Чіпляються вроки - 2 - Форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Сторінка 2 з 2«12
Форум » Духовність » Церква і суспільство » Чіпляються вроки
Чіпляються вроки
musia_79Дата: П'ятниця, 14.11.2008, 13:31 | Повідомлення # 1
Група: Модератори
Нагороди: 10
Статус: Офлайн
В нашому суспільстві зараз дуже поширеним явищем є носіння червоних ниток чи бантиків, булавок і тому подібного для того, щоб не "чіплялися вроки". При чому, багато людей ставиться до цього дуже серйозно і відповідально. А що ви думаєте з цього приводу? Можливо знаєте якісь реальні історії на цю тему? Поділіться smile

Приймай себе таким, яким ти є, але не забувай - яким маєш стати...

ДельфініусДата: Неділя, 04.01.2009, 07:52 | Повідомлення # 16
Адміністратор
Група: Адміністратори
Нагороди: 3
Quote (Андрійко:))
І я пам'ятаю,як я блід зразу і ставало мені погано в одну мить

А в мене був якийсь такий період, шо мені в церкві на службі ставало погано, особливо, як я тримав хрест. І то мені аж приходилося виходити надвір подихати свіжим повітрям sad Не знаю від чого то. Може то були вроки?

Покажи своїм життям, що на землі не відпочивають)))

Андрійко:)Дата: Неділя, 04.01.2009, 17:36 | Повідомлення # 17
Група: Радники
Нагороди: 5
Quote (Дельфініус)
А в мене був якийсь такий період, шо мені в церкві на службі ставало погано, особливо, як я тримав хрест. І то мені аж приходилося виходити надвір подихати свіжим повітрям Не знаю від чого то. Може то були вроки?

В мене постійно в церкві таке бувало,що я потім перестав ходити до церкви sad Я боявся шо мені погано стане і тому не йшов.Бувало деколи в очах потемніє і в вухах пищить,а як тікі на двір виходив,зразу переставало surprised

In nomine Patris, et Filii, et Spiritus Sancti. Amen

ДельфініусДата: Неділя, 04.01.2009, 17:51 | Повідомлення # 18
Адміністратор
Нагороди: 3
Quote (Андрійко:))
Бувало деколи в очах потемніє і в вухах пищить,а як тікі на двір виходив,зразу переставало

В мене абсолютно таке саме бувало, і я не можу цього пояснити. Це напевно диявол якось так намагається впливати на людей, шоб відбити в них охоту йти до церкви!

Покажи своїм життям, що на землі не відпочивають)))

soldyДата: Неділя, 04.01.2009, 20:03 | Повідомлення # 19
Група: Користувачі
Нагороди: 4
Людина вректи не може, той хто комусь бажає зла, сам його одержує, віра у вроки є однією з диявольських хитростей, мені часто знімали вроки і наче й помагало, але то не було чимось добрим, якось я сказав :"ні не треба мені ніяких вроків знімати, навіть якшо маю від того вмерти, але я в вроки не вірю, то дітько з людей насміхаються, коли вони думають шо знімають вроки!" я вирішив випити 50 гра з перцем, і мені зразу стало легше, це було якесь просте отравлення, але ше деколи стає зле не від отравлення, а от наприклад як ви кажете - у церкві, в мене лише раз таке колись було, то також не вроки, то миттєвий перепад тиску, зазвичай падіння тиску, тож якшо таке часто відбувається не слід вроки знімати, треба до лікаря йти, а якшо не часто, то нема чим переживати, від нестачі повітря всяке буває.
Не спорю, що до таких випадків причетний диявол, тільки слід пам'ятати, якшо йому піддаватися він не відпустить, буде до останнього тримати. Тут головне питання віри і особливо довіри Богові!

DonnaleoДата: Понеділок, 05.01.2009, 11:25 | Повідомлення # 20
Нагороди: 0
Мені здається, що спалювання рожі - це трохи інше, ніж зливання воску і скидання вроків. Все-таки спалювання рожі - це лікування людини (гріють), так би мовити, народна медицина. А от зливання воску і скидання вроків - це дійсно якась магія, замовляння, віра в предмети (сірники, віск, яйця). Це гріх проти першої заповіді - не май інших богів, крім Мене. Мої сусіди постійно скидають вроки, на сходовій клітці щочерездень або принйамні щотижня повно сірників спалених валяється. Це триває довший час, хоча вони всі ходять до церкви.

-------------------------

soldyДата: Понеділок, 05.01.2009, 21:13 | Повідомлення # 21
Може вони просто курять на сходовій клітці і надають перевагу сірникам а не запальничці? biggrin

benediktaДата: П'ятниця, 29.05.2009, 22:32 | Повідомлення # 22
Нагороди: 11
Допомагає від вроків праведне життя, часті сповіді та Святе Причастя, яке приймаємо на зцілення душі і тіла, носіння на собі хрестика з розп"яттям Ісуса Христа, чи медаликів Святого Бенедикта, Архангела Михаїла, Божої Матері, часте споживання освяченої води, ранішні і вечірні молитви. І важливо ніколи ні на кого не мати гніву і образи в серці, бо часто такі ознаки стають причиною, коли людина падає в обморок.
Важливо в жодних випадках не звертатись до жодних цілителів, знахарів, тих, що зливають віск, чи олово. Допомогти можуть тільки молитви священиків на оздоровлення душі і тіла, які бувають на прощах по релігійних місцях (Унів, Зарваниця, Крехів тощо), чи в монастирях де правлять Службу Божу монахи. Але відбувається це так, раніше перед Службою Божою необхідно приїхати, щоб посповідатись, бути на Службі Божі, причаститись (бувають випадки, коли священик не дасть розрішення, тоді причаститись особа не має права), і після цього бути на молитвах. І тоді нас ніколи нічого не візьме. smile

І як бажаєте, щоб вам люди чинили, чиніть їм і ви так само.
(Лк.6, 31)

falconДата: Субота, 30.05.2009, 00:07 | Повідомлення # 23
Нагороди: 2
Стосовно вроків,я думаю що це просто самовнушаня,воно часто стається в малих дітей,бо коли малі діти не можуть пояснити причину своєї втоми чи болю,то батьки тут же говорять"о то тебе врікли"і дитина починає тим перейматися і сама собі це внушає,в кінцевому результаті їй стає ще гірще,ніж було спочатку.А потім коли виростає продовжує в це вірити бо просто не знаходить логічного пояснення втоми,а воно завжди є.Таке часто ставалося з моїм двоюрідним братом(ледь не щодня)бо йому це мама внушала,все на сусідів спирала,а мені було дивно дивитися,як його мама шось шептала спалюючи сірники.Я особисто в вроки не вірю,може через те що зі мною такого ніколи не було,бо я принаймі не пам"ятаю

Живи так, ніби маєш померти завтра,вчися так, ніби маєш жити вічно.

kristikДата: Субота, 30.05.2009, 14:04 | Повідомлення # 24
Нагороди: 12
Quote (falcon)
Стосовно вроків,я думаю що це просто самовнушаня,воно часто стається в малих дітей,бо коли малі діти не можуть пояснити причину своєї втоми чи болю,то батьки тут же говорять"о то тебе врікли"і дитина починає тим перейматися і сама собі це внушає,в кінцевому результаті їй стає ще гірще,ніж було спочатку.А потім коли виростає продовжує в це вірити бо просто не знаходить логічного пояснення втоми,а воно завжди є.Таке часто ставалося з моїм двоюрідним братом(ледь не щодня)бо йому це мама внушала,все на сусідів спирала,а мені було дивно дивитися,як його мама шось шептала спалюючи сірники.Я особисто в вроки не вірю,може через те що зі мною такого ніколи не було,бо я принаймі не пам"ятаю

falcon, вас напевно ніколи не врікали, шо так мислите, просто не всіх людей чіпляються вроки, так само як і не всі можуть вректи. Я особисто на собі переконалась на собі, шо вроки, то зовсім не байки, а чиста правда, частенько, з малої дитини і до тепер страждаю цим і повірте, то не проста втома, то відчуття, які дуже важко пояснити- такий стан, що не знаєш, що з тобою робиться. Моя бабця ( глибоко віруюча людина ) каже, що коли вроки приспати або не правильно знімати ( тобто лікувати як хворобу ), то жертва вроків може й померти. І я їй вірю, бо вона ніколи не займалась і не вірила тим всяким подібним дуростям, більше того на нас сварилась, що нема чого вірити в нісенітниці, а краще стати перед Образом і помолитись!

Віддай світові найкраще з себе, і, швидше всього, тебе ударять і відштовхнуть:
не зважай, віддай найкраще з себе.
Матір Тереза

VovaДата: Четвер, 11.06.2009, 14:24 | Повідомлення # 25
Творець сайту
Quote (kristik)
Моя бабця ( глибоко віруюча людина ) каже, що коли вроки приспати або не правильно знімати ( тобто лікувати як хворобу ), то жертва вроків може й померти.

Виходить, що для того, щоб зняти ті "вроки" треба використовувати певний обряд. Не здається вам, що це дуже нагадує те, що використовують і роблять різні "знахарі", "цілителі" і т.д.
Раніше, коли ще був малосвідомим, теж вірив в вроки, бо в них вірили мама, бабця і відповідно і мені привили ту "віру". Але після того, як зрозумів, шо це все "брєд сивої кобили" і віра в Бога набагато сильніша, відкинув існування вроків в своєму житті. Так, я не можу похвалитись, шо мені ніколи не буває погано (вважаю, шо це найбільша ознака "вроків"), але тепер я НІКОЛИ не роблю (і мені ніхто не робить) обряд "скидання вроків", хай там як би мене вмовляли і переконували. І як бачите, я досі живий-здоровий і все в мене добре.
І ніхто мене тепер не переконає в те, шо існують якісь там вроки.

Сила і велич людини не в тому, що вона має, а в тому, ким вона є

falconДата: Четвер, 11.06.2009, 14:43 | Повідомлення # 26
Нагороди: 2
Quote (Vova)
Виходить, що для того, щоб зняти ті "вроки" треба використовувати певний обряд. Не здається вам, що це дуже нагадує те, що використовують і роблять різні "знахарі", "цілителі" і т.д.
Раніше, коли ще був малосвідомим, теж вірив в вроки, бо в них вірили мама, бабця і відповідно і мені привили ту "віру". Але після того, як зрозумів, шо це все "брєд сивої кобили" і віра в Бога набагато сильніша, відкинув існування вроків в своєму житті. Так, я не можу похвалитись, шо мені ніколи не буває погано (вважаю, шо це найбільша ознака "вроків"), але тепер я НІКОЛИ не роблю (і мені ніхто не робить) обряд "скидання вроків", хай там як би мене вмовляли і переконували. І як бачите, я досі живий-здоровий і все в мене добре.
І ніхто мене тепер не переконає в те, шо існують якісь там вроки.

Повністю погоджуюсь,ас стосовно обряду знімання вроків,
Quote (kristik)
Моя бабця ( глибоко віруюча людина ) каже, що коли вроки приспати або не правильно знімати ( тобто лікувати як хворобу ), то жертва вроків може й померти.

Чи не здається що це вже більше схиляється до забобонів?

Живи так, ніби маєш померти завтра,вчися так, ніби маєш жити вічно.

kristikДата: П'ятниця, 12.06.2009, 14:41 | Повідомлення # 27
Ну в кожного своя думка і нав'язати своєї я не можу. Може то і " брєд", але інакшими словами пояснити того ( вроків) не вмію, можливо в медицині вони мають свою назву, але я є " дівка зо села - люблю коні" biggrin тому кажу так як то розумію !!!

Матір Тереза

benediktaДата: Неділя, 21.06.2009, 20:08 | Повідомлення # 28
Нагороди: 11
Дійсно чула про такі випадки, як поглядом людина може вректи. Це коли якась особа подивиться на іншу з симпатією, тобто наприклад старша жіночка подивилась на дуже гарну дівчинку чи хлопчика, але з таким поглядом, якби милуючись нею (в думці, ох яка ж ця дитинка гарна) і тоді чумусь коли ця жіночка зведеться очима з дитинкою, то цій дитині стає дуже погано, відчуття втрати сил, і сильно тошнить, у дитини обличчя стає жовтим. В таких випадках добре вийти на свіже повітря, і попити свяченої водички. І тоді той симптом пройде.
Тобто бувають випадки наприклад я знаю три, один з них вище навела.
Другий випадок, коли забирають енергію в нас люди опановані злим духом, перебуваючи біля нас.
Третій випадок, ми відчуваємо, що нас тошнить, нам дуже погано, а причиною може бути те, що ми спожили, якусь іжу, наприклад салат з овочів, чи фрукти у яких багато нітратів, після чого ми отримали отравлення, і чи в якому приміщенні ми знаходимось, чи десь у транспорті їдемо то відчуваємо, що нам дуже погано. А причиною було отравлення (токсикація) їжею.

І як бажаєте, щоб вам люди чинили, чиніть їм і ви так само.
(Лк.6, 31)

kristikДата: Понеділок, 22.06.2009, 13:02 | Повідомлення # 29
Перший і другий випадки, які описує benedikta, я й мала на увазі ( а не всякі там чари, магії і тому подібне!!!) Про старшу жіночку то особисто відчула на собі, ну дуже вже вони мене " любили " в дитинстві tongue
І про другий чула, що то навіть наукою доведено, що таке існує. І ще знаю, що коли відчуваєш на собі такий погляд ( а його дуже легко відрізнити від всіх інших, він набагато потужніший ніж звичайний ), то треба сконцентруватись своїм власним поглядом в центр переносиці тої людини, там є вся сила того погляду, тоді вона (людина) зразу відверне очі wacko . Раджу спробувати якщо щось таке відчуєте і переконаєтесь на власному досвіді, а як то кажуть краще 1 раз побачити ніж 100 раз почути!
Щодо 3го випадку, то тут ні віск, ні відмовляння не поможуть, тут вже без марганцовки і великої кількості води (то в домашніх умовах) не обійтись biggrin

Матір Тереза

sone4ko0217Дата: Четвер, 18.08.2011, 14:48 | Повідомлення # 30
Нагороди: 0
в мене питання до тих хто все таки стикався з вроками. Скажіть будь-ласка може хтось знає як хлібом знімати вроки?
дякую))

Форум » Духовність » Церква і суспільство » Чіпляються вроки
Сторінка 2 з 2«12
Пошук:

Статистика форуму
Теми з новими дописами Популярні теми Найбільші писаки Нові користувачі
  • Ґендер і ювенальна юстиція в школах
  • Вигнання злих духів (екзорцизм)!
  • Надлюдські можливості
  • Гороскопи, талісмани, прекмети.
  • Гороскопи!
  • Аборт - вбивство невинних. А Ви що думаєте про це?
  • Духовна музика
  • Релігійні та науково-документальні фільми.
  • Злі казки
  • Вплив важкої музики на людей!
  • Милостиня
  • Обмін кнопками
  • Пекло і чистилище
  • Яку книжку варто прочитати ?
  • Що можна, а що ні?
  • Бомжі.
  • Антихрист сьогодні у світі
  • Аборт! Хто за, хто проти?
  • Вегетаріанство - це повага до життя тварин.
  • Страхи
  • Релігійні та науково-документальні фільми. (339)
  • Плюс і мінус (165)
  • Наша казка (93)
  • Література :-) (67)
  • Вплив важкої музики на людей! (55)
  • Пекло і чистилище (50)
  • Історії-притчі! (46)
  • Електронна бібліотека (45)
  • Уривок з пісень (44)
  • Роздуми над Святим Письмом (44)
  • Цитати про любов (42)
  • Цитати про життя (40)
  • Духовна музика (40)
  • Жартуємо!!! (40)
  • Мням-мням-мням!!! (39)
  • Торгівля тілом... (39)
  • Страхи (37)
  • Ваші таланти (36)
  • Аборт - вбивство невинних. А Ви що думаєте про це? (34)
  • Міні-гра: карнавальний костюм (34)
  • Андрійко:)  (458)
  • Дельфініус  (415)
  • benedikta  (395)
  • vuspetro  (378)
  • musia_79  (289)
  • DNatiM  (287)
  • Vova  (255)
  • Наталька  (241)
  • kristik  (185)
  • Владик  (166)
  • soldy  (101)