| Цитати про радість і посмішку :) |
| musia_79 | Дата: Вівторок, 09.12.2008, 03:19 | Повідомлення # 1 |
Група: Модератори
Нагороди: 10
Статус: Офлайн
| Якщо хочеш розсмішити Бога, розкажи Йому про свої плани. (Мати Тереза)
Приймай себе таким, яким ти є, але не забувай - яким маєш стати...
|
| |
| |
|
| Владик | Дата: Вівторок, 09.12.2008, 11:58 | Повідомлення # 2 |
Група: Радники
Нагороди: 3
| Quote (musia_79) Якщо хочеш розсмішити Бога, розкажи Йому про свої плани. Ги-ги,класна цитата А мені ще подобається одна цитата Матері Терези,я дослівно не пам'ятаю,але... Бог кожний день зсилає на тебе благословення,а це вже залежить від тебе-бути радісним,чи ні
Бо що роблю - не розумію... Я бо чиню не те, що хочу, але що ненавиджу те роблю...
|
| |
| |
|
| musia_79 | Дата: Вівторок, 09.12.2008, 15:38 | Повідомлення # 3 |
| Радість починається тієї миті, коли ти перестаєш шукати свого власного щастя, для того щоб давати його іншим. (М.Куаст)
|
| |
| |
|
| Андрійко:) | Дата: Вівторок, 09.12.2008, 16:37 | Повідомлення # 4 |
Нагороди: 5
| А от мені з Святого Письма сподобалось:"Радуйтесь не тому,що духи вам коряться,а що імена ваші записані на небі..."
In nomine Patris, et Filii, et Spiritus Sancti. Amen
|
| |
| |
|
| Наталька | Дата: Вівторок, 09.12.2008, 17:58 | Повідомлення # 5 |
Нагороди: 4
| Радість не в речах, які нас оточують, а в глибині душі; і в однаковій мірі нею можна володіти і в палаці, і в ув'язненні (Мати Тереза) Бог є радістю. Для цього перед свій дім поставив сонце. (св. Франциск)
|
| |
| |
|
| musia_79 | Дата: П'ятниця, 12.12.2008, 00:58 | Повідомлення # 6 |
| Цінність усмішки Подарована усмішка ощасливлює серце. Збагачує того, хто її отримує, і не забирає нічого в того, хто її дарує. Вона не триває більше миті, але надовго залишається в пам’яті. Ніхто не є настільки багатим, щоб могти без неї обійтися, ані настільки бідним, щоб не могти її дарувати. Усмішка творить радість в сім’ї, допомагає в праці і є знаком дружби. Усмішка дає полегшення стомленому, відновлює мужність у випробуваннях і є ліком в журбі. А коли зустрінеш когось, хто тобі її не дарує, будь великодушним і дай йому свою: ніхто не має такої необхідності в усмішці, як той, хто не вміє її дати. П. Фабер
|
| |
| |
|
| Владик | Дата: П'ятниця, 12.12.2008, 13:59 | Повідомлення # 7 |
| А мені ще подобаєтся:Більша радість давати,ніж брати (Ледь не написав навпаки )
Бо що роблю - не розумію... Я бо чиню не те, що хочу, але що ненавиджу те роблю...
|
| |
| |
|
| Дельфініус | Дата: Понеділок, 15.12.2008, 00:26 | Повідомлення # 8 |
Адміністратор
Група: Адміністратори
| Посміхайся ближньому так, як ти посміхався б Богові, адже Він – це ближній.
Покажи своїм життям, що на землі не відпочивають)))
|
| |
| |
|
| DNatiM | Дата: Середа, 17.12.2008, 11:00 | Повідомлення # 9 |
Група: Користувачі
Нагороди: 6
| Для більшості людей немає більшої радості , ніж та , коли іншим дарують радість . Т. Фонтане Терпеливість - це ключ до радості . Арабське прислів'я Якби не темні ночі , ми б не вміли радіти дневі. В. Шимона Радісна людина несе надію . Т. Т. Здеб Ми радіємо , коли пізнаємо істину . Якщо ж радості немає , то це означає , що ми тільки знайомі з істиною , але не зуміли осягнути її. Р. Тагор
Потрібно вірити в досконалість і мати відвагу бути недосконалим!
|
| |
| |
|
| Дельфініус | Дата: Неділя, 04.01.2009, 17:45 | Повідомлення # 10 |
Адміністратор
| Подаруй усмішку, коли хочеш плакати, створи тишу в бурі, що є всередині тебе. (А.Мандзоні)
Покажи своїм життям, що на землі не відпочивають)))
|
| |
| |
|
| Oksanka | Дата: Субота, 28.02.2009, 18:27 | Повідомлення # 11 |
Нагороди: 0
| Посмішка...вона нічого не коштує, але багато дає. Вона збагачує тих, хто її отримує, не роблячи бідним того, хто її дарує. Вона триває всього одну мить, а в пам'яті, іноді лишається назавжди. Ніхто не є настільки багатим, щоб не потребувати її, і нема такого бідняка, який би не став від неї багатшим. Вона творить щастя в домі, породжує атмосферу доброзичливості і служить паролем для друзів. Вона підтримує втомленого. Вона світло, сонячний промінчик і зірочка. Її неможливо продати чи купити, випросити чи позичити, або вкрасти. АЛЕ ЇЇ МОЖНА ПОДАРУВАТИ...
|
| |
| |
|
| Vova | Дата: Четвер, 05.03.2009, 10:39 | Повідомлення # 12 |
Творець сайту
Нагороди: 4
| Усмішка є світлом, яке проходить крізь вікно твого обличчя і каже людям, що твоє серце вдома (Бруно Ферреро)
Сила і велич людини не в тому, що вона має, а в тому, ким вона є
|
| |
| |
|
| DNatiM | Дата: Четвер, 05.03.2009, 12:38 | Повідомлення # 13 |
Нагороди: 6
| “Шоколад змусить посміхнутись кожного, навіть банкіра”- Бенвіль Стокер
Потрібно вірити в досконалість і мати відвагу бути недосконалим!
|
| |
| |