| Служіння іншим |
| Андрійко:) | Дата: Неділя, 30.11.2008, 02:04 | Повідомлення # 1 |
Група: Радники
Нагороди: 5
Статус: Офлайн
| Що для нас означає служіння іншим?Чи ми служимо іншим? У який спосіб? Як потрібно це робити?І де?
In nomine Patris, et Filii, et Spiritus Sancti. Amen
|
| |
| |
|
| Дельфініус | Дата: Неділя, 30.11.2008, 12:13 | Повідомлення # 2 |
Адміністратор
Група: Адміністратори
Нагороди: 3
| Для мене служіння-це жертвування себе для когось. Мені запам'яталися слова, які сказав один священик, що одного разу мав реколекції в нашій церкві: "хай мені буде як-небудь, лиш би тим, хто зі мною було добре". Мені глибоко запали ці слова, і я намагаюся їх виконувати, хоча не завжди то виходить. Служити іншим ми можемо в будь-який спосіб. Це може бути і допомога в якійсь праці, а може бути і просто словесна підтримка людини. Лиш би ми хотіли служити, а Бог нам завжди дасть можливість це зробити
Покажи своїм життям, що на землі не відпочивають)))
|
| |
| |
|
| Наталька | Дата: Вівторок, 02.12.2008, 14:51 | Повідомлення # 3 |
Група: Модератори
Нагороди: 4
| Забути про себе і пам'ятати про те, що ти маєш зробити добро ближньому... щодня... Допомогти, коли тебе про це просять, а ще більше, коли навіть ніхто нічого не казав, але ти знаєш, що допомога потрібна. Бути корисним і могти прислужитися ближньому це так важливо у житті...
|
| |
| |
|
| Владик | Дата: Понеділок, 22.12.2008, 16:05 | Повідомлення # 4 |
| Quote (Дельфініус) Для мене служіння-це жертвування себе для когось Повністю погоджуюсь.Тільки я ще вот не дуже досконалий в любові і не можу пожертвувати якогось великого куска себе для когось Але думаю все прийде з часом...
Бо що роблю - не розумію... Я бо чиню не те, що хочу, але що ненавиджу те роблю...
|
| |
| |
|
| Sjava | Дата: Понеділок, 22.12.2008, 20:28 | Повідомлення # 5 |
Група: Користувачі
Нагороди: 1
| Щодня ми зустрічаємося з різними людьми, буваємо в різних ситуаціях, спілкуємося. Щодня ми, хоч і не свідомо, служимо іншим людям, жертвуючи свій час, свої зусилля. Чи це буде добре слово, чи порада, чи молитва, чи просьо думка - це є жертва. Чим більше ми служимо іншим, тим більше Бог нам служить.
Як думаєш, так і живеш
|
| |
| |
|
| Андрійко:) | Дата: Понеділок, 22.12.2008, 22:30 | Повідомлення # 6 |
| Quote (Sjava) Щодня ми, хоч і не свідомо, служимо іншим людям, жертвуючи свій час, свої зусилля. Може тоді і нема справжнього служіння?Адже як прикро,що незавжди ми це помічаємо.
|
| |
| |
|
| Дельфініус | Дата: Вівторок, 23.12.2008, 11:56 | Повідомлення # 7 |
Адміністратор
| Quote (Андрійко:)) Може тоді і нема справжнього служіння? Та чого ? Quote (Андрійко:)) Адже як прикро,що незавжди ми це помічаємо. Та може то і ліпше, шо ми не помічаємо, хай це буде для нас, як шось, шо так і має бути, як шось, шо треба робити, багато не роздумуючи, так як ми багато не роздумуємо їсти нині чи ні
|
| |
| |
|
| Андрійко:) | Дата: Вівторок, 23.12.2008, 16:26 | Повідомлення # 8 |
| Quote (Дельфініус) Та може то і ліпше, шо ми не помічаємо, хай це буде для нас, як шось, шо так і має бути, як шось, шо треба робити, багато не роздумуючи, так як ми багато не роздумуємо їсти нині чи ні Я просто то трохи прирівняв до добрмх діл.Тобто якщо ми робимо добре діло не з любовї-то немаємо ніякої заслуги.Ну і в цьому випадку,щось подібне
|
| |
| |
|
| Дельфініус | Дата: Вівторок, 23.12.2008, 18:29 | Повідомлення # 9 |
Адміністратор
| Quote (Андрійко:)) Тобто якщо ми робимо добре діло не з любовї-то немаємо ніякої заслуги Та так в принципі, так воно і є. Головне не фарисействувати, тобто не робити добра тільки для вигляду
|
| |
| |
|
| Андрійко:) | Дата: Неділя, 01.02.2009, 13:34 | Повідомлення # 10 |
| Як каже о.Григорій Планчак-"служіння іншим є першим кроком для очищення серця в нашому духовному житті"
|
| |
| |