Сни!!! (2) - Про все на світі - Інше - Форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Сторінка 2 з 2«12
Форум » Інше » Про все на світі » Сни!!!
Сни!!!
ДельфініусДата: П'ятниця, 14.11.2008, 14:04 | Повідомлення # 1
Адміністратор
Група: Адміністратори
Нагороди: 3
Статус: Офлайн
Всім нам шось сниться, не завжди правда люди пам'ятають зранку шо снилося, але іноді буває запам'ятовується. Сни я думаю це просто враження від всього побаченого і пережитого вдень, хоча, як ми знаємо з біблійних прикладів, що бувають і віщі сни, від Бога. Як на вашу думку відрізнити, чи це є віщий сон, чи просто враження від пережитого? І чи повинні ми вірити снам?

Покажи своїм життям, що на землі не відпочивають)))

falconДата: Вівторок, 26.05.2009, 00:37 | Повідомлення # 16
Група: Користувачі
Нагороди: 2
Quote (Андрійко:))
От було б файно,якби ми могли повністю керувати всіма подіями у своїх снах

Тоді б було класно,можна би було залісти в власну підсвідомість і знайти відповіді на питання ,які тебе торбуютьябо напружити пам"ять в сні і на наступний день пригадати всі білети до екзамену.Десь чув що людина в середньому використовує 10-15% свого мозку,можна тільки здогадуватися,які таємниці чи можливості ховає в собі ті 90% мозку.

Або Де жа В"ю Може то неправильно (написав,то я вибачаюсь happy )Тобто коли здається що ти вже це десь бачив,багато говорять що це ті ж самі віщі сни,просто за них забуваєш,а можеш згадати тількиколи побачив щось знайоме.Недавно зі мною стався випадок,коли я зміг передбачити Де жа В"ю ще до того ,як воно станеться biggrin ,правда десь на 2-3 секунди,але в мене таке вперше в житті було,я знав які слова я маю сказати і яку дію маю зробити,тільки від здивування втратив дар мови biggrin .Тоді виходить якщо враховувати віщі сни і Де жа В"ю,то ми всі ніби живемо під своїм власним сценарієм,який не можна змінити(бо якби можна було б змінити,то розвиток подій не призвів би до тих подій,що були в віщому сні тобто віщий сон так і би не справдився,наприклад:в сні ви сьогодні побачили як ви дивитися на годинник біжучи на зустрічна яку вже запізнюєтеся,бо сіли на не ту маршутку і заїхали не туди.І от ви збудилися(але не знаєте що сядете не на ту маршутку,бо зі сну пам"ятаєте момент коли ви дивитися на годинник біжучи)пообідали і пішли на цю зустріч,сіли на маршутку і не замітили,що то не той номер,який вам потрібен(ну буває biggrin )замітили тільки тоді ,коли вона звернула не на той поворот,ви виходите з маршутки,і біжете на цю зустріч,дивлячись на годинник і розуміючи що запізнюєтесь.....Тобто сон справдився)Взагальному це можна назвати долею,виникаю питання невже ми дійсно живемо під сценарім,в якому кожна наша дія запланована наперед і не намми?

Живи так, ніби маєш померти завтра,вчися так, ніби маєш жити вічно.

DNatiMДата: Вівторок, 26.05.2009, 09:06 | Повідомлення # 17
Нагороди: 6
Quote (falcon)
Або Де жа В"ю Може то неправильно (написав,то я вибачаюсь )Тобто коли здається що ти вже це десь бачив,багато говорять що це ті ж самі віщі сни,просто за них забуваєш,а можеш згадати тількиколи побачив щось знайоме.

Зі мною такі речі бувають , але я бачу якусь мить зафіксованої картинки, а коли вона появляється в моєму житті зразу згадую що я її бачила увісні . Дивно але буває smile . Ще чула таку цікаву річ , що коли тобі сниться якась людина і ви торкаєтесь один до одного і як відчуваєш тепло тої людини то кажуть , що ти в цей момент снишся тій людині .
Я сама люблю сни (це для мене як фільм з моєю участю у головній ролі flirt ) , вони мені дуже настрій піднімають , якщо сон гарний і добрий smile (а такі вони і є , бо їх можна замовляти , як лягаєш спати потрібно подумати про щось добре чи веселе і сон обовязково буде дуже гарним , сни тільки тоді погані коли ти думаєш про щось важливе в твоєму життя яке має статись за пару днів (в мене це екзамени , курсова fie ) )

Потрібно вірити в досконалість і мати відвагу бути недосконалим!

kristikДата: Вівторок, 26.05.2009, 17:52 | Повідомлення # 18
Нагороди: 12
Garna tema! Osobluvo mene cikavuti dymka vsix. Tomy sho meni sniatisia tak yak i vsim snu koliorovi,veseli, truvojni i t.d., ale chasom sniatisia snu yaki potim zbyvaytisia (osobluvo yaksho shosi pogane sad ) Tobto sniatisia ne tochni podii; a desho poviazane z cum. Napruklad, pered tum yak pomer mii tato desi bilia 2 miciaciv meni snulusi pogani snu, potim te same z didysem, snulusi nedavno des kolo miciacia snu pro moix roduchiv, a potim pobulu mogo dvoyridnogo brata ( yakraz iogo simia meni snulas ) to ya vje ne pushy pro povsiakdenni podii, bo yaksho chesno to vsiogo ne pamiatay. huh
Tomy meni cikavo: to normalino? Chu e xtos z podibnumu " sumptomamu "? Chu to ya zabagato na sebe bery i to prosto zbig obstavun??? surprised

Віддай світові найкраще з себе, і, швидше всього, тебе ударять і відштовхнуть:
не зважай, віддай найкраще з себе.
Матір Тереза

DNatiMДата: Середа, 27.05.2009, 09:46 | Повідомлення # 19
Ось я можу про себе розказати таке : після того як мій дідусь помер то як він мені сниться ми з ним все говоримо і в цих снах постійно відчувається як ми сильно один за одним скучили , але цікаве те , що він більше ні з ким з моєї сімї не розмовляє уві сні тільки зі мною . Він помер весною , а перед моїм днем народження він мені приснився і подарував квіточку . Так дивно , але після того як я його бачу уві сні мені так робиться спокійно на душі , це одні з найкращих моїх снів smile
Ще одне в мене сних кольорові , а ще я помітила що в них навіть можу відчувати смак biggrin так дивно .

kristikДата: Середа, 27.05.2009, 14:52 | Повідомлення # 20
Нагороди: 12
Quote (DNatiM)
Ще одне в мене сних кольорові , а ще я помітила що в них навіть можу відчувати смак так дивно .

І я відчуваю смак (інколи) в снах. Ось колись мені снилось, що коньяк має смак шоколаду ( то було тоді як, мене до спиртного навіть не підпускали nono ), а коли попоробувала wacko ой яка то бридота той коньяк!!!

Віддай світові найкраще з себе, і, швидше всього, тебе ударять і відштовхнуть:
не зважай, віддай найкраще з себе.
Матір Тереза

ВладикДата: Середа, 27.05.2009, 15:06 | Повідомлення # 21
Група: Радники
Нагороди: 3
Quote (DNatiM)
Ось я можу про себе розказати таке : після того як мій дідусь помер то як він мені сниться ми з ним все говоримо і в цих снах постійно відчувається як ми сильно один за одним скучили , але цікаве те , що він більше ні з ким з моєї сімї не розмовляє уві сні тільки зі мною

То не тільки тобі, мені майже таке саме снилося, коли дідо помер sad

Бо що роблю - не розумію... Я бо чиню не те, що хочу, але що ненавиджу те роблю...

DNatiMДата: Середа, 27.05.2009, 20:08 | Повідомлення # 22
Quote (Владик)
То не тільки тобі, мені майже таке саме снилося, коли дідо помер

напевне ми особливі smile . Або то в нас таке сильне бажання на підсвідомому рівні бачити ту чи іншу людину unsure уві сні .

Форум » Інше » Про все на світі » Сни!!!
Сторінка 2 з 2«12
Пошук:

Статистика форуму
Теми з новими дописами Популярні теми Найбільші писаки Нові користувачі
  • Релігійні та науково-документальні фільми.
  • Милостиня
  • Пекло і чистилище
  • Яку книжку варто прочитати ?
  • Що можна, а що ні?
  • Духовна музика
  • Аборт - вбивство невинних. А Ви що думаєте про це?
  • Вплив важкої музики на людей!
  • Бомжі.
  • Антихрист сьогодні у світі
  • Аборт! Хто за, хто проти?
  • Вегетаріанство - це повага до життя тварин.
  • Вигнання злих духів (екзорцизм)!
  • Страхи
  • Десятина
  • Сповідь раз в рік(((
  • Ялинки))))
  • Музика
  • Розлучення...
  • Ваш ідеал!
  • Релігійні та науково-документальні фільми. (332)
  • Плюс і мінус (165)
  • Наша казка (93)
  • Література :-) (67)
  • Вплив важкої музики на людей! (54)
  • Пекло і чистилище (50)
  • Історії-притчі! (46)
  • Електронна бібліотека (45)
  • Уривок з пісень (44)
  • Роздуми над Святим Письмом (44)
  • Цитати про любов (42)
  • Цитати про життя (40)
  • Жартуємо!!! (40)