| Дутися чи не дутися?))) |
| Дельфініус | Дата: Четвер, 15.01.2009, 15:04 | Повідомлення # 1 |
Адміністратор
Група: Адміністратори
Нагороди: 3
Статус: Офлайн
| Є така одна нехороша риса в людей-це "ображання" , тобто людина ображається на тебе і може навіть перестати спілкуватися з тобою . Я і за собою бачу таку рису, і хоч розумію, шо це безглуздо, дутися на когось, але деколи важко буває себе пересилити. В кінці і так прийдеш вибачатися, розуміючи, шо був не правий . Як переборювати це в собі?
Покажи своїм життям, що на землі не відпочивають)))
|
| |
| |
|
| DNatiM | Дата: Четвер, 15.01.2009, 15:30 | Повідомлення # 2 |
Група: Користувачі
Нагороди: 6
| Незнаю , що тобі толком на це сказати . Знаю одне наш отець Володимир каже , що якщо ми не пробачим то ми робимо погано тільки собі , тому що та людина піде то сповіді і Бог їй пробачить . і їй не буде потрібно твоє прощення , ось. Але знаю що є такі образи які ти пробачив , але важко забути . На це мені один отець сказав , що ми ніколи незможиво пробачити так щоб про це ніколи більше незгадувати , а зможемо тільки в тому випадку коли та людина захоче нашого прощення (я так думаю це коли та людина попросить в нас пробачення) . А для мене самої дутися - це просто привернути до себе увагу , для прикладу я вчуся серед хлопців і вони дуже часто люблять жартувати , але інколи жарти не дуже веселі і ось тоді приходиться робити сумне личко щоб вони помітили , що цей жарт не дуже смішний . А ось потім мій улюблений момент коли кажуть я не хотів тебе образити чи щось в тому дусі Висновок один дутись не потрібно , ну хіба трошки для уваги але без всяки образ в серці
Потрібно вірити в досконалість і мати відвагу бути недосконалим!
|
| |
| |
|
| Дельфініус | Дата: Четвер, 15.01.2009, 15:53 | Повідомлення # 3 |
Адміністратор
Група: Адміністратори
| Quote (DNatiM) А для мене самої дутися - це просто привернути до себе увагу Цікаво Quote (DNatiM) Висновок один дутись не потрібно , ну хіба трошки для уваги але без всяки образ в серці Люди напевно не можуть взагалі ні на шо не ображатися, тож справді, головне не тримати образу глибоко в серці, а відразу прощати
Покажи своїм життям, що на землі не відпочивають)))
|
| |
| |
|
| DNatiM | Дата: Четвер, 15.01.2009, 20:50 | Повідомлення # 4 |
Група: Користувачі
Нагороди: 6
| Люди напевно не можуть взагалі ні на шо не ображатися, тож справді, головне не тримати образу глибоко в серці, а відразу прощати так іменно так , а ще образа - це погано , а дутись - це надуті губки які не обовязково означають образу
Потрібно вірити в досконалість і мати відвагу бути недосконалим!
|
| |
| |
|
| Владик | Дата: Субота, 17.01.2009, 15:18 | Повідомлення # 5 |
Група: Радники
| Пам'ятаєте науки о.Володимира?Там він називав різні стани людини,коли нею керує злий дух. Одна з них - це ображання на когось. Я думаю шо отак просто ображатися на когось просто смішно. Ми навіть не знаємо чому саме так, а не інакше зробила та людина, а потім згодом, коли взнаємо трохи більше, то думаємо: гм...дійсно, вот чому так сталось... Хоча бувають різні випадки... і дійсно деколи важко побачити, якщо людина не просить вибачення, а навпаки,думає шо вона на 100% права, коли то є зовсім не так... Дивуюся я тим монахам і монахиням...мабуть треба час, щоб цього навчитися...
Бо що роблю - не розумію... Я бо чиню не те, що хочу, але що ненавиджу те роблю...
Повідомлення відредагував Владик - Субота, 17.01.2009, 15:19 |
| |
| |
|
| Андрійко:) | Дата: Понеділок, 19.01.2009, 19:11 | Повідомлення # 6 |
Нагороди: 5
| А для чого взагалі ображатись?Ми коли ображаємось то втрачаємо мир.А тій людині нічого(якщо вона не знає ,що ви на неї ображаєтесь).Тому робимо гірше тільки самі собі.
In nomine Patris, et Filii, et Spiritus Sancti. Amen
|
| |
| |
|
| Наталька | Дата: П'ятниця, 23.01.2009, 18:19 | Повідомлення # 7 |
Група: Модератори
Нагороди: 4
| Цілком погоджуюся, що ображатися - це дурість і також на 100 % погоджуюся, що хоч це і дурість, побороти це в собі вкрай важко! Гордість зашкалює! Але часом, коли інша людина тебе постійно ображає, ігнорує чи щось подібне, то навіщо спілкуватися з такою людиною? Це не образа, просто інколи це не бажання нервувати себе і інших. Таке ж буває!
|
| |
| |
|
| Nafanja | Дата: Субота, 31.01.2009, 17:41 | Повідомлення # 8 |
Нагороди: 2
| а я взагалі страшна людина в цьому плані. Дуже часто ображаю рідних мені людей. Гордість... то моя жахлива проблема. Думаю частіше про себе, про вигоду для себе, а не про ближнього. Інколи виходить, але це буває рідко. Але я вчуся...
Тільки тому, що хтось не любить тебе так, як тобі хочеться, не означає, що він не любить тебе всією душею
|
| |
| |