Play for free   [ Hellbreed is an exciting browser game with sinister Hack and Slash action and fantastic graphics - no download necessary! ]
Пірсінг і татуювання - Форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Сторінка 1 з 1 1
Форум » Духовність » Церква і суспільство » Пірсінг і татуювання
Пірсінг і татуювання
Anarchy Дата: П'ятниця, 25.05.2012, 15:15 | Повідомлення # 1
Група: Користувачі
Повідомлень: 90
Нагороди: 3
Статус: Офлайн
Ні для кого не стане новиною що пірсінг і тату досить швидко влилися в життя сучасної молоді та й людей різного віку.Хтось ставиться до цього позитивно хтось негативно.скільки людей стільки й думок.Хотілося б почути ваші думки з цього приводу?
Додатки: 5936546.jpg(52Kb)


Все єдине ціле.
 
benedikta Дата: П'ятниця, 25.05.2012, 21:50 | Повідомлення # 2
Група: Користувачі
Повідомлень: 399
Нагороди: 11
Статус: Офлайн
Слово Боже учить нас, що наші тіла є храмом Святого Духу, і що ніхто не має права оскверняти цей храм. 1 Коринфянам 3: 16 "Хіба не знаєте, що ви храм Божий, і Дух Божий живе у вас? " Також 1 Коринфянам 6: 19-20 чи "Не знаєте, що тіла ваші суть храм Святого Духу, Якого маєте ви від Бога, що живе у вас, і ви не свої? Бо ви куплені дорогою ціною. Тому прославляйте Бога і в тілах ваших і в душах ваших, які суть Божі".
Татуювання і інший наріз і наколки на тілі - те ж, що написи на стіні храму. Вони не прикрашають храм, а оскверняють і його і Бога, що мешкає в нім.

І як бажаєте, щоб вам люди чинили, чиніть їм і ви так само.
(Лк.6, 31)
 
Anarchy Дата: Субота, 26.05.2012, 18:06 | Повідомлення # 3
Група: Користувачі
Повідомлень: 90
Нагороди: 3
Статус: Офлайн
Священик з Мічигану Стів Бентлі відкрив у своїй церкві тату-салон, пише місцеве видання The Flint Journal.Таким чином він сподівається залучити до церкви тих людей, які відчувають себе ніяково в традиційному церковному оточенні.
На думку священика, татуювання нешкідливі з точки зору моралі. "Татуювання - повноцінний вид мистецтва в сучасній культурі. Мені не здається правильним неодмінно пов'язувати татуювання з вживанням наркотиків і порнографією", - вважає він. У самого Бентлі два татуювання, одне з яких він зробив у церковному салоні.

За словами Бентлі, його церква не зовсім традиційна, але вона прагне зайняти якесь місце в житті людей і якось їх змінити. Як повідомляє Associated Press, кількість постійних парафіян церкви налічує близько тисячі осіб, а служби кожні вихідні відвідують до 500 осіб.

За словами Бентлі, тату-салон привертає людей, проте не всі вони, відвідавши його, заходять до церкви. Крім тату-салону, священик також використовує будівлю церкви іншими нестандартними способами - наприклад, він дозволяє проводити в ній бої без правил і використовувати церкву як автомайстерню.

"Навіщо потрібна будівля на мільйон доларів, якщо її використовують лише декілька разів на тиждень? Це марна витрата часу, відведеного нам богом. Ми намагаємося приносити користь суспільству", - заявив Бентлі.))))Як тобі?)))

Все єдине ціле.
 
benedikta Дата: Неділя, 27.05.2012, 12:09 | Повідомлення # 4
Група: Користувачі
Повідомлень: 399
Нагороди: 11
Статус: Офлайн
Слово священик і слово церква - зовсім не означає церкву Христову і священиків які, служать Господу у повному дотриманні 10 Заповідей Божих і писання Святого Письма, Нового Завіту.
Є на приклад, Англіканська церква і Лютеранська церква, які дають шлюби одностатевим парам, вінчають жінку з жінкою, або чоловіка із чоловіком. І ЦІ ЦЕРКВИ: АНГЛІКАНСЬКА І ЛЮТЕРАНСЬКА - АБСОЛЮТНО НІЧОГО СПІЛЬНОГО НЕ МАЮТЬ ІЗ ЦЕРКВОЮ ХРИСТОВОЮ - ТОБТО ЦЕРКВОЮ КАТОЛИЦЬКОЮ ЧИ ПРАВОСЛАВНОЮ. А ЦЕРКВА КАТОЛИЦЬКА І ЦЕРКВА ПРАВОСЛАВНА нічого спільного із пірсінгом і татуюванням не мають.

І як бажаєте, щоб вам люди чинили, чиніть їм і ви так само.
(Лк.6, 31)
 
Anarchy Дата: Неділя, 27.05.2012, 13:24 | Повідомлення # 5
Група: Користувачі
Повідомлень: 90
Нагороди: 3
Статус: Офлайн
та не в тому справа чи мають вони шось спільне.Справа суто в стереотипах в яких повязло суспільство.Пірсінг і татуювання були ще з часів появи людства ,стільки проходило часу стільки змінювалася думка людей,в один час це засуджували,в інших захоплювалися,зараз це стало вважай мейнстрімом.Хіба є шось погане в тому шоб прикрасити своє тіло малюнком який містить для тебе особливе значення.Тіло воно ж смертне душа вічна.

Все єдине ціле.
 
benedikta Дата: Понеділок, 28.05.2012, 14:11 | Повідомлення # 6
Група: Користувачі
Повідомлень: 399
Нагороди: 11
Статус: Офлайн
Знаємо різних тварин і птахів, зміїв, які є навіть досить гарно і по різному розмальованими, але людину Господь створив на образ і подобу Свою. Людина була вінцем створіння, тобто на завершення всього - Господь створив людину. Взяти зебру - як цікаво вона розмальована у чорні і білі смужки, птахи-папугаї- які гарні і різнокольорові вони бувають, птах - павлин - яке чудове переливаюче пір'я цього птаха, змії - які цікаві у них бувають розписи на тілах.

Святе Письмо, Старий Завіт, Книга Буття 3:21. Та й зробив Господь Бог Адамові та його жінці одежу з шкури і одягнув їх.
Господь у всьому досконалий, якщо Він зодягнув людей у шкіру із забарвленням, яке ми маємо - значить так має бути - і не повинні ми вносити якихось коректив. Люди - це не будинки і не картини - щоб їх розмальовувати, перемальовувати. Тіло треба не татуюванням покривати, а одягом скромним і так, щоб по можливості крім голови і рук - нічого видно не було, щоб все було під одягом, а тоді менше буде і спокус і гріхів.

І як бажаєте, щоб вам люди чинили, чиніть їм і ви так само.
(Лк.6, 31)
 
Anarchy Дата: Вівторок, 29.05.2012, 15:36 | Повідомлення # 7
Група: Користувачі
Повідомлень: 90
Нагороди: 3
Статус: Офлайн
Ну а чому б і ні?В такому випадку неправильним вважається не тільки татуювання але й красити волосся шо в наш час робить кожна друга дівчина,красити ногті,обличчя чогось ніхто не висуває притензій до макіяжу,а до тату здебільшого ставляться негативно,як на мене це повноцінний вид сучасного мистецтва,дуже багато людей роблять тату в память про певні події у їхньому житті чи певних людей,хіба є якась різниця як буде виглядати тіло після смерті воно ж всеодно згниє.А для людей тату носить особливе значення,допомагає рухатись далі,та й робили його ледь не з моменту появи людства так само як і пірсінг.Та й хто його знає як там було задумано,може ми народжуємося з чистим тілом,шоб зрештую самим його оздобити тим що для нас має значення.

Все єдине ціле.

Повідомлення відредагував Anarchy - Вівторок, 29.05.2012, 15:38
 
benedikta Дата: Середа, 30.05.2012, 18:55 | Повідомлення # 8
Група: Користувачі
Повідомлень: 399
Нагороди: 11
Статус: Офлайн
Косметика - це маска. Скільки в тій косметиці є шкідливих і небезпечних речовин для організму людини. Ті, які малюють волосся, нігті, очі, вії, обличчя - вони спотворюють свій реальний образ обличчя, це зайве, кожній дівчині Господь дав красу, і кожна дівчина і жінка прекрасна по собі, а найголовніше, що тіло - це Храм Святого Духа.

Місія людини на землі - це прагнути спасіння душі. А коли ми хочемо бути привабливими, звабливими - у такий спосіб ми просто спокушаємо чоловіків. Скромність - ось жіноча краса. Дівчата і жінки мали б для прикладу наслідувати Пречисту Діву Марію, святих. Ми всі покликані до святості, стати святими. До всіх нас каже Господь наш Ісус Христос: "Тож будьте досконалі, як Отець ваш небесний досконалий" (Мт. 5, 48). І святий апостол Павло пригадує нам про обов'язок святости: "Це ж саме воля Божа — святість ваша" (1 Сол. 4, 3).

А природа тілесна - завжди спокушає до гріха.
«Вчинки тіла явні, то є: перелюб, нечистість, розпуста, ідолослуження, чари, ворожнечі, сварка, заздрість, гнів, суперечки, незгоди, єресі, завидки, п'янство, гулянки й подібне до цього. Я про це попереджую вас, як і попереджав був, що хто чинить таке, не вспадкують вони Царства Божого!» (Гал. 5:19-21).
Є ще плоди смерті. Ап. Павло так пояснив: «Бо коли ми жили за тілом, то пристрасті гріховні, що походять від Закону, діяли в наших членах, щоб приносити плід смерті» (Рим. 7:5).

І як бажаєте, щоб вам люди чинили, чиніть їм і ви так само.
(Лк.6, 31)


Повідомлення відредагував benedikta - Середа, 30.05.2012, 18:57
 
Форум » Духовність » Церква і суспільство » Пірсінг і татуювання
Сторінка 1 з 1 1
Пошук:

Статистика форуму
Теми з новими дописами Популярні теми Найбільші писаки Нові користувачі