| Пісні |
| DNatiM | Дата: Субота, 29.11.2008, 15:45 | Повідомлення # 1 |
Група: Користувачі
Нагороди: 6
Статус: Офлайн
| Давайте будемо тут писати пісні . Так Ви мені допоможете вивчити пісні . Ну і можливо це іншим користувачам теж допоможе Я думаю , що релігійні в першу чергу , а ось в другу українські народні
Потрібно вірити в досконалість і мати відвагу бути недосконалим!
|
| |
| |
|
| Дельфініус | Дата: Понеділок, 01.12.2008, 23:14 | Повідомлення # 2 |
Адміністратор
Група: Адміністратори
Нагороди: 3
| Я почну з пісні-гімну нашої Марійської спільноти: Ти вибрала шлях той сама 1.Ти вибрала шлях той сама, Бо віра Тебе так вела. Що раю земного нема, Життям Ти своїм довела. Приспів: Кожна згадка про Тебе для душ наших лік, І ми вірим, що в небі Божий рай є навік. Свята Маріє, свята Маріє, Усі ми грішні, а Ти одна, Свята Маріє, свята Маріє, Для нас Ти – Божа в душі весна. 2. Ти Сина зродила в той час, А Син – Бог Месія для нас, Любитися нам заповів, Сказав як позбутись гріхів. 3. Благ не смію просити я, Але мрійно завжди мені, Коли грішна душа моя Поклонитись прийде у стіп.
Покажи своїм життям, що на землі не відпочивають)))
|
| |
| |
|
| musia_79 | Дата: Середа, 03.12.2008, 03:21 | Повідомлення # 3 |
Група: Модератори
Нагороди: 10
| Мій синьоокий янголе. 1. Коли шаліє зло і хмари дощові Висять мені над головою, Я не боюся злив, я не боюсь вітрів, Бо знаю – ти завжди зі мною. Приспів: Мій брате і наставнику, Мій неустанний захисте, Мій синьоокий янголе, Синьоокий янголе. Мій друже і пораднику, Непобідимий воїне, Мій синьоокий янголе, Синьоока доле. 2. Мабуть, в твоїх очах не раз була печаль, Не раз бриніли сльози болю; А все – мої гріхи, а все – моя вина, Та залишався ти зі мною.
Приймай себе таким, яким ти є, але не забувай - яким маєш стати...
|
| |
| |
|
| Наталька | Дата: Середа, 03.12.2008, 18:49 | Повідомлення # 4 |
Нагороди: 4
| Дуже люблю ось цю пісеньку: Дякую за все життя Отче, Тебе я питаю, Боже, о відповідь дай Скільки себе я шукаю, І де життя цього край. Приспів: Дякую за все життя, за зірки і за буття, За це сонце і за наших матерів. І надіємось в житті - наші душі в майбутті Заспівають пісню слави в небесах. Тихо шепочу молитву, Знаю, мене Ти почув. Знову даєш мені силу, Вірю, мене не забув.
|
| |
| |
|
| Vova | Дата: П'ятниця, 05.12.2008, 08:59 | Повідомлення # 5 |
Творець сайту
| Боже великий, єдиний Боже великий, єдиний! Нам Україну храни, Волі і світу промінням Ти її осіни. Світлом науки і знання Нас, дітей, просвіти, В чистій любові до краю Ти нас, Боже, зрости. Молимось, Боже єдиний: Всю Україну храни, Всі Свої ласки, щедроти Ти на люд наш зверни! Дай йому волю, дай йому Долю, дай доброго світа, Щастя дай, Боже, народу І многая, многая літа!
Сила і велич людини не в тому, що вона має, а в тому, ким вона є
|
| |
| |
|
| Дельфініус | Дата: Субота, 06.12.2008, 21:22 | Повідомлення # 6 |
Адміністратор
| Згадав ше одну пісеньку, яку можна співати без кінця Де шукати маю Бога Де шукати маю Бога, Де Його знайти. Поможіть знайти Ісуса І з Ним разом йти. В любові, в любові Христос наш є. В любові, в любові Він жде тебе. Де шукати маю Бога, Де Його знайти. Поможіть знайти Ісуса І з Ним разом йти. І далі співається "в церкві, в надії, в сповіді, в вірі..."
|
| |
| |
|
| musia_79 | Дата: Субота, 06.12.2008, 22:54 | Повідомлення # 7 |
| Дуже душевна пісня: Промінь сонця. 1. Промінь сонця відгорить, Ніч несе тривоги мить, І нікого у пітьмі нічній, Тільки свічка й образ Твій. О мій Боже, серед самоти Як шукати, де Тебе знайти? Через сутінки минулих літ Несу у серці Твій слід. 2. Невблаганно лине час, Знову хтось піде від нас. Прошу, Боже, тільки про одне – Не лишай саму мене. Світло зірки у пітьмі ночей Стане променем Твоїх очей, Стане шляхом серед самоти, Що ним я буду йти.
|
| |
| |
|
| Наталька | Дата: Понеділок, 08.12.2008, 13:15 | Повідомлення # 8 |
| Хай всіх вас Дух Святий обійме Хай всіх вас Дух Святий обійме І полюбить Божий Син, В серці з Бого будеш жити вічно з Ним. О дай Йому всі тлінні речі - І Дух Божий увійде, Наче голуб чистий, у життя твоє. Приспів: Спасе, о Спасе, Йди рятуй ягнят. Спасе, о Спасе, Йди рятуй ягнят. Співати йдіть цю пісню щастя І хай радість повнить вас, Зір зверніть до імені Його поспіль. Аби віддати гіркі сльози, Дать Йому увесь свій біль, І ви ввійдете у життя Його ім'я. Гімн прочанина Хтось та й зродиться з нас нещасливий, Я не знаю яким був мій рід. Пресвята Богородице Діво, Вирушаєм сьогодні в похід. Помолюся і в путь, як годиться, Треба йти до чужих вже сторон. Бережи ж Ти мене, Богородице, Щоби я не потрапив в полон. А як я ненароком загину, Хай мене поховають задня, Понесуть на руках побратими, Поведуть вороного коня. Затріпочуть хоругви крилами, Загримить полковий тулумбас, Дух мій, Діво, тоді вже відлетить Аж на Січ, в Україну до нас.
Повідомлення відредагував Наталька - Неділя, 07.12.2008, 15:48 |
| |
| |
|
| musia_79 | Дата: Понеділок, 08.12.2008, 20:04 | Повідомлення # 9 |
| Ідеш за Христом по вузенькій дорозі 1. Ідеш за Христом по вузенькій дорозі, Колюче терня заважає йти... Душа у неспокої, серце в тривозі, А тут ще й гора, де подінешся ти? Де втриматись можна, не падай, а стій, Не бійся гори на дорозі своїй. 2. Зроби перший крок, хай він буде рішучим, Бо зродяться з нього до щастя сліди. Сльози не ховай, хай по терню колючім Спливають і родять поживні плоди. Із кожного кроку свого радій, Не бійся гори на дорозі своїй. 3. Дивись: поруч тебе хтось важко ступає, І, втративши сили, в знемозі паде, Подай йому руку, подай, він чекає, А потім до тебе з рятунком прийде. Ні часу, ні сили йому не жалій, Не бійся гори на дорозі своїй. 4. Бо ти не сама, не сама, глянь лиш добре, А перед собою побачиш сліди... Їх той залишив, в кого серце хоробре, З любов’ю і ніжністю каже: „Іди!” „Я дам тобі силу, живи і радій, І зникне гора на дорозі твоїй.”
|
| |
| |
|
| Наталька | Дата: Четвер, 11.12.2008, 14:33 | Повідомлення # 10 |
| Знову вирушаємо в дорогу Знову вирушаємо в дорогу нам незнану, І не знаєм, що чекає нас в житті. Отче, нам прости, грішних захисти І рукою нас в житті веди, нас веди. Дай у добрий час сповнити наказ, Не забудь, о Боже, Ти про нас. Знову вирушаємо в дорогу нам незнану, Вірим, що з Тобою дійдем до мети. Поміч лиш в Тобі, в радості й журбі, Робиш нас щасливими в собі, нас в собі. Знову тінь стоптав, гріх весь подолав І дорогу віри показав. Знову вирушаємо в дорогу нам незнану, Віра в Твого Сина вічність віднайде. Милість нам подай, хорони наш край, Без опори нас Ти не лишай, не лишай. Скільки перешкод, горя і незгод, Та з Тобою сильний ми народ.
|
| |
| |
|
| musia_79 | Дата: П'ятниця, 12.12.2008, 00:19 | Повідомлення # 11 |
| Слава Богу за все 1. Десь колись давно на високій горі Жив премудрий досвідчений старець. Часто він повторяв і завжди поучав – Слава Богу за смуток і радість. Слава Богу за все, слава Богу за все, Слава Богу за смуток і радість. 2. Може, часом тобі хтось погане сказав, Чи з тобою недобре повівся. Знай про це, дорогий, що це Бог допустив, З не приятелем швидко мирися. Слава Богу за все... 3. Якщо ти захворів і знеміг в боротьбі, І не можеш з постелі піднятись. Є місця на добро, це за гріх нам дано, Нарікати не треба й боятись. Слава Богу за все... 4. Коли ближній тебе очорнив, засудив; Не піддайся журбі і печалі. Знай, Господь для спасіння це все призначив, Щоб прощали й були досконалі. Слава Богу за все... 5. Як спокуса прийде, що твій хрест заважкий, І нести його ти вже не в силі; Знай, коли б ти не зміг, то Господь би й не дав, Тож приймай все в любові і мирі. Слава Богу за все...
|
| |
| |
|
| Дельфініус | Дата: Четвер, 18.12.2008, 00:31 | Повідомлення # 12 |
Адміністратор
| Коли Божий Дух Коли Божий Дух наповняє мене, Співаю я як Давид. Співаю як Давид(2p), Співаю я як Давид Коли Божий Дух наповняє мене, Молюся я як Давид. Молюся як Давид (2p), Молюсь я як Давид Коли Божий Дух наповняє мене, Сміюся я як Давид. Сміюся як Давид (2p), Сміюся я як Давид Коли Божий Дух покидає мене, То плачу я як Давид. То плачу як Давид (2p), То плачу я як Давид.
|
| |
| |
|
| musia_79 | Дата: Четвер, 18.12.2008, 01:59 | Повідомлення # 13 |
| Родина 1. Давайте разом руки складімо до Христа, Нехай радіє небо і вся наша земля. Давайте разом нині скажімо до Христа, Що ми усі родина Небесного Отця. Приспів: Ми є родина, ми є родина, Ми є родина у Христі. Ми є родина, ми є родина, Ми є родина у Христі. 2. Як Бог є нашим Татом, Марія – наша Мати Радіють нині з нами, своїми діточками. Багата наша хата та ще багатша стане, Коли любов на світі усюди та й настане. 3. Як добре у родині життя своє прожити, Як добре у родині добро й біду ділити. І як радіє Мати, і як радіє Тато, Коли в своїй родині так діточок багато. Хай живе любов 1. Знаю, що важко, та з вірою йду, Гори долаю, по морю пливу. Знаю, що важко, та в серці моїм Є те, що здолає і горе, і біль. Приспів: Хай живе, хай живе любов (3р.) Хай приходить радість знов і знов. 2. Знаю, що завтра я можу піти В далекі дороги, в незнані світи. Хочу, щоб радість на світі була, Щоб люди сміялись, й не було вже зла.
|
| |
| |
|
| DNatiM | Дата: Середа, 24.06.2009, 14:42 | Повідомлення # 14 |
Група: Користувачі
Нагороди: 6
| Боже , мій Боже Приспів: Боже , мій Боже з Тобою пісня , З Тобою правда і надія , З тобою смутку перемога , З Тобою радісна дорога . Коли життя несе тривоги , Коли гнітить тебе неспокій , Коли хтось хоче налякати І ти незнаєш , де сховатись . Гітару в свої руки візьму , Чужий десь світ позаду лишу . На мене інші вже чекають , Разом зі мною заспівають . Приспів: Світ нас чарує , світ нас манить : Гроші , позиції , розваги . Я все це іншим залишаю , Бо я багатство інше маю : Голубе небо , білі хмари , Високі гори , зелені трави , Знайомий звук , знайома пісня І в серці радісна молитва . Приспів: musia_79, напиши слова пісні Карнавал здається вона так називається , дякую .
Потрібно вірити в досконалість і мати відвагу бути недосконалим!
|
| |
| |
|
| musia_79 | Дата: Середа, 24.06.2009, 18:29 | Повідомлення # 15 |
| DNatiM, я б з радістю написала слова, але я вже цю пісню забула трохи І ніде не маю її записаної. Постараюсь ще знайти десь
|
| |
| |