Play for free   [ Hellbreed is an exciting browser game with sinister Hack and Slash action and fantastic graphics - no download necessary! ]
Аборт - вбивство невинних. А Ви що думаєте про це? - Духовне життя - Духовність - Форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Сторінка 1 з 3 1 2 3 »
Форум » Духовність » Духовне життя » Аборт - вбивство невинних. А Ви що думаєте про це?
Аборт - вбивство невинних. А Ви що думаєте про це?
benedikta Дата: Субота, 18.09.2010, 16:45 | Повідомлення # 1
Група: Користувачі
Повідомлень: 384
Нагороди: 11
Статус: Офлайн
Отримуючи в 1979 р. Нобелівську премію миру, Мати Тереза вимовила знаменні слова на тему абортів.

"Аборт є найбільшою загрозою для миру на землі.

Кожне життя – це життя Бога в нас. Ненароджена дитина несе в собі життя Бога.
Ми не маємо жодного права знищувати її, які б засоби при цьому не використовувалися. Дитина завжди є даром від Бога.
Високорозвинені країни, де аборт дозволяється, в кінцевому результаті – найбідніші з бідних. Найбільшу загрозу для миру на землі представляє аборт.
Якщо ми здатні знищити життя, що дає нам Бог, якщо мати здатна стати катом для власних дітей, чи існує сенс говорити про інші вбивства і війни у світі? Сьогодні люди не люблять одне одного, і саме тут – джерело загрози для миру. Аборт – це зачаток зла на землі… "


І як бажаєте, щоб вам люди чинили, чиніть їм і ви так само.
(Лк.6, 31)


Повідомлення відредагував benedikta - Субота, 18.09.2010, 17:01
 
benedikta Дата: Субота, 18.09.2010, 16:47 | Повідомлення # 2
Група: Користувачі
Повідомлень: 384
Нагороди: 11
Статус: Офлайн
З книги о. Юліян Катрій, ЧСВВ БОЖІ ЗАПОВІДІ

"... Господь Бог, створивши наших прародичів Адама й Єву, сказав до них: «Будьте плідні й множтеся і наповняйте землю та підпорядковуйте її собі» (Бут. 1, 28). Бог ділиться з людиною своєю творчою силою. Він хоче, щоб діти були плодом любові чоловіка й жінки. Тому кожну жінку наділює окремим привілеєм і гідністю бути матір’ю. Вона з Божої волі має давати нове життя та співпрацювати з Богом для існування людського роду. Від того залежить також спасіння жінки, бо каже св. апостол Павло: «Жінка спасеться через народжування дітей, якщо перебуватиме у вірі, любові та святості зі скромністю» (1 Тим. 2, 15).
Господь Бог настільки цінить людське життя, що для його охорони дав окрему Заповідь, яка забороняє нищити людське життя навіть у лоні матері. Та, на жаль, у наш час мільйони жінок слабкої віри бунтуються проти Божої заповіді, що каже: «Не убивай!», і проти того обов’язку, що його сам Творець на них наклав. Наслідком того бунту є тисячі невинних дітей, які через убивство гинуть у лоні матері. Колись боялися чуми, пошесті, зарази, від якої гинули сотні й тисячі людей. А сьогодні модерна пошесть рік-річно забирає не тисячі, а мільйони ненароджених дітей. Ім’я її — біла смерть. Що ж це? А це добровільний аборт, злочинне вбивство немовлят у лоні матері. ..."

І як бажаєте, щоб вам люди чинили, чиніть їм і ви так само.
(Лк.6, 31)


Повідомлення відредагував benedikta - Субота, 18.09.2010, 16:59
 
benedikta Дата: Субота, 18.09.2010, 16:57 | Повідомлення # 3
Група: Користувачі
Повідомлень: 384
Нагороди: 11
Статус: Офлайн
Глорія Поло під час клінічної смерті стала свідком побаченого позагробного життя, про яке описує у книгах "ВРАЖЕНА БЛИСКАВКОЮ", "Я стояла біля воріт неба і пекла". /Релігійне видавництво "Добра книжка", Львів -2009/
Про аборт вона пише у книзі:
"...Кожного разу, коли так проливається кров дитятка, це велике всепалення для сатани, це торжественна гостина для диявола. Він потирає руки і танцює з радості. А нашому Господу Ісусу Христу це спричиняє біль, як під час Його смерті на хресті, і в тих муках Він здригається, терпить щоразу, коли позбавляють життя ненароджене, невинне дитя.
У „книзі життя" побачила, як виникає життя.
Спостерігала, як створюється душа в ту мить, коли зустрічається сперматозоїд з яйцеклітиною. У той момент спалахує чудова іскра, що випромінює світло, бо бере свій початок у сонячному світлі Бога Отця. А лоно приготовленої матері освітлюється промінням цієї нової душі в тій хвилині, коли була запліднена яйцеклітина. Потім, коли здійснюється аборт, ця душа кричить і стогне прозорим болем, хоча ще не утворилися очі чи якісь інші органи. Увесь небесний двір святих, цілий потойбічний світ чує ці крики і стогони, коли вбивають нову, Богом створену душу. Цілий небозвід стрясається від цього лементу, який чути від одного кінця до другого, голосно і виразно, як ехо в горах. У пеклі також чути голосні зойки, але там це є крики радості, які видають усі демони, святкуючи в цей день, танцюючи танець радості.
Відразу після цього в пеклі відкривається декілька печаток, виходять огидні, страхітливі духи, які летять на землю, щоб знову спокушати людство і зводити на бездоріжжя. Наслідком цього є те, що люди щораз більше потрапляють у рабство до сатани, щораз більше піддаються жадобі та користі, смакують нові заборонені пристрасті.
Ви навіть не уявляєте, скільки діточок щодня вбивають у світі! Неможливо навіть осягнути розміри цього величезного злочину. Бродимо в крові цих невинних і вже зовсім цього не зауважуємо. Це стало для нас нормальним, належить до повсякденного життя. Коли хтось виступає проти абортів, вважається фанатиком і консерватором, старомодним і трохи помішаним. Саме це є одним з найбільших тріумфів для пекельного князя сатани. Як зможе спастися людство, коли ціною невинної крові кожного ненародженого є те, що на землю випущений новий демон? Скоро наш світ буде затемнений самими демонами, які були випущені. Потім я побачила, як була занурена і обмивалася кров'ю цих невинних дітей. Зрозуміло, що це вмивання не таке, до якого ми звикли, воно зовсім інше. Біла душа через цю криваву купіль ставала щораз темнішою та злиденнішою, поки не стала цілком чорною. ..."

І як бажаєте, щоб вам люди чинили, чиніть їм і ви так само.
(Лк.6, 31)
 
benedikta Дата: Субота, 18.09.2010, 17:05 | Повідомлення # 4
Група: Користувачі
Повідомлень: 384
Нагороди: 11
Статус: Офлайн
З книги о. Юліян Катрій, ЧСВВ БОЖІ ЗАПОВІДІ

Аборт — злочин стосовно невинної дитини
Св. Церква вчить, що дитина від самого зачаття має безсмертну душу. Тож убити її в лоні матері — це те саме, що позбавити її вступу до неба, бо вона гине без святого Хрещення. На Страшному Суді вона буде обвинувачувати свою злочинну й негідну матір. Злочин переривання вагітності — великий, бо дитина беззахисна, невинна й немічна, цілком здана на опіку й охорону своєї матері.

До одного чесного лікаря приходить молода вагітна жінка, щоб позбутися ненародженої дитини.
А він каже до неї: «Пані, це може зашкодити вашому здоров’ю. Ми це можемо інакше зробити. Дозвольте, нехай дитина прийде на світ. А тоді принесіть її до мене і ми обоє її заріжемо».
Жінка, почувши про такий план, образилася: «Що ви таке говорите? Де ж би я вбила свою рідну дитину».
А тоді лікар: «Але ж, пані, яка різниця? Дитина після народження лише на декілька місяців старша. Коли злочином є вбити її одразу після народження, то такий самий злочин убивати її живою у вашому лоні».


І як бажаєте, щоб вам люди чинили, чиніть їм і ви так само.
(Лк.6, 31)


Повідомлення відредагував benedikta - Субота, 18.09.2010, 19:28
 
benedikta Дата: Субота, 18.09.2010, 19:36 | Повідомлення # 5
Група: Користувачі
Повідомлень: 384
Нагороди: 11
Статус: Офлайн
Господь з любові створив людину, а людина вже створене в собі знищує.
Господь дав дар життя людині, щоб вона продовжувала цей дар - давати життя, а вона вбиває те, що їй не належить.
Вже при зачатті, народженні, житті - ми належимо Богу. І маємо жити для Господа, у Господі і з Господом.
Тому ми не маємо права позбавляти життя тих (ненароджених дітей), яких Господь покликав до життя.
Маємо пам'ятати, що Ісус сказав “...усе, що ви зробили одному з Моїх братів найменших – Мені зробили” (Мт.25,40).
Як боляче нам втрачати близьких і дорогих нашому серцю людей, а особливо тоді, коли дізнаємось, що вони загинули несподівано в аварії, при пожежі, втопилися, їх вбили і т.д. Ми знаходимо причини і винних у смерті цих людей, буває і осуджуємо їх. Але чи осуджуємо ми себе, коли стаємо учасниками, співучасниками чи порадниками у вчинку аборту - вбивства ненароджених, але живих у лоні матері дітей.
Чи задумуємось про те, яку велику і страшну біль через масові вчинки абортів ми завдаємо Нашому Небесному Батьку, Творцю, Господу Богу, який так любить всіх нас дітей Божих, яких створив на образ і подобу Свою.
Як часто ми самі себе позбавляємо щастя і радості. А це щастя і радість дарують діти.

І як бажаєте, щоб вам люди чинили, чиніть їм і ви так само.
(Лк.6, 31)


Повідомлення відредагував benedikta - Субота, 18.09.2010, 19:37
 
kristik Дата: П'ятниця, 24.09.2010, 18:56 | Повідомлення # 6
Група: Користувачі
Повідомлень: 185
Нагороди: 12
Статус: Офлайн
Аборт - найважчий зі всіх гріхів. Це вбивство, але вбивство беззахисної дитинки. А ще гірше мама (дуже часто, маючи вже дітей) вбиває свою власну дитину, свою плоть і кров.
<iframe src="http://vkontakte.ru/video_ext.php?oid=84101991&id=150594746&hash=469760ac3ed69306" width="607" height="360" frameborder="0"></iframe>
<iframe src="http://vkontakte.ru/video_ext.php?oid=84101991&id=150596605&hash=0a506e869258a83a" width="607" height="360" frameborder="0"></iframe>

Віддай світові найкраще з себе, і, швидше всього, тебе ударять і відштовхнуть:
не зважай, віддай найкраще з себе.
Матір Тереза
 
Татіка Дата: Неділя, 21.11.2010, 19:20 | Повідомлення # 7
Група: Користувачі
Повідомлень: 9
Нагороди: 2
Статус: Офлайн
Гострі ножі угризаються в тіло,
Кров заливає утробу.
Як в тебе, жінко, душа не боліла?
Це ж не якась там хвороба,

Це не чума, не смертельна пухлина.
Нащо робити це вбивство?
Це твоя кров, твоя рідна дитина,
Яку не пустили в дитинство.

 
Anarchy Дата: Вівторок, 17.05.2011, 15:59 | Повідомлення # 8
Група: Користувачі
Повідомлень: 86
Нагороди: 3
Статус: Офлайн
а як ви ставитеся до аборту коли плід має безліч патологій,та мутацій є невиліковно хворим і не має ні найменшого шансу на хоча б подібне на нормальне життя?
або до аборту коли вагітність і народження дитини є несумісною із життям матері?адже є безліч випадків коли помирає і матір і дитина,або матір під час пологів яка просто фізично невзмозі народити дитину?

Все єдине ціле.
 
benedikta Дата: Вівторок, 17.05.2011, 18:27 | Повідомлення # 9
Група: Користувачі
Повідомлень: 384
Нагороди: 11
Статус: Офлайн
Часто людина хоче у всьому шукати насолоди, задоволення бажань, бути завжди щасливою і сповненою радості, а також прагне ухилитись від проблем, які можуть її чекати. Бог дає життя, і тільки Він має право його забирати. У мене є подруга, котрій приблизно у такому ж випадку порадити зробити аборт - штучне переривання вагітності, тепер вона не може завагітніти. Скільки буває випадків, коли народжується повноцінна, здорова дитина і вона також набуває різних небезпечних для життя хворіб і помирає. Аборт - це умисне, свідоме вбивство ненародженої дитини, яка вже від моменту зачаття є живою.
Якщо для жінки вагітність і пологи є не сумісними, тоді вихід тільки один, не мати близьких стосунків, для того, щоб не вагітніти. В дійсності Господь робить чуда, але тоді коли людина повністю живе життям побожним, часто сповідається, причащається Тіла і Крові Господньої, і Господь Сам все перемінює та неможливе робить можливим. Читала у книзі "Пекло", наводився випадок, жінка попала в аварію і була мертвою (мала клінічну смерть) вона побачила маленькі туловища дітей, то були аборти, був і її синочок, Він казав мамі, лікарі Тобі казали мене знищили, бо інакше Ти мамо помреш, але якби Ти мене народила, Ти б залишилась живою.

І як бажаєте, щоб вам люди чинили, чиніть їм і ви так само.
(Лк.6, 31)


Повідомлення відредагував benedikta - Вівторок, 17.05.2011, 18:54
 
benedikta Дата: Вівторок, 17.05.2011, 18:49 | Повідомлення # 10
Група: Користувачі
Повідомлень: 384
Нагороди: 11
Статус: Офлайн
З абортами - цими жахливими речами легковажити не можна.

Раджу Вам переглянути відеозапис:
http://www.youtube.com/watch?v=eTsObF1yOb4

20.02.2011
душераздирающий рассказ про аборт из док. филма "память смертная 2009"

просто невозможно удержать слезы смотря этот исповедь...
Такое совпадение, неужели упомянута гора та же самая что и описана в "Откровение", Светлана де Роган-Левашова..

страница 120
— А ты знаешь, иногда здесь попадаются и добрые сущности, которые
просто совершили большие ошибки. И если честно, мне их очень жалко...
Представляешь — ждать здесь следующего своего воплощения?!. Жуть!

страница 145
Мы «проскользнули» чуть глубже, и я уже готова была увидеть обычную
«жутко-гнетущую» нижнеастральную реальность, но, к моему удивлению,
ничего похожего не произошло... Мы попали в довольно таки приятный, но
правда, очень хмурый и какой-то печальный пейзаж. О каменистый берег
тёмно-синего моря плескались тяжёлые, мутные волны... Лениво «гонясь» одна за другой, они «стукались» о берег и нехотя, медленно возвращались обратно, таща за собой серый песок и мелкие, чёрные, блестящие камушки. Дальше виднелась величественная, огромная, тёмно-зелёная гора, вершина которой застенчиво пряталась за серыми, набухшими облаками. Небо было тяжёлым, но не пугающим, полностью укрытым серыми облаками. По берегу местами росли скупые карликовые кустики каких-то незнакомых растений. Опять же — пейзаж
был хмурым, но достаточно «нормальным», во всяком случае, напоминал один из тех, который можно было увидеть на земле в дождливый, очень пасмурный день... И того «кричащего ужаса», как остальные виденные нами на этом «этаже» места, он нам не внушал...

Як кажуть, 7 раз відміряй, 1 раз відріж. Краще над цими речами подумати і вирішити так, щоб потім не гризли докори сумління. Вбити, знищити дуже легко, але вже ніколи цього не повернеш.
Хай Господь допоможе Вам згідно Волі Божої прийняти правильне рішення. У Господа план на кожну людину Свій ще до народження.

http://www.youtube.com/watch?v=6XPxSSMKEeU
Абортам - ні!


І як бажаєте, щоб вам люди чинили, чиніть їм і ви так само.
(Лк.6, 31)
 
benedikta Дата: Вівторок, 17.05.2011, 19:10 | Повідомлення # 11
Група: Користувачі
Повідомлень: 384
Нагороди: 11
Статус: Офлайн
http://www.youtube.com/watch?v=Vr-T_3NVIAM
http://www.youtube.com/watch?v=JSNEvXfPWIU
Письмо от Бога

http://cerkva.ucoz.net/publ/gospod_napisav_tobi_lista/1-1-0-19
Лист, який Ви зараз прочитаєте — не вигадка. Якщо ви дозволите, він змінить ваше життя. Тому, що Його написав Сам Бог! Він написаний від всього серця. Господь любить вас. він Батько, який шукає вас все життя. Це лист любові вам.

Дитино Моя.
Можливо. Ти Мене не знаєш, але Я знаю про Тебе все. (Псалом 138:1)
Знаю час, коли ти сідаєш і коли встаєш. (Псалом 138:2)
Мені відомі всі твої дороги. (Псалом 138:3)
Навіть все волосся пораховане на твоїй голові. (Матфія 10:29-31)
Бо ти створенний за образом Моїм (Буття 1:27)
Мною ти живеш, і рухаєшся і існуєш. (Діяння 17:28)
Бо ти рід Мій (Діяння 17:28)
Перед тим як ти був зачатий, Я пізнав тебе (Ієремії 1:4-5)
Я вибрав тебе перед створенням світу (Ефесян 1:11-12)
Ти був створений не випадково (Псалом 138:15)
Всі дні твої записані в книзі Моїй (Псалом 138:16)
Я визначив час твого народження і твого перебування (Діяння 17:26)
Чудно і дивно ти влаштований (Псалом 138:14)
Я зіткав тебе в лоні матері твоєї (Псалом 138:13)
І вивів тебе з лона матері твоєї в день народження твого (Псалом 70:6)
Про Мене говорять неправду ті, хто не пізнав Мене (Іоанна 8:41-44)
Я, Отець твій, недалеко від тебе і зовсім не сержусь на тебе, Я – досконала любов (1 Іоанна 4:16)
Моє бажання – вилити свою любов на тебе (1 Іоанна 3:1)
Просто тому, что ти Моє дитя, а Я твій Отець (1 Іоанна 3:1)
Я даю тобі більше, ніж може дати тобі твій земний отець (Матфія 7:11)
Бо Я – досконалий Отець (Матфія 5:48)
Всяке благе даяння, це з руки Моєї (Іакова 1:17)
Бо Я - твій годувальник і задовольняю всі потреби твої (Матфія 6:31-33)
Твоє майбутнє завжди повне надії (Ієремії 29:11)
Бо любов’ю вічною Я возлюбив тебе (Ієремії 31:3)
Помислів Моїх про тебе більше ніж піску морського (Псалом 138:17-18)
Радістю про тебе Я радію (Софонії 3:17)
Повіки не відвернусь від тебе, щоб благоволити тобі (Ієремії 32:40)
Бо ти дорогоцінний, вибраний Мій (Вихід 19:5)
Від щирого серця і душі Моєю бажаю утвердити тебе (Ієре-мії 32:41)
І хочу показати тобі велике і недоступне (Ієремії 33:3)
Якщо шукатимеш Мене всім серцем твоїм, то знайдеш (Второзаконня 4:29)
Тішся Мною, і виконаю бажання серця твого (Псалом 36:4)
Бо Я вкладаю в тебе всі благі бажання (Філіпійцям 2:13)
Я можу робити для тебе більше, ніж ти можеш собі уявити (Єфесянам 3:20)
Бо Я - твій великий натхненник (2 Фесалонікійцям 2:16-17)
Я - також Батько твій, що утішає тебе в скорботах твоїх (2 Корінфянам 1:3-4)
Коли ти сокрушений серцем, Я близький до тебе (Псалом 34:19)
Як пастир носить ягнятко, так близько носив Я тебе коло серця Свого (Ісаїі 40:11)
Одного дня Я витру всяку сльозу з очей твоїх (Одкровення 21:3-4)
І заберу всякий біль, що приносив тобі страждання на землі (Одкровення 21:3-4)
Я - Батько твій, і люблю тебе так само, як і Сина Свого Іісуса (Іоана 17:23)
Бо в Ісусові Моя любов до тебе виявлена (Іоана 17:26)
Він - образ суті Моєї (Євреям 1:3)
Він прийшов, щоб показати, що Я за тебе, а не проти тебе (Римлянам 8:31)
І сказати тобі, що Я не зоставлю тобі гріхів твоїх і злочинів (2 Коринфянам 5:18-19)
Ісус помер, щоб ти примирився зі Мною (2 Коринфянам 5:18-19)
Його смерть була досконалим вираженням Моєї любові до тебе (1 Іоана 4:10)
Я віддав найдорогоцінніше, щоб завоювати твою любов (Римлянам 8:31-32)
Якщо ти приймаєш дар - Сина Мого Ісуса, ти приймаєш Мене (1 Іоана 2:23)
І ніщо не зможе відлучити тебе від Моєї любові (Римлянам 8:38-39)
Повертайся додому, і Я влаштую розкішний бенкет (Лука 15:7)
Я завжди був твоїм Батьком, і залишуся їм назавжди (Ефесянам 3:14-15)
Тепер запитаю тебе чи будешь ти Моїм дитям? (Іоана 1:12-13)
Я чекаю тебе (Лука 15:11-32)

Твій люблячий Отець


І як бажаєте, щоб вам люди чинили, чиніть їм і ви так само.
(Лк.6, 31)
 
Anarchy Дата: Середа, 18.05.2011, 13:47 | Повідомлення # 12
Група: Користувачі
Повідомлень: 86
Нагороди: 3
Статус: Офлайн
ну а скільки буває випадків коли жінки народжують дітей і викидають їх на смітники і т.д,або ще краще коли зразу убивають новонароджену дитину.
Мені просто жаль дітей які народжуються з надзвичайно сильними патологіями,мутаціями,і т.д.нехай краще вбити їх коли це ще зародок,ніж вони страждатимуть все життя,може й тільки бог має право забирати життя,але це чомусь нікого не зупиняє,вбивці,гвалтівники,різні випадки бувають,навіть якшо взяти легший приклад,скільки вбивають тварин,заради хутра,і.т.д.Як на мене їсти мясо це теж вбивство але воно настільки не засуджується громадскістю.

Все єдине ціле.
 
benedikta Дата: Вівторок, 07.06.2011, 20:26 | Повідомлення # 13
Група: Користувачі
Повідомлень: 384
Нагороди: 11
Статус: Офлайн
Anarchy, На рахунок того, що вбивають тварин, я з Вами згідна - це теж є вбивство, навіть жорстоке. Біля 8 років я не споживаю м'яса (крім риби), та жалію про те, що взагалі його колись їла. Я теж є противницею вбивства тварин, адже святі Божі угодники, пустельники м'яса не споживали взагалі, а харчувалися рослинами, корінцями.

У Біблії, в Старому Завіті, Книга Буття (Глава 1:26-31) написано:
26. Тож сказав Бог: "Сотворімо людину на наш образ і на нашу подобу, і нехай вона панує над рибою морською, над птаством небесним, над скотиною, над усіма дикими звірями й над усіма плазунами, що повзають на землі."
27. І сотворив Бог людину на свій образ; на Божий образ сотворив її; чоловіком і жінкою сотворив їх.
28. І благословив їх Бог і сказав їм: "Будьте плідні й множтеся і наповняйте землю та підпорядковуйте її собі; пануйте над рибою морською, над птаством небесним і над усяким звірем, що рухається по землі."
29. По тому сказав Бог: "Ось я даю вам усяку траву, що розсіває насіння по всій землі, та всяке дерево, що приносить плоди з насінням: вони будуть вам на поживу.
30. Всякому ж дикому звіреві, всякому небесному птаству, всьому, що повзає по землі й має в собі живу душу, я даю на поживу всяку зелень трав." І так сталося.

31. І побачив Бог усе, що створив: і воно було дуже добре. І був вечір і був ранок - день шостий.

Але на рахунок людини, у якій душа є Образом і Подобою Божою, аборт - це знищення душі, яка появляється в момент зачаття. Людина є вінець всього творіння Господнього.

Аргументовану відповідь щодо абортів подано у статті газети Тимашевского Свято-Духова мужского монастыря "Исцелись верой".

http://www.akcioc.ru/content/articles/index.php?article=342
ДУХОВНЫЙ ЖЕМЧУГ: ответы архимандрита Георгия на вопросы читателей.
ВОПРОС:“Как быть, если врачи советуют сделать аборт из-за того, что у женщины очень больное сердце и она, якобы, при родах может умереть?”.

ОТВЕТ: “Это не по-человечески: убить ребёнка, чтобы выжить самой, даже животные не убивают своих детей! А врачам, которые советуют подобное, нужно не лукавить в словах “прервать беременность”, а говорить прямо - “убить ребёнка”! А то все маскируются научными терминами: “сделать аборт”, “прервать беременность”, а то, что за этими словами кроется страшное преступление - убийство младенца - об этом медицина предательски молчит... Приезжали ко мне на приём женщины с подобными проблемами, вот один из таких случаев: приехала из ст. Ленинградской беременная женщина и рассказывает, что ей сделали ультразвуковое исследование плода и выяснилось, что у ребёнка слишком маленькая недоразвитая голова (чуть больше куриного яйца), поэтому врачи предложили ей спровоцировать преждевременные роды. Я запретил ей идти на подобное безумие, поскольку человек - это создание Божие и предназначение любого человека (калеки или здорового) - идти к Вечности. Даже если в последствии ребёнок-инвалид умирает, то по слову Господа Иисуса Христа, он наследует Царствие Небесное, как и все дети. Свт. Иоанн Златоуст говорит всем женщинам: “Женщины будут спасаться деторождением...”, а не убийством своих детей.

В итоге, я посоветовал приехавшей ко мне женщине пить несколько настоев трав и читать определённые молитвы. Звонит мне эта женщина через три месяца и говорит, что ребёнок родился нормальным и нормально развивается, - этим врачи были уж очень удивлены.

Или такой случай: одной женщине сказали, что у неё слишком крупный ребёнок и она не сможет его родить, поэтому надо ей готовиться к операции...
Муж этой женщины приехал ко мне, я дал им молитвы и одно народное средство. В результате, роды прошли легко, без операции, ребёнок народился нормальный, и я даже держал его на руках.

І як бажаєте, щоб вам люди чинили, чиніть їм і ви так само.
(Лк.6, 31)


Повідомлення відредагував benedikta - Середа, 08.06.2011, 17:16
 
Anarchy Дата: Середа, 08.06.2011, 16:40 | Повідомлення # 14
Група: Користувачі
Повідомлень: 86
Нагороди: 3
Статус: Офлайн
Я притримуюсь веганізму(споживаю лише їжу виключно рослинного походження, повністю виключаючи компоненти тваринного походження. не вживаю м’ясо-, рибо-, море- і яйцепродуктів також не вживаю молочні продукти,мед.,не ношу хутра,і шкіри)

ну в цих випадках нічого особливого інколи апаратура і лікарі помиляються,це нормально.великих дітей зараз якраз нормально народжують за допомогою кесарєва і так....
для мене дитина це від народження і дальше,до цього це ембріон,плід.
це не наш вибір і не нам говорити добре це чи погано,я підтримую аборт в деяких випадках,в деяких ні,але не нам когось чи якийсь вчинок засуджувати,в любому випадку якщо жінка так чи інакше вчинила значить на те в неї є свої обєктивні причини,і не нам вимірювати їхню вагомість.

Все єдине ціле.
 
benedikta Дата: Середа, 08.06.2011, 18:50 | Повідомлення # 15
Група: Користувачі
Повідомлень: 384
Нагороди: 11
Статус: Офлайн
Слухала гарну проповідь одного священика, який в кінці проповіді промовим слова Ісуса: "Господи, прости бо не знають, що роблять, і не хочуть знати".

Але, щоб знати і розуміти свою правоту чи неправоту, потрібно різносторонньо дослідити питання, яке для Вас має важливість, наприклад у даному випадку - аборт.
Людина уникає дослідження істини і правоти для того, щоб зняти з себе відповідальність. Але навіть земні закони вчать про те, що незнання закону не звільняє від відповідальності.

Читала книгу, автором якої є Глорія Поло, жінка мала клінічну смерть і описала все, що досвідчила вона перебуваючи у позагробному житті.
Цю книжку можна скачати на вказаних сайтах: http://kaputik.net/2010/07/ вражена-блискавкою-глорія-поло/
http://kalush-ugcc.at.ua/blog....06-03-1
http://www.traducionalist.info/blog....-25-201

Я раджу Вам перечитати цю книжку, а тоді зробити висновки. Там немає фантастики, це все відбувалось реально. Всупереч Вашим переконанням, існує світ видимий і невидимий.

Глорія Поло «ВРАЖЕНА БЛИСКАВКОЮ» Стояла біля воріт неба і пекла
Релігійне видавництво "Добра книжка" Львів -2009 Релігійне видання

Аборт - це найважчий, найстрашніший гріх

Щоразу, коли проливається кров дитини - невинної дитини - приносимо дияволові цілопальну жертву і його сила у світі збільшується. Душа волає рятунку, але ніхто її не чує, бо, власне, не хоче чути. Наголошую вкотре: душа завжди доросла і дозріла, навіть якщо не має сформованого тіла. Як в насінині яблука міститься повна інформація про велике, розлоге дерево, але потрібен час, щоб воно виросло - так сформована, дозріла душа чекає на ріст і розвиток тіла. Але коли його зародок вбивають, душа кричить так, що від її крику здригається Небо.
Відлунює цей крик і в пеклі, але це вже не сигнал про порятунок, а звістка про перемогу диявола, оте переможне "ура!", яке чуємо на стадіонах, коли у ворота супротивника влітає м'яч. Пекло, власне, і є таким неозорим стадіоном, в якому безліч демонів, отримавши перемогу, вітають її божевільним криком.
Там, в потойбіччі, демони вилили на мене кров моєї страченої дитини, а також кров дітей тих жінок, яких я заохочувала до абортів. Моя, така колись світла і чиста душа, стала після цього непроглядно темною. І ось що цікаво: стративши дитину, я втратила будь-яке відчуття гріха. Була переконана, що ніякого гріха не маю. Але Господь показав мені ще більше. Зокрема те, як через так зване "планування сім'ї" були вчинені інші аборти. Тут треба сказати, що після першого аборту в стінку матки мені була введена мідна спіраль, яку я носила в собі від 16 років до того часу, коли мене вразила блискавка. Виймала її лише тоді, коли сама вирішувала завагітніти.


І як бажаєте, щоб вам люди чинили, чиніть їм і ви так само.
(Лк.6, 31)


Повідомлення відредагував benedikta - Середа, 08.06.2011, 18:55
 
Форум » Духовність » Духовне життя » Аборт - вбивство невинних. А Ви що думаєте про це?
Сторінка 1 з 3 1 2 3 »
Пошук:

Статистика форуму
Теми з новими дописами Популярні теми Найбільші писаки Нові користувачі