Курйози! - Про все на світі - Інше - Форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Сторінка 1 з 11
Форум » Інше » Про все на світі » Курйози!
Курйози!
ДельфініусДата: Понеділок, 17.11.2008, 18:30 | Повідомлення # 1
Адміністратор
Група: Адміністратори
Нагороди: 3
Статус: Офлайн
Пропоную в цій темі розповідати про різні веселі і курйозні історії які з вами траплялися smile

Покажи своїм життям, що на землі не відпочивають)))

EndryДата: П'ятниця, 28.11.2008, 15:12 | Повідомлення # 2
Група: Радники
Нагороди: 2
Зразу згадався той випадок в Колодіївці, коли я казав Андрійкові "Не говори до неї!!" коли він заговорив до якоїсь бабці, нашої парафіянки(як я взнав потім wacko ) Чомусь всі сміються з того випадку))) biggrin biggrin haha haha

Пости, бо згрішив, і пости, щоб не згрішити.

ВладикДата: П'ятниця, 28.11.2008, 15:42 | Повідомлення # 3
Нагороди: 3
Ну добре,а вот і моя історія.Можу битись об заклад такого ше не було ні в одній церкві по Україні,а може навіть і у світі biggrin
Це було свято матері,ми мали грати на гітарах пісню "Мій синьоокий янголе".Щоб люди нас не помітили отець сказав шо проведе нас через Святилище.Служба вже ось-ось підходила до кінця і тут мій добрий колєга (Микола) штовхає мене в плечі і каже шоб я йшов вперед.Я розгубився,не знав шо робити і пробіг прямо через Святилище прямо під час служби cry Але на тому і сторія не закінчилась...Виходячи я гарно потоптався по одному із фелонів нашого колишнього отця Ярослава dry Всі кричать мені:"Ти шо робиш,куда біжиш,куди стаєш?!!" blink Я не знав шо і робити,а тут ше і виходити треба пісню грати... happy Мені потім казали,шо тоні чого,бо я не знав,але совість мене мучила і я посповідався в того самого отця,якому став на фелон.Не знаю шо він про мене подумав,але сміху було багато і то не в мене... dry

Бо що роблю - не розумію... Я бо чиню не те, що хочу, але що ненавиджу те роблю...

Повідомлення відредагував Владик - П'ятниця, 28.11.2008, 15:43

musia_79Дата: П'ятниця, 28.11.2008, 15:47 | Повідомлення # 4
Група: Модератори
Нагороди: 10
До попередньої історії ще треба додати, що в Святилищі Владик не обійшов Престіл довкола, як потрібно, а пройшовся з гітарою напряму - між Престолом і Царськими дверми biggrin

Приймай себе таким, яким ти є, але не забувай - яким маєш стати...

Андрійко:)Дата: Вівторок, 02.12.2008, 19:03 | Повідомлення # 5
Нагороди: 5
Ой в мене було таких багато.Одного разу я вмивався у ванні.А під дзеркалом є така невеличка полка.В той момент коли я дивився в дзеркало я пчихнув і головою лупнув ту полку,шо вона аж відірвалася biggrin Пам'ятаю ше мама сварилась biggrin А ще був випадок як мені вазонок на голову впав lol коли я намагався до годинника дотягнутись.Аж земля в вухо залетіла biggrin

Доречі я чомусь тікі тепер замітив,що полички у ванні досі нема(мабуть мама боїться вісити biggrin )

От блін халепа sad Тікішо їв і взяв собі пакетик майонезу(відрізав кутик).Шось заговорився з мамою і замість того шоб майонез на тарілку вилити ,вилив собі в рукав, бо взяв пакет іншою стороною:D Мабуть таки справді мене брат називає "людина-аварія" sad

In nomine Patris, et Filii, et Spiritus Sancti. Amen

Повідомлення відредагував Андрійко:) - Вівторок, 02.12.2008, 19:07

musia_79Дата: Середа, 03.12.2008, 02:13 | Повідомлення # 6
Нагороди: 10
Я одного разу ночувала в своїх батьків, зранку мала кудись бігти і проспала. Побігла в ванну чистити зуби, а там закінчилася зубна паста. Я запитала маму, чи є нова, вона сказала, що є в неї в тумбочці. Відкриваю тумбочку - лежать три червоних тюбики. Хапаю перший, який попав під руку і біжу чистити зуби. А це була паста, яку мама купила для діда, вона приклеює вставні щелепи до десен... Почала я чистити зуби, а через секунд так 15 відчула щось дуже дивне surprised верхні і нижні зуби почали склеюватись докупи і прилипати до десен... одним словом, було весело biggrin biggrin biggrin Пів-години відшкрябувала ту гидоту, добре, що встигла, доки вона намертво не приклеїлась smile А мама цілий день з мене сміялася smile

Приймай себе таким, яким ти є, але не забувай - яким маєш стати...

НаталькаДата: Середа, 03.12.2008, 18:04 | Повідомлення # 7
Нагороди: 4
А я одного разу в Оселі... вночі захотіла ... вийти на двір (ну самі розумієте...). А то ж ніч, страшно. Ну й думаю, що ж робити. А, думаю, розбуджу но я Вікуху. Вона, думаю, піде зі мною. Я так тихенько "Вікусь, ти не спиш???", а вона каже "Нєа". Я кажу"Вікусь ходи зі мною туди і туди... бо я сама трохи боюсь", а вона "Добре" і далі лежить. Я кажу "Ну вставай!" а вона, "Ага, зараз". Пройшло 3 хв, я її знову штурхаю, а вона "Та вже-вже, встаю". Ну я знову чекаю, але то ж не легко чекати, ще й в наметі не дуже тепло, а від того ще більше на двір хочеться... Ще через 3 хв я знову штурхаю Вікусю, а вона собі спить без задніх ножок. Думаю ..... пі...пі...пі, а най би ту Вікусю.... і пішла сама. А вранці, коли я їй то розказувала, вона каже "Ой, а я думала, шо мені то сниться!!!". Ех думаю, файні би тобі сни снилися, якби я ще трошки полежала і не витримала б... biggrin biggrin biggrin

DNatiMДата: Середа, 03.12.2008, 20:54 | Повідомлення # 8
Група: Користувачі
Нагороди: 6
Ось а найсмішніша історія яка зі мною сталася - це був початок третього курсу, поїхали ми з одногрупниками в Карпати на базу віддихати на вихідних. Ну ось перша ніч ніхто не спить всі відмічають те що ми все таки зібрались та поїхали разом . В мене є такий одногрупник Роман (файненький хлопчик правда ми з ним до тих Карпат дуже мало спілкувались ну практично взагалі) ну ось він собі в Карпатах трішки перебрав . Ось в такому стані він сидів на ліжку яке мало бути моїм (на якому я мала спати) , він каже : "В тебе таке класне стрибуче ліжко(воно на пружинах було у всіх таке) я певне сьогодні спатиму з тобою!" , ну а я так зразу кажу : "Помрій!" biggrin . І здавалось на цьому кінець розмови , але ось не так то було . Так получилося що я мала ключі від його колиби і сама пішла прогулятись по базі , а вони захотіли вже спати а ключі то в мене їхні . А Роман незнав що я далеко дзвонить і каже : "Наталочка нагадай який в тебе номер колиби?" я відповіла і не встигла повідомити що я не там . Ну ось коли я вернула їм ключі , пішла в свою колибу , а там Роман на моєму ліжку заснув . Я його нестала будити , а самій прийшлось лягати на інше ліжко . І ось на ранок коли вже всі прокинулись , ми всі сіли пити чай і ділились враженнями хто як спав . Але я забула сказати коли Роман прокинувся я вже встала , і він пішов в магазин і купив для мене шоколадку за те що я застелила після нього ліжко і його в ночі вкрила ще одним коцом . Ну ось п"єм чай , а я жую цю шоколадку і доходить черга розказувати Роману як він спав . Ось він і каже : "Я сьогодні спав з Наталею ." в той момент я починаю давитись тою шоколадкою і очі такі зробились blink Я бігом його виправляти : "Роман не з Наталею , а в Наталі на ліжку!!!" , а він : "Ну подумаєш не так виразився!?" . Ось тоді всі так почали з нас двох сміятися щей досі як згадуємо то сміємося . Можливо саме ця кумедна історія нас з ним подружила і ми з ним тепер набагато більше спілкуємось . І яке щастя від Бога , що я почула як він то говорив , а так пішла б брехня по університуту biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin

Потрібно вірити в досконалість і мати відвагу бути недосконалим!

Форум » Інше » Про все на світі » Курйози!
Сторінка 1 з 11
Пошук:

Статистика форуму
Теми з новими дописами Популярні теми Найбільші писаки Нові користувачі
  • Релігійні та науково-документальні фільми.
  • Милостиня
  • Пекло і чистилище
  • Яку книжку варто прочитати ?
  • Що можна, а що ні?
  • Духовна музика
  • Аборт - вбивство невинних. А Ви що думаєте про це?
  • Вплив важкої музики на людей!
  • Бомжі.
  • Антихрист сьогодні у світі
  • Аборт! Хто за, хто проти?
  • Вегетаріанство - це повага до життя тварин.
  • Вигнання злих духів (екзорцизм)!
  • Страхи
  • Десятина
  • Сповідь раз в рік(((
  • Ялинки))))
  • Музика
  • Розлучення...
  • Ваш ідеал!
  • Релігійні та науково-документальні фільми. (332)
  • Плюс і мінус (165)
  • Наша казка (93)
  • Література :-) (67)
  • Вплив важкої музики на людей! (54)
  • Пекло і чистилище (50)
  • Історії-притчі! (46)
  • Електронна бібліотека (45)
  • Уривок з пісень (44)
  • Роздуми над Святим Письмом (44)
  • Цитати про любов (42)
  • Цитати про життя (40)
  • Жартуємо!!! (40)