| Сни!!! |
| Дельфініус | Дата: П'ятниця, 14.11.2008, 14:04 | Повідомлення # 1 |
Адміністратор
Група: Адміністратори
Нагороди: 3
Статус: Офлайн
| Всім нам шось сниться, не завжди правда люди пам'ятають зранку шо снилося, але іноді буває запам'ятовується. Сни я думаю це просто враження від всього побаченого і пережитого вдень, хоча, як ми знаємо з біблійних прикладів, що бувають і віщі сни, від Бога. Як на вашу думку відрізнити, чи це є віщий сон, чи просто враження від пережитого? І чи повинні ми вірити снам?
Покажи своїм життям, що на землі не відпочивають)))
|
| |
| |
|
| falcon | Дата: Вівторок, 26.05.2009, 00:37 | Повідомлення # 16 |
Група: Користувачі
Нагороди: 2
| Quote (Андрійко:)) От було б файно,якби ми могли повністю керувати всіма подіями у своїх снах Тоді б було класно,можна би було залісти в власну підсвідомість і знайти відповіді на питання ,які тебе торбуютьябо напружити пам"ять в сні і на наступний день пригадати всі білети до екзамену.Десь чув що людина в середньому використовує 10-15% свого мозку,можна тільки здогадуватися,які таємниці чи можливості ховає в собі ті 90% мозку. Або Де жа В"ю Може то неправильно (написав,то я вибачаюсь )Тобто коли здається що ти вже це десь бачив,багато говорять що це ті ж самі віщі сни,просто за них забуваєш,а можеш згадати тількиколи побачив щось знайоме.Недавно зі мною стався випадок,коли я зміг передбачити Де жа В"ю ще до того ,як воно станеться ,правда десь на 2-3 секунди,але в мене таке вперше в житті було,я знав які слова я маю сказати і яку дію маю зробити,тільки від здивування втратив дар мови .Тоді виходить якщо враховувати віщі сни і Де жа В"ю,то ми всі ніби живемо під своїм власним сценарієм,який не можна змінити(бо якби можна було б змінити,то розвиток подій не призвів би до тих подій,що були в віщому сні тобто віщий сон так і би не справдився,наприклад:в сні ви сьогодні побачили як ви дивитися на годинник біжучи на зустрічна яку вже запізнюєтеся,бо сіли на не ту маршутку і заїхали не туди.І от ви збудилися(але не знаєте що сядете не на ту маршутку,бо зі сну пам"ятаєте момент коли ви дивитися на годинник біжучи)пообідали і пішли на цю зустріч,сіли на маршутку і не замітили,що то не той номер,який вам потрібен(ну буває )замітили тільки тоді ,коли вона звернула не на той поворот,ви виходите з маршутки,і біжете на цю зустріч,дивлячись на годинник і розуміючи що запізнюєтесь.....Тобто сон справдився)Взагальному це можна назвати долею,виникаю питання невже ми дійсно живемо під сценарім,в якому кожна наша дія запланована наперед і не намми?
Живи так, ніби маєш померти завтра,вчися так, ніби маєш жити вічно.
|
| |
| |
|
| DNatiM | Дата: Вівторок, 26.05.2009, 09:06 | Повідомлення # 17 |
Нагороди: 6
| Quote (falcon) Або Де жа В"ю Може то неправильно (написав,то я вибачаюсь )Тобто коли здається що ти вже це десь бачив,багато говорять що це ті ж самі віщі сни,просто за них забуваєш,а можеш згадати тількиколи побачив щось знайоме. Зі мною такі речі бувають , але я бачу якусь мить зафіксованої картинки, а коли вона появляється в моєму житті зразу згадую що я її бачила увісні . Дивно але буває . Ще чула таку цікаву річ , що коли тобі сниться якась людина і ви торкаєтесь один до одного і як відчуваєш тепло тої людини то кажуть , що ти в цей момент снишся тій людині . Я сама люблю сни (це для мене як фільм з моєю участю у головній ролі ) , вони мені дуже настрій піднімають , якщо сон гарний і добрий (а такі вони і є , бо їх можна замовляти , як лягаєш спати потрібно подумати про щось добре чи веселе і сон обовязково буде дуже гарним , сни тільки тоді погані коли ти думаєш про щось важливе в твоєму життя яке має статись за пару днів (в мене це екзамени , курсова ) )
Потрібно вірити в досконалість і мати відвагу бути недосконалим!
|
| |
| |
|
| kristik | Дата: Вівторок, 26.05.2009, 17:52 | Повідомлення # 18 |
Нагороди: 12
| Garna tema! Osobluvo mene cikavuti dymka vsix. Tomy sho meni sniatisia tak yak i vsim snu koliorovi,veseli, truvojni i t.d., ale chasom sniatisia snu yaki potim zbyvaytisia (osobluvo yaksho shosi pogane ) Tobto sniatisia ne tochni podii; a desho poviazane z cum. Napruklad, pered tum yak pomer mii tato desi bilia 2 miciaciv meni snulusi pogani snu, potim te same z didysem, snulusi nedavno des kolo miciacia snu pro moix roduchiv, a potim pobulu mogo dvoyridnogo brata ( yakraz iogo simia meni snulas ) to ya vje ne pushy pro povsiakdenni podii, bo yaksho chesno to vsiogo ne pamiatay. Tomy meni cikavo: to normalino? Chu e xtos z podibnumu " sumptomamu "? Chu to ya zabagato na sebe bery i to prosto zbig obstavun???
Віддай світові найкраще з себе, і, швидше всього, тебе ударять і відштовхнуть: не зважай, віддай найкраще з себе. Матір Тереза
|
| |
| |
|
| DNatiM | Дата: Середа, 27.05.2009, 09:46 | Повідомлення # 19 |
| Ось я можу про себе розказати таке : після того як мій дідусь помер то як він мені сниться ми з ним все говоримо і в цих снах постійно відчувається як ми сильно один за одним скучили , але цікаве те , що він більше ні з ким з моєї сімї не розмовляє уві сні тільки зі мною . Він помер весною , а перед моїм днем народження він мені приснився і подарував квіточку . Так дивно , але після того як я його бачу уві сні мені так робиться спокійно на душі , це одні з найкращих моїх снів Ще одне в мене сних кольорові , а ще я помітила що в них навіть можу відчувати смак так дивно .
|
| |
| |
|
| kristik | Дата: Середа, 27.05.2009, 14:52 | Повідомлення # 20 |
Нагороди: 12
| Quote (DNatiM) Ще одне в мене сних кольорові , а ще я помітила що в них навіть можу відчувати смак так дивно . І я відчуваю смак (інколи) в снах. Ось колись мені снилось, що коньяк має смак шоколаду ( то було тоді як, мене до спиртного навіть не підпускали ), а коли попоробувала ой яка то бридота той коньяк!!!
Віддай світові найкраще з себе, і, швидше всього, тебе ударять і відштовхнуть: не зважай, віддай найкраще з себе. Матір Тереза
|
| |
| |
|
| Владик | Дата: Середа, 27.05.2009, 15:06 | Повідомлення # 21 |
Група: Радники
Нагороди: 3
| Quote (DNatiM) Ось я можу про себе розказати таке : після того як мій дідусь помер то як він мені сниться ми з ним все говоримо і в цих снах постійно відчувається як ми сильно один за одним скучили , але цікаве те , що він більше ні з ким з моєї сімї не розмовляє уві сні тільки зі мною То не тільки тобі, мені майже таке саме снилося, коли дідо помер
Бо що роблю - не розумію... Я бо чиню не те, що хочу, але що ненавиджу те роблю...
|
| |
| |
|
| DNatiM | Дата: Середа, 27.05.2009, 20:08 | Повідомлення # 22 |
| Quote (Владик) То не тільки тобі, мені майже таке саме снилося, коли дідо помер напевне ми особливі . Або то в нас таке сильне бажання на підсвідомому рівні бачити ту чи іншу людину уві сні .
|
| |
| |