди: 1
| Я скоро збираюсь стати стрийком. Чесно кажучи я цього дуже чекаю. Мені так подобаються ті маленькі кнопки, що капець. .
Як думаєш, так і живеш
|
| |
| |
|
| Наталька | Дата: Четвер, 25.12.2008, 23:39 | Повідомлення # 18 |
| Quote (Sjava) Я скоро збираюсь стати стрийком. Чесно кажучи я цього дуже чекаю. Мені так подобаються ті маленькі кнопки, що капець. Я також дуже хотіла б бути чиєюсь тіткою Це напевно так класно, а ше файно мати похресничків, то взагалі красота. Але, нажаль не маю ні племінничків, ні похресників, але надіюсь, що все в мене ще попереду Напишіть, доречі, хто скільки племінників, племінниць, похресниць і похресників має, і якщо маєте бажання, розкажіть шось про них :)
|
| |
| |
|
| Oksanka | Дата: Субота, 31.01.2009, 22:02 | Повідомлення # 19 |
Нагороди: 0
| Діти - це найкращий дар, що може бути у житті людей. Вони дарують нам багато радості й тепла. Їх не можна не любити. Малюки такі цікаві і смішні,та водночас дуже прості. Я працюю в дитячому садочку, тому маю багато діток.
|
| |
| |
|
| Nafanja | Дата: Середа, 04.02.2009, 17:22 | Повідомлення # 20 |
Група: Радники
Нагороди: 2
| Дуже люблю діточок!!!! Може тому, шо ше сама дітьо... Та шо тут казати, вони такі лапульки, такі чисті, невинні і святі. За дитячу посмішку я б віддала все, шо маю і все чого немаю:))). А перші слова малюка, перші кроки, а їхні оченята, маленькі ручки, які готові обняти цілий світ...ааааааааааа то взагалі. Люблю бавитись з бебіками, ше люблю повзати з ними по підлозі і розкидати разом іграшки. Тяжко в той момент відрізнити де тут бебік, а де доросла тьотя. А ше я просто тащусь від того, як сплять малюки, можу дивитися годинами...
Тільки тому, що хтось не любить тебе так, як тобі хочеться, не означає, що він не любить тебе всією душею
|
| |
| |
|
| xarizmat | Дата: Четвер, 27.10.2011, 13:07 | Повідомлення # 21 |
Нагороди: 1
| Quote (Наталька) Поділіться роздумами над тим, як правильно їх виховувати. Словом, все, що хочете. Думаю це буде цікаво
Раджу --- Чіп Інгрем "Як бути мудрим батьком в бузумному світі". Курс побудовано на основі Біблії. Нічого кращого для того як виховати дитину не зустрічав. ДУЖЕ СИЛЬНО Жалію, що попав мені його відеокурс, коли дітям було вже за 20.
Повідомлення відредагував xarizmat - Четвер, 27.10.2011, 13:10 |
| |
| |