| Андрійко:) | Дата: Четвер, 01.01.2009, 22:50 | Повідомлення # 1 |
Група: Радники
Нагороди: 5
Статус: Офлайн
| Що для вас означає це слово?Для чого ви ходите(якщо ходите) вертепом?Яка ваша основна ціль?Що є основою "вертепування"?
In nomine Patris, et Filii, et Spiritus Sancti. Amen
|
| |
| |
| Владик | Дата: Субота, 03.01.2009, 14:31 | Повідомлення # 2 |
Нагороди: 3
| Для мене це нагода реалізувати свої акторські здібності,а також підтримати українські добрі традиції,які потроху занепадають...
Бо що роблю - не розумію... Я бо чиню не те, що хочу, але що ненавиджу те роблю...
|
| |
| |
| Дельфініус | Дата: Неділя, 04.01.2009, 00:45 | Повідомлення # 3 |
Адміністратор
Група: Адміністратори
| Для мене це теж можливість "пограти", трохи розважитися(якшо роль весела ), і повеселити людей
Покажи своїм життям, що на землі не відпочивають)))
|
| |
| |
| Андрійко:) | Дата: Неділя, 04.01.2009, 01:05 | Повідомлення # 4 |
| Ну для мене-це є дуже весело і гарно доносити людям радість :)(ну можливо не я особисто,а весь вертеп) Також є можливість підтримати свої традиції.Приємно буде згадувати на старість(якшо доживу)як колись весело було з вертепом
|
| |
| |
| Наталька | Дата: П'ятниця, 23.01.2009, 18:41 | Повідомлення # 5 |
Група: Модератори
Нагороди: 4
| Звичайно, підняти настрій собі і також ближнім - це дуже важливо. Також хто, як не ми будемо підтримувати власні традиції і звичаї! Але найголовніша мета вертепу - це підняти настрій Богові, прославивши Його народження, і зберегти Божі звичаї і традиції!!! Хай всі люди, дивлячись на вертеп і чуючи коляду, ще раз прославлять Господа нашого Ісуса Христа!!! Адже ж ХРИСТОС РОЖДАЄТЬСЯ!!! Тож СЛАВІМО ЙОГО!!!
|
| |
| |
| Андрійко:) | Дата: Понеділок, 26.01.2009, 00:21 | Повідомлення # 6 |
| Quote (Наталька) підняти настрій Богові Якось трохи дивно звучить Але жалко,що тепер люди трохи "закриті"на коляду,мовляв то для малих дітей,нехай колядуюють,ми вже старі...
|
| |
| |
| Дельфініус | Дата: Понеділок, 26.01.2009, 09:39 | Повідомлення # 7 |
Адміністратор
Група: Адміністратори
| Quote (Андрійко:)) мовляв то для малих дітей,нехай колядуюють,ми вже старі... Та теперішнє покоління навіть не знає, шо означає слово "колядувати", батьки це занедбують, не вчать своїх дітей. Моя мама на роботі попросила маленьку дівчинку, дочку когось зі співробітників, здається років 10-11, заколядувати, на шо вона відповіла: "А шо таке колядувати?". Це вражає, шо діти такого не знають... , і це наша біда
Покажи своїм життям, що на землі не відпочивають)))
|
| |
| |