| Андрійко:) | Дата: Неділя, 07.12.2008, 16:06 | Повідомлення # 1 |
Група: Радники
Нагороди: 5
Статус: Офлайн
| Їх є багато і кожен з них мав в собі щось унікальне,щось особливе та неповторне.Цікаво було б дізнатись,який святий,свята чи святі вам найбільше подобаються і чому? Щоб і ми могли трішки більше дізнатися про них
In nomine Patris, et Filii, et Spiritus Sancti. Amen
|
| |
| |
| Дельфініус | Дата: Вівторок, 09.12.2008, 01:09 | Повідомлення # 2 |
Адміністратор
Група: Адміністратори
Нагороди: 3
| Я про святих практично нічого не знаю, і хотів би почитати книжку про життя святих. А так мені пригадується історія семи юнаків, яких піддали тортурам, але вони не відмовилися від християнської віри!
Покажи своїм життям, що на землі не відпочивають)))
|
| |
| |
| Андрійко:) | Дата: Середа, 17.12.2008, 23:25 | Повідомлення # 3 |
Нагороди: 5
| А от мені подобається святий Дон Боско.Тому що він мав надзвичайну довіру до Бога і мав дар навертання молоді та в'язнів.
In nomine Patris, et Filii, et Spiritus Sancti. Amen
|
| |
| |
| musia_79 | Дата: Четвер, 18.12.2008, 02:30 | Повідомлення # 4 |
Група: Модератори
Нагороди: 10
| Я люблю дуже Матір Терезу і Папу Івана-Павла ІІ (хоч він ще і не проголошений святим). Хочеться наслідувати їх в своєму житті, їхні життєві історії для мене взірці правдивого побожного життя.
Приймай себе таким, яким ти є, але не забувай - яким маєш стати...
|
| |
| |
| Владик | Дата: Понеділок, 22.12.2008, 15:23 | Повідомлення # 5 |
Нагороди: 3
| Quote (musia_79) Матір Терезу і Папу Івана-Павла ІІ Ага,мені теж вони довподоби А ще мені подобається І.Золотоустий.Я якось трохи прочитав "Перлини східних отців",то там такі глибокі і прості речі він пише,шо мені слів бракує.Я би його прирівняв до апостола Павла,але наших часів
Бо що роблю - не розумію... Я бо чиню не те, що хочу, але що ненавиджу те роблю...
|
| |
| |