| Депресія і її наслідки! |
| Дельфініус | Дата: Понеділок, 17.11.2008, 18:38 | Повідомлення # 1 |
Адміністратор
Група: Адміністратори
Нагороди: 3
Статус: Офлайн
| От часом бачиш, як людина йде якась незадоволена, похмура, та й і серед знайомих часом таке буває. Це називають депресією. А це негативно позначається і на оточуючих, той поганий настрій має "властивість" передаватися і іншим людям! Чому в людей бувають такі переміни настрою?
Покажи своїм життям, що на землі не відпочивають)))
|
| |
| |
|
| DNatiM | Дата: П'ятниця, 28.11.2008, 16:11 | Повідомлення # 2 |
Група: Користувачі
Нагороди: 6
| Депресія - це наслідок не праці над собою тієї ж людини . В мене депресія - це коли я страшенно змучуюсь від одноманітності , тоді починаю опускати руки і тільки щось міняю як все минає Це моя порада не робіть своє життя одноманітним !
Потрібно вірити в досконалість і мати відвагу бути недосконалим!
|
| |
| |
|
| Андрійко:) | Дата: Вівторок, 02.12.2008, 18:02 | Повідомлення # 3 |
Група: Радники
Нагороди: 5
| Ой трохи важка тема.Але скажу одне,що депресія це від злого духа.Тому стараюсь не впадати у такий стан,щоб злий дух депресії не мав надімною влади.
In nomine Patris, et Filii, et Spiritus Sancti. Amen
|
| |
| |
|
| Endry | Дата: Вівторок, 02.12.2008, 21:24 | Повідомлення # 4 |
Нагороди: 2
| Нападаї та депресія деколи, як той чиряк. Але ніц з нею не зробиш, тре її перебороти і пережити.
Пости, бо згрішив, і пости, щоб не згрішити.
|
| |
| |
|
| Наталька | Дата: Середа, 03.12.2008, 17:47 | Повідомлення # 5 |
Група: Модератори
Нагороди: 4
| Депресія... По-моєму її собі придумали люди. щоб якось виправдати своє небажання нічого робити, апатію і байдужість до всіх і до всього. Знаю, що той стан такий недобрий, коли ніц не хочеться, кругом все сіре і одноманітне. Ну але ж хіба від того, що ми опустимо руки , не будемо нічого робити і прийде до нас в гості та депресія, хіба ж від того щось зміниться, стане краще? Люди схильні жаліти себе і тому виправдовуються "А я нічо не знаю, в мене депресія". Коли справді сталося щось недобре, не варто впадати в депресію, це тільки погіршує справи. Ми самі мусимо вийти з того стану. Треба вийти на вулицю і побачити, скільки всього прекрасного є в нашому житті: сонце. небо, блакитні хмарки, веселка, жовте листячко під ногами чи купа снігу... Це ж така краса!!! А ще є друзі, які завжди гоові витягнути тебе з лап тої депресії десь на морозиво, або ще шось смачненьке. Ех, нашо тратити такий дорогоцінний час нашого життя на якісь там депресії?...
|
| |
| |
|
| Андрійко:) | Дата: Субота, 27.12.2008, 16:42 | Повідомлення # 6 |
| Quote (Наталька) Ех, нашо тратити такий дорогоцінний час нашого життя на якісь там депресії?... Ну це є так.Але деколи просто вона(депресія) підкрадається незамітно.Спочатку це легкий сум,а потім переростає у щось більше.Як для мене,то мені є важко вийти з такого стану,я якби зупиняюсь на місці і все
|
| |
| |
|
| Sjava | Дата: Неділя, 28.12.2008, 00:49 | Повідомлення # 7 |
Нагороди: 1
| Так! Депресія, це важкий стан людини. В мене також двший час була депресія.:-( В цей момент, як казав Андрійко, ніби вее зупиняється. Тоді не хочеться ні їсти, ні пити. Взагалі нічого не хочеться. Тільки заглиблений в своїх думках. Ніби центр світу переміщається в цю проблему.
Як думаєш, так і живеш
|
| |
| |
|
| Андрійко:) | Дата: Понеділок, 29.12.2008, 13:48 | Повідомлення # 8 |
| Quote (Sjava) Взагалі нічого не хочеться. Тільки заглиблений в своїх думках. Ніби центр світу переміщається в цю проблему. Ну шоб вийти з цього стану,мабуть потрібна підтримка добрих друзів З якими можеш поділитись своїми проблемами.Але в першу чергу-прийти до Ісуса,лікаря душі і тіла.І все стане добре
|
| |
| |
|
| DNatiM | Дата: Понеділок, 29.06.2009, 09:47 | Повідомлення # 9 |
Нагороди: 6
| Quote (Андрійко:)) З якими можеш поділитись своїми проблемами.Але в першу чергу-прийти до Ісуса,лікаря душі і тіла.І все стане добре Ось це правда , коли здається все погано , треба прийти до Ісусика . Я до тепер не вміла радіти життю (воно здавалось сірим і нікчемним) , але тільки почала частіше ходити до церкви , то все змінилось на кращу сторону , саме життя особливо не змінилось , але я на нього почала дивитись іншими очима
Потрібно вірити в досконалість і мати відвагу бути недосконалим!
Повідомлення відредагував DNatiM - Понеділок, 29.06.2009, 09:49 |
| |
| |
|
| kristik | Дата: Понеділок, 30.11.2009, 14:05 | Повідомлення # 10 |
Нагороди: 12
| Депресія - це ментальна хвороба. При чому дуже важка і часом буває невиліковна. Але ніяк не можна поганий настрій чи хандру називати депресією, бо то є різні речі.
Віддай світові найкраще з себе, і, швидше всього, тебе ударять і відштовхнуть: не зважай, віддай найкраще з себе. Матір Тереза
|
| |
| |
|
| Serafym | Дата: Понеділок, 30.11.2009, 17:21 | Повідомлення # 11 |
Нагороди: 1
| kristik, ну так вже не варто казати, що "Депресія - ... і часом буває невиліковна". В Господа НЕМАЄ НІЧОГО НЕВИЛІКОВНОГО!!! Просто часом ми старждаємо ще через нашу слабеньку віра, і нераз якісь сірі хмарки заступають нам Божі промінчики, але вони йдуть з неба, якщо ми просимо про це. І рано чи пізно дійдуть до нас Бог є Любов!
Повідомлення відредагував Serafym - Понеділок, 30.11.2009, 20:30 |
| |
| |