| Дельфініус | Дата: Неділя, 09.11.2008, 13:35 | Повідомлення # 1 |
Адміністратор
Група: Адміністратори
Нагороди: 3
Статус: Офлайн
| Пропоную в цій темі викладати різні невеличкі цікаві повчальні історії, які мають глибокий зміст, і змушують нас задумуватися!
Покажи своїм життям, що на землі не відпочивають)))
|
| |
| |
| benedikta | Дата: Вівторок, 27.07.2010, 12:50 | Повідомлення # 46 |
Група: Користувачі
Нагороди: 3
Статус: Офлайн
| З книжки "Місяць Душ чистилищних". Сила молитви дієва тоді, коли серце і душа (совість) є чистими Помираючи, один батько заповів синові, щоб після його смерті завжди пам'ятав про нього. Син виконав прохання батька: молився за його душу, в його наміренні виконував добрі вчинки. Пройшло 32 роки. І ось з'являється душа батька вся в полум'ї і гірко скаржиться, що через стільки літ син не причинився до одного полегшення душі в ЇЇ тяжких терпіннях. "Як це може бути, - здивувався син, -адже я постійно жертвував і жертвую за тебе чисельні молитви й милостині, і це не помогло тобі?" "Бачиш, - відповів батько, - все, що ти чинив і чиниш не має вартості ні для мене, ні для тебе, бо все сповняєш у стані смертельного гріха. В своїх сповідях ти не виявляєш жалю за вчинені гріхи, тому всі вони були не дійсні. Милосердний Господь дозволив, аби заради твоєї і моєї користі, я міг тебе про це повідомити". Після цієї появи син навернувся, при сповіді з щирим жалем покаявся за гріхи і невдовзі своїми добрими вчинками вирятував батька з чистилища.
І як бажаєте, щоб вам люди чинили, чиніть їм і ви так само. (Лк.6, 31)
|
| |
| |