| Olya | Дата: Вівторок, 10.03.2009, 14:07 | Повідомлення # 1 |
Група: Користувачі
Нагороди: 2
Статус: Офлайн
| Я люблю Бога - бо Він найдобріший, Я люблю життя - бо воно прекрасне, Я люблю людей - бо вони такі різні, Я люблю природу - бо від неї багато чого можна навчитись, Я люблю своє житло - бо там затишно, Я люблю свою сімю - тому що вона для мене найкраща, Я люблю казати комусь гарне слово, тому що люблю дивитися, як від них в людей починають світитися очі.... Я люблю, тому що люблю!!!!
Давайте будем добрішими
|
| |
| |
| зайченятко | Дата: Понеділок, 30.11.2009, 18:15 | Повідомлення # 16 |
Нагороди: 0
| я люблю любити.Дуже дуже.тільки забула як.хоч і маю кого....
Любов довготерпить і ніколи неперестає.
|
| |
| |
| benedikta | Дата: Понеділок, 06.06.2011, 21:34 | Повідомлення # 17 |
Нагороди: 11
| Бог - є досконалою любов'ю. Я любила і люблю одного духовного отця (монаха), який відійшов у вічність, Він для мене був духовним батьком, другим земним батьком, Він єдиний, у кому я повністю відчувала присутність Бога Отця. Напевно тому, що Він перебував у Дусі Господньому. То були почуття досконалої Божої любові. Саме в час великих випробувань і терпінь, як утішителя і порадника Господь дарував мені зустріч з цією Божою особою. Його наміри і вчинки свідчили про вияв милосердя і любові Божої. Цей отець Йосафат для мене був реальним прикладом для наслідування.
І як бажаєте, щоб вам люди чинили, чиніть їм і ви так само. (Лк.6, 31)
|
| |
| |
| VladLena | Дата: Вівторок, 14.06.2011, 01:04 | Повідомлення # 18 |
Нагороди: 4
| Я люблю життя і кожен день, який мені дарує Бог. Я дуже вдячна Богу за те, що він мені подарив подругу, яка навернула мене і ще дуже багато людей на шлях істини, якби не вона я не знаю яким би блудним життям я жила зараз, я люблю її за те, що вона в мене є !!!!
Моя дорога - Христос
|
| |
| |
| xarizmat | Дата: Четвер, 27.10.2011, 14:29 | Повідомлення # 19 |
Нагороди: 1
| Я люблю веселку. Бо згадую тоді, що другого потопу вже не буде.
А все інше любити мій обовязок.
|
| |
| |