| Ваша молитва! |
| Дельфініус | Дата: Неділя, 04.01.2009, 16:37 | Повідомлення # 1 |
Адміністратор
Група: Адміністратори
Нагороди: 3
Статус: Офлайн
| Пропоную в цій темі писати Ваші молитви, тобто не з молитвеника, а ті, які Ви часом промовляєте до Бога своїми словами. Пригадую, нам отець Володимир розповідав одну молитву, яку сам склав, дуже гарно. Такого роду молитва є дуже глибокою, бо її можна молитися будь-де, не потребуючи молитовника і готових текстів
Покажи своїм життям, що на землі не відпочивають)))
|
| |
| |
|
| Андрійко:) | Дата: Неділя, 04.01.2009, 17:23 | Повідомлення # 2 |
Група: Радники
Нагороди: 5
| А от я деколи практикую молитву на відганяння злих духів.Тобто молитва подібна до молитви одного святого(не пам'ятаю якого)Приблизно ось так:Господи Ісусе Христе духа гордості,нетерпеливості,смутку.і т д....віджени від мене.І прошу всього тогоо що є протилежне вище згаданим (ніби покори,терпеливості,радості і т.д.)Але говорю лише такі,які я маю,тож кожен може скласти її по своєму.
In nomine Patris, et Filii, et Spiritus Sancti. Amen
|
| |
| |
|
| Дельфініус | Дата: Понеділок, 05.01.2009, 18:36 | Повідомлення # 3 |
Адміністратор
Група: Адміністратори
| А я в ті хвилини, коли згадую про Бога, то намагаюся молитися Ісусову молитву: "Господи, Ісусе Христе, Сину Божий, помилуй нас грішних"
Покажи своїм життям, що на землі не відпочивають)))
|
| |
| |
|
| Наталька | Дата: П'ятниця, 23.01.2009, 18:35 | Повідомлення # 4 |
Група: Модератори
Нагороди: 4
| А я коли молюся своїми словами (не з молитвенника), то завжди по-різному, так як приходить на думку саме в цей момент. Тому тяжко зараз написати свою молитву...
|
| |
| |
|
| DNatiM | Дата: Понеділок, 26.01.2009, 10:40 | Повідомлення # 5 |
Група: Користувачі
Нагороди: 6
| я часто повторюю такі слова : " Пробач мені Ісусику за Твої рани ." з цими словами зразу згадую як Він мене любить і як я Його ображаю своїми гріхами
Потрібно вірити в досконалість і мати відвагу бути недосконалим!
|
| |
| |
|
| sloveniat | Дата: Понеділок, 26.01.2009, 17:30 | Повідомлення # 6 |
Нагороди: 0
| Боже правий, творець всього сущого на світі, що живеш в душі і тілі моєму! Великий, мудрий, любячий, що даєш мені розум і життя, натхнення на добрі справи. Захисти мене від гріха, зміцни мою силу духу і тіла, відведи від зради і спокуси. Бо Твоя є влада і воля і слава навіки. Амінь. http://mojamolytva.blogspot.com/
|
| |
| |
|
| Владик | Дата: П'ятниця, 06.03.2009, 15:35 | Повідомлення # 7 |
Група: Радники
| Quote (Наталька) А я коли молюся своїми словами (не з молитвенника), то завжди по-різному, так як приходить на думку саме в цей момент. Тому тяжко зараз написати свою молитву... Ага, повністю згідний! Молитва ще сильно залежить від настрою... Добрий настрій- просиш, поганий- дякуєш... Хоч тре завжди дякувати...
Бо що роблю - не розумію... Я бо чиню не те, що хочу, але що ненавиджу те роблю...
|
| |
| |
|
| Olya | Дата: Середа, 18.03.2009, 13:47 | Повідомлення # 8 |
Нагороди: 2
| Молитва християнської родини Всесильний і всемилостивий Господи Боже! Твоїй всемогутній опіці вручаємо наш дім і все, що маємо. Благослови, Боже, всім нам, як ти благословив пресвятій родині в Назареті. Найсвятіший Спасителю наш, Ісусе Христе! Благаємо тебе задля любови твоєї, що склонила тебе стати чоловіком і вмерти на хресті за всіх нас, благослови нашій родині та всьому домові. Заступи нас, Ісусе, від диявольських підступів і від людської злоби. Захисти нас від громів, тучі, вогню, повені та інших нещасть. Дай нам, Господи, щоб ми всі кріпко держалися святої віри, у терпіннях і смутках не втрачали надії на тебе і з дня на день росли в любові твоїй, у взаємній любові між собою. А коли прийде час смерти, не допусти, Ісусе, щоб хто-небудь із нас зійшов з цього світу без святих таїнств. Маріє, Мати милосердя! Веди нас материнською рукою на цій долині сліз І поручай нас Синові твоєму, щоб ми вдостоїлися його благословення в цьому житті, а в майбутньому — вінця нев'янущої слави. Святий Йосифе, опікуне нашого Спасителя і його пречистої Матері, вставляйся за нами, благослови і борони нас. Святий архангеле Михаїле, заступай нас перед злобою пекельного змія. Святий Гавриїле, дай нам завжди пізнавати божу волю. Святий Рафаїле, хорони нас від недуг і небезпек життя. Святі ангели хоронителі, перестерігайте нас завжди і не дозвольте, щоб ми зійшли з дороги спасення. Усі святі заступники наші, будьте нам опікунами і моліть Бога за нас. Амінь.
Давайте будем добрішими
|
| |
| |
|
| Olya | Дата: Четвер, 09.04.2009, 11:34 | Повідомлення # 9 |
Нагороди: 2
| Давайте в цей скрутний час помолимось за Україну: Любий наш Боже, Найсолодший Ісусе Христе, не дай злим силам, котрі нас так мучать, опанувати нашою країною. Благаємо Тебе: не допусти, щоб розпалилася громадянська війна, щоб убивали брат брата, батько сина. Не допусти, щоб у нашій країні панували цинізм та жорстокість. Господи наш Любий, не допускай вторгнення з боку будь-якої іншої держави. Благаємо Тебе, Наймиліший Боже, віджени злі сили та зніми напруження у громадян нашої країни, щоб вони керувалися розумом, а не емоціями, щоб ми змогли пережити кризову ситуацію і щоб вона якнайшвидше минулася, бо від цього залежить майбутнє нашої України та ставлення світу до неї. Любий наш Боже, хай у нашій країні вічно панує любов, доброта, щирість та побожність. Не допусти, Боже, щоб тут панували фальш та лицемірство. У всьому хай виконується Твоя Свята воля, а не наша, бо Ти єдиний Благий Господь, і Твоє є Царство, сила та слава завжди: нині і повсякчас і на віки вічні. Амінь. Пресвята Богородице Маріє, спаси нас та захисти нас від усякого лиха Твоїм святим Покровом! Брати та сестри, пам'ятаймо: сильнішою за зброю є повна довіри молитва. Сильнішою за воєнну силу є смиренна сила народу, котрий неустанно молиться. Бог є Любов. І любов переможе!
Давайте будем добрішими
|
| |
| |