| Братики наші меншенькі! |
| Дельфініус | Дата: Понеділок, 17.11.2008, 22:39 | Повідомлення # 1 |
Адміністратор
Група: Адміністратори
Нагороди: 3
Статус: Офлайн
| Думаю зараз про одну свою знайому, з симпатичним котиком - Кіцьом :)(такий весь руденький :)). От давайте в цій темі будемо описувати наших домашніх пухнастиків(ну чи не пухнастиків), які вони в нас, що люблять, що вміють
Покажи своїм життям, що на землі не відпочивають)))
|
| |
| |
|
| Nafanja | Дата: Понеділок, 17.11.2008, 22:56 | Повідомлення # 2 |
Група: Радники
Нагороди: 2
| Нема мого рижого Кіця, пропав... його вже цілий тиждень нема вдома. Чому така несправедливість? У мене в сусідки близько 10 котів і ніколи вони не пропадали. А чому мій пропав??? Я так за ним сумую.... :(((((((((((((((((((((((((
Тільки тому, що хтось не любить тебе так, як тобі хочеться, не означає, що він не любить тебе всією душею
|
| |
| |
|
| Дельфініус | Дата: Понеділок, 17.11.2008, 23:03 | Повідомлення # 3 |
Адміністратор
Група: Адміністратори
| А в мене з котиками взагалі така собі сумна статистика. Вони в мене, то пропадають десь, то машина переїде, то втопиться в криниці, то ше шось... словом не доживають до старості, і не гинуть своєю смертю...
Покажи своїм життям, що на землі не відпочивають)))
|
| |
| |
|
| musia_79 | Дата: Вівторок, 18.11.2008, 00:20 | Повідомлення # 4 |
Група: Модератори
Нагороди: 10
| А в мене є Кузя - папужка (ще тепер треба Нафаню ) Живучий він такий в мене, скільки вже разів я забувала його погодувати, води дати, коли по кілька днів вдома не ночувала, а він молодець - тримався до останнього, такий загартований вже став. Зате, якщо тепер чогось йому бракує, кричить на всю хату і не замовкає, поки не зробиш йому того, що він хоче.
Приймай себе таким, яким ти є, але не забувай - яким маєш стати...
|
| |
| |
|
| DNatiM | Дата: П'ятниця, 28.11.2008, 22:55 | Повідомлення # 5 |
Група: Користувачі
Нагороди: 6
| Веселі речі розказуєте А мій собачка - умнічка я його дуже люблю , він все розуміє . А що найцікавіше борець за справедливість , і спарвжній друг коли на серці важко
Потрібно вірити в досконалість і мати відвагу бути недосконалим!
|
| |
| |
|
| Владик | Дата: Субота, 29.11.2008, 21:20 | Повідомлення # 6 |
| Шось в мене з тваринками не дуже...був сом-так вискочив з акваріуму-тай капець йому,був папугай-вилетів через вікно-був другий- так мав кривий дзьоб.І нарешті був кіт,він був трохі,того, Недавався навіть гладити себе,а потім вкусив бабулю і втік з дому.Завернутий якийсь...
Бо що роблю - не розумію... Я бо чиню не те, що хочу, але що ненавиджу те роблю...
|
| |
| |
|
| Андрійко:) | Дата: Понеділок, 01.12.2008, 01:38 | Повідомлення # 7 |
Нагороди: 5
| Quote (Владик) Шось в мене з тваринками не дуже...був сом-так вискочив з акваріуму-тай капець йому,був папугай-вилетів через вікно-був другий- так мав кривий дзьоб.І нарешті був кіт,він був трохі,того, Недавався навіть гладити себе,а потім вкусив бабулю і втік з дому.Завернутий якийсь... А що я можу добавити,всетаки з Владиком живу і приходилось того дурнуватого кота якось заспокоювати Але він сам втік з хати
In nomine Patris, et Filii, et Spiritus Sancti. Amen
|
| |
| |
|
| Наталька | Дата: Вівторок, 02.12.2008, 17:55 | Повідомлення # 8 |
Група: Модератори
Нагороди: 4
| Веселі у вас історії, Андрійко і Владик А я своїх твариночок страшенно сильно люблю. В мене вже було їх дуже багато і всі дуже мені дорогі. Зараз в мене є два котики, два песики і рибки Є великий песик - Тулік, він сравжній охоронець, а малий - Карат (я його завжди називаю Квадрат, бо він такий грубасик і виглядає зовсім квадратний), то він як шило, всюди він є без нього ніц на подвір'ї не відбувається. Кицька моя Лануся - якраз та, що чорна вже дама в літах, але все-одно дуже файна. А ще є кіт - Васька, то можна сказати, мій любимчик. Він такий файний, хоч деколи буває шось як вчудить... А рибки в мене недавно, і я ще не встигла до них прив'язатися. Отакий в мене звіринець
|
| |
| |
|
| Endry | Дата: Вівторок, 02.12.2008, 21:22 | Повідомлення # 9 |
Нагороди: 2
| Гм, а с мене 2 собаки на подвір'ї живуть, і не дають ночами спати, бо гавкають під вікнами. Один такий вже старенький (Рекс звати), але чогось йому дідусеві, не сидиться, от він ПОСТІЙНО бігає, тягая буду, і гавкає. А другий (Барон) то повна протилежність, і не тіки кольором: цілими днями валяється, спить, і достає Рекса. Так вони дружно і живуть. Ще маю дуже гарних хатніх тваринок: такі маленькі, сірі, п'ють кров і їдять одяг
Пости, бо згрішив, і пости, щоб не згрішити.
|
| |
| |
|
| Андрійко:) | Дата: П'ятниця, 30.01.2009, 11:30 | Повідомлення # 10 |
Нагороди: 5
| А в нас в хаті колись багато всякої живності було.Були рибкі,сом(вистриибнув з акваріума),кіт(відали на село,де він зїв щура і здох),цуцик(але не довго),2 папугаї(одного я випустив,а другий мав кривий дзьоб)і в кінці кота дурнуватого Ось так!
In nomine Patris, et Filii, et Spiritus Sancti. Amen
|
| |
| |
|
| benedikta | Дата: Четвер, 26.05.2011, 20:41 | Повідомлення # 11 |
Група: Користувачі
Нагороди: 11
| У мене є пухнаста кицька з білим, чорним, рижим кольором. Кицьки - це дуже добрі, розумні, ніжні і тендітні створіння, вони наскільки нам довіряють, як ми батькам.
І як бажаєте, щоб вам люди чинили, чиніть їм і ви так само. (Лк.6, 31)
|
| |
| |