| Гріх! |
| Дельфініус | Дата: Четвер, 30.10.2008, 22:53 | Повідомлення # 1 |
Адміністратор
Група: Адміністратори
Нагороди: 3
Статус: Офлайн
| Є безліч різних гріхів, які робить людина, ображаючи Бога! На вашу думку, який гріх, або які гріхи є найбільш поширені серед людей, і чому? І що б ви порадили щоб позбутися його(або їх)?
Покажи своїм життям, що на землі не відпочивають)))
|
| |
| |
|
| Vova | Дата: Середа, 05.11.2008, 16:33 | Повідомлення # 2 |
Творець сайту
Група: Адміністратори
Нагороди: 4
| Тут зараз кожен до найпоширеніших гріхів віднесе ті гріхи, які він сам робить найчастіше . Тому це визначення є суто індивідуальним. Така моя думка. Відносно боротьби проти гріхів, то я думаю тут вихід один: брати приклад з Ісуса. Як саме? Всі ми пам'ятаємо як Ісус боровся з спокусами диявола в пустині, Він боровся Словом Божим. Тому тільки частим читанням Святого Письма ми зможемо тримати себе в руках і тільки в Святому Письмі є протидія всім нашим гріхам. Хоча простіша відповідь на питання "Що б ви порадили щоб позбутися його(або їх)?" звучить так: приступити до сповіді і Причастя. Але тоді ми позбудемось того гріха на дуже короткий термін.
Сила і велич людини не в тому, що вона має, а в тому, ким вона є
|
| |
| |
|
| musia_79 | Дата: Вівторок, 18.11.2008, 00:57 | Повідомлення # 3 |
Група: Модератори
Нагороди: 10
| Щоб позбутися гріха, треба боротися з ним до крові Тільки праця над самим собою і Святий Дух, якого ми отримуємо у Причасті і інших релігійних практиках, здатні це зробити.
Приймай себе таким, яким ти є, але не забувай - яким маєш стати...
|
| |
| |
|
| Андрійко:) | Дата: Неділя, 30.11.2008, 00:38 | Повідомлення # 4 |
Група: Радники
Нагороди: 5
| На мою думку зараз у світі поширений гріз егоїзму.Щодо боротьби з гріхами, треба просто завжди пам'ятати про присутність Бога. І тоді диявол не зможе бути біля нас,бо коло нас буде Бог.
In nomine Patris, et Filii, et Spiritus Sancti. Amen
|
| |
| |
|
| Наталька | Дата: Вівторок, 02.12.2008, 14:56 | Повідомлення # 5 |
Нагороди: 4
| Гордість-найпоширеніший і найтяжчий гріх. Бо саме через гордість людина злиться, ображається, стає егоїстом, вбиває, краде і т.д. Така моя думка. Що робити? - Боротися і просити в Бога сили для цієї боротьби, а інакше як? Без бою, старань і зусиль не буває перемоги над гріхами!!!
|
| |
| |
|
| musia_79 | Дата: Вівторок, 09.12.2008, 01:32 | Повідомлення # 6 |
Нагороди: 10
| І я думаю, що гордість є первинною у всіх гріхах. Навіть первородний гріх почасвя з гордості...
Приймай себе таким, яким ти є, але не забувай - яким маєш стати...
|
| |
| |
|
| Владик | Дата: П'ятниця, 12.12.2008, 14:13 | Повідомлення # 7 |
Група: Радники
Нагороди: 3
| Пам'ятаєте із слів Матері Терези:"...я просила Бога,щоб він забрав мою гординю,але Бог сказав-ні.Гординю не забирають,від неї треба самому відмовитись..."Так що Quote (Наталька) Боротися і просити в Бога сили для цієї боротьби, а інакше як? На мою думку єдине вирішення!
Бо що роблю - не розумію... Я бо чиню не те, що хочу, але що ненавиджу те роблю...
|
| |
| |