| Гроші-гроші-гроші... :) |
| Дельфініус | Дата: Субота, 22.11.2008, 12:33 | Повідомлення # 1 |
Адміністратор
Група: Адміністратори
Нагороди: 3
Статус: Офлайн
| Всі добре знають, шо таке гроші, і знають, шо не в грошах щастя(а в їх кількості ). Люди по різному ставляться до цих "папірчиків", одні з ними дуже легко розлучаються, а інші жаліють їх, кожна витрачена копійка дається їм з такою мукою А як ви ставитеся до "бабла", тобто грошей ? Чим вони є для Вас?
Покажи своїм життям, що на землі не відпочивають)))
|
| |
| |
|
| Андрійко:) | Дата: Вівторок, 02.12.2008, 16:51 | Повідомлення # 2 |
Група: Радники
Нагороди: 5
| Я ставлюсь до грошей нормально.Мені здається,що чим більше в людини грошей тим більше їй хочеться їх накопичувати.Гроші міняють людину у більшості випадках на гіршу сторону.
In nomine Patris, et Filii, et Spiritus Sancti. Amen
|
| |
| |
|
| Наталька | Дата: Вівторок, 02.12.2008, 17:13 | Повідомлення # 3 |
Група: Модератори
Нагороди: 4
| Ех, ті гроші! Ніколи їх не буває достатньо. Я, чесно кажучи, живу майже на саму стипендію. У батьків стараюсь брати якомога менше. Але нічо, якось виживаю Коли ти не думаєш цілими днями і ночами про ті гроші, то все якось само стає як має бути, тобто тобі нічого і не бракує. Звичайно, інколи хочеться мати трохи більше, шоб купити собі шось файненьке, але до маніакального бажання грошей в мене наприклад не доходить. Quote (Андрійко:)) Гроші міняють людину у більшості випадках на гіршу сторону. Цілком з тобою погоджуюсь. Не завжди, але в більшості випадків, нажаль
Повідомлення відредагував Наталька - Вівторок, 02.12.2008, 17:14 |
| |
| |
|
| Дельфініус | Дата: Середа, 03.12.2008, 15:29 | Повідомлення # 4 |
Адміністратор
| Я до грошей ставлюся досить нейтрально, але признаюся не завжди, іноді буває і шкода на шось їх дати, а іноді розстаюся з ними дуже легко Головне не прив'язуватися сильно до них, бо можна стати їхнім рабом, а це вже зле
Покажи своїм життям, що на землі не відпочивають)))
|
| |
| |
|
| Vova | Дата: Субота, 13.12.2008, 16:55 | Повідомлення # 5 |
Творець сайту
| Для мене гроші - це просто засіб, за допомогою якого можна придбати ту чи іншу річ. І все. На щось більше в нашому житті ці папірці не заслуговують.
Сила і велич людини не в тому, що вона має, а в тому, ким вона є
|
| |
| |
|
| Владик | Дата: Середа, 17.12.2008, 15:08 | Повідомлення # 6 |
Група: Радники
| Quote (Наталька) Ех, ті гроші! Ніколи їх не буває достатньо. Точно!Є умене один кулєга,скажу заробляє він добре футболом.Але він дійсно сказав мені правдиву річ.Каже,Вова,появилося більше грошей-з'явилися і більші витрати.Коли я не міг раніше собі ту чи іншу річ позволити,то тепер моє фінансове становище мені це позволяє. Тобто більше грошей-більша можливість шось купити.І скільки би в тебе не було грошей,ти всерівно будеш підстрою ватись під якусь конкретну цінову планку своєї кишені Але я наплів Але скажу чесно,шо добре коли отих "папірців"є досить і троха зле,коли їх бракує
Бо що роблю - не розумію... Я бо чиню не те, що хочу, але що ненавиджу те роблю...
|
| |
| |
|
| DNatiM | Дата: Субота, 27.02.2010, 16:05 | Повідомлення # 7 |
Група: Користувачі
Нагороди: 5
| Бюджетний прадокс - це коли зі збільшенням бюджету споживача призводить до зменшення функцї корисності. Тобто чим більше грошей ми маємо, тим збільшуются наші потреби і ми менше себе здовільняємо тому, що більше всього починаємо хотіти це я знаю не тільки по парах з математичних методів в економіці, але і зі свого життя.
Потрібно вірити в досконалість і мати відвагу бути недосконалим!
Повідомлення відредагував DNatiM - Субота, 27.02.2010, 16:05 |
| |
| |
|
| soldy | Дата: Понеділок, 08.03.2010, 22:38 | Повідомлення # 8 |
| Я позитивно ставлюся. Єдино шо мені 500-гривнева купюра і деякі долярові купюри не подобаються, бо на них масонські значки. А так зазвичай малють там Файних українців (на гривнях), а шо на 500-ці масонський значок і Грушевський, то і н е дивно, він ж масоном був))) Короче гроші тре тратити якшо вони є, а не накопичувати їх!!! Інше, не менш важливе питання на шо їх тратити?!))) Це вже думайте самі)) І не забувайте, шо щастя не тільки в кількості грошей, а ше й в валюті ( дивіться на курси валют) )))
|
| |
| |
|
| Dmytro | Дата: Неділя, 04.04.2010, 20:07 | Повідомлення # 9 |
Нагороди: 1
| Ми бо не принесли на світ нічого, та й винести нічого не можемо. А маючи поживу та одежу, цим будемо вдоволені. А ті, що хочуть багатіти, впадають у спокусу та в тенета, і в безліч бажань безглуздих та шкідливих, що штовхають людей у прірву та погибіль. Бо корінь усього лиха - грошолюбство, до якого деякі вдавшися, від віри відбились і прошили себе численними болями. Ти ж, чоловіче Божий, утікай від цього. Шукай праведности, побожности, віри, любови, терпеливості, лагідності. Змагайся добрим змагом віри, старайся осягнути життя вічне, до якого ти покликаний і за яке був склав гарне визнання віри перед багатьма свідками (І Тимотея 6:7-12).
Бо Божа благодать з'явилася спасенна всім людям і навчає нас, щоб ми, зрікшися нечестя і грішних бажань цього світу, жили тверезо, праведно і благочестиво в нинішньому віці. (Тит 2:11-12)
|
| |
| |