| Що головне? |
| Андрійко:) | Дата: Неділя, 11.01.2009, 22:42 | Повідомлення # 1 |
Група: Радники
Нагороди: 5
Статус: Офлайн
| На вашу думку,яка чеснота є найголовніша у нашому житті? І чому?
In nomine Patris, et Filii, et Spiritus Sancti. Amen
|
| |
| |
|
| Дельфініус | Дата: Понеділок, 12.01.2009, 01:35 | Повідомлення # 2 |
Адміністратор
Група: Адміністратори
Нагороди: 3
| Думаю найголовнішою є Любов, і від неї походять всі інші. Бо якшо ти любиш по справжньому когось(ближнього), то нехтуєш собою, а це є дуже важливим, і це думаю є прямою дорогою до неба!
Покажи своїм життям, що на землі не відпочивають)))
|
| |
| |
|
| DNatiM | Дата: Понеділок, 12.01.2009, 09:00 | Повідомлення # 3 |
Група: Користувачі
Нагороди: 6
| Я думаю що кожна по своєму є дуже потрібна і головна , але не дарма Любов і Віра є найголовніші . Ісусик нас кожного разу просив йому вірити ну що до Любові він її нам безперестанно показував
Потрібно вірити в досконалість і мати відвагу бути недосконалим!
|
| |
| |
|
| Владик | Дата: Середа, 14.01.2009, 22:36 | Повідомлення # 4 |
| Quote (Дельфініус) Думаю найголовнішою є Любов Погоджуюсь,бо коли немає любові,яким би ти чесни і добри не був,без неї буде дуже сирувато...
Бо що роблю - не розумію... Я бо чиню не те, що хочу, але що ненавиджу те роблю...
|
| |
| |
|
| soldy | Дата: Середа, 14.01.2009, 22:43 | Повідомлення # 5 |
Нагороди: 4
| А знаєте, звідси можна брати матеріал для нашої казочки, там теж Віра, Надія і Любов, боряться за лідерство, хочуть вибрати серед себе найголовнішу. Думаю кожна чеснота - свята, і є Божим даром, хто обдарований чеснотами, хто собі в Бога вимолив, випрацював, вистраждав чесноту є справді щасливим!
|
| |
| |
|
| Андрійко:) | Дата: Понеділок, 19.01.2009, 19:23 | Повідомлення # 6 |
Нагороди: 5
| Я теж підтримую цю думку,що любов є найголовніша,але інші чесноти можна сказати "доповнюють" її.Без них мабуть було б важко когось полюбити
In nomine Patris, et Filii, et Spiritus Sancti. Amen
|
| |
| |
|
| Наталька | Дата: П'ятниця, 23.01.2009, 18:15 | Повідомлення # 7 |
Група: Модератори
Нагороди: 4
| А я не підтримую думки про те, що котрась із трьох чеснот більш вартісніша, ніж дві інші. Бо не маючи віри в Бога (тобто не знаючи Бога) хто б міг любити? А коли не надієшся, що після смерті будеш Вічно у Бозі, то нащо тоді взагалі любити? Результат можна отримати лише коли всі чесноти є у тобі. І я впевнена, що вони не бувають окремо, лише разом і є рівнозначно важливими.
|
| |
| |
|
| BANDERA | Дата: П'ятниця, 23.01.2009, 18:26 | Повідомлення # 8 |
Нагороди: 0
| Quote (Наталька) А я не підтримую думки про те, що котрась із трьох чеснот більш вартісніша, ніж дві інші. Бо не маючи віри в Бога (тобто не знаючи Бога) хто б міг любити? А коли не надієшся, що після смерті будеш Вічно у Бозі, то нащо тоді взагалі любити? Результат можна отримати лише коли всі чесноти є у тобі. І я впевнена, що вони не бувають окремо, лише разом і є рівнозначно важливими. . . підтримую кожна з чеснот важлива і нема важливіша неважливіша от і все .
|
| |
| |
|
| sella | Дата: Вівторок, 23.06.2009, 17:28 | Повідомлення # 9 |
| "А найбільша поміж ними Любов"
Завдяки молитві сходить сонце.
|
| |
| |
|
| musia_79 | Дата: Вівторок, 23.06.2009, 18:14 | Повідомлення # 10 |
Група: Модератори
Нагороди: 10
| Мені здається, що є одна така чеснота, про яку ніде конкретно не сказано, але вона присутня у кожній з чеснот катехизмової частини - це ПОКОРА. Без неї неможливо осягнути інших чеснот.
Приймай себе таким, яким ти є, але не забувай - яким маєш стати...
|
| |
| |
|
| kristik | Дата: Вівторок, 23.06.2009, 19:07 | Повідомлення # 11 |
Нагороди: 12
| Я згiдна з musia_79, бо якщо в нас е всi чесноти i нема покори, то не вартуемо нiчого,бо нами керуе гордiсть - один з найважчих грiхiв. Любов як i iншi чесноти не може iнувати коли ми пiддаемось Гордoстi.
Віддай світові найкраще з себе, і, швидше всього, тебе ударять і відштовхнуть: не зважай, віддай найкраще з себе. Матір Тереза
|
| |
| |
|
| зайченятко | Дата: Понеділок, 30.11.2009, 18:32 | Повідомлення # 12 |
Нагороди: 0
| А найбільша Любов.
Любов довготерпить і ніколи неперестає.
|
| |