| Дельфініус | Дата: Четвер, 04.12.2008, 21:34 | Повідомлення # 1 |
Адміністратор
Група: Адміністратори
Нагороди: 3
Статус: Офлайн
| Який Ваш найбільший скарб тут на землі? Що для Вас є найдорожчим? Чому Ви приділяєте найбільше уваги?
Покажи своїм життям, що на землі не відпочивають)))
|
| |
| |
| Андрійко:) | Дата: П'ятниця, 05.12.2008, 23:16 | Повідомлення # 2 |
Група: Радники
Нагороди: 5
| Незнаю хотілося б сказати що Боже Слово, церква,але боюсь помилитись.Адже я так часто надаю перевагу чомусь іншому забуваючи про ці скарби
In nomine Patris, et Filii, et Spiritus Sancti. Amen
|
| |
| |
| Наталька | Дата: Неділя, 07.12.2008, 16:46 | Повідомлення # 3 |
Група: Модератори
Нагороди: 4
| Життя - це вже скарб. А тому найбільши ми маємо дбати і докладати всіх зусиль, щоб не змарнувати цього життя. Наше серце має бути сповнене цим бажанням, це і є скарб
|
| |
| |
| Vova | Дата: Понеділок, 08.12.2008, 11:57 | Повідомлення # 4 |
Творець сайту
Група: Адміністратори
Нагороди: 4
| Найбільшим скарбом людини є те, чому вона приділяє часу. Справді, дуже хотілося б, щоб це було Святе Письмо, церква. Але проаналізувавши розподіл свого часу можу сказати, що моїм "скарбом" є все що завгодно тільки не ці речі. Значить потрібно ще дуже багато працювати над собою...
Сила і велич людини не в тому, що вона має, а в тому, ким вона є
|
| |
| |
| Владик | Дата: П'ятниця, 12.12.2008, 13:52 | Повідомлення # 5 |
Група: Радники
| На мою думку скарбом є кожна прожита хвилина тобою або твоїми близькими... Не встиг оглянутись-і хтось з твоїх друзів поїхав кудись далеко і ти вже його ніколи не побачиш.Або раптом хтось помер:чи бабуся чи дідусь або ше хтось...І ти потім починаєш пригадувати,що ти йому(їй)погане наговорив,не встиг натішитися радістю спілкування з цією людиною...А її вже немає!Так шо тут буде доречний вислів:"Проживи цей день так,ніби він є для тебе останнім"...
Бо що роблю - не розумію... Я бо чиню не те, що хочу, але що ненавиджу те роблю...
|
| |
| |
| sella | Дата: Вівторок, 23.06.2009, 17:25 | Повідомлення # 6 |
Група: Користувачі
| І знову хочу сказати словами Б. Ферреро "Життя-це все,що ми маємо..." Тільки от як ми ним скористаємось????
Завдяки молитві сходить сонце.
|
| |
| |
| зайченятко | Дата: Понеділок, 30.11.2009, 18:36 | Повідомлення # 7 |
Група: Користувачі
Нагороди: 0
| Найбільший скарб- те чого хотілося б досягти за все життя.Віра сильна як смерть.Любов вічна.і ще раз віра.
Любов довготерпить і ніколи неперестає.
|
| |
| |