| Новорічні пригоди ;) |
| Дельфініус | Дата: Субота, 29.11.2008, 23:35 | Повідомлення # 1 |
Адміністратор
Група: Адміністратори
Нагороди: 3
Статус: Офлайн
| Новий рік досить цікаве свято, кожен прагне відмітити його весело, цікаво і з приколами. В новорічну ніч багато чого несподівано-курйозного може статися. Отже розказуйте, які найнеймовірніші і найприкольніші історії з Вами ставалися в цей день(точніше ніч )? І як, в яких місцях Вам доводилося зустрічати Новий рік ?
Покажи своїм життям, що на землі не відпочивають)))
|
| |
| |
|
| Андрійко:) | Дата: Неділя, 30.11.2008, 16:18 | Повідомлення # 2 |
Група: Радники
Нагороди: 5
| Ну на новий 2008 рік виключили світло))).Але класно було без компютера і телевізора.Ще запам'яталась пісня групи "Фантом" в нашому виконанні під вікном людей (хто був той знає)
In nomine Patris, et Filii, et Spiritus Sancti. Amen
|
| |
| |
|
| DNatiM | Дата: Неділя, 30.11.2008, 16:29 | Повідомлення # 3 |
Група: Користувачі
Нагороди: 6
| так було романтично минулого року нічого не скажеш Але я страшенно на новий рік люблю дивитись старі казки і старенькі фільми ще за батьківської молоді . А в 2008 році мене цього позбавили , надіюсь цього року навздогнати
Потрібно вірити в досконалість і мати відвагу бути недосконалим!
|
| |
| |
|
| Vova | Дата: Понеділок, 01.12.2008, 16:14 | Повідомлення # 4 |
Творець сайту
Група: Адміністратори
Нагороди: 4
| Минулий Новий рік мені дуже сподобався. Камін, свічки, без телевізора і комп'ютера. Але все-таки стався зі мною один курйозний випадок під час святкування цього свята. Біля мене стояла пляшка вже відкритого шампанського. Корок був затиснутий в неї десь на половину. Я зачіпив її ногою, вона впала. Нагинаюсь, ставлю її в вертикальне положення, і тут з пляшки вилітає корок і лупить мені просто в око. Результат - маленький синяк і крововилив в сітківку ока... Ось такий прикол зі мною відбувся
Сила і велич людини не в тому, що вона має, а в тому, ким вона є
|
| |
| |
|
| Natik | Дата: Понеділок, 01.12.2008, 17:47 | Повідомлення # 5 |
Група: Користувачі
Нагороди: 0
| Я дуже люблю Новий рік! Я пригадую, коли зустрічали 2007рік, хлопці купили феєрверк і всі вийшли на вулицю подивитися (людей приблизно 15), запалили, а там бам - і ніц не було, тіко купа диму і шуму
natik
|
| |
| |
|
| Наталька | Дата: Вівторок, 02.12.2008, 17:45 | Повідомлення # 6 |
Група: Модератори
Нагороди: 4
| А я добре пам'ятаю 2006 Новий Рік. Тоді було досить тепло і у Львові зовсім не було снігу, лише болото. Ну яий же Новий Рік без снігу?! А ми той Новий Рік святкували з друзями "на дачі" за Львовом. І там було досить снігу, ми так дуріли і то було таке щастя - зустрічали Новий Рік без телевізора, зате зі снігом А приїхали до Львова - болото!!! Ми дуже тішилися тим снігом
|
| |
| |
|
| Endry | Дата: Вівторок, 02.12.2008, 21:44 | Повідомлення # 7 |
Нагороди: 2
| А мені петарда в руках була стрілила.. Ше я стріляв тими римськими свічами по вікнам людям, через шо мене сварили))
Пости, бо згрішив, і пости, щоб не згрішити.
|
| |
| |
|
| Sj@f@ | Дата: Понеділок, 12.01.2009, 23:18 | Повідомлення # 8 |
Нагороди: 1
| Я дивилась телевізор в новорічну ніч,якийсь мюзикл,в темноті,а тут встає моя тітка і просто його виключая,ну я звісно пішла спати,а на другий день виявилось,що вона мене не помітила,от так швидко я зустріла новий рік,весело,тіко мало=)))))))))))
Тільки даючи,можна одержати=)))))
|
| |
| |
|
| Владик | Дата: Субота, 17.01.2009, 14:42 | Повідомлення # 9 |
Нагороди: 3
| Quote (Vova) Минулий Новий рік мені дуже сподобався. Камін, свічки, без телевізора і комп'ютера. О, тоді файно було! А яка гарна служба була в церкві! Без світла, тільки свічки горять...гарно... Кумедний випадок? Думаю пісня Фантом-2 під вікнами в 05:00 ранку, яку співали зо 10 чоловік ні з чим іншим не порівняти...Чула би наш акапельний спів Пікардійська Терція
Бо що роблю - не розумію... Я бо чиню не те, що хочу, але що ненавиджу те роблю...
|
| |
| |