| Боюсь, що не можу виправитись... |
| зайченятко | Дата: Субота, 19.12.2009, 17:14 | Повідомлення # 1 |
Група: Користувачі
Нагороди: 0
Статус: Офлайн
| боюсь,що не можу стати краща.нервуюсь і злюсь.сварюсь.не можу прийняти людей які мене люблять.боюсь залишитись такою на все життя.інколи краще не жити ніж жити от так. допоможіть мені розібратись як бути. як почати приймати людей такими як і вони є.я дуже хочу бути такою як була колись..........(((
Любов довготерпить і ніколи неперестає.
|
| |
| |
|
| Serafym | Дата: Неділя, 20.12.2009, 22:36 | Повідомлення # 2 |
| Думаю, що ти вже даєш привід тішитися ворогові наших душ тим, що кажеш "інколи краще не жити ніж жити от так". Так не можна, бо це нарікання. Бог має план спасіння стосовно всіх людей, і тебе також Як казав мені о.Артемій, коли щось не так, коли нам погано, що відбувається з нами і не знаємо що до чого, то треба впокорятися, і подумати над тим, що ми це заслужили. Але не нарікати на Бога. Бо тільки ми винні у всьому. Почни з навернення та покаяння, з глибокого покаяння. Проаналізуй своє життя, може зроби загальну з цілого життя добру сповідь. І молися, не здавайся і будеш краща навіть ніж була раніше. Бог з нами, кого маємо боятись? З Богом! П.С. в усіх людях є Христос, так собі розважай і старайся тоді любити усіх без винятку.
|
| |
| |
|
| зайченятко | Дата: Понеділок, 21.12.2009, 20:55 | Повідомлення # 3 |
| важко чомусь....ак хочу бути щасливо , любити.вміти любити.не знаю куди я все це поділа.зникло в 1 день.не можу занйти свій шлях до Бога.де він?
|
| |
| |
|
| benedikta | Дата: Вівторок, 22.12.2009, 15:13 | Повідомлення # 4 |
Нагороди: 3
| У релігійних крамницях є не дуже груба книжка Жак Філіп "Шукай миру" коштує біля 10-15 грн. Мені один отець-монах радив читати, я багато почерпнула, думаю Вам допоможе. Гріх позбавляє нас душевного миру. Гріх залежно від його ступеня стає причиною сьогоднішніх Ваших терпінь. Після гріхопадіння людина терпить різний проміжок часу буває і роки. Коли матимете можливість і час ходити на Св. Літургію навіть щоденно, приймаючи Святе Причастя, але з чистим сумлінням, тоді Господь Ісус Христос буде Вам допомагати легко нести Ваш хрест і переносити заслужені Вами терпіння. А Святий Дух поступово буде відновлювати Святу благодать, яку людина втрачає через гріх. Коли ми чинимо гріх, можна собі уявити, що ми прибиваємо наскрізь цвяхи до рук і ніг Ісуса Христа. А щоб вони загоїлись потрібен час.
І як бажаєте, щоб вам люди чинили, чиніть їм і ви так само. (Лк.6, 31)
|
| |
| |
|
| Vova | Дата: Вівторок, 22.12.2009, 15:13 | Повідомлення # 5 |
Творець сайту
Група: Адміністратори
Нагороди: 4
| зайченятко, Бога ми в першу чергу знаходимо в Святих Тайнах, найперше через Святе Причастя. Через Причастя ми отримуємо повноту Святого Духа, який нас наділяє своїми дарами і плодами. А дари і плоди Святого Духа - це саме те, що нам потрібно для щасливого життя тут, на землі, бо дари Святого Духа - це мудрість, розум, рада, кріпость, знання, побожність, страх Божий. І коли в нас є ці дари, то вони приносять плоди Святого Духа: любов, радість, мир, терпеливість, доброта, милосердя, віра, лагідність, поміркованість. І це те, що ми шукаємо! Тому тільки якнайчастіше прийняття Причастя приведе нас до щасливого життя.
Сила і велич людини не в тому, що вона має, а в тому, ким вона є
|
| |
| |
|
| benedikta | Дата: Вівторок, 22.12.2009, 16:52 | Повідомлення # 6 |
Нагороди: 3
| На сайті: http://kryvoleh.narod.ru/ УЛЮБЛЕНА МОЛИТВА СВ. ІГНАТІЯ ЛОЙОЛИ "ДУШЕ ХРИСТОВА" (ANIMA CHRISTI) Душе Христова, освяти мене. Тіло Христове, спаси мене. Крове Христова, напій мене. Водо з боку Христового, обмий мене. Страсте Христова, зміцни мене. Добрий Ісусе, вислухай мене. У своїх ранах сховай мене. Не дозволь мені віддалятися від Тебе. Від зловмисного ворога оборони мене. У годину моєї смерти поклич мене і звели мені прийти до Тебе, щоб зі святими Твоїми прославляв я Тебе на віки вічні. Амінь. Ця молитва дуже сильна, через нею милосердний Ісус буде скріплювати Ваші немочі, допомагати нести Хрест, який дається людині для спасіння душі. Важливо перед Господом зізнатись про нашу немічність, про нашу негідність перед Ним, просити у Господа прощення за свої гріхи , сили і допомоги жити згідно Його Святої волі. Госпо хай буде так, як Ти хочеш. Потрібно себе прирівнювати до грішників, наприклад : 1.до розбійника, який був праворуч Ісуса розп’ятий, але покаявся. 2.до блудного сина, який витратив все майно, котре батько йому дав, і т.д., але навернувся, прийшов до батька. 3.до блудниці Магдалини, яка жила розпусним життям, але навернулася до побожного життя. Коли ми живемо з гріхом, ми стаємо на дорогу блудного сина, але коли ми з тієї дороги гріха сходимо і приходимо до Господа, Він радіє нашому наверненню. Адже Він наскільки любить людей, що Свого Єдинородного Сина віддав на жертву, щоб кожен через Ісуса Христа отримав життя вічне. Це життя на землі дано кожному, щоб на ньому назбирати багато скарбів для Неба, через добрі вчинки ближнім. Бо, як каже Христос: «Все, що ви зробили моїм найменшим, це ви Мені зробили». Господь любить кожну людину. Сьогодні Ви засмучені, а прийде час і Ви будене радіти, по Ви пізнали Господа, Його милосердя, доброту. Блаже́нства — вимовлені Ісусом Христом у Нагірній Проповіді і представлені у Новому Заповіті (Матвія 5:3—12 і Луки 6:20—23), складають основу християнського морального вчення і доповнююють десять заповідей Старого Заповіту. Дев'ять євангельських блаженств наступні: Блаженні вбогі духом, бо їхнєє Царство Небесне. Блаженні засмучені, бо вони будуть утішені. Блаженні лагідні, бо землю вспадкують вони. Блаженні голодні та спрагнені правди, бо вони нагодовані будуть. Блаженні милостиві, бо помилувані вони будуть. Блаженні чисті серцем, бо вони будуть бачити Бога. Блаженні миротворці, бо вони синами Божими стануть. Блаженні вигнані за правду, бо їхнє Царство Небесне. Блаженні ви, як ганьбити та гнати вас будуть, і будуть облудно на вас наговорювати всяке слово лихе ради Мене. Радійте та веселіться, нагорода бо ваша велика на небесах! Бо так гнали й пророків, що були перед вами.
І як бажаєте, щоб вам люди чинили, чиніть їм і ви так само. (Лк.6, 31)
|
| |
| |
|
| kristik | Дата: Середа, 23.12.2009, 13:59 | Повідомлення # 7 |
Нагороди: 11
| У розпачливих і безнадійних обтавинах дуже допомагає дев'ятниця до святого Юди Тадея, одного з апостолів Ісуса. Цей апостол був, довший час, забутий і зневажений, так як люди путали його з Юдою Іскаріотом. За це Господь Бог, щоб надолужити його забуття наділив його чудесною силою допомагати, людям, які звертаються до нього з щирою молитвою в особливо важких обсавинах. Я сама особисто переконалася в вище написаному. Те, що здавалось неможливим стає реальністю!
Віддай світові найкраще з себе, і, швидше всього, тебе ударять і відштовхнуть: не зважай, віддай найкраще з себе. Матір Тереза
|
| |
| |
|
| зайченятко | Дата: Субота, 26.12.2009, 22:01 | Повідомлення # 8 |
| Не можу згадати як то любти.так ніби ніколи не любила.не знаю шо туманить мене.але боюсь лишитись в злості. як віддавати любов?
|
| |
| |
|
| зайченятко | Дата: Субота, 26.12.2009, 22:12 | Повідомлення # 9 |
| Дякую за ваші відповіді....просто прагну любити.я не розумію що зімною сталось......роблю боляче коханій людині.не можу відчути любові.знаю що люблю.але не можу відчути.тільки злість і біль.( хочу поїхати в колодіївку....
|
| |
| |
|
| DNatiM | Дата: Понеділок, 22.02.2010, 23:44 | Повідомлення # 10 |
Нагороди: 5
| Один священник сказав мені таке : "Оступитись може кожен, але піднятись не кожен" і ще він сказав: "Кожна людина повинна постійно над собою працювати, бо інакше втратить форму". Для себе я винесла таке, що кожен помиляється, але сильним є тільки той хто знаходить в собі сили для покаяння. Знаєш зайченятко, ти насправді любиш і вмієш любити, але ти себе судиш(чи рівняєшся) по загальному стереотипу. Раджу прочитати одну із серії книг Гері Чепмена «П’ять мов любові ...», сама краща "П’ять мов Божої любові" в ній ти не тільки зрозумієш свою мову любові, ближніх а й Божу
Потрібно вірити в досконалість і мати відвагу бути недосконалим!
|
| |
| |
|
| soldy | Дата: П'ятниця, 26.02.2010, 13:41 | Повідомлення # 11 |
Нагороди: 4
| В мене також було, шо я постійно сперечався з людьми, які мені дуже симпатичні, забагато сварилися на такі глобальні теми... Але якось мене сильно вивели, як по скайпі ми спілкувалися, то я пішов перечитав акафіст, чи до Богородиці, чи до Спасителя, бездумно перечитав, неуважно, але в тому часі якось заспокоївся і подумав, шо не тре нікого нагружати, і не тре вимахуватися, просто дати спокійно інформацію, ту що просили і сказати "приходьте". Коротше - розборки то зле, як то любити не знаю, головне так шоб не сильно нервуватися))) Простіше до всього відноситися і ставити інших як мінімум на рівні з собою, а то і вище від себе, головне не навпаки. Ну і довіра людям з неї починається добро:)І послух, то є дуже важливо слухати а не командувати)) і ше більше гарних приколів, зарадии гумору варто жити)))
|
| |
| |