| Маленькі дітки - то така велика радість!!! |
| Наталька | Дата: Середа, 03.12.2008, 19:56 | Повідомлення # 1 |
Група: Модератори
Нагороди: 4
Статус: Офлайн
| І справді, ті маленькі дітки приносять в наше життя стільки радості і посмішок!!! Серед нас тут вже є батьки (мамусі) з досвідом, інші от-от почнуть набувати того досвіду. А загалом багато з нас (це вже як Бог дасть) колись стануть татусями і мамусями. Давайте побалакаємо про це. Розкажіть про ваших діток, про сусідських, про тих, яких не знаєте, але вони такі лапусічки Як ви ставитеся до діток, а дітки до вас. Поділіться роздумами над тим, як правильно їх виховувати. Словом, все, що хочете. Думаю це буде цікаво
|
| |
| |
|
| Андрійко:) | Дата: Четвер, 04.12.2008, 23:45 | Повідомлення # 2 |
Група: Радники
Нагороди: 5
| Quote (Наталька) Як ви ставитеся до діток Незнаю,може це дивно але я дуже не люблю як вони кричать,мене це деколи виводить Мабуть не судилося мені татусем бути
In nomine Patris, et Filii, et Spiritus Sancti. Amen
|
| |
| |
|
| Наталька | Дата: Неділя, 07.12.2008, 16:08 | Повідомлення # 3 |
| Quote (Андрійко:)) Мабуть не судилося мені татусем бути Я думаю, що в тебе все ще попереду. Що тобі судилося, а що ні - а хто його знає, крім одного Бога? Але, певно, коли б в тебе були власні дітки, ти б ставився до них з такою любов'ю і ласкою, що не помічав би чи плачуть вони, чи кричать. Бути батьком чи Матір'ю - це велика ласка від Бога. Адже в Старому Завіті людей, що не мали дітей вважали обділеними Божою ласкою Звичайно, зараз ми розуміємо, що коли в людей немає дітей, це ще не означає, що вони гірші за інших, просто Бог знає для чого так є. Я, наприклад, дуже люблю дітей (особливо маленьких, бо я сама ще дитина, але трохи більша). Маленькі дітки такі чисті і невинні, дивлячись у їхні щирі оченята, розумієш, що там немає ніякого гріха. А щодо того, що вони кричать і плачуть, - ну мусять же вони хоч якось виявляти свої потреби і бажання. Ми, дорослі, коли чогось хочемо просто кажемо ХОЧУ і йдемо та й беремо це. А що ж робити маленьким безпорадним і беззахисним діткам? Тому, Андрійко, не сприймай цей крик, як щось погане. Постався до дітей з розумінням. Тим більше вони ж не плачуть цілодобово!!! І їм потрібно так мало, щоб заспокоїтись - лише, щоб мама приголубила їх і поцілувала...
|
| |
| |
|
| musia_79 | Дата: Вівторок, 09.12.2008, 02:51 | Повідомлення # 4 |
Нагороди: 10
| Наталька, молодець! Ще дітей не маєш, а вже так добре все розумієш, буде з тебе хороша матуся А взагалі дітки - це святі між нами, нам є багато чому повчитися в них, їхній простоті, доброті, наївності і довір'ї; вони такі ранимі, вони найближчі до Бога. Навіть сам Ісус казав, що їхнє є Царство Небесне
Приймай себе таким, яким ти є, але не забувай - яким маєш стати...
|
| |
| |
|
| Андрійко:) | Дата: Вівторок, 09.12.2008, 15:29 | Повідомлення # 5 |
| Quote (Наталька) Тому, Андрійко, не сприймай цей крик, як щось погане. Постався до дітей з розумінням. Тим більше вони ж не плачуть цілодобово!!! І їм потрібно так мало, щоб заспокоїтись - лише, щоб мама приголубила їх і поцілувала... Напевно я просто цього ніколи не помічав? Ну все,я взагалі якийсь нелюд Quote (musia_79) А взагалі дітки - це святі між нами, нам є багато чому повчитися в них, їхній простоті, доброті, наївності і довір'ї; вони такі ранимі, вони найближчі до Бога. Навіть сам Ісус казав, що їхнє є Царство Небесне А це мене остаточно добило і чого я до церкви ходжу? Мабуть таки правда-не бути мені батьком Та чесно кажучи я і недуже рвуся.Ну тоді буду старатись любити всіх дітей і закривати собі вуха ватою,коли вони кричатимуть І старатись вбачати в них ангелів
|
| |
| |
|
| musia_79 | Дата: Вівторок, 09.12.2008, 15:35 | Повідомлення # 6 |
| Quote (Андрійко:)) Мабуть таки правда-не бути мені батьком Тільки один Бог знає - бути тобі батьком чи не бути. Ти просто віддай своє життя в Його руки, а там побачиш Я, чесно кажучи, також завжди думала, що мені не бути мамою а тепер думаю, як я могла так думати? Це ж таке щастя!!! Якби мене запитали, який був найщасливіший момент в моєму житті, я б без вагань відповіла - народження дитини!
Повідомлення відредагував musia_79 - Вівторок, 09.12.2008, 15:39 |
| |
| |
|
| Наталька | Дата: Вівторок, 09.12.2008, 18:32 | Повідомлення # 7 |
| Quote (Андрійко:)) Ну все,я взагалі якийсь нелюд Quote (Андрійко:)) Мабуть таки правда-не бути мені батьком Не говори дурниць!!! Ще разом з тобою посміємось над тим, шо ти тут писав через кілька років, коли будем гуляти з трьома твоїми синочками і лапочкою дочкою
|
| |
| |
|
| DNatiM | Дата: Середа, 10.12.2008, 11:47 | Повідомлення # 8 |
Група: Користувачі
| Кажуть , що ми на цьому світі живемо тільки заради них . От мені здається навіть якщо люди не можуть мати дітей - це не означає що вони не можуть бути мамою чи татом , вони можуть взяти дитинку на виховання і всім буде добре . Ось я так дивлюся на сестру одного мого діда і на на сестру іншого мого дідуся , вони двоє не могли мати дітей , одна з них взяла собі на виховання дитину і вона(дитинка) зараз каже на мого діда сестру - мама , а на свою справжню маму - нене . а інша сестра не взяла , але дітей так любила вони до неї все горнулись , але ось чомусь не взяла , вона зараз померла а її чоловік зараз в самотності живе і навіть немає до кого слова сказати . І ще одна історія яка мене остаточно переконала , одна моя знайома так і ніским не одружилась і ось зараз на (здається) 43 році життя взяла маленьку дитинку , і зараз всі помічають в її очах таке велике щастя просто я навіть на словах не можу передати
Потрібно вірити в досконалість і мати відвагу бути недосконалим!
|
| |
| |
|
| Sj@f@ | Дата: Середа, 10.12.2008, 23:34 | Повідомлення # 9 |
Нагороди: 1
| А я страшенно люблю діточок=)))))))))Вони такі милі,з радістю б нянчилась з ними(поки не доводять до сивини)=)))))Я пригадую,що коли була менша,то переглядаючи альбоми завжди плакала,бо хотіла все ще бути маленькою =))
Тільки даючи,можна одержати=)))))
|
| |
| |
|
| Владик | Дата: Четвер, 11.12.2008, 21:41 | Повідомлення # 10 |
Нагороди: 3
| Всі дівчата і жінки дуже люблять малих дітей!Це вже в них закладено всередені Богом! Ну,а щоб бути хорошим татусем прийдеться не легше чим мамі.Але,на мою думу,то все буде йти як кажуть"по ходу п'єси" або "апетит приходить під час їжі"
Бо що роблю - не розумію... Я бо чиню не те, що хочу, але що ненавиджу те роблю...
|
| |
| |
|
| Дельфініус | Дата: П'ятниця, 12.12.2008, 13:49 | Повідомлення # 11 |
Адміністратор
Група: Адміністратори
| Quote (Наталька) Як ви ставитеся до діток, а дітки до вас. Не знаю як діти ставляться до мене , а до них я ставлюся добре. Мені подобаються їхня дитяча простота, наївність, щирість, бажання про все дізнатися, пощупати . Це справді маленькі святі, хоча буває трапляються такі "святі" діти, шо капец ... Але мені здається це просто батьки неправильно виховують дітей, шо вони стають нестерпними і вередливими, бо дуже багато залежить від батьків . Quote (DNatiM) Кажуть , що ми на цьому світі живемо тільки заради них Так і є мені здається. Ми народжені не для себе, а щоб дарувати життя і любов іншим
Покажи своїм життям, що на землі не відпочивають)))
|
| |
| |
|
| musia_79 | Дата: П'ятниця, 12.12.2008, 14:27 | Повідомлення # 12 |
| От в нашому народі поширена така думка, що діти дуже багато винні своїм батькам, так як батьки їх народжують, годують, вдягають, виховують і т.д. Я з цим зовсім не згідна! Я думаю, що наші діти нічого нам не винні, вони дають нам набагато більше... Адже саме діти наповнюють наше життя змістом, бажанням жити і працювати, наповнюють життя добром і святістю... А вже те, якими вони стануть, залежить від нас.
|
| |
| |
|
| Андрійко:) | Дата: П'ятниця, 12.12.2008, 15:44 | Повідомлення # 13 |
| Quote (Наталька) Не говори дурниць!!! Ще разом з тобою посміємось над тим, шо ти тут писав через кілька років, коли будем гуляти з трьома твоїми синочками і лапочкою дочкою Ага,а ти з своїми трьома близнятами зі мною по сихові вишивати будеш
|
| |
| |
|
| Андрійко:) | Дата: П'ятниця, 12.12.2008, 15:45 | Повідомлення # 14 |
| Quote (musia_79) А вже те, якими вони стануть, залежить від нас. Це точно,бо шо дитина баче і чує від батьків,то така вона і потім є.
|
| |
| |
|
| Дельфініус | Дата: Вівторок, 16.12.2008, 01:10 | Повідомлення # 15 |
Адміністратор
Група: Адміністратори
| Quote (Андрійко:)) Ага,а ти з своїми трьома близнятами зі мною по сихові вишивати будеш Не виключено, шо в тебе можуть бути тройнята Ох, це було б класно. Це взагалі думаю велика благодать, якшо на світ приходить одразу більше ніж одна дитина. І хоч більше дітей- то є більше клопотів, та тими клопотами можна знехтувати, якшо тільки поглянути на тих невинних, маленьких і справді незіпсованих людей. Думаю, що тільки усмішка дитини і її маленькі обійми є вже великою нагородою за ті всі клопоти.
Покажи своїм життям, що на землі не відпочивають)))
|
| |
| |