Президент планети! - Форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Сторінка 1 з 11
Форум » Інше » Про все на світі » Президент планети!
Президент планети!
ДельфініусДата: Субота, 29.11.2008, 23:57 | Повідомлення # 1
Адміністратор
Група: Адміністратори
Нагороди: 3
Статус: Офлайн
Така собі темка для розрядки smile , трошки пофантазувати tongue .
Уявіть, що Ви потрапили на іншу планету, схожу на нашу, тільки ше не настільки зіпсуту. От і Ви маєте можливість встановити там свої закони, порядки, традиції...
То з чого Ви би починали там свою діяльність? Як би виглядала планета після Вашого "втручання"? smile

Покажи своїм життям, що на землі не відпочивають)))

Андрійко:)Дата: Неділя, 30.11.2008, 01:12 | Повідомлення # 2
Група: Радники
Нагороди: 5
Я би напустив туди всіх патлатих рокерів і постійно відривався на їхніх концертах biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin

In nomine Patris, et Filii, et Spiritus Sancti. Amen

DNatiMДата: Неділя, 30.11.2008, 16:38 | Повідомлення # 3
Група: Користувачі
Нагороди: 6
Я б хотіла , щоб ця планета була дуже сонячною від усмішок людей і я б нікому ніколи не дозволила сумувати wink

Потрібно вірити в досконалість і мати відвагу бути недосконалим!

VovaДата: Четвер, 04.12.2008, 09:39 | Повідомлення # 4
Творець сайту
Група: Адміністратори
Нагороди: 4
Я б відмінив на цій планеті гроші і все, що могло б слугувати грішми. Думаю тоді планета була б набагато добрішою smile

Сила і велич людини не в тому, що вона має, а в тому, ким вона є

benediktaДата: Четвер, 26.05.2011, 19:58 | Повідомлення # 5
Нагороди: 11
На цю планету я б принесла з нашої планети все, що духовне, релігійне. Я б створила велику армію духовних і морального виховання людей, які б допомогли мені планету зробити - помешканням Божим. Під суворою забороною було б вбивство тварин, споживання м'яса, вироби з хутра. Дозволеною і необхідною для споживання була б тільки рослинна їжа. Завдяки цьому люди змогли б віднайти гармонію з природою, той зв'язок, який втратили Єва і Адам після гріхопадіння. Також, в такий спосіб мислення людей могло б перемінитись на стільки, що вони б змогли звільнитись від надмірних тілесних пристрастей, жорстокості і всього негативного впливу, який людина отримує споживаючи м'ясо. Адже перед тим як вбивають тварину, у неї появляється гормон страху, який негативно впливає на людину, коли вона споживає м'ясо тварин.
Обов'язковим і щоденним було перебування на Св.Літургії і Св.Причасті всіх людей цієї планети. Була б тільки одна Христова віра. До всього оточуючого людського, тваринного, рослинного світу я навчила б відноситись всіх людей як до Бога, адже все це є творінням Божим, а значить частиною Бога.
Примусовим було б виконання 10 Заповідей Божий, 2 Головні Заповіді Любові і сприйняття один одного як брата і сестри. Будування стосунків людських на взаємному розумінні, допомозі і взаємному прощенні один одного. І тоді, думаю все було добре на тій планеті. smile

http://www.youtube.com/watch?v=BGiPP349YfU
Гамбургер без прикрас
Правда о жизни животных которых мы едим не задумываясь...

І як бажаєте, щоб вам люди чинили, чиніть їм і ви так само.
(Лк.6, 31)

AnarchyДата: Субота, 28.05.2011, 18:26 | Повідомлення # 6
це все було б результатом примусу,важливим є те щоб люди самі до цього йшли,прагнули.

Все єдине ціле.

benediktaДата: Понеділок, 06.06.2011, 22:31 | Повідомлення # 7
Душа людська прагне завжди до Бога, але тіло людське зіпсуте гріхом - завжди прагне до зла, гріха, духовної деградації. Через пристрасті, яким людина дає волю, вони володіють нею настільки, що вона через свою немічність і слабкість тілесну не здатна протистояти їм. Пристрасті роблять людину безсильною настільки, що вони оволодівають всією особою: розумом, почуттям, серцем, свободою людини. Це можуть бути пристрасті: гніву, гордості, похоті (блуду, пожидливості тіла) і т.д. Тільки Силою Божою людина може звільнитись від спокус і пристрастей та схильностей до тих чи інших гріхів. Але, щоб звільнитись від цього негативу, людина повинна очистити серце і душу через покаяння, сповідь, Св.Причастя, молитви і в подальшому провадження святого життя, після цього тіло людини стає Храмом Святого Духа, а людина отримує Силу Божу протистояти спокусам і гріхам.
Багато людей чинять зло, гріх тільки через те, що не повністю усвідомлюють значення гріха, а саме не знають, що більшість вчинків, які чинять мають у собі гріх, порушення заповідей Божих. Слухала науки о.Григорія Планчака (екзорциста) про те, що незнання, забуття і легкодухість - стають причиною гріха.
Не завжди людина здатна сама прийти до Бога. Але саме через обставини, події, ситуації, через людей, а в гіршому випадку через проблеми і різні безвихідні ситуаціїї, а навіть невиліковні хвороби - людина приходить до Бога. Як кажуть в народі "Як тривога, то до Бога. По тривозі - і по Бозі".
В середині людини йде постійно боротьба добра і зла. Тіло воює проти душі, а душа проти тіла. Адже тіло шукає насолод і вдоволення у земних речах, а душа шукає насолод і вдоволення для вічного життя в Небі.

(Лк.6, 31)

benediktaДата: Середа, 08.06.2011, 15:46 | Повідомлення # 8
Є в народі така поговірка "З ким поведешся у того наберешся".

Якщо з маленького віку дітей схиляти і привчати до добрих навичок, манер поведінки, християнського виховання, то з таких малят виростуть поважні, благородні, чесні і добропорядні громадяни. І навпаки, якщо маленьких діточок виховувати в негативній атмосфері, то що доброго від них можна буде очікувати у дорослому віці, думаю нічого, вони можуть стати людьми паразитами, які будуть руйнувати життя добрим людям - і тільки через те, що їх не навчили бути добрими.

Сьогодні в сучасному світі по своїй зіпсутій природі людина є дуже дбайливою щодо шукання насолод тілесних і є дуже лінивою у пошуках духовної святості, пізнання Божої істини, яку почерпають через читання Святого Письма і книг подвижників і угодників Божих.
Людині, яка живе без Бога важко до Нього прийти через те, що ця людина сама бажає відчувати себе богом, дозволяти собі всього чого тільки забажає і не обмежувати себе в чомусь. Така людина не хоче у чомусь собі відмовляти чи забороняти, вона хоче отримати мксимальну вигоду, користь і насолоду у всьому, що можна взяти від життя. Це і є причиною у більшості випадків, по яких людина не приймає до свого життя Бога або відкидає Бога зі свого життя. Бо для такої людини-атеїста, Бог становить незручності і невигоду, людина не хоче служити Богу, а хоче служити собі. І така людина відкидаючи Бога живе у самообмані, вона ввжає, що без Бога може максимально реалізувати себе без всяких табу. Так, людина у такий спосіб повністю може реалізувати, але не всю себе - а всю свою зіпсуту гріховну тілесну природу і в результаті наповниться внутрішньою порожнечею, пусткою. А з Богом людина може повністю реалізувати у собі браз і подобу Божу та наповнитись великим внутрішнім умиротворенням, правдивим щастям - повнотою Святого Духа.
„Чи не знаєте ви, що ви – Божий храм, і Дух Божий у вас пробуває? Як хто нівечить Божого храма, того знівечить Бог, бо храм Божий святий, а храм той – то ви!” (1 Кор. 3. 16-17).
„Хіба ви не знаєте, що ваше тіло – то храм Духа Святого, що живе Він у вас, якого від Бога ви маєте і ви не свої? Бо дорого куплені ви. Отож прославляйте Бога у тілі своєму, та в дусі своєму, що Божі вони!” (1 Кор. 6. 19-20).

А тому, щоб планета була чудовою, але основне не планета, а люди, адже наша земля є у всьому прекрасною, тільки люди часто є спотвореними через гріхи, тому потрібно не планету змінювати, а світосприйняття і психологію людини, допомагаючи їй реалізувати всі добрі якості, які приглушили гріхи.

(Лк.6, 31)

AnarchyДата: Середа, 08.06.2011, 17:09 | Повідомлення # 9
Чесно кажучи я досить погано уявляю як людина зможе повністю реалізувати себе і всі свої можливості через служіння богу.

Якщо з маленького віку дітей схиляти і привчати до добрих навичок, манер поведінки, християнського виховання, то з таких малят виростуть поважні, благородні, чесні і добропорядні громадяни. І навпаки, якщо маленьких діточок виховувати в негативній атмосфері, то що доброго від них можна буде очікувати у дорослому віці, думаю нічого, вони можуть стати людьми паразитами, які будуть руйнувати життя добрим людям - і тільки через те, що їх не навчили бути добрими.

Тут ти трошки неправа,зазвичай батьки дають нам тільки напрям,але вже в свідомому віці ми самостійно обираємо шлях по якому ідемо.Мої батьки мене майже не виховували з однієї сторони це добре бо вони не впливали на мене своїми переконаннями даючи можливість самій обирати краще для себе,з іншої погано бо часто мені їх дуже не вистачало.знову з тієїж я вдячна що я не виросла забитою лялькою вуду без власної думки,як більшість людей яких я знала в дитинстві і колись в школі.
в самому першому абзаці я теж з тобою не дуже згідна,хоч мої батьки і майже не виховували мене але привчали до бога,там християнства,церкви тому подібному,я не розуміла навіщо але це їхнє право,вони є не дуже побожними людьми але в бога вірять на відміну від мене.для мене це просто казка як про джека і бобове деревр,чи білосніжку і сім гномів,хм.
Моя душа ніколи,ні разу,абсолютно ніколи не прагнула до бога,тільки до свободи ,безгранної свободи і розвитку,це все мені не потрібно визнання суспільства чи саме спілкування з людьми,не потрібні наркотики,алкоголь,матеріальне багатство чи ще шось.Мені потрібна лише зелена трава і тепле сонце,пару кучигур з різними книгами,може час від часу якась музика,і в с е напевне,мені нічого не потрібно для щастям всередині я давно щаслива,Гріх поняття відносне,як і віра зокрема.

Все єдине ціле.

Форум » Інше » Про все на світі » Президент планети!
Сторінка 1 з 11
Пошук:

Статистика форуму
Теми з новими дописами Популярні теми Найбільші писаки Нові користувачі
  • Ґендер і ювенальна юстиція в школах
  • Вигнання злих духів (екзорцизм)!
  • Надлюдські можливості
  • Гороскопи, талісмани, прекмети.
  • Гороскопи!
  • Аборт - вбивство невинних. А Ви що думаєте про це?
  • Духовна музика
  • Релігійні та науково-документальні фільми.
  • Злі казки
  • Вплив важкої музики на людей!
  • Милостиня
  • Обмін кнопками
  • Пекло і чистилище
  • Яку книжку варто прочитати ?
  • Що можна, а що ні?
  • Бомжі.
  • Антихрист сьогодні у світі
  • Аборт! Хто за, хто проти?
  • Вегетаріанство - це повага до життя тварин.
  • Страхи
  • Релігійні та науково-документальні фільми. (339)
  • Плюс і мінус (165)
  • Наша казка (93)
  • Література :-) (67)
  • Вплив важкої музики на людей! (55)
  • Пекло і чистилище (50)
  • Історії-притчі! (46)
  • Електронна бібліотека (45)
  • Уривок з пісень (44)
  • Роздуми над Святим Письмом (44)
  • Цитати про любов (42)
  • Цитати про життя (40)
  • Духовна музика (40)
  • Жартуємо!!! (40)
  • Мням-мням-мням!!! (39)
  • Торгівля тілом... (39)
  • Страхи (37)
  • Ваші таланти (36)
  • Аборт - вбивство невинних. А Ви що думаєте про це? (34)
  • Міні-гра: карнавальний костюм (34)
  • Андрійко:)  (458)
  • Дельфініус  (415)
  • benedikta  (395)
  • vuspetro  (378)
  • musia_79  (289)
  • DNatiM  (287)
  • Vova  (255)
  • Наталька  (241)
  • kristik  (185)
  • Владик  (166)
  • soldy  (101)