Аборт! Хто за, хто проти? (2) - Церква і суспільство - Духовність - Форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Сторінка 2 з 2«12
Форум » Духовність » Церква і суспільство » Аборт! Хто за, хто проти?
Аборт! Хто за, хто проти?
ДельфініусДата: Понеділок, 17.11.2008, 18:50 | Повідомлення # 1
Адміністратор
Група: Адміністратори
Нагороди: 3
Статус: Офлайн
Я от так назвав тему, але надіюся, що всі дописувачі цього форуму є звичайно проти цієї страшної "процедури". Можливо хтось не знає що таке аборт, то трохи інформації можна почерпнути тут. Люди які допускаються до такого вчинку не розуміють що чинять, вони вбивають життя, думаючи, що це просто неживий "шматок тіла"! Це жахливі вчинки і це є раною на тілі церкви. Прошу тут ділитися думками стосовно цієї проблеми, і як її можна було б вирішити, щоб кількість абортів зменшувалася!

Покажи своїм життям, що на землі не відпочивають)))

kristikДата: Четвер, 02.07.2009, 19:39 | Повідомлення # 16
Група: Користувачі
Нагороди: 12
Тому я маю на увазi приватну установу. Я свiдома того, що то шаленно дорого,але якщо захотiти можна багато добитись. Спiлка часто мае бiльшу силу нiж один i з грошима. Тим бiльше зiбранi в iм'я Боже! "Де двое чи трое зiбранi в Мое iм'я, там Я серед них!!!"

Віддай світові найкраще з себе, і, швидше всього, тебе ударять і відштовхнуть:
не зважай, віддай найкраще з себе.
Матір Тереза

benediktaДата: Вівторок, 07.06.2011, 21:17 | Повідомлення # 17
Нагороди: 11
"Якщо ми погоджуємося з тим, що матір може вбити свою дитину, як можемо пояснити людям, щоб не вбивали один одного”.
...блаженна мати Тереза з Калькутти./

„Усе що ви зробили одному з моїх братів найменших – ви мені зробили”, каже Христос (Мт. 25, 40).

„Серед усіх створінь дійсно найменшим, найслабкішим, беззахисним, навіть без голосу – є ненароджене дитятко, котре не в силі опротестувати зазіхання на свої основні права”. ... Папа Іван Павло ІІ

„Людське життя починається під час зачаття, і з цього часу плід є людською особою”. ... доктор медицини Бернард Натансон

П р и к л а д
До одного чесного лікаря приходить молода вагітна жінка, щоб позбутися ненародженої дитини.
А він каже до неї: «Пані, це може зашкодити вашому здоров’ю. Ми це можемо інакше зробити. Дозвольте, нехай дитина прийде на світ. А тоді принесіть її до мене і ми обоє її заріжемо».
Жінка, почувши про такий план, образилася: «Що ви таке говорите? Де ж би я вбила свою рідну дитину».
А тоді лікар: «Але ж, пані, яка різниця? Дитина після народження лише на декілька місяців старша. Коли злочином є вбити її одразу після народження, то такий самий злочин убивати її живою у вашому лоні».

І як бажаєте, щоб вам люди чинили, чиніть їм і ви так само.
(Лк.6, 31)

Повідомлення відредагував benedikta - Вівторок, 07.06.2011, 21:41

benediktaДата: Вівторок, 07.06.2011, 21:36 | Повідомлення # 18
Дозвольте мені прийти в цей світ – це голос серця ненародженої дитини.

Мамо, дозволь мені жити ... Ти моя єдина мама. Я люблю тебе із самого початку, тому що живу в тобі. У нас тече одна і та сама кров. Лікарі не знають, чи не хочуть знати, яка буде твоя доля після того, як ти позбавишся мене. Ти говориш, що немає умов для того, щоб виховати мене. Не вбивай мене, мамо! Я знаю: ти мене не запланувала. Але саме ти мені була дана, я тебе полюбив, тому що людина
має тільки одну маму. Дозволь мені жити, і ти ніколи не будеш про це жаліти /Журналу „Любите друг друга”./

І серце твоє буде чисте від найстрашнішого гріха.
Тож полюбімо і захистімо найменшу, найслабшу людину, бо в ній живе любов
(І Ів. 4, 16), що кличе: „Не убий!”
Дозвольмо любові жити серед нас!
Зустрічаймося з Богом у наших ближніх!
Зустрічаймося з Богом у своїй душі!
Зустрічаймося з Богом у Святих Тайнах!

(Лк.6, 31)

benediktaДата: Вівторок, 07.06.2011, 21:40 | Повідомлення # 19
Аборт - вбивство ненародженої дитини є найбільшою сучасною злочинністю.

Один із етапів становлення материнства – це вагітність і пологи. Жінка будучи вагітною, уже в своєму лоні виношує частинку себе. Але вже зароджене в ній життя дитини жінка вирішує знищити, вона погоджується на аборт, який у майбутньому може стати для неї причиною безпліддя.

Господь Бог настільки цінить людське життя, що для його охорони дав окрему Заповідь, яка забороняє нищити людське життя навіть у лоні матері. Та, на жаль, у наш час мільйони жінок слабкої віри бунтуються проти Божої заповіді, що каже: «Не убивай!», і проти того обов’язку, що його сам Творець на них наклав. Наслідком того бунту є тисячі невинних дітей, які через убивство гинуть у лоні матері. Колись боялися чуми, пошесті, зарази, від якої гинули сотні й тисячі людей. А сьогодні модерна пошесть рік-річно забирає не тисячі, а мільйони ненароджених дітей.

Людині дано один раз народитися і один раз померти. Я ще не народився, а вже зазнав смерті. Різні є хресні дороги, над якими розважають люди, бо в з’єднанні з Тобою, Христе, знаходять роздуми для свого земного життя, яке через випробування веде їх до смерті.
Зі мною та з мільйонами мені подібних через нашу спільну долю усе інакше. Наше життя закінчилось там, де воно й почалося – в лоні матері.

(Лк.6, 31)

benediktaДата: Вівторок, 07.06.2011, 21:57 | Повідомлення # 20
Той, хто вчинив аборт, чи став учасником, порадником аборту повинен щиро покаятись у гріху дітовбивства і на протязі всього свого життя молитись за душу ненародженої дитинки. А також ніколи не повторювати тих страшних помилок - назва яких аборт.
Духовні отці радять тій ненародженій дитинці дати ім'я (напевно немає різниці чи то дівчинка чи хлопчик мав би бути, як підказує голос серця так і дають жіноче або чоловіче ім'я).

Молитва за мертвонароджених немовлят

Пом’яни, Чоловіколюбче Господи, душі рабів Твоїх (ім'я), що відійшли, - немовлят, які в утробі православних їхніх матерів померли неждано від невідомих дій або важкого народження, або від якоїсь необережності – і тому не прийняли святого таїнства Хрещення. Охрести їх, Господи, в морі щедрот Твоїх і спаси невимовною Твоєю благодаттю. Амінь.

Раджу переглянути відеозапис:
http://www.youtube.com/watch?v=eTsObF1yOb4

20.02.2011 душераздирающий рассказ про аборт из док. филма "память смертная 2009" .
Слуга Божа Людмила мала клінічну смерть і розповідає про той великий біль, який вона відчувала дивлячись на свою дитину, яку через аборт позбавила життя.

(Лк.6, 31)

Повідомлення відредагував benedikta - Вівторок, 07.06.2011, 22:01

AnarchyДата: Середа, 06.07.2011, 19:02 | Повідомлення # 21
Від того що обговорюється гріховність аборту нічого не зміниться потрібно усувати причину а не наслідки.

Все єдине ціле.

benediktaДата: Середа, 06.07.2011, 19:39 | Повідомлення # 22
Дуже мудрі слова. Правильно, причиною абортів є близькі стосунки, які не мають за намір давати життя.

(Лк.6, 31)

AnarchyДата: Четвер, 07.07.2011, 13:52 | Повідомлення # 23
уникати близьких стосунків це безглуздо:
1.-це невідємна частина подружнього життя;
2.-щоб хто не говорив але відсутність статевого життя негативно позначається на здоровї жінки.

Просто люди повинні розуміти всю відповідальність з якою ідуть в близькі стосунки,також не мало важливими є засоби контацепції.

Все єдине ціле.

xarizmatДата: Четвер, 27.10.2011, 11:40 | Повідомлення # 24
Нагороди: 1
Quote (Anarchy)
Від того що обговорюється гріховність аборту нічого не зміниться потрібно усувати причину а не наслідки.

Золоті слова. Можна говорити багато, а толку буде ніякого.

Церква теж сприяє кількості абортів і зачаттю нездорових дітей.
Не можна користуватися ніякими контрацепційними засобами, крім одного природнього.
А так між іншим навіть при дуже дисциплінованому його застосування ( підходить для панянок в Італії, на яких
гарують наші жінки) можливо 6 діток на 100 чоловік. А що якщо сперматозоїд, ще не зовсім помер, а в жінки
внаслідок стресу почалася овуляція. Знаєте яка буде здорова дитина. А метод базальних температур призначений
для лікування безпліддя, хвороб, а не для контрацепції. Він не дає дати початку овуляції.

Про це ніхто не хоче поговорити.
Ну і так між іншим, цій фразі " чтобы зачатые в пьяной угаре гои деградировали и действительно представляли
собою рабочий скот: деньги, водка, секс и никакой духовности!" багато років.

Повідомлення відредагував xarizmat - Четвер, 27.10.2011, 11:40

benediktaДата: Четвер, 12.01.2012, 13:58 | Повідомлення # 25
Мета жінки в подружньому житті - давати нове життя, продовжувати рід.

Anarchy,
щоб хто не говорив але відсутність статевого життя негативно позначається на здоровї жінки.
Просто люди повинні розуміти всю відповідальність з якою ідуть в близькі стосунки,також не мало важливими є засоби контацепції.

Якщо жінка може народжувати дітей, але через протизаплідні засоби вона не вагітніє і не народжує дітей, то в організмі жінки відбуваються гормональні зрушення, у неї виникають фіброміома матки, рак грудей і т.п. Не можливо обдурити організм жінки, який через близькі стосунки кожен раз готується стати матір'ю.

Шлюб установлений Самим Богом ще в раю. Після сотворения Адама і Єви "благословив їх Бог і сказав їм Бог: плодіться і розмножуйтесь, і наповнюйте землю і володійте нею" (Бут. 1, 28).
Через протизаплідні засоби і аборт людина порушує цю найпершу заповідь, яку Бог дав в раю Адаму і Єві: плодіться і розмножуйтесь, і наповнюйте землю і володійте нею.
А Старий та Новий завіт дає нам заповідь: не вбий.

(Лк.6, 31)

AnarchyДата: Середа, 18.01.2012, 23:25 | Повідомлення # 26
1.при довгій відсутності сексу, у жінки можуть розвинутися захворювання статевої системи.Суть полягалає в тому, що все, що не використовується, — атрофується. Тому тривале сексуальне голодування може мати неприємні наслідки. Насамперед це гормональні збої,регулярний секс дуже важливий- зокрема для циклу,проблеми при довготривалій відсутності інтимних відносин виникають дуже часто. Чим це зумовлено? Насамперед тим, що в області малого тазу відбувається застій крові, що призводить до запалень. Запальні явища призводять до порушення гормонального балансу, що впливає на стан здоров я у цілому ( та ж зайва вага, нервозність і т.п.).А найпоширеніші "жіночі" захворювання, які йдуть від утримання- це той же патологічний передменстуальний синдром, фіброміома,випадіння матки,опущення матки,рак матки, ранній клімакс.Це звичайно не стосується абсолютно всіх, але такі випадки є.
2.Що до факторів виникнення абортів та небажаних вагітностей це в першу чергу :незадовільний стан репродуктивного здоров'я населення пояснюється незадовільно організованою системою інформації з усіх аспектів проблеми планування сім'ї, низьким рівнем сексуальної культури населення, неусвідомленим ставленням людей до свого репродуктивного поведінки, відсутністю служби планування сім'ю; вкрай незадовільним станом матеріально-технічної бази, оснащеності медичною технікою, інструментарієм , медикаментами жіночих консультацій,У комплексі несприятливих впливів на організм жінки і її потомства особливе місце займають куріння, зловживання алкоголем, пристрасть до токсичних та наркотично речовин,стан екології,та навколишнього середовища.
3.Можна добавити що це є зокрема проблемою нації,нашою спільною проблемою,оскільки в Німечині наприклад проблеми непланованих вагітностей взагалі не існує,в Франції уроки сексуального виховання починають вводити в програму розвитку дітей від 3 років.!!!В Україні ж люди бояться відкрито говорити про секс,батьки соромляться пояснити дітям,вчителі обходять теми стороною і т.д.Підлітки прагнуть знати і часто саме через відсутність повної і якісної інформації,аборт є наслідком невдалого експерименту.

Все єдине ціле.

Форум » Духовність » Церква і суспільство » Аборт! Хто за, хто проти?
Сторінка 2 з 2«12
Пошук:

Статистика форуму
Теми з новими дописами Популярні теми Найбільші писаки Нові користувачі
  • Релігійні та науково-документальні фільми.
  • Обмін кнопками
  • Милостиня
  • Пекло і чистилище
  • Яку книжку варто прочитати ?
  • Що можна, а що ні?
  • Духовна музика
  • Аборт - вбивство невинних. А Ви що думаєте про це?
  • Вплив важкої музики на людей!
  • Бомжі.
  • Антихрист сьогодні у світі
  • Аборт! Хто за, хто проти?
  • Вегетаріанство - це повага до життя тварин.
  • Вигнання злих духів (екзорцизм)!
  • Страхи
  • Десятина
  • Сповідь раз в рік(((
  • Ялинки))))
  • Музика
  • Розлучення...
  • Релігійні та науково-документальні фільми. (334)
  • Плюс і мінус (165)
  • Наша казка (93)
  • Література :-) (67)
  • Вплив важкої музики на людей! (54)
  • Пекло і чистилище (50)
  • Історії-притчі! (46)
  • Електронна бібліотека (45)
  • Уривок з пісень (44)
  • Роздуми над Святим Письмом (44)
  • Цитати про любов (42)
  • Цитати про життя (40)
  • Жартуємо!!! (40)