Страхи (3) - Про все на світі - Інше - Форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Сторінка 3 з 3«123
Форум » Інше » Про все на світі » Страхи
Страхи
ДельфініусДата: Вівторок, 11.11.2008, 22:56 | Повідомлення # 1
Адміністратор
Група: Адміністратори
Нагороди: 3
Статус: Офлайн
Така ось можна сказати розминочна тема smile Кожна людина має якісь свої страхи, чогось боїться. Іноді буває смішно з того, чого бояться люди, але кожна людина є індивідуальністю. От чого ви найбільше боїтеся?

Покажи своїм життям, що на землі не відпочивають)))

musia_79Дата: П'ятниця, 08.05.2009, 00:13 | Повідомлення # 31
Група: Модератори
Нагороди: 10
Чесно кажучи, мені трохи важко зрозуміти, що саме ти маєш на увазі, краще б було мабуть створити усний форум smile
В Святому Письмі є Книга Йова, там дуже гарно описано, як Бог допускає нам різні негативні речі, хоча бажає нам тільки добра. І як Бог дозволяє дияволу нас випробовувати, спокушати, злити, лякати і т.д. Раджу прочитати, можливо там ти знайдеш відповідь на своє питання.

Приймай себе таким, яким ти є, але не забувай - яким маєш стати...

маряшкаДата: П'ятниця, 12.06.2009, 15:48 | Повідомлення # 32
Група: Користувачі
Нагороди: 2
а я боюся, що мої майбутні діти будуть мати якісь фізичні вади

Радість, що плине від давання, сильніша за життя. Справжнім бідняком є той, хто ніколи її непережив.

Андрійко:)Дата: Субота, 13.06.2009, 13:28 | Повідомлення # 33
Група: Радники
Нагороди: 5
А я боюсь не знайти своє покликання

In nomine Patris, et Filii, et Spiritus Sancti. Amen

kristikДата: Неділя, 14.06.2009, 11:46 | Повідомлення # 34
Нагороди: 12
А я боюсь, що дуже часто і несправедливо ображаю інших, тим самим ображаючи і засмучуючи тим самим Ісусика sad
Боюсь, саме того, що ніколи не виправлю цю ваду, бо навіть постановивши собі після Сповіді і перед Богом потім зриваюсь!!! А саме гірше, що в пориві гніву, навіть розуміючи, що роблю неправильно всерівно так чиню і вже потім каюсь!!!!

Віддай світові найкраще з себе, і, швидше всього, тебе ударять і відштовхнуть:
не зважай, віддай найкраще з себе.
Матір Тереза

bartДата: Субота, 29.08.2009, 15:24 | Повідомлення # 35
Нагороди: 0
Не знаю боюся темряви але деколи cry боюся ЗМІЙ задавивби всіх гад..юк!!!!!!!!

bart

VladLenaДата: Неділя, 19.06.2011, 19:37 | Повідомлення # 36
Нагороди: 4
В мене не багато страхів но парує
1) Боюсь закритого приміщення !!
2) Різних насікомих жуків , павуків !!!
3) Страшно боюсь черваків !!!

Моя дорога - Христос

benediktaДата: Четвер, 03.11.2011, 12:12 | Повідомлення # 37
Нагороди: 11
http://uniat.ucoz.com/load....-0-2870

Страх перед дияволом. Відповідає св. Тереза від Ісуса

Проти необгрунтованих страхів перед злим духом наводжу уривок із "Життя" (розділ 25,19 - 22), яке написала св. Тереза Авільська. Це слова, що додають впевненості, звичайно, за умови, що самі не відкриємо двері злому духові...
"Якщо Господь такий могутній, як знаю і бачу, і, якщо злі духи є Його невільниками, у чому віра не дозволяє мені сумніватися, що ж злого можуть мені зробити, коли я - слугиня цього Царя і Господа? Чому ж мені мало б забракнути відваги до боротьби навіть з цілим пеклом? Я брала в руки хрест і насправді Бог додав мені відваги. В один момент почулася такою зміненою, що не побоялася кликати їх усіх на боротьбу: "Виступіть усі тепер, щоб я, слуга Господня, побачила, що зможете мені зробити!"
Так насправді-то швидше вони мене боялися, бо я була зовсім спокійна. Від того часу безслідно зник страх перед ними, я зовсім не боялася вигляду злих духів, а швидше вони тремтіли переді мною. Всемогутній Господь усього створіння дав мені над ними таку владу, що боюся їх не більше, ніж мухи. Вони такі боязливі, що як тільки почують, що їх вважають за ніщо, тратять усяку відвагу. Вороги ці нападають відкрито тільки на таких, які самі легко піддаються, або коли Бог дозволяє, щоб їхні переслідування і боротьба пішли на більшу користь тим, хто є Його слугами.
Хай допоможе нам Господь боятися тільки того, чого дійсно потрібно боятися, щоб ми зрозуміли цю незаперечну правду, що один легкий гріх може завдати нам більшої шкоди, ніж усі разом взяті пекельні сили.
Чи знаєте, коли чорти нас лякають? Тоді, коли самі шукаємо похвал, тілесних задоволень, багатств цього світу. Тоді, кохаючись у цьому і шукаючи те, чого повинні бридитися, ми самі віддаємо в їхні руки зброю, якою могли би боронитися і, таким чином, спокушаємо їх воювати з нами і завдавати безмірної шкоди. Боляче про це думати, тому що вистачило б лише міцно пригорнутися до хреста і погорджуватй будь-якою річчю задля любові Бога, і тоді злий дух втікатиме від нас швидше, ніж ми від чуми. Злий дух - товариш брехні, сам він є брехнею і ніколи не пристає з тими, хто поступає згідно з правдою. Але коли бачить, що у когось притемнений розум, то робить все можливе, щоб допровадити людину до повного засліплення; а коли зауважує, що хтось настільки сліпий, що своє щастя покладає у добрах цього світу, таких нікчемних і примарних, як дитячі забавки, пересвідчується, що має справу з дитиною, і поступає тоді як з дитиною, і забавляється нею, нападаючи не раз, а багато разів.
Не дай Боже, щоб я була серед тих нещасних, але, щоб скріплена ласкою, вважала відпочинком те, що є відпочинком, честю те, що є честю, потіхою те, що є правдивою потіхою, а не навпаки. Тоді б я насміхалася з усіх дияволів, а вони втікали би налякані. Не розумію страху того, хто кричить: "Диявол! Диявол!", тоді, коли мав би кричати: "Бог! Бог!" і сповнити страхом ціле пекло. Чи ми не знаємо, що злий дух не може навіть порухатися, якщо Бог йому не дозволить? Навіщо ж весь цей даремний страх? Що ж до мене, то більше боюсь тих, хто боїться диявола, ніж самого диявола, той мені нічого не може зробити, але ті, якщо ще й до того є сповідниками, можуть викликати в душі великий душевний неспокій. Це з їхньої причини я пережила багато років терзань, що навіть сьогодні ще дивуюсь, як змогла їх перенести. Благословенний хай буде Господь, що прийшов мені на поміч".

І як бажаєте, щоб вам люди чинили, чиніть їм і ви так само.
(Лк.6, 31)

ВолодимирДата: Субота, 24.12.2011, 04:33 | Повідомлення # 38
Нагороди: 0
В мене є страх, Я його ненавиджу! Я боюсь гомосексуалізму! Що мені робити?

Форум » Інше » Про все на світі » Страхи
Сторінка 3 з 3«123
Пошук:

Статистика форуму
Теми з новими дописами Популярні теми Найбільші писаки Нові користувачі
  • Релігійні та науково-документальні фільми.
  • Милостиня
  • Пекло і чистилище
  • Яку книжку варто прочитати ?
  • Що можна, а що ні?
  • Духовна музика
  • Аборт - вбивство невинних. А Ви що думаєте про це?
  • Вплив важкої музики на людей!
  • Бомжі.
  • Антихрист сьогодні у світі
  • Аборт! Хто за, хто проти?
  • Вегетаріанство - це повага до життя тварин.
  • Вигнання злих духів (екзорцизм)!
  • Страхи
  • Десятина
  • Сповідь раз в рік(((
  • Ялинки))))
  • Музика
  • Розлучення...
  • Ваш ідеал!
  • Релігійні та науково-документальні фільми. (332)
  • Плюс і мінус (165)
  • Наша казка (93)
  • Література :-) (67)
  • Вплив важкої музики на людей! (54)
  • Пекло і чистилище (50)
  • Історії-притчі! (46)
  • Електронна бібліотека (45)
  • Уривок з пісень (44)
  • Роздуми над Святим Письмом (44)
  • Цитати про любов (42)
  • Цитати про життя (40)
  • Жартуємо!!! (40)