| Християни |
| Андрійко:) | Дата: Середа, 24.12.2008, 17:04 | Повідомлення # 1 |
Група: Радники
Нагороди: 5
Статус: Офлайн
| От багато людей кажуть:"Так я християнин!"Хоч не докінця розуміючи зміст справжнього християнського життя.На вашу думку,якою має бути людина,щоб називатися справжнім християнином?
In nomine Patris, et Filii, et Spiritus Sancti. Amen
|
| |
| |
|
| Sjava | Дата: Середа, 24.12.2008, 20:10 | Повідомлення # 2 |
Група: Користувачі
Нагороди: 1
| Справжній християнин перш за все має показувати своїми щоденними вчинками те що він християнин. Не стидатися Ісуса, і щодня чим-раз більше доказувати іншим свою віру.
Як думаєш, так і живеш
|
| |
| |
|
| Дельфініус | Дата: Четвер, 25.12.2008, 09:52 | Повідомлення # 3 |
Адміністратор
Група: Адміністратори
Нагороди: 3
| Quote (Sjava) Справжній християнин перш за все має показувати своїми щоденними вчинками те що він християнин. Так і має бути. Маляр, малюючи, доказує, шо він є маляр, лікар-лікуючи, рибак-ловлячи рибу... Так само і християни повинні бути християнами, тобто жити за Христовою вірою, виконувати всі приписи і заповіді та змагатися один з одним в любові, бо християнство-це є віра любові
Покажи своїм життям, що на землі не відпочивають)))
|
| |
| |
|
| Андрійко:) | Дата: Четвер, 25.12.2008, 16:39 | Повідомлення # 4 |
| Християни-це ті хто непохитно наслідують Христа і всі Його слова.
|
| |
| |
|
| Андрійко:) | Дата: Неділя, 04.01.2009, 18:16 | Повідомлення # 5 |
| Ось гарно написано в одному журналі:"Ми-християни настільки,наскільки здібні розпізнати волю Господа,що в нас діє."
|
| |
| |
|
| DNatiM | Дата: П'ятниця, 09.01.2009, 11:47 | Повідомлення # 6 |
Нагороди: 6
| Християни - це людина яка любить Ісусика понад усе на світі . Бо коли ти любиш , то ти тоді віриш , а якщо віриш той виконуєш все ідучи за Ним . Але взагалом можна багато чого сказати за християна і яким потрібно бути і яким ні . Тільки одне , щоб полюбити так як нас любить Ісусик потрібно ціле наше земне життя
Потрібно вірити в досконалість і мати відвагу бути недосконалим!
|
| |
| |
|
| Владик | Дата: Субота, 17.01.2009, 15:27 | Повідомлення # 7 |
Нагороди: 3
| Пам'ятаєте таку кумедну історію (чи то вона правдива) коли в церкву забігають люди з автоматами і кричать: "Всі християни залишаються, а решту - на вихід!!!" Половина людей вийшла, а половина залишилась. Тоді той з автоматом каже: "Отче,можете починати Службу, всі невіруючі вийшли!Я точно не згадаю тої історії, але якось так було... Значить справжні християні- це ті, які готові вмерти за віру і за Христа.Але думаю,в кожного християнина є свій ступінь християнства...
Бо що роблю - не розумію... Я бо чиню не те, що хочу, але що ненавиджу те роблю...
|
| |
| |
|
| soldy | Дата: Субота, 17.01.2009, 16:30 | Повідомлення # 8 |
Нагороди: 4
| Справжні християни - це ті про яких ви всі передімною написали і ше + православні християни, мені чогось важко відносити протестантів, чи сектантів до щирих християн, адже вони не почитають ікон, вважаючи це гріхом ідолопоклонства, не почитають Божої матері, вважаючи, що вона була дівою лише до народження Христа...це такий екуменічний бік питання, але чогось мені захотілося написати саме так!
|
| |
| |
|
| Наталька | Дата: П'ятниця, 23.01.2009, 18:25 | Повідомлення # 9 |
Група: Модератори
Нагороди: 4
| Quote (Sjava) Справжній християнин перш за все має показувати своїми щоденними вчинками те що він християнин. Цілком підтримую. Адже називатися Христовим ім'ям означає жити так, як Він вчив і навіть показав нам приклад.
|
| |
| |