| Сни!!! |
| Дельфініус | Дата: П'ятниця, 14.11.2008, 14:04 | Повідомлення # 1 |
Адміністратор
Група: Адміністратори
Нагороди: 3
Статус: Офлайн
| Всім нам шось сниться, не завжди правда люди пам'ятають зранку шо снилося, але іноді буває запам'ятовується. Сни я думаю це просто враження від всього побаченого і пережитого вдень, хоча, як ми знаємо з біблійних прикладів, що бувають і віщі сни, від Бога. Як на вашу думку відрізнити, чи це є віщий сон, чи просто враження від пережитого? І чи повинні ми вірити снам?
Покажи своїм життям, що на землі не відпочивають)))
|
| |
| |
|
| musia_79 | Дата: Субота, 15.11.2008, 02:10 | Повідомлення # 2 |
Група: Модератори
Нагороди: 10
| Думаю, віщі сни бувають вкрай рідко. І якщо вони справді віщі, то людина це розуміє буз сумніву.
Приймай себе таким, яким ти є, але не забувай - яким маєш стати...
|
| |
| |
|
| Владик | Дата: П'ятниця, 28.11.2008, 14:40 | Повідомлення # 3 |
Група: Радники
| Напевно в мене дуже багата уява або ше шось бо снів мені сниться досить багато і то на різну тему.Бувають і на релігійну,бувають і кумедні,потім коли розказую то всі аж заходяться,бувають і сумні або тривожні сни Але найбільше я люблю просинатися і пам'ятати про свій сон
Бо що роблю - не розумію... Я бо чиню не те, що хочу, але що ненавиджу те роблю...
|
| |
| |
|
|
|
| Наталька | Дата: Вівторок, 02.12.2008, 18:07 | Повідомлення # 5 |
Нагороди: 4
| Я дуже люблю як мені не сниться нічого, тоді нормально висипаюсь. В нас визнаний геній по снах - то Владик, ну зокрема з його останнього шедевру я сміялась десь тиждень (та й досі смішно як згадую). Про віщі сни, думаю що вони є, але певно дуже рідко...
|
| |
| |
|
| Endry | Дата: Вівторок, 02.12.2008, 21:27 | Повідомлення # 6 |
Нагороди: 2
| Шось мені останнім часом перестали сни снитись.. Може скінчились.. Вже всі передивився, чи шо? А може то я про100 дуже змучений лягаю спати і немаю сили на сон
Пости, бо згрішив, і пости, щоб не згрішити.
|
| |
| |
|
| musia_79 | Дата: Середа, 03.12.2008, 01:26 | Повідомлення # 7 |
Нагороди: 10
| Я пам'ятаю, як мені одного разу снилося зоряне небо, і на ньому з'явилася ікона - обличчя Ісуса на все небо, я стояла і довго дивилася на Нього, була дуже захоплена. А на наступний день після цього сна я поїхала в село на посвячення нової церкви. Коли я вперше глянула на церкву, то заніміла - мозаїкою на церкві була викладена велика гарна ікона, та сама, яку я бачила в сні...
Приймай себе таким, яким ти є, але не забувай - яким маєш стати...
|
| |
| |
|
| Дельфініус | Дата: Середа, 03.12.2008, 15:35 | Повідомлення # 8 |
Адміністратор
| А мені переважно сняться всякі дурниці, які я як правило ніколи не пам'ятаю-це дійсно думаю просто враження від пережитого і побаченого. Тільки одного разу мені приснився дід(перед смертю), я точно не пам'ятаю вже змісту того сну, шось я там з ним за руку вітався, чи прощався, не згадаю. Такшо віщі сни бувають однозначно, але справді дуже рідко. А хапатися, розтлумачувати і вірити в кожен сон думаю не варто, бо ми маємо в що вірити крім снів
|
| |
| |
|
| Андрійко:) | Дата: П'ятниця, 26.12.2008, 20:30 | Повідомлення # 9 |
Нагороди: 5
| Мені також особливо релігійниі сни не сняться.Але я вважаю краще не звертати на це увагу.А то як шось присниться,то ходиш потім цілий день і думаєш,шо то означати мало
In nomine Patris, et Filii, et Spiritus Sancti. Amen
|
| |
| |
|
| Sjava | Дата: Неділя, 28.12.2008, 01:02 | Повідомлення # 10 |
Група: Користувачі
Нагороди: 1
| А от мені здається, що все таки сни якусь інформацію несуть. Не те шо я берусь розтлумачувати сни, просто я так думаю. Якщо існують віщі сни, то можливо сон, який мені присниться цієї ночі справдї буде віщим. Але над цим не варто довво і наполегливо роздумувати.
Як думаєш, так і живеш
|
| |
| |
|
| Владик | Дата: Субота, 03.01.2009, 14:52 | Повідомлення # 11 |
| Quote (musia_79) мозаїкою на церкві була викладена велика гарна ікона, та сама, яку я бачила в сні... Ого,а я навіть і не знав... Quote (Андрійко:)) Але я вважаю краще не звертати на це увагу А я думаю шо треба,особливо,коли сон прікольний! Я дуже люблю пам'ятати про сни,коли прокидаюсь.Я в снах можу поспілкуватись із своїми кумирами!Ось недавно приснилось шо я хотів зіграти на гітарі разом іх Кірком Хамметом(соло-гітарист групи "Металліка")А для мене,того,який грає на гітарі,цей сон-просто якась мрія!Але шкода,що це не насправді...Зате настрій на цілий день гарантований!
Бо що роблю - не розумію... Я бо чиню не те, що хочу, але що ненавиджу те роблю...
|
| |
| |
|
| soldy | Дата: Неділя, 04.01.2009, 00:23 | Повідомлення # 12 |
Група: Користувачі
Нагороди: 4
| З біологічної т.з. сни - психофізіологічна реакція мозку на прожите, яка проявляється під час відпочинку, але не тільки, короче сни ще не повністю вивчені, проте з богословської т. з. сни мають походження від Бога, диявола, або прості людські сни, як функція мозку, яка не походить ні від злого, ні від Бога. Вірити в сни часто є гріхом, адже вірити варто лише в сни від Бога, а звичайні людські сни можуть відвести людину від реальності, точніше віра в них, сни від диявола є дуже небезпечними для душі, і основна біда в тім шо часто важко визначити походження сну, тимпаче, що далеко не всім і не часто Бог посилає вві-сні якийсь меседж, або що... Менше спіть, більше моліться - це реально, знаю з власного досвіду, а коли тре курсову писати, то на сон взагалі нема часу майже!
|
| |
| |
|
| Андрійко:) | Дата: Неділя, 04.01.2009, 01:57 | Повідомлення # 13 |
Нагороди: 5
| А мені деколи сниться пережите,але якісь непраильні події відбуваються Або деколи то про шо я багато думаю.От було б файно,якби ми могли повністю керувати всіма подіями у своїх снах
In nomine Patris, et Filii, et Spiritus Sancti. Amen
|
| |
| |
|
| Дельфініус | Дата: Неділя, 04.01.2009, 07:48 | Повідомлення # 14 |
Адміністратор
| Quote (Андрійко:)) От було б файно,якби ми могли повністю керувати всіма подіями у своїх снах Ну це вже як в якомусь фантастичному фільмі . Але справді, було би класно, наприклад, як ми би собі вибирали, шо має нам сьогодні приснитися(як на фільм піти ). Але насправді набагато цікавіше, як не знаєш, шо тобі присниться(як похід в кінотеатр всліпу )
|
| |
| |
|
| Владик | Дата: Субота, 17.01.2009, 14:55 | Повідомлення # 15 |
| Quote (Андрійко:)) От було б файно,якби ми могли повністю керувати всіма подіями у своїх снах Десь читав, шо ті японці чи китайці винайшли так звану машину сну. Там тобі до голови підключають усякі дротикі і ти починаєш думати про те, що б ти хотів, щоб тобі приснилось. Кажуть сниться лише 30% того надуманого Але всеодно класно! А ше в мене був такий сон, шо я міг ним трохі керувати. Сниться мені шо я всіх чогось б'ю, але я знаю шо то сон і мені нічого не буде!
|
| |
| |