| Як часто ви читаєте Святе Письмо? |
|
|
|
| Андрійко:) | Дата: Середа, 22.04.2009, 10:35 | Повідомлення # 1 |
Група: Радники
Нагороди: 5
Статус: Офлайн
| Тема говорить сама за себе
In nomine Patris, et Filii, et Spiritus Sancti. Amen
|
| |
| |
|
| Дельфініус | Дата: Четвер, 23.04.2009, 11:40 | Повідомлення # 2 |
Адміністратор
Група: Адміністратори
Нагороди: 3
| Проголосував за кожен день, стараюся потрошки кожен день шось прочитати, хоча буває шо пропускаю
Покажи своїм життям, що на землі не відпочивають)))
|
| |
| |
|
| Olya | Дата: Четвер, 23.04.2009, 11:48 | Повідомлення # 3 |
Група: Користувачі
Нагороди: 2
| От і я стараюся читати кожен день, але інколи пропускаю, тому проголосувала через день.
Давайте будем добрішими
|
| |
| |
|
| soldy | Дата: Четвер, 23.04.2009, 12:25 | Повідомлення # 4 |
Нагороди: 4
| Я проголосував раз в місяць, хоча то трошки не так, бо я читаю Святе Письмо не систематично раз в місяць, а в часі посту великого, різдв'яного, рідше петрівки та успенського, по змозі протягом всього посту, ну і в певних випадках за обставинами - за настроєм наприклад, от таке моє правило читання Святої Книги...
|
| |
| |
|
| Андрійко:) | Дата: Середа, 06.05.2009, 20:49 | Повідомлення # 5 |
Нагороди: 5
| Я також стараюся читати кожен день,хоч інколи пропускаю,тому-через день
In nomine Patris, et Filii, et Spiritus Sancti. Amen
|
| |
| |
|
| Наталька | Дата: Середа, 13.05.2009, 12:32 | Повідомлення # 6 |
Група: Модератори
Нагороди: 4
| Я проголосувала за раз в місяць, бо чесно кажучи кожного дня не читаю, навіть через день рідко... Інколи можу читати 2-3-4-5 разів в тиждень, а інколи за тиждень жодного разу... Нажаль отак-от...
|
| |
| |
|
| kristik | Дата: Середа, 13.05.2009, 18:36 | Повідомлення # 7 |
Нагороди: 12
| Ya progolosyvala za svii variant, bo chutay Bibliy kolu may yakes putannia na yake ne znaxodjy vidpovidi, abo meni pogano, abo prosto vidchyvay potreby Ii pochutatu. Vidkruvay na byd-yakii storinci i chutay te sho pershe popadae na ochi. I duvyysia kojnogo razy yak vlychno znaxodjy vidpovidi na moi symnivu. Kolu znaxodjysia v bezvuxodi abo v depresii vidchyvay yak chum bilishe chutaychu vse bilishe zaspokoyysi i pochunay bachutu vse v svitlishux koliorax. Meni cei metod poradula moia podryjka i ia v svoy chergy radjy vsim. Ce naspravdi ne potrebye bagato chasy a rezylitat prosto NADZVUCHAINUI
Віддай світові найкраще з себе, і, швидше всього, тебе ударять і відштовхнуть: не зважай, віддай найкраще з себе. Матір Тереза
|
| |
| |
|
| Владик | Дата: Середа, 27.05.2009, 14:54 | Повідомлення # 8 |
Нагороди: 3
| Quote (Андрійко:)) Я також стараюся читати кожен день,хоч інколи пропускаю,тому-через день Я то саме хотів написати
Бо що роблю - не розумію... Я бо чиню не те, що хочу, але що ненавиджу те роблю...
|
| |
| |